- 22 Şubat 2021
- 187
- 255
- 23
- 39
Ben de acil hemşiresiyim ailem baskı yapıyor aşı yaptır diye ben güvenemiyorum amaBende Almanya'da yım cuma günü bizim oraya sıra gelmisti banacsordular hamileyim dedi tamam dediler hamilelere yapilmiyo dediler sormadılar da kaç ayliksin die
Asla olmam ben bebeğe geçip geçmediği bile belli değilKızlar selam aşı olmayı düşünen veya aşı olan var mı?
Ben ilk iki gebeliğimde mide bulantısı nedir hiç bilmiyordum, bu gebeliğim ikisindende farklı oldu, ama şükür geçti bulantılarım arada hafif hafif yokluyor sadece, bunada şükürİyyy bilirim buzdolabin kokusunuikinci gebelikte çok Cektim şükür bu 3. De öyle kötü koku hassasiyet Lerim yok az yani var Rabb'im ysrdimciniz olsun
Kesinlikle canım, hamile olmasam bile şimdilik yaptırmayı düşünmüyorum, hiç bir şeyi net değil yani deneme aşaması gibi birşey şu anda, kendimi kobay gibi hissederim sanki yaptırsam şimdiki durumda, ha ilerde ne olur bilememBu kadar kısa sürede bulunmuş, bebeğe etkisi ıspatlanmamış aşıyı yaptırmaktan korkmuyor musunuz?
Korkmuyorum acikcasi.Bu kadar kısa sürede bulunmuş, bebeğe etkisi ıspatlanmamış aşıyı yaptırmaktan korkmuyor musunuz?
Benim ilk gebelik 6 aykadar kusmaBen ilk iki gebeliğimde mide bulantısı nedir hiç bilmiyordum, bu gebeliğim ikisindende farklı oldu, ama şükür geçti bulantılarım arada hafif hafif yokluyor sadece, bunada şükür
Bence hamile Ken yapma eğer hamile olmasaydım belki düşünürdüm ama bilemiyorum ne kadar zararı var komsumuz karı koca yaptı 3 gündür kolları ağrıyor başı gözü ağrıyor yatamıyo agridan sadece ağrılar var 3 günden fazla sürmez diolar sen saglikcisin hiç bilmiyor musun iyi mi kötü mü belki kulağına birşeyler gelmiştir bizi bilgilendirsenBen de acil hemşiresiyim ailem baskı yapıyor aşı yaptır diye ben güvenemiyorum ama
Yavaş yavaş azalmış bulantı kusma bir daha olursa demekki çok rahat olacakBenim ilk gebelik 6 aykadar kusma2. Gebelik koku hassasiyet i vardı ama kusma yoktu bu 3. Gebelik te koku hassasiyet i az oldu kusma yok şükür yavaş yavaş her gebelikte degisiyo sadece bizimki bu 3 . Tembellik yapıp oynamio
Bende uykucuyum bakalim insallah uykularida dogunca benzerde uykusuz geceler yasamayizBenimki hiç hareket etmiyor elini bile oynatmıyor. En son 9. Haftada kolları bacakları yeni çıktığında hareketliydi. Her ultrason öncesi birşeyler yiyorum çikolatayı sevmiyor galiba. Annesi gibi uykucu olacak bende mecbur sürekli yatıyorum
Tembeller içerdede çıkınca tüm enerjilerini atmasinlar sakliyolardir şimdiKeyfine bakıyor canım rahatsız etmedaha küçük bizimki 17 yi bitirdi hareket etmiyot sen bizim tembele ne dicen
Epey de kalabalığız maşallah 50 kişi oylamaya katılmış benim gibi daha belli olmayanlar da vardırAaaa erkekler öne geçmiş yeni gördüm
Kız öyle vallahi ikinci de tembeldi hiç hareket etmezdi zar zor uyandırdım karnıma masaj yapardım sarsardim çocuğu karnimdaTembeller içerdede çıkınca tüm enerjilerini atmasinlar sakliyolardir şimdi
Ay bunu da sag salim doğururim tatil yapcsm ben istemiyom eşim 4 ki olsun eşit olsun dio ama bilmiyom 3 yıl 4 yıl köşeme cekilcem bu hormonlar beni yoruyor aç kaliyorum iştah yok aserme yokYavaş yavaş azalmış bulantı kusma bir daha olursa demekki çok rahat olacak
İns gelecek ay öğrenirim 20. HaftadaBenimkide belli değil daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?