Koku hassasiyeti’de tamamen geçmedi ama baya azaldı, bir kaç yiyecek dışında normale döndüm sayılır çok şükür, İnşallah senin de bir an önce normale döner mide bulantın geçer, benim mide bulantılarım olduğu zaman ben de aynı senin gibi düşünüyordum bir daha asla eskisi gibi yemek yiyemeyeceğim herhalde diye düşünmüştüm bir ara üzülme hepsi geçiyor bu belli bir süreçCanım koku hassasiyeti de azaldı mı ya ben doğum yapsamda eskisi gibi yemek yemecegim gibi geliyor.kilo da almıyorum kusmuyorum Çok fazla ama bir kusunca 3 gün midem agiriyor.
Hoşgeldin canım aramıza, çok geçmiş olsun, ben geçirmedim bir bilgim yok o yüzden, sizde umarım hafifçe atlatırsınız covid’i, bu arada günlerimiz aynı ve benimde 3. HamileliğimMerhabalar... Ben de katılayım aranıza... 16+6 oldu...üçüncü gebeliğim... ilk ikisi kız bu da nasipse erkek... Ancak bu gebeliğim ötekilerden farklı geçiyor... Çünkü maalesef covid olduk ailecek... offf geçiren var mı aranızda... Allah’a şükür ki şimdilik durumunuz iyi sayılır... Bir haftayı doldurduk... İlaç filan kullanmıyorum tatbiki... İnşallah da gerek kalmaz... Bu süreci geçiren biri varsa aranızda bilgilendirebilirse çok sevinirim
Teşekkür ederim umarım bir an önce geçerMerhaba bebisin hayirli olsun. Gecmis olsun bu arada
Hoşgeldin canım aramıza, çok geçmiş olsun, ben geçirmedim bir bilgim yok o yüzden, sizde umarım hafifçe atlatırsınız covid’i, bu arada günlerimiz aynı ve benimde 3. Hamileliğim
Canım bende Etimesguttayim. Banu Uçar'a önceki gebeligimde düşük tehdidi varken gitmiştim. 250 tl muayene ücreti verdim ama doğru düzgün hiç ilgilenmedi memnun kalmadım. Ayrıntılıda nasıldır bilemem ama başka yer bak derim. Ben eve yakın diye A life park hospital'da Kadriye Çiçekli'ye gidiyorum. Hastaneyi hiç önermeselerde doktorum çok ilgili. Fiyatları çoğu yere göre makul. Ama doğum için başka hastane araştırıyorum bende
İyiki sormuşum canım o zman bende a life çok yakınım birde orayı arayıp sorayım. Biraz daha araştırayım da
MerhabaMerhabalar... Ben de katılayım aranıza... 16+6 oldu...üçüncü gebeliğim... ilk ikisi kız bu da nasipse erkek... Ancak bu gebeliğim ötekilerden farklı geçiyor... Çünkü maalesef covid olduk ailecek... offf geçiren var mı aranızda... Allah’a şükür ki şimdilik durumunuz iyi sayılır... Bir haftayı doldurduk... İlaç filan kullanmıyorum tatbiki... İnşallah da gerek kalmaz... Bu süreci geçiren biri varsa aranızda bilgilendirebilirse çok sevinirim
YaSincan Koru da arkadasım 8 aylık bebeğini kaybetti kendisi de ölümden döndü o hastanenin personelinin ilgisizliği yüzünden 3 sene oldu .. lütfen dikkat edin sizde
17+1im canım ben. Bir hafta önce ilacı bıraktım. Ertesi gün akşam çok az kustum. Hâlâ ara ara mide bulantım oluyor ama ya düşünmemeye çalışıyorum, ya da hemen birşeyler yiyip bastırıyorum.Selam kızlar uzun zamandır bulantım olmuyordu ama prilamı bırakmaya da cesaret edememiştim dün gece içmedim şimdi ne var ne yoksa hepsini çıkardım. Demekki prilam sayesinde bulantım olmuyormuş. Kullananlar ne zaman bıraktı acaba ilacı??
