2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sakin olmaya calis canim. Suan kendini mutlu edicek seyler yap lutfen. Benim sag kasigima tuplerin oldugu yere dogru igne batar gibi batip cikiyor herkes de bu donemlerde belki olabilir. Ama cok endise edersen istersen kontrole git icini ferahlat
Tabi bazen oluyordu ama böyle değildi. Dinleniyorum şuan iyiyim çok şükür.

ikili test kan sonucum çıkmış ama anlayamadım bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi

serbest HCG 109
PAP_A 771,5

Ben 15+3deyim sanki daha fazla oldu bulantı ve kusmalarım artık acile bile götürüyor bu kusmaM yüzünden ne zamn geçer bnde çok merak ediyorum artık gerçktn kusmak istemiyorum
İlaç içmiyor musun canım birde iyi gibiyim ben tabi arada bulantı oluyor ama soğansız olan herşeyi yiyorum. Prilam dr için zararsız zaten
Ben 15+3deyim sanki daha fazla oldu bulantı ve kusmalarım artık acile bile götürüyor bu kusmaM yüzünden ne zamn geçer bnde çok merak ediyorum artık gerçktn kusmak istemiyorum

İlaç içmiyor musun canım birde iyi gibiyim ben tabi arada bulantı oluyor ama soğansız olan herşeyi yiyorum. Prilam dr için zararsız zaten
Bende artık sabahlara domates yemiyorum midemdexsabah koku yapıyor kusasim geliyor. Bir haftadır sabahları yemiyorum öğlen akşam sıkıntı olmiyo

Belki 5 .ayda biter en kesin az kusma dönemi o aylar lroluyor sabredin ins çabuk biter 20 haftaya kadar belki azalır

Allah Allah İnşallah iyidir canım ensesi nasıl çıkmıştı birde yaş kaçç
1mm ense yaş 39 ense 1mm olunca rahatlamıstım ama şimdi sonuc tedirgin etti Allahtan yarın hastane randevum var iyiki daha önce bakmamısım sonuca şimdi görünce bile nette didik didik aradım ama bulamadım bişey

Kızlar günde bir tane hurma yesem zararı olur mu ya? Hurma çok severim ama yiyemiyorum. Sofrada gördükçe aklımda kalıyor. Her gün bir tane yesem sıkıntı olur mu?
ben ramazan basından yana 2 adet yedim sadece bir sıkıntı yaşamadım araya bir kaç gün koyarak bir adet sıkıntı olmaz sanırım

Canım ensesi çok iyi bak ben tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum ultrasonda normalse o kağıttaki sonucu hiç umursama yüksek risk varsa bile yaştan dolayıdır.
Kızlar günde bir tane hurma yesem zararı olur mu ya? Hurma çok severim ama yiyemiyorum. Sofrada gördükçe aklımda kalıyor. Her gün bir tane yesem sıkıntı olur mu?
Yok canım birşey olmaz ya ben günde 5 tane yediğimi bilirim.

Kızlar bu hafta 2 gün boyunca Acıbadem’in düzenlediği hamilelik ve doğumla ilgili webinarları dinledim. İkisinde de doktorlar net bir şekilde hamileliğin hiçbir döneminde orucu önermediklerini söylediler. Sonuçta gün içinde yememiz gereken şeyler belli, bunları iftarla sahur arasında telafi etmek de imkansız. Telafi edebilsek bile uzun süren açlık süresinin kanda ketonu arttırdığını, bunun da bebeğe geçerse zarar verebileceğini anlattılar. Hatta kucağınızdaki bebeği tüm gün aç bırakmakla karnınızdakini aç bırakmanın hiçbir farkı yok dediler. Ben de kendimi bildim bileli her sene tutarım ama bu sene tutmuyorum, dinimiz de bu konuda anlayış gösteriyorken bebekleri riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum naçizane.

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın

Kızlar Ankara Etimesguttayim şimdiden ayrıntılı için araştırma yapıyorum şöyle iyice bakacak inceleyecek bir doktor istiyorum varsa bildiğiniz bir doktor bilgi verir misiniz? Banu uçar var doktorun yorumları iyi aradım sordum ayrıntılı 350 TL istiyorlar iki doktor bakacakmıs CD rapor birde fotoğraf verilecekmiş ama bilemedim hemen karar vermeyim dedim. Sizlerdende bilgi almak istiyorum başka Dr varsa iyi dediğiniz

Merhaba Arkadaşlar dün doktora gittim plasentam aşağıda olduğu için çok dikkat etmemi vs söyledi abarttığını Sandım bir an . bunun üzerine ben de başka bir doktora daha gittim . O da aynı yorumları yapınca haklı olduğunu anladım .
Şimdi ilginç olan birŞey var ki biri kız dedi biri erkek
İkrameyra da nub teorisine göre yorumladı erkek dedi Şaşırdım kaldım daha çok merak saldı keşle hiç gitmeseydimmm

Ensesi çok iyi çıkmış canım endişe etme bir şey çıkmaz inşallah

Kizlar birsey sorucam ya aklima takildi. Bugun kontrole gittigimizde kese nin tam ortasinda egim vardi. Sanki bebek sıkısmıs gibi. Doktor idrara mi sıkısıksn dedi. Dedim hayir uyaninca max 1 bardak su ictim. Dedim 2 saat fln wc ye gitmemistim. Ondandir fln dedi ama aklima takildi. Boyle birseyle karsilasan oldu mu hic

ben ramazan basından yana 2 adet yedim sadece bir sıkıntı yaşamadım araya bir kaç gün koyarak bir adet sıkıntı olmaz sanırım
Bende öyle yapıyım canım bari
Canım merhaba geçmiş olsun naptın acaba
Canım monurol içtim sadece. Bol bol su içiyorum. Kokusuz akıntı böyle peynirimsi kokmaya başladı anlamadım. Akıntı rengi de bazen sarımsı bazen krem renkte. Haftaya kontrole gidicem geçmiş mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…