2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz . Bende sancımın olduğu o günler oruçluydum tabi hurmada yemiştim demek belkide bunların hepsinin birleşimi ile öyle oldu orucu ogünden sonra bıraktım gerçekten bebişleri riske atmamak lazım.

Canım bende Etimesguttayim. Banu Uçar'a önceki gebeligimde düşük tehdidi varken gitmiştim. 250 tl muayene ücreti verdim ama doğru düzgün hiç ilgilenmedi memnun kalmadım. Ayrıntılıda nasıldır bilemem ama başka yer bak derim. Ben eve yakın diye A life park hospital'da Kadriye Çiçekli'ye gidiyorum. Hastaneyi hiç önermeselerde doktorum çok ilgili. Fiyatları çoğu yere göre makul. Ama doğum için başka hastane araştırıyorum bende

Kızlar günde bir tane hurma yesem zararı olur mu ya? Hurma çok severim ama yiyemiyorum. Sofrada gördükçe aklımda kalıyor. Her gün bir tane yesem sıkıntı olur mu?
Bende yedim canım, bir tanıdık tüm hamileliğinde yemiş gayet geç doğmuş çocuk. Bu erken doğum falan yiyeceklerle olacak birşey değil canının çektiği herşeyden ye biraz

Kızlar günde bir tane hurma yesem zararı olur mu ya? Hurma çok severim ama yiyemiyorum. Sofrada gördükçe aklımda kalıyor. Her gün bir tane yesem sıkıntı olur mu?
Ben de cok sewerim hurmayi
Gunde bi tane yiyorum ramazan basindan beri. Hurmayi doktora sormadim da baska meyveleri fln sormustum ilk zamanlarda. Doktorum az yedikten sonra herseyden yiyebilirsin demisti. O yuzden bisi olcagini sanmiyorum.

Gunde bi tane yiyorum ramazan basindan beri. Hurmayi doktora sormadim da baska meyveleri fln sormustum ilk zamanlarda. Doktorum az yedikten sonra herseyden yiyebilirsin demisti. O yuzden bisi olcagini sanmiyorum.
Doktorunun kafasındayım ben de aşırıya kaçmadıkça o bahsedilen etkiyi yapmayacaktır mesela yoğurdun uyku getirdiği söylenir ama bu etki için bir kaşık yoğurt yetmez daha fazlası gerekir.

Doktorunun kafasındayım ben de aşırıya kaçmadıkça o bahsedilen etkiyi yapmayacaktır mesela yoğurdun uyku getirdiği söylenir ama bu etki için bir kaşık yoğurt yetmez daha fazlası gerekir.
Düşük tehdidi ve kanaması olanlarda riskli oluyor benim doktorum o yüzden yasakladı. Herkeste aynı değildir zaten, kanamanız lekelenmeleriniz yoksa normal bir hamilelik geçiriyorsanız sizi etkilemeyebilir riskli gebeliklerde önerilmiyor.

Tabi canım öyle bir durum çok farklı mazallah çok dikkat etmek gerek

günaydın kızlar doktora gittim sabah ikili testim temiz çıktı çok şükür ve cinsiyetimiz de kız :) bir oğlum vardı kız istiyordum rabbim nasip etti çok şükür ve soldaydı bebişim
Hadi gözün aydın canım Rabbim sağ sağlim kavuştursun prensesine

Kızlar doktorum bebek 1 hafta geri takibi ona göre yapacağım dedi ama 20li Haftalardan sonra bunun bir önemi yok diyorlardı? Şuan normalde 17 haftalık olmam gerekirken 15+6 olarak görünüyorum. İleri gitmem gerekirken geriye dönmüş gibi hissediyorum

üzülme canım geç döllenmedir belki de canını sıkma lütfen

günaydın kızlar doktora gittim sabah ikili testim temiz çıktı çok şükür ve cinsiyetimiz de kız :) bir oğlum vardı kız istiyordum rabbim nasip etti çok şükür ve soldaydı bebişim
Şükür Allah bağışlasın

Daha once tam vaktinde mi gidiyor du acaba ? Doktorun bu konu ile alakali ne dedi. Eger endise edicek bir konu olsaydi soylerdi sanirim. O yuzden icini ferah tut lutfen. Umarim bir sonraki kontrolunde hersey yolunda olacaktir.

İyiki sormuşum canım o zman bende a life çok yakınım birde orayı arayıp sorayım. Biraz daha araştırayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…