Canım gaz sancısı olabilir mi acaba?kızlar bu sabah karın ağrısı başladı bende hala da devam ediyor kramp şeklinde anlayamadım neden oldugunu bebekle alakası varmıdır acaba
Canım çok geçmiş olsun. Ben geçirmedim ama hamileyken geçiren çok kişi var. Doğum yapanlarda var. Sapasağlam atlatıyorlar ve bebekleri de öyle doğuyor. Beslenmene her zamanki gibi dikkat et. Bol bol dinlen. Evini sürekli havalandır. Balkonda temiz hava al bol bol. Allahın izniyle atlatırsınMerhabalar... Ben de katılayım aranıza... 16+6 oldu...üçüncü gebeliğim... ilk ikisi kız bu da nasipse erkek... Ancak bu gebeliğim ötekilerden farklı geçiyor... Çünkü maalesef covid olduk ailecek... offf geçiren var mı aranızda... Allah’a şükür ki şimdilik durumunuz iyi sayılır... Bir haftayı doldurduk... İlaç filan kullanmıyorum tatbiki... İnşallah da gerek kalmaz... Bu süreci geçiren biri varsa aranızda bilgilendirebilirse çok sevinirim
Canım arkadaşım iki çocuğunda da aydan biriye ayrıntılı ya gitti, kendisi çok memnun kaldığını söylemişti.Ay kızlar acemıyım:)kusuruma bakmayın nolur
bnde sincandayım koru hastanesıne gidiyorum a life ta detaylı fıyatları ne acaba? Koru’da aydan biri yapıyo kendısı perinatolog ve 500 kusurlu bi fıyat verdilerbirde oğlumun dr u Aşkın güler’di ona sordum bı dr yapıyomus adını sınan dedi ama soyadını hatırlayamıyorm 480 tl de onlar fıyat verdıler
Riskli bile değildi bnm arkadasımYaçok üzüldüm...
Oğluma da orada dogum yapmıstım. Aslında sadece kendı drumun ilgisinden ve hastanenın yakınlıgından dolayı tercıh ettimGebelıgım riskli gebelık sık sık kanamalarım oluyo en yakın kadın dogum uzmanı bulunan acıl sincan koru
Benim kızımda günleri dolduktan sonra 6 gün bile geçmiştiÇok teşekkürler... Evet nasipse aynı gün görünüyor doğum... Benimkiler içeriyi sevdikleri için hep miadlarını doldurur genelde...Bakalım bu sefer ne zaman gelmeye karar verecekHerkese sağlıklı hamilelikler dilerim
Benimki hiç hareket etmiyor elini bile oynatmıyor. En son 9. Haftada kolları bacakları yeni çıktığında hareketliydi. Her ultrason öncesi birşeyler yiyorum çikolatayı sevmiyor galiba. Annesi gibi uykucu olacak bende mecbur sürekli yatıyorumYa kizlar ultrasonda bebegini hareket ederken gorenler var benimki hareket etmiyo hep yan pozisyon yatiyo 12+5 te öyleydi hatta öksürdumde hareketlendi ama öyle ters dönsün vs yok hep yan pozisyon sadece eli ayagi oynuyo sirt ustu yatiyo yani normalmi bu durum
İyyy bilirim buzdolabin kokusunuBenim 16+6 günlük canım en son iki yada üç gün önce hafiften bir bulandı şimdi yok çok şükür, ondan önceleri yattığım yerden kalkamıyordum kalktığım anda midemin bulantısından duramıyordum, hoş yatarken bile bulanıyordu ama, oda da yatarken açılan buzdolabı kokusu öyle bir geliyorduki ağlamamak için zor tutuyordum kendimi, inşaAllah seninde ve midesi bulanan arkadaşlarında en yakın zamanda geçer bulantıları cidden çok zor bir süreç
Bende Almanya'da yım cuma günü bizim oraya sıra gelmisti banacsordular hamileyim dedi tamam dediler hamilelere yapilmiyo dediler sormadılar da kaç ayliksin dieSira gelirse olurum gibime geliyor ama ben yurtdisindayim burda hamileler olmali diye dusunuluyor. Birkac arkadasim da olma tataftari yabanci. Buyuk ihtimal olurum gibi
Benim ki 17 yi bitirdi hala tık yok iki üç günde bir ediyor onu da gaz mi acaba die şüpheleniyom bizimkide tembel oralı bile değilBenimki hiç hareket etmiyor elini bile oynatmıyor. En son 9. Haftada kolları bacakları yeni çıktığında hareketliydi. Her ultrason öncesi birşeyler yiyorum çikolatayı sevmiyor galiba. Annesi gibi uykucu olacak bende mecbur sürekli yatıyorum
Keyfine bakıyor canım rahatsız etmeYa kizlar ultrasonda bebegini hareket ederken gorenler var benimki hareket etmiyo hep yan pozisyon yatiyo 12+5 te öyleydi hatta öksürdumde hareketlendi ama öyle ters dönsün vs yok hep yan pozisyon sadece eli ayagi oynuyo sirt ustu yatiyo yani normalmi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?