2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya canım bende hiç çıkmıyorum oğlumun okulunda kovid çok cıktı muhtemelen ordan geldi bana
Keşke okulları kapatsalardı ne diye açtılar anlamıyorum. Bu sene oğlum anasınıfına gidecekti göndermedim. Covidden dolayı önünüzde ki yıl naparım bilmiyorum.umarım birşey çıkmaz sendede
Bizde kızım eşim yarın sabah koronactest yapacağız bakalim ins yoktur hasta değiliz ama insan yine korkuyor
İnşaallah yoktur canım bu ara çok yayıldı. Dikkat etmek lazım

Amin ins canım aynen çok arttı vakalar

Inşallah canim ya evde eğitim çok zor

Sağlık ocağında kalp atışına mi bakıyorlar hiç duymamıştım
Evet bakıyorlar ben de yeni öğrendim hemen gittim sayısına falan da hatta baktı, arada merak edersen gel dedi. Randevusuz falan öylece gittim hamilelerde randevu da istenmiyormuş. Hareketleri hissedene kadar gidebilirim arada.

Bende dün gitmiştim. Ama sayı alamadık ya zor güç buldu baya güzel geliyordu sonra hareket etti tam bakamadıhayır bir dakka yerinde dursa yok durmuyorlar. Bende artık arada gidip gelirim

İnşallah hemen geçsin canım seninde

Kızçeler benim sarı akıntım var sürekli değil ama böyle afedersiniz uzuyor pıhtı gibi sizdede var mı? Yani yanmam ağrım falan yok inşallah enfeksiyon değildir
Canım ilacı kullandım, beslenmeye dikkat ediyorum, sürekli su içiyorum ama bende de var. Rengi bazen açık sarı oluyor bazen Kremsi, bazen beyaz. Değişiyor, çözemedim bir türlü.

Bende dün gitmiştim. Ama sayı alamadık ya zor güç buldu baya güzel geliyordu sonra hareket etti tam bakamadıhayır bir dakka yerinde dursa yok durmuyorlar. Bende artık arada gidip gelirim
Bütün karnı gezdi aletle di mi ben sağda aşağıda olması lazım dedim öyle bulduk. :) Sırtına falan denk gelince bayaa güzel ses çıkıyor. Hep atsın o kalpler

Valla bende kuzu çözemedim. Bu kontrolümde istemedi idrar anlayamadım bende
Kontrolün yakın zamanda dimi canım pazartesi mi demiştin? Gidince Bi söyle, mutlaka idrar alsın. Bende haftaya filan gidip sağlık ocağında tekrar vericem tahlil. Bazı doktorlar ne yazıkki biz hatırlatmadan birşey yapmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…