2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende yedim canım, bir tanıdık tüm hamileliğinde yemiş gayet geç doğmuş çocuk. Bu erken doğum falan yiyeceklerle olacak birşey değil canının çektiği herşeyden ye biraz

Ben de cok sewerim hurmayi
Gunde bi tane yiyorum ramazan basindan beri. Hurmayi doktora sormadim da baska meyveleri fln sormustum ilk zamanlarda. Doktorum az yedikten sonra herseyden yiyebilirsin demisti. O yuzden bisi olcagini sanmiyorum.
Bende öyle yapayım kızlar, azı karar çoğu zarar demişler. Günde bir taneden birşey olmaz

günaydın kızlar doktora gittim sabah ikili testim temiz çıktı çok şükür ve cinsiyetimiz de kız :) bir oğlum vardı kız istiyordum rabbim nasip etti çok şükür ve soldaydı bebişim
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşaellah

Mantar olmasın kuzm sende antibiyotikler mantara ceviriyor

Canım bu haftalarda bir hafta büyük çıkarken diğer kontrolde geri de çıkabiliyormuş çok kafaya takma bence. Denildiği gibi geç döllenme de olmuş olabilir. Youtube’da Kağan Kocatepe’nin videoları çok faydalı ve insanı rahatlatıyor, onlardan birinde de diyordu ultrasonda 1-2 hafta önde de çıkabilir geride de, bunun çok bir önemi yok diye. Ben de 11’de gittiğimde küçük dedi, 12’de gittim bu sefer de önden gidiyordu o yüzden artık çok takmıyorum.

Bende öyle yapayım kızlar, azı karar çoğu zarar demişler. Günde bir taneden birşey olmaz
Kızlar siz bilirsiniz ama eğer potansiyel risk oluşturuyorsa, yemeyin derim, ben olsam yemem :) sonuçta hurma yemeden de durulur gibi geliyor bana

Kızlar siz bilirsiniz ama eğer potansiyel risk oluşturuyorsa, yemeyin derim, ben olsam yemem :) sonuçta hurma yemeden de durulur gibi geliyor bana
Katılıyorum. Ben şahsen yiyemezdim, halbuki hurmaya bayılırım, evde de umreden getirdiğim bir sürü hurma var ama yiyemiyorum. Ne olur ne olmaz diyorum ben :)

Kızlar selam bebeği hergun hissediyor musunuz? Ben arada hissediyorum. Korkuyorum bir gün içinde hareket etmeyince
Canım daha sürekli hissedebilmek için çok erken.. Hissettiğine şükret sen :) ben bugün ultrasonda bebeğimi gördüm, resmen hopluyordu poposunu havalara kaldırıp kaldırıp atliyordu ama bende tık yok hiçbir şey hissetmiyorum :)) yani bence korkulacak hiçbir şey yok

Teşekkür ederim canım içim rahatladı. Senin haftan küçük bu yüzden hissetmiyorsunuz. benim ki üçüncü gebelik ve 16 haftalık olduk artık hissetmem çok normal bence.Her hamilelikte insan sanki yeni gibi oluyor. Dünde sancım vardı o yüzden biraz tedirgin oldum. Teşekkür ederim cevap için.

Kızlar selam bebeği hergun hissediyor musunuz? Ben arada hissediyorum. Korkuyorum bir gün içinde hareket etmeyince
MaşaAllah ne güzel, ben daha hissedemedim 3. Bebeğim ama 16. Haftam dolmak üzere daha yok birşey sadece yolda hızlı yürürsem karnımda bir sertlik oluyor gibi oluyor o kadar, hayırlısı

MaşaAllah ne güzel, ben daha hissedemedim 3. Bebeğim ama 16. Haftam dolmak üzere daha yok birşey sadece yolda hızlı yürürsem karnımda bir sertlik oluyor gibi oluyor o kadar, hayırlısı
Kişiden kişiye değişiyor demek ki ben diğer gebeliklerimde de çabuk hissettim canım. Tabi sürekli olmuyor arada oluyo onuda farkedersek hareket halinde hissedilmesi zor ben genelde uzanıyorum. Hep dinlenme halindeyim.

Kızlar bebeği nasıl hissediyorsunuz, nasıl bir his oluyor? Ben gerçekten bebek hareketi olsa da anlayabilir miyim şu an bilmiyorum, bir de ilk bebek, anlamam iyice zor herhalde.

Gün içinde hareket ettiğimiz için o sallantıda bebişlerin uyuyakaldığını, dinlenme pozisyonuna geçince uyanıp hareket etmeye başladıklarını okumuştum. Ondan beri geceleri elim karnımda ama tabii bana çok erken, yine de bir heves bekliyorum bir şey hissetmeyi

Şimdi yasak ya inadına canım çekiyor nedense
Hergün değil ama hareket etmiyorsam, uzanırken, akşamları hissediyorum bazen canım. Daha küçük oldukları için her zaman hissedememek normal heralde
Böyle sol tarafımda batma, kıpırtı gibi oluyor canım. Sanki biri içeriden karnımı cimcikliyor, içeriden etimi tutup çekiyor gibi oluyor. Kelebek çırpması gibi, değişik bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…