2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
inşallah bir sıkıntı olmamıştır canım uzan dinlen ayakta çok dolaşma uygunsan

Uzan kesinlikle bol su iç uyumaya çalış canım

Herkese merhaba bişey sormak istiyorum 13.haftadayım saydam hafif beyaz akıntım var kokusuz ..sizlerde de oldu mu normal mi acaba ?
Bende de hep oluyor bazı günler fazla bazı günler az. Bugun sormayı unuttum. Gerçi daha önce sorduğumda rahim.buyuyor ondan demişti. Hep devam edecek bu sanirim

Endişelenme o zman magnezyum için şuan erken bende 12 haftadan sonra regenesis bıraktım şimdi decavit kullanıyorum ikiside aynı bidaki kontrolünde gerekli olanları verir
Bugün d vitamini verdi canım. Dedimki sadece Genesis kullanıyorum. Onun içinde olması gerek dedi. Yok ben baktım dedi. Baktı bilgisayardan evet haklısın yokmuş dedi yazdı bazen bizim hatirlatma yapmamız gerekiyor sanirim

Dikkat et canım stres yapma bebeğinde etkileniyor ins birşey yoktur Uzan dinlen

Aman dikkat aynı durumu bende yaşamıştım stres çöl etkiliyor kasılmayı arttırıyor, lekelenme olmazsa korkmayın dinlenin , uzanın , uzun süre ayakta kalmamaya çalışın düşünmemeye çalışın

inşallah bir sıkıntı olmamıştır canım uzan dinlen ayakta çok dolaşma uygunsan
İnşaallah canım
Uzan kesinlikle bol su iç uyumaya çalış canım
Tamam canım öyle yapayım
Dikkat et canım stres yapma bebeğinde etkileniyor ins birşey yoktur Uzan dinlen
İnşaallah canım ediyorum bakalım
Şuan birşey yok şükür canım, uzandım şimdi başım da ağrıyor uyumak iyi gelecek sanırım.

Herkese merhaba bişey sormak istiyorum 13.haftadayım saydam hafif beyaz akıntım var kokusuz ..sizlerde de oldu mu normal mi acaba ?
Canım normal diyorlar sıkıntı olduğunu sanmam
Canım dinlen bol bol. Çok geçmiş olsun. Kendimi kastıysan ondan olmuştur. Kanama, leke olmadığı sürece korkma inşallah
Kızlar siz ikili test sonucunuzu e nabizdan gorebildiniz mi?
Benim gözükmedi canım, özelde yaptırdığım için sanırım.

Çok şükür canım kanamam lekelenmem yok sadece başım çok ağrıyor oda sinirden oldu heralde... Uzandım dinleniyorum azaldı çok şükür

Nasıl gorebildin peki canım doktorun yanına gidince mi? Hastanenin sistemi de var orda da göremiyorum 10 gün oldu bugün meraktayım. Bu aralar randevum da yok ararsın demisti ama bugun defalarca aradım hastaneyi ulasamadim

Nasıl gorebildin peki canım doktorun yanına gidince mi? Hastanenin sistemi de var orda da göremiyorum 10 gün oldu bugün meraktayım. Bu aralar randevum da yok ararsın demisti ama bugun defalarca aradım hastaneyi ulasamadim
Doktorun hemşiresini aradım canım, mail adresime sonucu attı. Doktorda telefonda bilgi verdi bir risk yok diye. Bende ilk gün aradım aradım ulaşamadım, ikinci gün şans eseri ulaşabildim.

Evet geçti canım ama dün gece çok kötü oldum kusmaktan karnıma ağrı girdi acile gittik doktor oruç tutmuşsn ondan bebek ve anne çok susuz kalmış ağrılarımı da ona bağladı oruç tutup susuz kalmama

Ben 15+3deyim sanki daha fazla oldu bulantı ve kusmalarım artık acile bile götürüyor bu kusmaM yüzünden ne zamn geçer bnde çok merak ediyorum artık gerçktn kusmak istemiyorum

Acaba sizin 2 li tarama testini yaptirddiginizi mi dusundu ?
Allah yardimcin olsun canim belki yuksek degildir stres yapma gerekirse baska doktora gorun istersen veya instgramda bazi kadin dogum dr cevap veriyor onlarla da gorusebilirsin. Onlar oran hesabi sanirim ama allah icini ferahlatsin insallah
Sakin olmaya calis canim. Suan kendini mutlu edicek seyler yap lutfen. Benim sag kasigima tuplerin oldugu yere dogru igne batar gibi batip cikiyor herkes de bu donemlerde belki olabilir. Ama cok endise edersen istersen kontrole git icini ferahlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…