2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Diğer ölçümleri iyi sadece yaş riski sorun olmaz diyenler var ama insanın kafası karışıyor bi kere..

Yas riski sorun olusturur mu ki ? Alinan kan degerleri ense kalinligi fln normal geldiyse

Selam kızlar uzun zamandır bulantım olmuyordu ama prilamı bırakmaya da cesaret edememiştim dün gece içmedim şimdi ne var ne yoksa hepsini çıkardım. Demekki prilam sayesinde bulantım olmuyormuş. Kullananlar ne zaman bıraktı acaba ilacı??

Dün deneme yaptım kendime ilacı bırakıp. Akşam gene feci kustum. Benim de bitmemiş bulantılarım, bugün gene ilaç aldım normalim

Psikolojik olarak zorlanıyorum ama ilaç aldığım halde kustuğum zamanları hatırlayıp şuanki halime şükrediyorum

Bende içtim şimdi sanırım daha bırakmanın zamanı gelmemiş

Off canım ya ben de bi bırakmayı denesem diye düşünüyorum kaç gündür. Ama cesaretim yok işte Senin gibi olmaktan korkuyorum. İçmeme rağmen bazen yediğim dokunuyor falan kusuyorum, içmesem nolur bilmiyorum. Ne zaman bırakabilecegiz şunu bilmiyorum

Bende içtim şimdi sanırım daha bırakmanın zamanı gelmemiş
Bende son bir kaç gündür iyiydim 14 hafta 3 günlük olduk. Bu sabah biraz hec uyandim geç uyanınca çok açıkmış oluyorum kalkar kalkmaz kustum. Sizdede boyle oluyor mu. Koku hassasiyetm Çok fazla hala. Kustugum zaman rahatlarsın diyorlar ama benim o gün daha beter geçiyor. Hic geçmeyecek hep boyle tatsiz tuzsuz geçecek gibi. Yemek yemek eziyet gobi zaten prilami icmesem ölürdüm heralde.

Siz kaçıncı haftadasiniz kızlar. 16. Haftada geçer diyorlar.O günü iple çekiyorum

Bende bugün 14+0 oldum ama koku hassasiyeti çok fazla var zaten bulantı yapan o. İlacı düzenli içtiğim için uzun zamandır kusmuyordum. Ama bugün çok fena oldum. En az 2 hafta daha ilacı içerim artık.

Siz kaçıncı haftadasiniz kızlar. 16. Haftada geçer diyorlar.O günü iple çekiyorum
Benim 16+6 günlük canım en son iki yada üç gün önce hafiften bir bulandı şimdi yok çok şükür, ondan önceleri yattığım yerden kalkamıyordum kalktığım anda midemin bulantısından duramıyordum, hoş yatarken bile bulanıyordu ama, oda da yatarken açılan buzdolabı kokusu öyle bir geliyorduki ağlamamak için zor tutuyordum kendimi, inşaAllah seninde ve midesi bulanan arkadaşlarında en yakın zamanda geçer bulantıları cidden çok zor bir süreç

Haklısın canım riske atmamak lazım :) ben de elimden geldiğince izole ediyorum kendimi

Canım koku hassasiyeti de azaldı mı ya ben doğum yapsamda eskisi gibi yemek yemecegim gibi geliyor.kilo da almıyorum kusmuyorum Çok fazla ama bir kusunca 3 gün midem agiriyor.

Bende bugün 14+0 oldum ama koku hassasiyeti çok fazla var zaten bulantı yapan o. İlacı düzenli içtiğim için uzun zamandır kusmuyordum. Ama bugün çok fena oldum. En az 2 hafta daha ilacı içerim artık.
İlacı içsek te tam iyi olsak neysee de tam anlamıyla iyi olmuyorum önceden yediğim şeyleri nasıl yiyor musum şaşırıyorm

Merhabalar... Ben de katılayım aranıza... 16+6 oldu...üçüncü gebeliğim... ilk ikisi kız bu da nasipse erkek... Ancak bu gebeliğim ötekilerden farklı geçiyor... Çünkü maalesef covid olduk ailecek... offf geçiren var mı aranızda... Allah’a şükür ki şimdilik durumunuz iyi sayılır... Bir haftayı doldurduk... İlaç filan kullanmıyorum tatbiki... İnşallah da gerek kalmaz... Bu süreci geçiren biri varsa aranızda bilgilendirebilirse çok sevinirim

Merhaba bebisin hayirli olsun. Gecmis olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…