Evet canım 12 haftadan başlıyor dedi bizim sağlık ocağı. Ve ben tam 12 de dinledim sağlık ocağında. Çok kolay merak ettim mi gidip dinliyorumSağlık ocağında kalp atışına mi bakıyorlarhiç duymamıştım
Canım her gün radyasyon biraz sıkıntı olmaz mıben letgodan 85 tl dopler cihazı aldım şimdi sabahları bakıyorum çok derinden pıt pıt atış sesi duyulmaya başladı
Çok mantıklı valla ben hiç duymamıştım canım, Bi sorayım ben de giderim inşallah :)Evet canım 12 haftadan başlıyor dedi bizim sağlık ocağı. Ve ben tam 12 de dinledim sağlık ocağında. Çok kolay merak ettim mi gidip dinliyorum
Keşke okulları kapatsalardı ne diye açtılar anlamıyorum. Bu sene oğlum anasınıfına gidecekti göndermedim. Covidden dolayı önünüzde ki yıl naparım bilmiyorum.umarım birşey çıkmaz sendedeYa canım bende hiç çıkmıyorum oğlumun okulunda kovid çok cıktı muhtemelen ordan geldi bana
İnşaallah yoktur canım bu ara çok yayıldı. Dikkat etmek lazımBizde kızım eşim yarın sabah koronactest yapacağız bakalim ins yoktur hasta değiliz ama insan yine korkuyor
ev tipi pille çalışıyor radyasyon oldugunu düşünmüyorumCanım her gün radyasyon biraz sıkıntı olmaz mı
Amin ins canım aynen çok arttı vakalarKeşke okulları kapatsalardı ne diye açtılar anlamıyorum. Bu sene oğlum anasınıfına gidecekti göndermedim. Covidden dolayı önünüzde ki yıl naparım bilmiyorum.umarım birşey çıkmaz sendede
İnşaallah yoktur canım bu ara çok yayıldı. Dikkat etmek lazım
Bilemedim canım bi araştır yine de bence. Sonuçta kat kat altındaki bebeğin sesini duyuyor, çok da masum olmasa gerekev tipi pille çalışıyor radyasyon oldugunu düşünmüyorum
Eki Görüntüle 2831406
Angeltalk,melek Sesleri ,fetal Doppler,kalp Sesi
Angeltalk,melek Sesleri ,fetal Doppler,kalp Sesi GittiGidiyor'da. Yaş Aralığı: 0 - 3 ay, Durum: Sıfır, Marka: Diğer, Renk: Pembe
₺180,10
Evet canım bakıyorlar snairim 15. Haftadan sonradiSağlık ocağında kalp atışına mi bakıyorlarhiç duymamıştım
Inşallah canim yaKeşke okulları kapatsalardı ne diye açtılar anlamıyorum. Bu sene oğlum anasınıfına gidecekti göndermedim. Covidden dolayı önünüzde ki yıl naparım bilmiyorum.umarım birşey çıkmaz sendede
İnşaallah yoktur canım bu ara çok yayıldı. Dikkat etmek lazım
Inş çıkmaz canım yaDün de bizim binaya geldiler ailelere yapılacak bizede bakalım yarın sabah ins kimsede çıkmaz bizim komsularda çıkarsa sonuçta konusuoz goruyoz karantina yaşarız 15 gün ins negatif çıkarız ailecek
Evet bakıyorlar ben de yeni öğrendim hemen gittim sayısına falan da hatta baktı, arada merak edersen gel dedi. Randevusuz falan öylece gittim hamilelerde randevu da istenmiyormuş.Sağlık ocağında kalp atışına mi bakıyorlarhiç duymamıştım
Bende dün gitmiştim. Ama sayı alamadık ya zor güç buldu baya güzel geliyordu sonra hareket etti tam bakamadıEvet bakıyorlar ben de yeni öğrendim hemen gittim sayısına falan da hatta baktı, arada merak edersen gel dedi. Randevusuz falan öylece gittim hamilelerde randevu da istenmiyormuş.Hareketleri hissedene kadar gidebilirim arada.
İnşallah hemen geçsin canım senindeBenim sana kız diyesim geldi ama hadi bakalım
Bazıları öyle oluyor ya, habire uyuyorlar sıpalardoğunca da uyurlar inşallah
Aman yapmasın ya ne güzelbenimde çok azalttı bulantı bitmek üzere Allaha şükür. Dün ilk defa içmedim prilamı, bu gün hafif bulanıyor ama geçiyor şükür.
Geçiyor canım birşekilde ama zor oluyor işte. Ben tükürmekten bıktım yutuyorum artık
Canım ilacı kullandım, beslenmeye dikkat ediyorum, sürekli su içiyorum ama bende de var. Rengi bazen açık sarı oluyor bazen Kremsi, bazen beyaz. Değişiyor, çözemedim bir türlü.Kızçeler benim sarı akıntım var sürekli değil ama böyle afedersiniz uzuyor pıhtı gibi sizdede var mı? Yani yanmam ağrım falan yok inşallah enfeksiyon değildir
Valla bende kuzu çözemedim. Bu kontrolümde istemedi idrar anlayamadım bendeCanım ilacı kullandım, beslenmeye dikkat ediyorum, sürekli su içiyorum ama bende de var. Rengi bazen açık sarı oluyor bazen Kremsi, bazen beyaz. Değişiyor, çözemedim bir türlü.
Bütün karnı gezdi aletle di mi ben sağda aşağıda olması lazım dedim öyle bulduk. :) Sırtına falan denk gelince bayaa güzel ses çıkıyor. Hep atsın o kalplerBende dün gitmiştim. Ama sayı alamadık ya zor güç buldu baya güzel geliyordu sonra hareket etti tam bakamadıhayır bir dakka yerinde dursa yok durmuyorlar. Bende artık arada gidip gelirim
Kontrolün yakın zamanda dimi canım pazartesi mi demiştin? Gidince Bi söyle, mutlaka idrar alsın. Bende haftaya filan gidip sağlık ocağında tekrar vericem tahlil. Bazı doktorlar ne yazıkki biz hatırlatmadan birşey yapmıyorlar.Valla bende kuzu çözemedim. Bu kontrolümde istemedi idrar anlayamadım bende
Aynen aşağı tarafta çok aradı.Bütün karnı gezdi aletle di mi ben sağda aşağıda olması lazım dedim öyle bulduk. :) Sırtına falan denk gelince bayaa güzel ses çıkıyor. Hep atsın o kalpler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?