MalesefAyy mesajı okuyunca ırmağının akışına kurban olasım geldi ülkemin.
Çok geçmiş olsun canım. İnşaallah korktuğun başına gelmez. Valla ben dışarı çıkmıyorum korkudan birşey olacak diye. Çıkarsam çift maske takıyorum şu nalet virüs gitseydi herkes diken üstünde özellikle bizlerDoğru diyosun . Yarın gidebilirsem kovid testi vercem tat koku duyum tamamen gitti şüphe duyuyorum
Ya canım bende hiç çıkmıyorum oğlumun okulunda kovid çok cıktı muhtemelen ordan geldi banaÇok geçmiş olsun canım. İnşaallah korktuğun başına gelmez. Valla ben dışarı çıkmıyorum korkudan birşey olacak diye. Çıkarsam çift maske takıyorum şu nalet virüs gitseydi herkes diken üstünde özellikle bizler
Bizde kızım eşim yarın sabah koronactest yapacağız bakalim ins yoktur hasta değiliz ama insan yine korkuyorÇok geçmiş olsun canım. İnşaallah korktuğun başına gelmez. Valla ben dışarı çıkmıyorum korkudan birşey olacak diye. Çıkarsam çift maske takıyorum şu nalet virüs gitseydi herkes diken üstünde özellikle bizler
Evet ya kötüymüşMalesefTürkiye'de ülkemde ne güzel istediğim doktora gidebilirdim hemen randevu alırdım bunlar ayda 1 çağırıyor herşeye bakıyorlar güzel ama doktor kıtlığı var Türkiye'de iken 2 hastaneye giderdim cinsiyeti birinde ogrenemeyince başka devlet Hastanesi'ne giderdim derdiler burda ole yok
Geçmiş olsun canım okullarda çok olur aslinda bu okullar kapansa hiç değilse çocuklar hasta olmaz bulaştırmak aileye deYa canım bende hiç çıkmıyorum oğlumun okulunda kovid çok cıktı muhtemelen ordan geldi bana
Birde soef türk doktora gittim maksatderdimi rahat anlatayım die hsyirsiz çıktı bizim milletEvet ya kötüymüşburda ben 4 ayda 5 farklı doktor gördüm farklı zamanlarda. Bi tane kendi doktorum var ama arada merak ediyorum diye başkasına da gittim. Hatta geçen gün bebekten hiç haberimiz yok 1 haftadır diye sağlık ocağına gittim kalbini dinledik. Hemşire sağolsun diyor ki merak ettikçe gel sen çekinme. Fazla disiplin, kural duygusuzca geliyor bana böyle konularda. Senin cinsiyet heyecanını anlaması lazımdı mesela 1 ay daha beklemesin diye uğraşması lazımdı. Neyse sağlık olsun da
Birde sirf türk doktora gittim maksatderdimi rahat anlatayım die hayırsız çıktı bizim milletEvet ya kötüymüşburda ben 4 ayda 5 farklı doktor gördüm farklı zamanlarda. Bi tane kendi doktorum var ama arada merak ediyorum diye başkasına da gittim. Hatta geçen gün bebekten hiç haberimiz yok 1 haftadır diye sağlık ocağına gittim kalbini dinledik. Hemşire sağolsun diyor ki merak ettikçe gel sen çekinme. Fazla disiplin, kural duygusuzca geliyor bana böyle konularda. Senin cinsiyet heyecanını anlaması lazımdı mesela 1 ay daha beklemesin diye uğraşması lazımdı. Neyse sağlık olsun da
Tühhh hayal kırıklığı. Hemşehricilik kalmamışBirde soef türk doktora gittim maksatderdimi rahat anlatayım die hsyirsiz çıktı bizim milletyardımcı olmadi
Aa ayniymisiz demek kiGeçmiş olsun canım bende halan öyleyim ya kokulardan yemeklerden tiksinyom canım etli yemekler çekmiyor sadece mangal olsa et yemeği olarak yerim nede olsa o et kokusu gelmiyo tam pişmiş . Birde 4. Ayimdayim 1 kg bile almamışımbu beni mutlu etti kilom var 700 Gr almışım bu tiksinmelerden kokulardan dolayı kusmadigim rağmen . Benimde çok basım dönüyor agriyot bol su içiyorum elimden geldiğince yemek yemeğe çalışıyorum ins 5. Ayda bu tiksinmeler geçer çok sevdiğim yemekleri yapar yerim yağına suyuna banlandira banlandira
