- 11 Mart 2021
- 289
- 435
- 33
Rabbim tez zamanda şifa versin inşaAllah canımKızlar çok ağır korona grciriyorum dualarınızı eksit etmeyin
Çok geçmiş olsun kaç haftalıksınız bol c vit alın yeşil biber mandalin portakal bal yiyin pekmez için direnç yükseltin ilaç kullanamıyorsunuz hayırlısıyla atlatırsınız insallahKızlar çok ağır korona grciriyorum dualarınızı eksit etmeyin
Benim doktorum o kadar geç süreye verse kesin değiştirirdim. İki hafta ileriye vereni bile kabul etmiyorum.Benim haftalık gitmem lazım.Çünkü rahim ağzı yetmezliğim var. Sizde de lekelenme olmuş bence en azından 2-3 hafta sonra bakmalıydıBenimde daha belli değil kontrolüme de daha çok varmayıs 20 sine kadar Allah'tan bişey olmazsa bekliycem lekelenmelerim vardı onlarda bitti sayılır tekrarı gelirse beklemem ama giderim hemen, riskli durumda doktorun çok geçe randevu vermesini anlayamıyorum bu ayın 7 sinde gittim diğer ayın 20 si 1,5 ay sonra oluyor çok geçe gün verdi
Çok geçmiş olsun, dikkat edin bol bol sıvı tüketin. İnşallah bir an evvel atlatırsınızKızlar çok ağır korona grciriyorum dualarınızı eksit etmeyin
Benimde iki gündür aynı şekilde oluyor. Ben de endişelendim. Annemle konuşunca bebek yavaş yavaş büyüyor ondan olabilir dedi. BilemiyorumMerhaba kızlar
Bugün karnımda ara ara sancı gibi batmalar var çok kısa süreli daha önce kasık kısımlarında olurdu şimdi daha yukarda hissediyorum ? Sizlerde de oluyor mu ? Normal mi bilemedim ? Endişelendim.
Rabbım en acılınden şifa versin bugun kacıncı gunun? Beni 7. Gunumde hastaneye yatırdılar 10. Gun taburcu oldum:/ bi an önce gecsin gitsin inşaAllah cok kotuysenız 112 vefa destekten bı ambulans isteseniz? Hatta özel aracla gitmeye bıle izin verıyolarKızlar çok ağır korona grciriyorum dualarınızı eksit etmeyin
Oyy çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versinKızlar çok ağır korona grciriyorum dualarınızı eksit etmeyin
Niye bu kadar uzak bı tarihe veriyoBenimde daha belli değil kontrolüme de daha çok varmayıs 20 sine kadar Allah'tan bişey olmazsa bekliycem lekelenmelerim vardı onlarda bitti sayılır tekrarı gelirse beklemem ama giderim hemen, riskli durumda doktorun çok geçe randevu vermesini anlayamıyorum bu ayın 7 sinde gittim diğer ayın 20 si 1,5 ay sonra oluyor çok geçe gün verdi
Geçmiş olsun canım ben de yeni atlattım ve ben de Cok zor geçirdim. Ambulans çağırabilirsin çok ağırsan, serum iyi geliyor. İnşallah iyileseceksin, malesef ilaç kullanamayinca çok uzun sürdü benim de.. Bugün 16. Günüm ve artık atlattım çok şükür hafif öksürük dışında. Bol C vitamini, bol su, kuşburnu çayi ve bal, zorla da olsa bir şeyler yemeye çalışarak atlattım..Kızlar çok ağır korona grciriyorum dualarınızı eksit etmeyin
Geçmiş olsun, bol bol dinlen. Odanı havalandir temiz hava iyi gelir. Sıvı tüket, susuz bırakma kendini... meyve sebze miden aldığı kadar yemeye çalış. Umarım bi an önce toparlarsin, dualarim seninleKızlar çok ağır korona grciriyorum dualarınızı eksit etmeyin
Siz çok risktesiniz, iyice araştırın bence. Ben sağlıkta çalışsaydım yaptırırdım, kapma olasılığınız malesef yüksek. Allah size ve tüm sağlık çalışanlarına kolaylık versin, müteşekkiriz her şey için.Ben de acil hemşiresiyim ailem baskı yapıyor aşı yaptır diye ben güvenemiyorum ama
Enerji topluyolar içerde dinlene dinlene büyük patlamaya hazırlanıyolarKız öyle vallahi ikinci de tembeldi hiç hareket etmezdi zar zor uyandırdım karnıma masaj yapardım sarsardim çocuğu karnimdauyanır hareket ederdi doğdu şimdi canavar gibi sağa sola gidio ağlıyor ablasının saçını cekiyo canavar böyleleri şuan sessizliğini koruyorlar çıkınca gelince dünyaya gerçek yüzünü gosteriyorlaf
Kızlar prilami icip sonrasında bırakan ve iyi hisseden var mi kendini. Bu lanet mide bulantilari ve KOKU HASSASİYETİ doğuma kadar sürecek sanırım. Ramazanda millet iyice agir yemekler yapma ya başladı apartman kokusu resmen leş. Eve komple çamaşır suyu sikasim var.
