Canım gördün mü bilmiyorum. Ben geçen bahsetmiştim. O kadar antibiyotik fitil kullandım geçmedi benimde bol su içiyorum ama gene aynı demek ki normal diyorum gerçi benim sürekli olmuyor sulu akıntım oluyo genelde peçeteye sarı geliyor.Kızçeler benim sarı akıntım var sürekli değil ama böyle afedersiniz uzuyor pıhtı gibi sizdede var mı? Yani yanmam ağrım falan yok inşallah enfeksiyon değildir
Evet kzuum sonuç göstermek içinde 29unda gideceğim bir söyleyeyim. Birde omum sonucuna gitmek var. Covidden dolayı git gel çocuğuda götüremediğim için zor oluyor inşallah normaldirKontrolün yakın zamanda dimi canım pazartesi mi demiştin? Gidince Bi söyle, mutlaka idrar alsın. Bende haftaya filan gidip sağlık ocağında tekrar vericem tahlil. Bazı doktorlar ne yazıkki biz hatırlatmadan birşey yapmıyorlar.
Aynen kuzum benimde peçeteye sarı geliyorCanım gördün mü bilmiyorum. Ben geçen bahsetmiştim. O kadar antibiyotik fitil kullandım geçmedi benimde bol su içiyorum ama gene aynı demek ki normal diyorum gerçi benim sürekli olmuyor sulu akıntım oluyo genelde peçeteye sarı geliyor.
Ynma vs yoksa normal bence ya ben bı ara 3 lt su içtim geçsin diye fitil e ek yinede geçmedi demekti diyorum normalEvet kzuum sonuç göstermek içinde 29unda gideceğim bir söyleyeyim. Birde omum sonucuna gitmek var. Covidden dolayı git gel çocuğuda götüremediğim için zor oluyor inşallah normaldir
Aynen kuzum benimde peçeteye sarı geliyor
İnşallah normaldir kuzu bende ikili tarama sonucunu göstermeye gidince bir soracağımYnma vs yoksa normal bence ya ben bı ara 3 lt su içtim geçsin diye fitil e ek yinede geçmedi demekti diyorum normal
İnşaallah birşey çıkmaz canımİnşallah normaldir kuzu bende ikili tarama sonucunu göstermeye gidince bir soracağım
Aynen ya çok buyuk esim hap degil fitil vermis dr. DEdiKız o hap çok kötü ben tr de iken kullanmıştım yutamadim kusuyrdum büyük die birde o bir süre sonra midede kötü koku yapiyotama kilo yapiyot istah aciyor
Anladım onu da içeriği ne ne işe yarıyor o anlamda sordumCanım ben o regenesisi 3 ay kullandım daha sonra doktorum decavit kullandirtmaya başladı
16 17 haftalık kontrolüm de neler yapılıyor kızlar ultrasonda bakıyorlar birde hormon testi mi var?Dün ve bu gün prilam içmedim, ne güzel idare ediyorum derken kustum yine16+5 oldum artık kızlar bırakmak istiyorum prilamı. Sanki psikolojik olarak bağımlı gibi oldum, içmezsem kusarım gibi geliyor
Içinde omega 3 var balık yaği güzel bir vitaminAnladım onu da içeriği ne ne işe yarıyor o anlamda sordum
Kacinci haftadasın cnmKizlar bana hala demir D vit magnezyum başlanmadi bugün doktora sorucam siz hangi haftada başladınız. Sadece Genesis Max kullaniyorum en başından beri
16 +4um canım :)Kacinci haftadasın cnm
Tamam canım bende geç mi kaldım acaba dedim bazıları çünkü kullaniyor :)Endişelenme o zman magnezyum için şuan erken bende 12 haftadan sonra regenesis bıraktım şimdi decavit kullanıyorum ikiside aynı bidaki kontrolünde gerekli olanları verir
FitilAynen ya çok buyuk esim hap degil fitil vermis dr. DEdi
Özelde herşeye bakarlar canım devlette oyalanma.bir buçuk ay sonra ne demek 6 hafta demek haftanızı bilmiyorum ama ya zamanı geçerse. Ben ilk günden beri özele gidiyorum. Herşey o kadar hızlı basit ve ilgili ilerliyorki. Git derimKızlar bana ikili tarama için ta 1.5 ay sonraya randevu verdiler. Sizce de çok geç değil mi? Devlete gitmiştim ama sanırım özele gitmem gerekiyor :/ bir de benim covid den dolayı hastaneye gittiğimde kanımin yoğun olduğunu söylediler kan sulandırıcı kullandım. Şimdi bugün ona devam edip etmeyeceğimi sordum, hiç test falan bir şey yapmadi direk ilacı kesti. Oysa benim bir düşugum var :/ belki de kullanmam gerekiyordu bu ilacı. Özelde buna bakarlar mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?