Maalesef canımTühhh hayal kırıklığı. Hemşehricilik kalmamış
Ay sorma istanbulda birde çok çoğaldı her tarafız kovidli kaçışı yokki bizim binada sürekli filyasyon ekibi gelip gidiyo napcaz bilmiyorum Allah yardimcimiz olsunGeçmiş olsun canım okullarda çok olur aslinda bu okullar kapansa hiç değilse çocuklar hasta olmaz bulaştırmak aileye de
Kız o hap çok kötü ben tr de iken kullanmıştım yutamadim kusuyrdum büyük die birde o bir süre sonra midede kötü koku yapiyotAa ayniymisiz demek kidun serum aldim ve bugun daha iyiyim en azindan 3 ay sonra yemek yiyebildim çok sukur. ..Dr. devit yazmis bakalim çok buyuk hap ya
Dün de bizim binaya geldiler ailelere yapılacak bizede bakalım yarın sabah ins kimsede çıkmaz bizim komsularda çıkarsa sonuçta konusuoz goruyoz karantina yaşarız 15 gün ins negatif çıkarız ailecekAy sorma istanbulda birde çok çoğaldı her tarafız kovidli kaçışı yokki bizim binada sürekli filyasyon ekibi gelip gidiyo napcaz bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun
Sağlık ocağında kalp atışına mi bakıyorlarEvet ya kötüymüşburda ben 4 ayda 5 farklı doktor gördüm farklı zamanlarda. Bi tane kendi doktorum var ama arada merak ediyorum diye başkasına da gittim. Hatta geçen gün bebekten hiç haberimiz yok 1 haftadır diye sağlık ocağına gittim kalbini dinledik. Hemşire sağolsun diyor ki merak ettikçe gel sen çekinme. Fazla disiplin, kural duygusuzca geliyor bana böyle konularda. Senin cinsiyet heyecanını anlaması lazımdı mesela 1 ay daha beklemesin diye uğraşması lazımdı. Neyse sağlık olsun da
ben letgodan 85 tl dopler cihazı aldım şimdi sabahları bakıyorum çok derinden pıt pıt atış sesi duyulmaya başladıSağlık ocağında kalp atışına mi bakıyorlarhiç duymamıştım
İnşallah değildir canım ya, dikkat etYa canım bende hiç çıkmıyorum oğlumun okulunda kovid çok cıktı muhtemelen ordan geldi bana
Canım bana 20-22 arası dedi doktor. İç organlara falan bakılan usgDun aldigim serumdan sonra yemek yiyebildim bugun çok sukur. ..
Kizlar detayli ultrason 18.haftada yapiliyor degil mi
İyi yapıyorsun canım en doğrusu. Riske atmaya gerek yok tabi. Gittiğinde net öğrenirsin işte. Bir oğlun olur inşallah. Herkese kendime ne istiyorsam onu istiyorum. Hep bir kız bir oğlan istemişimdir. Rabbim kızı nasip etti. 2 oğlan olur inşallah. Senin kız varmış sıra diğer duyguyu yaşamakta. Senin düşünceni bilemem de Allah gönlüne göre versin. Sağlıklı olsunlarda en baştaEvet canım tahmini doğum 5 ekim senin 1 ekim inşallah canım
En son 12de gitmiştim canım hastalıktan sebep çok sık gitmekten korkuyorum bi de 3 yaşında kızım var ailelerden uzağız bırakacak kimsemiz yok o da mecburen bizle hastaneye geliyor onu da sürüklememek için az sıklıkta gitmeye çalışıyorum canım
Hayırlı evlat olsun inşallah canımİyi yapıyorsun canım en doğrusu. Riske atmaya gerek yok tabi. Gittiğinde net öğrenirsin işte. Bir oğlun olur inşallah. Herkese kendime ne istiyorsam onu istiyorum. Hep bir kız bir oğlan istemişimdir. Rabbim kızı nasip etti. 2 oğlan olur inşallah. Senin kız varmış sıra diğer duyguyu yaşamakta. Senin düşünceni bilemem de Allah gönlüne göre versin. Sağlıklı olsunlarda en başta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?