2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Haklısın canim bir doktor bulup acilen ona gideceğim. Resmen başında savdi çok sinirlendim üstelik ben bu kadar evhamliyken.

Bu arada 13. Haftamdayim. Bebek nerdeyse 19 20 haftalık oluyor, ikili tarama için geç değil mi?

Merhabalar, bugün bende ikili tarama testi için kan verdim inşallah her şey güzel çıkar :)
Doktorum cinsiyet tahminin de bulunmadı sanırım 3 hafta daha bekleyeceğim
Vinalac tablete başlamamın yeterli olacağını söyledi, kullanan var mı ?

Canım vinalac multiitamin oluyo 12 haftada veriyolar

Teşekkür ederim :) herhangi bir ilaç kullanmıyorum zaten tek vitamin şuan :)
Bi sonraki muanede zaten başka takviye veriyo canım bende şuan 1 hafta oldu multiitamin takviyesine başladım 15 haftada başladım bulantim çok olduğu için biraz geç başladım ben

Ben de Vinalac kullanıyorum canım, onun yanında bi de D vitamini verdi benimki, hamileliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi. Bu demir omega filan daha sonra veriliyor herhalde.

Bu arada 13. Haftamdayim. Bebek nerdeyse 19 20 haftalık oluyor, ikili tarama için geç değil mi?
Tabi ki geç 11 14 hafta arası yapılıyor. Onların randevu verdiği haftalarda nerdeyse detaylı ultrason zamanı oluyor. Hele ki evhamlıyım diyorsun ben gibi en rahat özel tüm kolaylık orda bence

Ben de Vinalac kullanıyorum canım, onun yanında bi de D vitamini verdi benimki, hamileliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi. Bu demir omega filan daha sonra veriliyor herhalde.
Benim 12. Hafta da imom omega ve ferrum verildi her doktor farklı veriyor sanırım

Canım 13 hafta içindesin sanırım 13+6 dan sonra bakılmıyor ya başka bir devlet hastanesi git yada özele bir buçuk ay sonra üçlü testin bile vakti geçiyor bence sen kan sulandırıcıyıda bırakma ne kullanıyorsun kan sulandırıcı olarak coraspin ise hiçbir zararı yok kullanamaya devam et bence...

Ya ne yapayım baslayayim mi acaba .hiç midem almiyor baslayamadim decavit e hala .folik asit kullaniyorum hala ama
Bence dene ben birkaç gün kullandım baktım yutamiyo m yarıya bölüp içtim sonrada baktım mide kötü bıraktım uğraşamam hergun o pis kokuyu çekmeye kusmaya şükür icmesekde bebeğimiz herturlu vitamini de olur bizden bizde iendimize i bakarız sen dene ve sonuca göre davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…