Gözün Aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsinMerhaba guzel anneler
Bugun bizde cinsiyetimizi ogrendik
Minnoş bir kiz geliyor
Haklısın canim bir doktor bulup acilen ona gideceğim. Resmen başında savdi çok sinirlendimÖzelde herşeye bakarlar canım devlette oyalanma.bir buçuk ay sonra ne demek 6 hafta demek haftanızı bilmiyorum ama ya zamanı geçerse. Ben ilk günden beri özele gidiyorum. Herşey o kadar hızlı basit ve ilgili ilerliyorki. Git derim
Bu arada 13. Haftamdayim. Bebek nerdeyse 19 20 haftalık oluyor, ikili tarama için geç değil mi?Özelde herşeye bakarlar canım devlette oyalanma.bir buçuk ay sonra ne demek 6 hafta demek haftanızı bilmiyorum ama ya zamanı geçerse. Ben ilk günden beri özele gidiyorum. Herşey o kadar hızlı basit ve ilgili ilerliyorki. Git derim
Bende senin gibi merak etmistim. Doktorum daha sonra vercem dedi demir magnezyum omega 3 falanTamam canım bende geç mi kaldım acaba dedim bazıları çünkü kullaniyor :)
Amin insallah canim hepimiz saglikla alalimGözün Aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Canım vinalac multiitamin oluyo 12 haftada veriyolarMerhabalar, bugün bende ikili tarama testi için kan verdim inşallah her şey güzel çıkar :)
Doktorum cinsiyet tahminin de bulunmadısanırım 3 hafta daha bekleyeceğim
Vinalac tablete başlamamın yeterli olacağını söyledi, kullanan var mı ?
Teşekkür ederim :) herhangi bir ilaç kullanmıyorum zaten tek vitamin şuan :)Canım vinalac multiitamin oluyo 12 haftada veriyolar
Bi sonraki muanede zaten başka takviye veriyo canım bende şuan 1 hafta oldu multiitamin takviyesine başladım 15 haftada başladım bulantim çok olduğu için biraz geç başladım benTeşekkür ederim :) herhangi bir ilaç kullanmıyorum zaten tek vitamin şuan :)
Merhabalar, bugün bende ikili tarama testi için kan verdim inşallah her şey güzel çıkar :)
Doktorum cinsiyet tahminin de bulunmadısanırım 3 hafta daha bekleyeceğim
Vinalac tablete başlamamın yeterli olacağını söyledi, kullanan var mı ?
Tabi ki geç 11 14 hafta arası yapılıyor. Onların randevu verdiği haftalarda nerdeyse detaylı ultrason zamanı oluyor. Hele ki evhamlıyım diyorsun ben gibi en rahat özel tüm kolaylık orda benceBu arada 13. Haftamdayim. Bebek nerdeyse 19 20 haftalık oluyor, ikili tarama için geç değil mi?
Keske 18 olsa da ci nsiyeti ogrensemİnşallah değildir canım ya, dikkat et
Canım bana 20-22 arası dedi doktor. İç organlara falan bakılan usg
Ya ne yapayım baslayayim mi acaba .hiç midem almiyor baslayamadim decavit e hala .folik asit kullaniyorum hala amaFitilAllahim ya ne bilsinler onlarda fitil gibi zaten uzun
11-14 arası olması lazım benim bildiğim sen özele git canım ihmal etmeBu arada 13. Haftamdayim. Bebek nerdeyse 19 20 haftalık oluyor, ikili tarama için geç değil mi?
Haklısın canim gideceğim11-14 arası olması lazım benim bildiğim sen özele git canım ihmal etme
Benim 12. Hafta da imom omega ve ferrum verildi her doktor farklı veriyor sanırımBen de Vinalac kullanıyorum canım, onun yanında bi de D vitamini verdi benimki, hamileliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi. Bu demir omega filan daha sonra veriliyor herhalde.
Canım 13 hafta içindesin sanırım 13+6 dan sonra bakılmıyor ya başka bir devlet hastanesi git yada özele bir buçuk ay sonra üçlü testin bile vakti geçiyor bence sen kan sulandırıcıyıda bırakma ne kullanıyorsun kan sulandırıcı olarak coraspin ise hiçbir zararı yok kullanamaya devam et bence...Kızlar bana ikili tarama için ta 1.5 ay sonraya randevu verdiler. Sizce de çok geç değil mi? Devlete gitmiştim ama sanırım özele gitmem gerekiyor :/ bir de benim covid den dolayı hastaneye gittiğimde kanımin yoğun olduğunu söylediler kan sulandırıcı kullandım. Şimdi bugün ona devam edip etmeyeceğimi sordum, hiç test falan bir şey yapmadi direk ilacı kesti. Oysa benim bir düşugum var :/ belki de kullanmam gerekiyordu bu ilacı. Özelde buna bakarlar mi sizce?
Bence dene ben birkaç gün kullandım baktım yutamiyo m yarıya bölüp içtim sonrada baktım mide kötüYa ne yapayım baslayayim mi acaba .hiç midem almiyor baslayamadim decavit e hala .folik asit kullaniyorum hala ama
Oy oy minik bir prenses daha geliyorMerhaba guzel anneler
Bugun bizde cinsiyetimizi ogrendik
Minnoş bir kiz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?