Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz . Bende sancımın olduğu o günler oruçluydum tabi hurmada yemiştim demek belkide bunların hepsinin birleşimi ile öyle olduEvet geçti canım ama dün gece çok kötü oldum kusmaktan karnıma ağrı girdi acile gittik doktor oruç tutmuşsn ondan bebek ve anne çok susuz kalmış ağrılarımı da ona bağladı oruç tutup susuz kalmama
Canım bende Etimesguttayim. Banu Uçar'a önceki gebeligimde düşük tehdidi varken gitmiştim. 250 tl muayene ücreti verdim ama doğru düzgün hiç ilgilenmedi memnun kalmadım. Ayrıntılıda nasıldır bilemem ama başka yer bak derim. Ben eve yakın diye A life park hospital'da Kadriye Çiçekli'ye gidiyorum. Hastaneyi hiç önermeselerde doktorum çok ilgili. Fiyatları çoğu yere göre makul. Ama doğum için başka hastane araştırıyorum bendeKızlar Ankara Etimesguttayim şimdiden ayrıntılı için araştırma yapıyorum şöyle iyice bakacak inceleyecek bir doktor istiyorum varsa bildiğiniz bir doktor bilgi verir misiniz? Banu uçar var doktorun yorumları iyi aradım sordum ayrıntılı 350 TL istiyorlar iki doktor bakacakmıs CD rapor birde fotoğraf verilecekmiş ama bilemedim hemen karar vermeyim dedim. Sizlerdende bilgi almak istiyorum başka Dr varsa iyi dediğiniz
Bende yedim canım, bir tanıdık tüm hamileliğinde yemiş gayet geç doğmuş çocuk. Bu erken doğum falan yiyeceklerle olacak birşey değil canının çektiği herşeyden ye birazKızlar günde bir tane hurma yesem zararı olur mu ya? Hurma çok severim ama yiyemiyorum. Sofrada gördükçe aklımda kalıyor.Her gün bir tane yesem sıkıntı olur mu?
Ben de cok sewerim hurmayiKızlar günde bir tane hurma yesem zararı olur mu ya? Hurma çok severim ama yiyemiyorum. Sofrada gördükçe aklımda kalıyor.Her gün bir tane yesem sıkıntı olur mu?
Doktorunun kafasındayım ben de aşırıya kaçmadıkça o bahsedilen etkiyi yapmayacaktır mesela yoğurdun uyku getirdiği söylenir ama bu etki için bir kaşık yoğurt yetmez daha fazlası gerekir.Ben de cok sewerim hurmayi
Gunde bi tane yiyorum ramazan basindan beri. Hurmayi doktora sormadim da baska meyveleri fln sormustum ilk zamanlarda. Doktorum az yedikten sonra herseyden yiyebilirsin demisti. O yuzden bisi olcagini sanmiyorum.
Ben de cok sewerim hurmayi
Gunde bi tane yiyorum ramazan basindan beri. Hurmayi doktora sormadim da baska meyveleri fln sormustum ilk zamanlarda. Doktorum az yedikten sonra herseyden yiyebilirsin demisti. O yuzden bisi olcagini sanmiyorum.
Düşük tehdidi ve kanaması olanlarda riskli oluyor benim doktorum o yüzden yasakladı. Herkeste aynı değildir zaten, kanamanız lekelenmeleriniz yoksa normal bir hamilelik geçiriyorsanız sizi etkilemeyebilir riskli gebeliklerde önerilmiyor.Doktorunun kafasındayım ben de aşırıya kaçmadıkça o bahsedilen etkiyi yapmayacaktır mesela yoğurdun uyku getirdiği söylenir ama bu etki için bir kaşık yoğurt yetmez daha fazlası gerekir.
Tabi canım öyle bir durum çok farklı mazallah çok dikkat etmek gerekDüşük tehdidi ve kanaması olanlarda riskli oluyor benim doktorum o yüzden yasakladı. Herkeste aynı değildir zaten, kanamanız lekelenmeleriniz yoksa normal bir hamilelik geçiriyorsanız sizi etkilemeyebilir riskli gebeliklerde önerilmiyor.
Hadi gözün aydın canım Rabbim sağ sağlim kavuştursun prensesinegünaydın kızlar doktora gittim sabah ikili testim temiz çıktı çok şükür ve cinsiyetimiz de kız :) bir oğlum vardı kız istiyordum rabbim nasip etti çok şükür ve soldaydı bebişim
Gozun aydingünaydın kızlar doktora gittim sabah ikili testim temiz çıktı çok şükür ve cinsiyetimiz de kız :) bir oğlum vardı kız istiyordum rabbim nasip etti çok şükür ve soldaydı bebişim
Gözün Aydın canım sağlıcakla gelsin inşallahgünaydın kızlar doktora gittim sabah ikili testim temiz çıktı çok şükür ve cinsiyetimiz de kız :) bir oğlum vardı kız istiyordum rabbim nasip etti çok şükür ve soldaydı bebişim
amin inşallah Allah razı olsun :)Hadi gözün aydın canım Rabbim sağ sağlim kavuştursun prensesine
Gozun aydin
amin inşallah hepimiz inşallah sağlıkla alalım evlatlarımızıGözün Aydın canım sağlıcakla gelsin inşallah
üzülme canım geç döllenmedir belki de canını sıkma lütfenKızlar doktorum bebek 1 hafta geri takibi ona göre yapacağım dedi ama 20li Haftalardan sonra bunun bir önemi yok diyorlardı? Şuan normalde 17 haftalık olmam gerekirken 15+6 olarak görünüyorum. İleri gitmem gerekirken geriye dönmüş gibi hissediyorum
Şükürgünaydın kızlar doktora gittim sabah ikili testim temiz çıktı çok şükür ve cinsiyetimiz de kız :) bir oğlum vardı kız istiyordum rabbim nasip etti çok şükür ve soldaydı bebişim
Anlamiyorum malesef ama nerden gördünüz acaba e nabiz mi?ikili test kan sonucum çıkmış ama anlayamadım bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi
serbest HCG 109
PAP_A 771,5
Daha once tam vaktinde mi gidiyor du acaba ? Doktorun bu konu ile alakali ne dedi. Eger endise edicek bir konu olsaydi soylerdi sanirim. O yuzden icini ferah tut lutfen. Umarim bir sonraki kontrolunde hersey yolunda olacaktir.Kızlar doktorum bebek 1 hafta geri takibi ona göre yapacağım dedi ama 20li Haftalardan sonra bunun bir önemi yok diyorlardı? Şuan normalde 17 haftalık olmam gerekirken 15+6 olarak görünüyorum. İleri gitmem gerekirken geriye dönmüş gibi hissediyorum
İyiki sormuşum canım o zman bende a life çok yakınım birde orayı arayıp sorayım. Biraz daha araştırayım daCanım bende Etimesguttayim. Banu Uçar'a önceki gebeligimde düşük tehdidi varken gitmiştim. 250 tl muayene ücreti verdim ama doğru düzgün hiç ilgilenmedi memnun kalmadım. Ayrıntılıda nasıldır bilemem ama başka yer bak derim. Ben eve yakın diye A life park hospital'da Kadriye Çiçekli'ye gidiyorum. Hastaneyi hiç önermeselerde doktorum çok ilgili. Fiyatları çoğu yere göre makul. Ama doğum için başka hastane araştırıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?