Canım ben 5.hafta kullanmaya başlayıp 16.haftaya kadar prilam içtim. Üstelik orta dönemlerde günde 4 tane içiyordum bazen. 13den sonra gece 1 tane içmeye başladım. 16. Haftada bıraktım artık. Bıraktığımın ertesi günü çok az kustum, bir iki günde midem bulandı ama çok şiddetli değildi şükür. Yemek yiyebiliyordum. Hâlâ ara sıra aç kalınca ya da yemekten sonra hafif bulantı geliyor ama çabucak geçiyor. Zor bir süreç, ne desek sana faydası olmuyor biliyorum ama geçecek inşallah az kaldı. Ben akşam yemeği vakti gelince mutfağa gideceğim diye oturup ağlıyordum, buzdolanının önünden geçince bile kokusu burnuma geliyor kusuyordum. Ama Allaha şükür geçti.Hamilelik ne zormus yaa resmen herkesten nefret ettim. Bu gidisle evimden de taşınacağım kötü yemek kokularından. Umarım hamileliktendir. Bugün maskeyle gezdim evde ama dayanacak gücüm kalmadı en büyük korkum hic geçmeyecek ve ben hayattan hic zevk alamayacağım. Depresyona girdim resmen.ne olur birşeyler söyleyin yemek yapma ya uzanıp tv izlemeye, su içmeye herşeye hasret kaldim...
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim kolaylık versin, şifa versinKızlar çok ağır korona grciriyorum dualarınızı eksit etmeyin
Maşallah Allah bağışlasın canimEnerji topluyolar içerde dinlene dinlene büyük patlamaya hazırlanıyolarilk çocugumuz olacak bizim tecrubemiz sıfır bakalım nası olacak
Çok geçmiş olsun canımKızlar çok ağır korona grciriyorum dualarınızı eksit etmeyin
Kız bende öyleyim canım birşey cekmiyor hayal ediyorum düşünüyorm bundan birkaç ay önceki hallerimi sevdiğim yemekleri bile yiyemiyom kokusu görüntüsü değişik gelio iştahım acilmuyo hergin kendime dua ediyorum ne zaman geçecek bu günler. Çok sevdigm. YeMekleri yapım yiyim ekmeğimi bandırm dürümler yapımHamilelik ne zormus yaa resmen herkesten nefret ettim. Bu gidisle evimden de taşınacağım kötü yemek kokularından. Umarım hamileliktendir. Bugün maskeyle gezdim evde ama dayanacak gücüm kalmadı en büyük korkum hic geçmeyecek ve ben hayattan hic zevk alamayacağım. Depresyona girdim resmen.ne olur birşeyler söyleyin yemek yapma ya uzanıp tv izlemeye, su içmeye herşeye hasret kaldim...
Prilam bende işe yaradı canım, vallahi şükür kusmuyorum. Lakin şu ilişki için tavsiye isteyebilirimKız bende öyleyim canım birşey cekmiyor hayal ediyorum düşünüyorm bundan birkaç ay önceki hallerimi sevdiğim yemekleri bile yiyemiyom kokusu görüntüsü değişik gelio iştahım acilmuyo hergin kendime dua ediyorum ne zaman geçecek bu günler. Çok sevdigm. YeMekleri yapım yiyim ekmeğimi bandırm dürümler yapımya sabır suyun tadı bile değişik zat Zor 2lt ye yakın iciyorum ayıptır söylemesi ilişkiden bile tiksinmism ins çabucak geçer bu dönem Allah'tan kusmuyirum zaten yediğim az birşey 4. Aya girdim 1 kg bile almamışım iştahsızlıktan
İyi de kızlar bişey diyeceğim bizim bi tanıdığımız aşı olduğu halde virüse yakalandı aynı şekil ettiledi onu. Aşı neyi değiştirdi anlamadım pek. Kız kardeşimin iş yerinde bi genç adam da aşı olduktan sonra tansiyonu çıkmaya başladı bayılmış kaç kere bu yüzden kardeşim olmadı aşı. Ha tabi yaşlılarımız vuruldu çok şükür elhamdulillah onlarda bişey yok ama. Demekki etkilemeleri farklı oluyorSiz çok risktesiniz, iyice araştırın bence. Ben sağlıkta çalışsaydım yaptırırdım, kapma olasılığınız malesef yüksek. Allah size ve tüm sağlık çalışanlarına kolaylık versin, müteşekkiriz her şey için.
Canım çok geçmiş olsun, zorlandığını hissedersen direkt hastaneye git evde vakit kaybetme. Eşim olduğunda filyasyon bana hatta hamile olduğum için pozitif çıkarsam beni direkt hastaneye götüreceklerini söylemişti, hamilelere ekstra önem veriyoruz demişlerdi. En azından nefesin için oksijen desteği alırsın, serumla vitamin alınca da toparlarsın biraz. Allah kimsenin başına vermesin, uzun sürdü ama eşim atlattı çok şükür darısı inşallah senin başına.Kızlar herkeze çok teşekkür ederim. Bu hastalık gerçekten çok kötü bir şeymiş nefes almada çok zorluk çekiyorum lütfen kendinize çok dikkat edin Rabbim kimsenin başına vermesin. Bir an önce yok olsun gitsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?