2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gebeler için bazı proflar Sinovac uygundur yaptırsınlar diyor bazıları yaptırmayın herhangi bir araştırma yok diyor biryandan gebeler bu mutantlı virüsü ağır geçiriyor bizde şaşırdık ne yapacağımızı

Merhaba kızlar
Bugün karnımda ara ara sancı gibi batmalar var çok kısa süreli daha önce kasık kısımlarında olurdu şimdi daha yukarda hissediyorum ? Sizlerde de oluyor mu ? Normal mi bilemedim ? Endişelendim.
Sanirim 4 5 gun once bende de oldu sag tarafima ama batma gelip gidiyor gibiydi

Benimde daha belli değil kontrolüme de daha çok var mayıs 20 sine kadar Allah'tan bişey olmazsa bekliycem lekelenmelerim vardı onlarda bitti sayılır tekrarı gelirse beklemem ama giderim hemen, riskli durumda doktorun çok geçe randevu vermesini anlayamıyorum bu ayın 7 sinde gittim diğer ayın 20 si 1,5 ay sonra oluyor çok geçe gün verdi

Beraber şafak sayarız canım benim de cinsiyeti belli değil 20 Mayıs da terminim

Allah sonumuzu hayır etsin vallahi sinovac bu hastalığı bize getirenlerin çıkardığı asi değil mi

Ben de sizin gibiydim taki serum alan kadar .1 lt koca bir serum .elektrotitler varmis içinde .vucut tuz ve su kaybini geri getiriyormus. Gerçekten iui geldi .cunku ne yer ne icerdim çok kötüydum

Dün ve bu gün prilam içmedim, ne güzel idare ediyorum derken kustum yine 16+5 oldum artık kızlar bırakmak istiyorum prilamı. Sanki psikolojik olarak bağımlı gibi oldum, içmezsem kusarım gibi geliyor

Dün ve bu gün prilam içmedim, ne güzel idare ediyorum derken kustum yine 16+5 oldum artık kızlar bırakmak istiyorum prilamı. Sanki psikolojik olarak bağımlı gibi oldum, içmezsem kusarım gibi geliyor
Bende ayniyim canm ya icmeyince gunum cok kotu geciyor ama mecburen iciyorm ben de

Kızlar prilami icip sonrasında bırakan ve iyi hisseden var mi kendini. Bu lanet mide bulantilari ve KOKU HASSASİYETİ doğuma kadar sürecek sanırım. Ramazanda millet iyice agir yemekler yapma ya başladı apartman kokusu resmen leş. Eve komple çamaşır suyu sikasim var.

Hamilelik ne zormus yaa resmen herkesten nefret ettim. Bu gidisle evimden de taşınacağım kötü yemek kokularından. Umarım hamileliktendir. Bugün maskeyle gezdim evde ama dayanacak gücüm kalmadı en büyük korkum hic geçmeyecek ve ben hayattan hic zevk alamayacağım. Depresyona girdim resmen.ne olur birşeyler söyleyin yemek yapma ya uzanıp tv izlemeye, su içmeye herşeye hasret kaldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…