- 22 Şubat 2021
- 187
- 255
- 23
- 39
Gebeler için bazı proflar Sinovac uygundur yaptırsınlar diyor bazıları yaptırmayın herhangi bir araştırma yok diyor biryandan gebeler bu mutantlı virüsü ağır geçiriyor bizde şaşırdık ne yapacağımızıBence hamile Ken yapma eğer hamile olmasaydım belki düşünürdüm ama bilemiyorum ne kadar zararı var komsumuz karı koca yaptı 3 gündür kolları ağrıyor başı gözü ağrıyor yatamıyo agridan sadece ağrılar var 3 günden fazla sürmez diolar sen saglikcisin hiç bilmiyor musun iyi mi kötü mü belki kulağına birşeyler gelmiştir bizi bilgilendirsen
Evet benimde belli değil daha, nasip olursa Mayıs’ın altısında doktor randevum var detaylı ultrason çekeceğiz demişti doktor heralde öğrenirim o zamanEpey de kalabalığız maşallah 50 kişi oylamaya katılmış benim gibi daha belli olmayanlar da vardır
Benim de yarın kontrolüm var inşallah öğrenirimEvet benimde belli değil daha, nasip olursa Mayıs’ın altısında doktor randevum var detaylı ultrason çekeceğiz demişti doktor heralde öğrenirim o zaman
Sanirim 4 5 gun once bende de oldu sag tarafima ama batma gelip gidiyor gibiydiMerhaba kızlar
Bugün karnımda ara ara sancı gibi batmalar var çok kısa süreli daha önce kasık kısımlarında olurdu şimdi daha yukarda hissediyorum ? Sizlerde de oluyor mu ? Normal mi bilemedim ? Endişelendim.
İnşaAllah öğrenirsin canım ya kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama, topikteki arkadaşlar öğrendikçe sabırsızlandım bendeBenim de yarın kontrolüm var inşallah öğrenirim
Beraber şafak sayarız canımBenimde daha belli değil kontrolüme de daha çok varmayıs 20 sine kadar Allah'tan bişey olmazsa bekliycem lekelenmelerim vardı onlarda bitti sayılır tekrarı gelirse beklemem ama giderim hemen, riskli durumda doktorun çok geçe randevu vermesini anlayamıyorum bu ayın 7 sinde gittim diğer ayın 20 si 1,5 ay sonra oluyor çok geçe gün verdi
Allah sonumuzu hayır etsin vallahiGebeler için bazı proflar Sinovac uygundur yaptırsınlar diyor bazıları yaptırmayın herhangi bir araştırma yok diyor biryandan gebeler bu mutantlı virüsü ağır geçiriyor bizde şaşırdık ne yapacağımızı
Bende son bir kaç gündür iyiydim 14 hafta 3 günlük olduk. Bu sabah biraz hec uyandim geç uyanınca çok açıkmış oluyorum kalkar kalkmaz kustum. Sizdede boyle oluyor mu. Koku hassasiyetm Çok fazla hala. Kustugum zaman rahatlarsın diyorlar ama benim o gün daha beter geçiyor. Hic geçmeyecek hep boyle tatsiz tuzsuz geçecek gibi. Yemek yemek eziyet gobi zaten prilami icmesem ölürdüm heralde.
Dün ve bu gün prilam içmedim, ne güzel idare ediyorum derken kustum yine16+5 oldum artık kızlar bırakmak istiyorum prilamı. Sanki psikolojik olarak bağımlı gibi oldum, içmezsem kusarım gibi geliyor
Bende ayniyim canm ya icmeyince gunum cok kotu geciyor ama mecburen iciyorm ben deDün ve bu gün prilam içmedim, ne güzel idare ediyorum derken kustum yine16+5 oldum artık kızlar bırakmak istiyorum prilamı. Sanki psikolojik olarak bağımlı gibi oldum, içmezsem kusarım gibi geliyor
16+6 olacak yarın canımİnşaAllah öğrenirsin canım ya kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama, topikteki arkadaşlar öğrendikçe sabırsızlandım bende
Çok geçmiş olsun dualarım seninleKızlar çok ağır korona grciriyorum dualarınızı eksit etmeyin
Aaa fazla yokmuş aramızda benim bugün 17+0 oldum16+6 olacak yarın canım
Cok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?