2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hergün değil ama hareket etmiyorsam, uzanırken, akşamları hissediyorum bazen canım. Daha küçük oldukları için her zaman hissedememek normal heralde

Dün sancılarım oldu ya canım o yüzden biraz tedirgin oldum. Salı günü gideceğim ama zaman geçmiyor. Onun iyi olduğunu bilmek istiyorum.

Ben de öyle düşünüyordum bir kaç doktorla konuştum çok kafam karıştı, bilinmezlik resmen
Güvenemiyorum ya bi yan etkisi olursa ya da ilerde çocukta kalıcı bir şeye sebep olursa diye bi can taşımıyor olsam toplum sağlığı için elbette yaptırırım ama şimdi hem onu hem kendimi korumak adına oldukça dikkat ediyorum

Ya kizlar ultrasonda bebegini hareket ederken gorenler var benimki hareket etmiyo hep yan pozisyon yatiyo 12+5 te öyleydi hatta öksürdumde hareketlendi ama öyle ters dönsün vs yok hep yan pozisyon sadece eli ayagi oynuyo sirt ustu yatiyo yani normalmi bu durum

Doktor ne dedi. Normaldir canım normal olmasa doktorum bişey derdi. Benim ki de fır dönüyor dolanıyor zıplıyor ama ben hissetmiyorum 15 haftaya girdik 3 haftaya hissedersin dedi doktor bakalım. Sende merak etme canım

Normal canım, ultrasona girmeden önce tatlı bir şeyler yersen biraz daha hareketli olabiliyor. Ben ilkinde çikolata yiyip girmiştim hiç durmuyordu, ikincide çok bir şey yemedim arkasını dönmüş yatıyordu, arada bir hıçkırdı o kadar

Bi sıkıntı yoktur bence canım olsa zaten doktor söylerdi senin bıcırık ehlikeyf belki de dinleniyordur

Normaldir canim sana denk gelmiyordur belki. Hangi saatler gidiyorsun. Mesela sabah uyandigimizda erken saatlerde daha hareketli oluyorlarmis. Ben kuru kayisi ve ceviz yemistim. Doktor ense kalinligini bir turlu olcemedi. Sonra ara verdik ben hamurisli kahvalti fln ettim. Normal yatiyordu bu sefer. Yediklerimizle de etkili olabilir. Hatta bende cok hareketli diye korkmustum

Gittiğin saat ve yediklerim etkiliyor olabilir canım. Ben de senin gününde gittim tam hem saat 9du hem de meyve suyu falan içip gitmiştim hopluyordu içeride :) bir dahakine bunları bi dene derim.

Doktor ne dedi. Normaldir canım normal olmasa doktorum bişey derdi. Benim ki de fır dönüyor dolanıyor zıplıyor ama ben hissetmiyorum 15 haftaya girdik 3 haftaya hissedersin dedi doktor bakalım. Sende merak etme canım
Bisey demedi doktor ikili test yaptirdim bekliyorum sadece pozisyonu cok iyi hic bozmuyo dedi yani rahat sonra netten instagramdan cinsiyet tahminci birine yolladim o da dedi cok rahat bi bebek rahatina duskun olacak ben cok hareket etmem benlemi alakali acaba

Bi sıkıntı yoktur bence canım olsa zaten doktor söylerdi senin bıcırık ehlikeyf belki de dinleniyordur
Evet öyle soyledi cok rahatina duskun olacak heralde dedi bende hareketsizim rahatima duskunum ondanmi bilmiom doktorun hosuna bile gidiyo cunku rahat ölçüyo her seyi cinsiyet bile bacak arasini acmis duruyo fotosunu bile cekti o derece rahat

Arkasinida donmuyo valla yan yatiyo sirt ustu elleri kollari oynuyo sadece sabah ustu gittigimde ogleden sonra hiccc oksurdumde hareketlendi tembel ya da 3 hafta sonra 16ya girecem gidip bi daha baktiracak o zaman bi daha sorayim bunu

Merhaba kızlar yarın 16 haftalık olacağız benden Ekim annesi olacağım inşallah.. 1 oğlum var 2.cide erkek 12.haftada tahmin olarak söylemişti dr 14 te kesin erkek dedi İnşallah tüm bebekler sağlıkla doğarlar.. 2li testte yaş riski 1/435 çıktı dr istersen Amniyosentez yaptır dedi ama onunda düşük riski var zaten önceki gebeliğim düşük yapmıştım. Yaptırmak istemedim.. Aynı durumda olan arkadaşlar varmı acaba ense kalınlığı ve burnu normal dedi.. Sadece yaş riski var dedi..

Ay ne tatlı ya bıcırıklar içerdeki halleri bile gülümsetmeye yetiyor

Aşı sırası bizede geldi ama bende olmayacağım çünkü hamilelikte nelere yol açacağını bilmiyoruz dedi druzaktan eğitimle seneyi kapatırız diye düşünüyorum seneye de Doğum iznimiz olur inşallah..

Amniyosentezden önce üçlü test, detaylı ultrason filan var galiba, oralardan da bilgi geliyor amniyosenteze karar vermeden önce. Bir de genetik test yapılıyor, ben yaptırdım yaşım büyük olduğu için - ikili test yaptırsaydım yaşımdan ötürü otomatik yüksek risk gelirdi muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…