2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ayy mesajı okuyunca ırmağının akışına kurban olasım geldi ülkemin.
Malesef Türkiye'de ülkemde ne güzel istediğim doktora gidebilirdim hemen randevu alırdım bunlar ayda 1 çağırıyor herşeye bakıyorlar güzel ama doktor kıtlığı var Türkiye'de iken 2 hastaneye giderdim cinsiyeti birinde ogrenemeyince başka devlet Hastanesi'ne giderdim derdiler burda ole yok

Doğru diyosun . Yarın gidebilirsem kovid testi vercem tat koku duyum tamamen gitti şüphe duyuyorum
Çok geçmiş olsun canım. İnşaallah korktuğun başına gelmez. Valla ben dışarı çıkmıyorum korkudan birşey olacak diye. Çıkarsam çift maske takıyorum şu nalet virüs gitseydi herkes diken üstünde özellikle bizler

Ya canım bende hiç çıkmıyorum oğlumun okulunda kovid çok cıktı muhtemelen ordan geldi bana

Bizde kızım eşim yarın sabah koronactest yapacağız bakalim ins yoktur hasta değiliz ama insan yine korkuyor

Evet ya kötüymüş burda ben 4 ayda 5 farklı doktor gördüm farklı zamanlarda. Bi tane kendi doktorum var ama arada merak ediyorum diye başkasına da gittim. Hatta geçen gün bebekten hiç haberimiz yok 1 haftadır diye sağlık ocağına gittim kalbini dinledik. Hemşire sağolsun diyor ki merak ettikçe gel sen çekinme. Fazla disiplin, kural duygusuzca geliyor bana böyle konularda. Senin cinsiyet heyecanını anlaması lazımdı mesela 1 ay daha beklemesin diye uğraşması lazımdı. Neyse sağlık olsun da

Ya canım bende hiç çıkmıyorum oğlumun okulunda kovid çok cıktı muhtemelen ordan geldi bana
Geçmiş olsun canım okullarda çok olur aslinda bu okullar kapansa hiç değilse çocuklar hasta olmaz bulaştırmak aileye de

Birde soef türk doktora gittim maksatderdimi rahat anlatayım die hsyirsiz çıktı bizim millet yardımcı olmadi

Birde sirf türk doktora gittim maksatderdimi rahat anlatayım die hayırsız çıktı bizim millet

Aa ayniymisiz demek ki dun serum aldim ve bugun daha iyiyim en azindan 3 ay sonra yemek yiyebildim çok sukur. ..Dr. devit yazmis bakalim çok buyuk hap ya

Geçmiş olsun canım okullarda çok olur aslinda bu okullar kapansa hiç değilse çocuklar hasta olmaz bulaştırmak aileye de
Ay sorma istanbulda birde çok çoğaldı her tarafız kovidli kaçışı yokki bizim binada sürekli filyasyon ekibi gelip gidiyo napcaz bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun

Aa ayniymisiz demek ki dun serum aldim ve bugun daha iyiyim en azindan 3 ay sonra yemek yiyebildim çok sukur. ..Dr. devit yazmis bakalim çok buyuk hap ya
Kız o hap çok kötü ben tr de iken kullanmıştım yutamadim kusuyrdum büyük die birde o bir süre sonra midede kötü koku yapiyot ama kilo yapiyot istah aciyor

Ay sorma istanbulda birde çok çoğaldı her tarafız kovidli kaçışı yokki bizim binada sürekli filyasyon ekibi gelip gidiyo napcaz bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun
Dün de bizim binaya geldiler ailelere yapılacak bizede bakalım yarın sabah ins kimsede çıkmaz bizim komsularda çıkarsa sonuçta konusuoz goruyoz karantina yaşarız 15 gün ins negatif çıkarız ailecek

Sağlık ocağında kalp atışına mi bakıyorlar hiç duymamıştım

İnşallah değildir canım ya, dikkat et
Dun aldigim serumdan sonra yemek yiyebildim bugun çok sukur. ..
Kizlar detayli ultrason 18.haftada yapiliyor degil mi
Canım bana 20-22 arası dedi doktor. İç organlara falan bakılan usg

İyi yapıyorsun canım en doğrusu. Riske atmaya gerek yok tabi. Gittiğinde net öğrenirsin işte. Bir oğlun olur inşallah. Herkese kendime ne istiyorsam onu istiyorum. Hep bir kız bir oğlan istemişimdir. Rabbim kızı nasip etti. 2 oğlan olur inşallah. Senin kız varmış sıra diğer duyguyu yaşamakta. Senin düşünceni bilemem de Allah gönlüne göre versin. Sağlıklı olsunlarda en başta

Hayırlı evlat olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…