- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Bende yedim canım, bir tanıdık tüm hamileliğinde yemiş gayet geç doğmuş çocuk. Bu erken doğum falan yiyeceklerle olacak birşey değil canının çektiği herşeyden ye biraz
Bende öyle yapayım kızlar, azı karar çoğu zarar demişler. Günde bir taneden birşey olmazBen de cok sewerim hurmayi
Gunde bi tane yiyorum ramazan basindan beri. Hurmayi doktora sormadim da baska meyveleri fln sormustum ilk zamanlarda. Doktorum az yedikten sonra herseyden yiyebilirsin demisti. O yuzden bisi olcagini sanmiyorum.
hastanenin sonuç sayfasındanAnlamiyorum malesef ama nerden gördünüz acaba e nabiz mi?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşaellahgünaydın kızlar doktora gittim sabah ikili testim temiz çıktı çok şükür ve cinsiyetimiz de kız :) bir oğlum vardı kız istiyordum rabbim nasip etti çok şükür ve soldaydı bebişim
amin inşallah canımHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşaellah
Tesekkur ederim. Benim de 10 günü geçti ama ne hastane sayfasinda ne e nabizda görünmüyor onun icin sordumhastanenin sonuç sayfasından
Mantar olmasın kuzm sende antibiyotikler mantara ceviriyorBende öyle yapıyım canım bari
Canım monurol içtim sadece. Bol bol su içiyorum. Kokusuz akıntı böyle peynirimsi kokmaya başladı anlamadım. Akıntı rengi de bazen sarımsı bazen krem renkte. Haftaya kontrole gidicem geçmiş mi diye.
Bende öyle tahmin ediyorum canım çünkü içtikten sonra koku olmaya başladı.Mantar olmasın kuzm sende antibiyotikler mantara ceviriyor
Kızlar doktorum bebek 1 hafta geri takibi ona göre yapacağım dedi ama 20li Haftalardan sonra bunun bir önemi yok diyorlardı? Şuan normalde 17 haftalık olmam gerekirken 15+6 olarak görünüyorum. İleri gitmem gerekirken geriye dönmüş gibi hissediyorum
Kızlar siz bilirsiniz ama eğer potansiyel risk oluşturuyorsa, yemeyin derim, ben olsam yemem :) sonuçta hurma yemeden de durulur gibi geliyor banaBende öyle yapayım kızlar, azı karar çoğu zarar demişler. Günde bir taneden birşey olmaz
Katılıyorum. Ben şahsen yiyemezdim, halbuki hurmaya bayılırım, evde de umreden getirdiğim bir sürü hurma var ama yiyemiyorum. Ne olur ne olmaz diyorum ben :)Kızlar siz bilirsiniz ama eğer potansiyel risk oluşturuyorsa, yemeyin derim, ben olsam yemem :) sonuçta hurma yemeden de durulur gibi geliyor bana
Belki hissederim diye yatıyorum yarım saat ses çıkarmadan elim karnımda bekliyorum yok hareket etmiyor. Hissedemedim dahaKızlar selam bebeği hergun hissediyor musunuz? Ben arada hissediyorum. Korkuyorum bir gün içinde hareket etmeyince
Hiç mi hissetnedin canım yoksa hissediyor muydun?Belki hissederim diye yatıyorum yarım saat ses çıkarmadan elim karnımda bekliyorum yok hareket etmiyor. Hissedemedim daha
Hissetmedim sanırım arada bişi oluyor ama bağırsak hareketimi ayırt edemiyorumHiç mi hissetnedin canım yoksa hissediyor muydun?
Canım daha sürekli hissedebilmek için çok erken.. Hissettiğine şükret sen :) ben bugün ultrasonda bebeğimi gördüm, resmen hopluyordu poposunu havalara kaldırıp kaldırıp atliyordu ama bende tık yok hiçbir şey hissetmiyorum :)) yani bence korkulacak hiçbir şey yokKızlar selam bebeği hergun hissediyor musunuz? Ben arada hissediyorum. Korkuyorum bir gün içinde hareket etmeyince
Teşekkür ederim canım içim rahatladı. Senin haftan küçük bu yüzden hissetmiyorsunuz. benim ki üçüncü gebelik ve 16 haftalık olduk artık hissetmem çok normal bence.Her hamilelikte insan sanki yeni gibi oluyor. Dünde sancım vardı o yüzden biraz tedirgin oldum. Teşekkür ederim cevap için.Canım daha sürekli hissedebilmek için çok erken.. Hissettiğine şükret sen :) ben bugün ultrasonda bebeğimi gördüm, resmen hopluyordu poposunu havalara kaldırıp kaldırıp atliyordu ama bende tık yok hiçbir şey hissetmiyorum :)) yani bence korkulacak hiçbir şey yok
MaşaAllah ne güzel, ben daha hissedemedim 3. Bebeğim ama 16. Haftam dolmak üzere daha yok birşey sadece yolda hızlı yürürsem karnımda bir sertlik oluyor gibi oluyor o kadar, hayırlısıKızlar selam bebeği hergun hissediyor musunuz? Ben arada hissediyorum. Korkuyorum bir gün içinde hareket etmeyince
Kişiden kişiye değişiyor demek ki ben diğer gebeliklerimde de çabuk hissettim canım. Tabi sürekli olmuyor arada oluyo onuda farkedersek hareket halinde hissedilmesi zor ben genelde uzanıyorum. Hep dinlenme halindeyim.MaşaAllah ne güzel, ben daha hissedemedim 3. Bebeğim ama 16. Haftam dolmak üzere daha yok birşey sadece yolda hızlı yürürsem karnımda bir sertlik oluyor gibi oluyor o kadar, hayırlısı
Şimdi yasak ya inadına canım çekiyor nedenseKızlar siz bilirsiniz ama eğer potansiyel risk oluşturuyorsa, yemeyin derim, ben olsam yemem :) sonuçta hurma yemeden de durulur gibi geliyor bana
Hergün değil ama hareket etmiyorsam, uzanırken, akşamları hissediyorum bazen canım. Daha küçük oldukları için her zaman hissedememek normal heraldeKızlar selam bebeği hergun hissediyor musunuz? Ben arada hissediyorum. Korkuyorum bir gün içinde hareket etmeyince
Böyle sol tarafımda batma, kıpırtı gibi oluyor canım. Sanki biri içeriden karnımı cimcikliyor, içeriden etimi tutup çekiyor gibi oluyor. Kelebek çırpması gibi, değişik bir hisKızlar bebeği nasıl hissediyorsunuz, nasıl bir his oluyor? Ben gerçekten bebek hareketi olsa da anlayabilir miyim şu an bilmiyorum, bir de ilk bebek, anlamam iyice zor herhalde.
Gün içinde hareket ettiğimiz için o sallantıda bebişlerin uyuyakaldığını, dinlenme pozisyonuna geçince uyanıp hareket etmeye başladıklarını okumuştum. Ondan beri geceleri elim karnımda ama tabii bana çok erken, yine de bir heves bekliyorum bir şey hissetmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?