Tabi bazen oluyordu ama böyle değildi. Dinleniyorum şuan iyiyim çok şükür.Sakin olmaya calis canim. Suan kendini mutlu edicek seyler yap lutfen. Benim sag kasigima tuplerin oldugu yere dogru igne batar gibi batip cikiyor herkes de bu donemlerde belki olabilir. Ama cok endise edersen istersen kontrole git icini ferahlat
İlaç içmiyor musun canım birde iyi gibiyim ben tabi arada bulantı oluyor ama soğansız olan herşeyi yiyorum. Prilam dr için zararsız zatenBen 15+3deyim sanki daha fazla oldu bulantı ve kusmalarım artık acile bile götürüyor bu kusmaM yüzünden ne zamn geçer bnde çok merak ediyorum artık gerçktn kusmak istemiyorum
Ben 15+3deyim sanki daha fazla oldu bulantı ve kusmalarım artık acile bile götürüyor bu kusmaM yüzünden ne zamn geçer bnde çok merak ediyorum artık gerçktn kusmak istemiyorum
Grafik şeklinde olması lazım canım e-nabız değilde hastanenin sitesinden grafik şeklinde olanı at canımikili test kan sonucum çıkmış ama anlayamadım bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi
serbest HCG 109
PAP_A 771,5
Bende artık sabahlara domates yemiyorum midemdexsabah koku yapıyor kusasim geliyor. Bir haftadır sabahları yemiyorum öğlen akşam sıkıntı olmiyoİlaç içmiyor musun canım birde iyi gibiyim ben tabi arada bulantı oluyor ama soğansız olan herşeyi yiyorum. Prilam dr için zararsız zaten
hastanenin labaratuvarında sadece sonuç vardı grafik yoktuGrafik şeklinde olması lazım canım e-nabız değilde hastanenin sitesinden grafik şeklinde olanı at canım
Belki 5 .ayda biterBen 15+3deyim sanki daha fazla oldu bulantı ve kusmalarım artık acile bile götürüyor bu kusmaM yüzünden ne zamn geçer bnde çok merak ediyorum artık gerçktn kusmak istemiyorum
Allah Allahhastanenin labaratuvarında sadece sonuç vardı grafik yoktu
1mm ense yaş 39 ense 1mm olunca rahatlamıstım ama şimdi sonuc tedirgin etti Allahtan yarın hastane randevum var iyiki daha önce bakmamısım sonuca şimdi görünce bile nette didik didik aradım ama bulamadım bişeyAllah Allahİnşallah iyidir canım ensesi nasıl çıkmıştı birde yaş kaçç
ben ramazan basından yana 2 adet yedim sadece bir sıkıntı yaşamadım araya bir kaç gün koyarak bir adet sıkıntı olmaz sanırımKızlar günde bir tane hurma yesem zararı olur mu ya? Hurma çok severim ama yiyemiyorum. Sofrada gördükçe aklımda kalıyor.Her gün bir tane yesem sıkıntı olur mu?
Canım ensesi çok iyi bak ben tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum ultrasonda normalse o kağıttaki sonucu hiç umursama yüksek risk varsa bile yaştan dolayıdır.1mm ense yaş 39 ense 1mm olunca rahatlamıstım ama şimdi sonuc tedirgin etti Allahtan yarın hastane randevum var iyiki daha önce bakmamısım sonuca şimdi görünce bile nette didik didik aradım ama bulamadım bişey
Yok canım birşey olmaz ya ben günde 5 tane yediğimi bilirim.Kızlar günde bir tane hurma yesem zararı olur mu ya? Hurma çok severim ama yiyemiyorum. Sofrada gördükçe aklımda kalıyor.Her gün bir tane yesem sıkıntı olur mu?
Evet geçti canım ama dün gece çok kötü oldum kusmaktan karnıma ağrı girdi acile gittik doktor oruç tutmuşsn ondan bebek ve anne çok susuz kalmış ağrılarımı da ona bağladı oruç tutup susuz kalmama
teşekkür ederim canım içimi rahatlattınCanım ensesi çok iyi bak ben tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum ultrasonda normalse o kağıttaki sonucu hiç umursama yüksek risk varsa bile yaştan dolayıdır.
Yok canım birşey olmaz ya ben günde 5 tane yediğimi bilirim.
Ensesi çok iyi çıkmış canım endişe etme bir şey çıkmaz inşallah1mm ense yaş 39 ense 1mm olunca rahatlamıstım ama şimdi sonuc tedirgin etti Allahtan yarın hastane randevum var iyiki daha önce bakmamısım sonuca şimdi görünce bile nette didik didik aradım ama bulamadım bişey
Canım merhaba geçmiş olsun naptın acabaKızlar enfeksiyon için cipro 500 mg ve monurol 3g şase verdi. Daha önce kullanan oldu mu? İkisinin de prospektüste gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor ama doktor zaten hamile olduğumu bilerek verdi. Sıkıntı oluşturur mu?
Bende öyle yapıyım canım bariben ramazan basından yana 2 adet yedim sadece bir sıkıntı yaşamadım araya bir kaç gün koyarak bir adet sıkıntı olmaz sanırım
Canım monurol içtim sadece. Bol bol su içiyorum. Kokusuz akıntı böyle peynirimsi kokmaya başladı anlamadım. Akıntı rengi de bazen sarımsı bazen krem renkte. Haftaya kontrole gidicem geçmiş mi diye.Canım merhaba geçmiş olsun naptın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?