2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İyyy bilirim buzdolabin kokusunu ikinci gebelikte çok Cektim şükür bu 3. De öyle kötü koku hassasiyet Lerim yok az yani var Rabb'im ysrdimciniz olsun
Ben ilk iki gebeliğimde mide bulantısı nedir hiç bilmiyordum, bu gebeliğim ikisindende farklı oldu, ama şükür geçti bulantılarım arada hafif hafif yokluyor sadece, bunada şükür

Bu kadar kısa sürede bulunmuş, bebeğe etkisi ıspatlanmamış aşıyı yaptırmaktan korkmuyor musunuz?
Kesinlikle canım, hamile olmasam bile şimdilik yaptırmayı düşünmüyorum, hiç bir şeyi net değil yani deneme aşaması gibi birşey şu anda, kendimi kobay gibi hissederim sanki yaptırsam şimdiki durumda, ha ilerde ne olur bilemem

Ben ilk iki gebeliğimde mide bulantısı nedir hiç bilmiyordum, bu gebeliğim ikisindende farklı oldu, ama şükür geçti bulantılarım arada hafif hafif yokluyor sadece, bunada şükür
Benim ilk gebelik 6 aykadar kusma 2. Gebelik koku hassasiyet i vardı ama kusma yoktu bu 3. Gebelik te koku hassasiyet i az oldu kusma yok şükür yavaş yavaş her gebelikte degisiyo sadece bizimki bu 3 . Tembellik yapıp oynamio

Ben de acil hemşiresiyim ailem baskı yapıyor aşı yaptır diye ben güvenemiyorum ama
Bence hamile Ken yapma eğer hamile olmasaydım belki düşünürdüm ama bilemiyorum ne kadar zararı var komsumuz karı koca yaptı 3 gündür kolları ağrıyor başı gözü ağrıyor yatamıyo agridan sadece ağrılar var 3 günden fazla sürmez diolar sen saglikcisin hiç bilmiyor musun iyi mi kötü mü belki kulağına birşeyler gelmiştir bizi bilgilendirsen

Benim ilk gebelik 6 aykadar kusma 2. Gebelik koku hassasiyet i vardı ama kusma yoktu bu 3. Gebelik te koku hassasiyet i az oldu kusma yok şükür yavaş yavaş her gebelikte degisiyo sadece bizimki bu 3 . Tembellik yapıp oynamio
Yavaş yavaş azalmış bulantı kusma bir daha olursa demekki çok rahat olacak

Bende uykucuyum bakalim insallah uykularida dogunca benzerde uykusuz geceler yasamayiz

Merhaba kızlar
Bugün karnımda ara ara sancı gibi batmalar var çok kısa süreli daha önce kasık kısımlarında olurdu şimdi daha yukarda hissediyorum ? Sizlerde de oluyor mu ? Normal mi bilemedim ? Endişelendim.

Merhabalar cok kapsamli arastirmalar yapiliyor arkadaslar. Ben yaptirmayacagim diyebilirsiniz tamamen kendi gorusunuz, fakat arastirmak lazim oncelikle. Linki birakiyorum belki okumak istersiniz: 35 bin kişilik araştırma: Covid-19 aşısı hamileler için güvenilir

Son dalga ozellikle hamile kadinlari vuruyor, artik bircok gebe olumu ile karsilasiliyor. Profesor Dr. Faruk Buyru da konu ile ilgili bir seyler soylemis: Gebelere Kovid-19'a karşı 'tedbirlere uymaları ve aşı' önerisihttps://www.aa.com.tr › koronavirus

Bu bilgilerin isiginda benim gorusum devletin hamileleri de oncelikli siraya almasi yonunde. Sira gelse kesinlikle yaptiririm.

Tembeller içerdede çıkınca tüm enerjilerini atmasinlar sakliyolardir şimdi
Kız öyle vallahi ikinci de tembeldi hiç hareket etmezdi zar zor uyandırdım karnıma masaj yapardım sarsardim çocuğu karnimda uyanır hareket ederdi doğdu şimdi canavar gibi sağa sola gidio ağlıyor ablasının saçını cekiyo canavar böyleleri şuan sessizliğini koruyorlar çıkınca gelince dünyaya gerçek yüzünü gosteriyorlaf

Yavaş yavaş azalmış bulantı kusma bir daha olursa demekki çok rahat olacak
Ay bunu da sag salim doğururim tatil yapcsm ben istemiyom eşim 4 ki olsun eşit olsun dio ama bilmiyom 3 yıl 4 yıl köşeme cekilcem bu hormonlar beni yoruyor aç kaliyorum iştah yok aserme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…