Allah şifa versin canımKızlar herkeze çok teşekkür ederim. Bu hastalık gerçekten çok kötü bir şeymiş nefes almada çok zorluk çekiyorum lütfen kendinize çok dikkat edin Rabbim kimsenin başına vermesin. Bir an önce yok olsun gitsin insAllah
Canım ya ilk defa duyuyorum bu kadar üzülme sadece ihtimal olarak belirtmiş korkma daha sık kontrole git inşallah dediği gibi olmazgünaydın kızlar bu sabah tahlil sonuçlarım için doktora gittim evime yakın devletin ek binası var oraya doktor baktı esin erkek dedi 17+1 çıktı ultrasonda ama plasentası rahmin ön duvarına ıdrarr kesesine yakın yapışma durumu olabilir eğitim araştırma hastanesinde sık takip edilmeli kanlı doğum veya rahmin alınmasına kadar yol açabilir dedi hiç böyle bi durum yaşayan bilen duyan var mı aranızda nçok moralim bozuldu işe geldim şimdi ama aptal gibiyim boşum yanii hiç bu durumu bilen yaşayan yada yakınından vs bilgisi olan varmı nolur bana dua edin
İnşALLAH canım bende ilk defa duyuyorum aslında geçen hafta cumartesi de doktordaydım ama hiç bir sorun yoktu o bişey demedi yeni olmuş bişey olabilir mi dedim evet dediCanım ya ilk defa duyuyorum bu kadar üzülme sadece ihtimal olarak belirtmiş korkma daha sık kontrole git inşallah dediği gibi olmaz
Allah Allah başka bir doktora da görün istersen canım bazen çok Farklı şeyler söyleyebiliyor doktorlarİnşALLAH canım bende ilk defa duyuyorum aslında geçen hafta cumartesi de doktordaydım ama hiç bir sorun yoktu o bişey demedi yeni olmuş bişey olabilir mi dedim evet dedi
dediği gibi bi eğitim araştırma hastanesinden randevu bakıyorum canım 20. haftada detaylı ultrason yaptır onun sonucuyla gidersin dedi ama ben o kadar bekleyemicem bi randevu alıp gidicem hemen nedir birde oradan duymak istiyorumAllah Allah başka bir doktora da görün istersen canım bazen çok Farklı şeyler söyleyebiliyor doktorlar
kanama olmadığı sürece korkmayın diyorlar, artık büyüdüler olumsuz bir durumda vücut tepki verir sanırım. İçimizi ferah tutalım artık. Cumartesi gideceğim doktora bende o güne kadar da izlerim kendimi.Benimde iki gündür aynı şekilde oluyor. Ben de endişelendim. Annemle konuşunca bebek yavaş yavaş büyüyor ondan olabilir dedi. Bilemiyorum
Bende bugün aynı şeyi düşündüm,koku vs sıkıntım yok ama hep bir hastalık hali hemen yorulma vs. ama bu durumların 3-4 aydan sonra geçeceğini keyfini çıkaracağımız günlerin geleceğini söylüyorlar. Umarım öyle de olur,ama elbet geçecektir.Hamilelik ne zormus yaa resmen herkesten nefret ettim. Bu gidisle evimden de taşınacağım kötü yemek kokularından. Umarım hamileliktendir. Bugün maskeyle gezdim evde ama dayanacak gücüm kalmadı en büyük korkum hic geçmeyecek ve ben hayattan hic zevk alamayacağım. Depresyona girdim resmen.ne olur birşeyler söyleyin yemek yapma ya uzanıp tv izlemeye, su içmeye herşeye hasret kaldim...
Git canım bekleme o zamana kadar içini karartıp duracaksın yok yere bazı doktorların en kötüsünü söyleme gibi huyları vardediği gibi bi eğitim araştırma hastanesinden randevu bakıyorum canım 20. haftada detaylı ultrason yaptır onun sonucuyla gidersin dedi ama ben o kadar bekleyemicem bi randevu alıp gidicem hemen nedir birde oradan duymak istiyorum
Çok geçmiş olsun. Yiyebiliyorsanız soğan tüketin. Kan sulandırıcı etkisi var. Ayrıca aynı etki limonda da var bol limonlu su tüketin lütfen.Kızlar herkeze çok teşekkür ederim. Bu hastalık gerçekten çok kötü bir şeymiş nefes almada çok zorluk çekiyorum lütfen kendinize çok dikkat edin Rabbim kimsenin başına vermesin. Bir an önce yok olsun gitsin insAllah
Rabbim yardimcin olsun insallah. Bundan onceki doktorun hic bu sekilde birseyden bahsetmedi mi acaba ? Yeni olan birsey olabilir mi ki dedigi gibi ? gerci onlar daha iyi bilir ama hareket ediyor mu ki plesanta. Gerci bu konu ile alakali bir doktorun konusmasini dinlemistim. Rahim alinmasi eskiden di simdi artik cozumlerimiz var diye anlatmisti. Yine de rabbim yardim ederde insallah oyle bir durum yoktur. Ama yine de baska doktorlardan fikir alman onemli.günaydın kızlar bu sabah tahlil sonuçlarım için doktora gittim evime yakın devletin ek binası var oraya doktor baktı esin erkek dedi 17+1 çıktı ultrasonda ama plasentası rahmin ön duvarına ıdrarr kesesine yakın yapışma durumu olabilir eğitim araştırma hastanesinde sık takip edilmeli kanlı doğum veya rahmin alınmasına kadar yol açabilir dedi hiç böyle bi durum yaşayan bilen duyan var mı aranızda nçok moralim bozuldu işe geldim şimdi ama aptal gibiyim boşum yanii hiç bu durumu bilen yaşayan yada yakınından vs bilgisi olan varmı nolur bana dua edin
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versingünaydın kızlar bu sabah tahlil sonuçlarım için doktora gittim evime yakın devletin ek binası var oraya doktor baktı esin erkek dedi 17+1 çıktı ultrasonda ama plasentası rahmin ön duvarına ıdrarr kesesine yakın yapışma durumu olabilir eğitim araştırma hastanesinde sık takip edilmeli kanlı doğum veya rahmin alınmasına kadar yol açabilir dedi hiç böyle bi durum yaşayan bilen duyan var mı aranızda nçok moralim bozuldu işe geldim şimdi ama aptal gibiyim boşum yanii hiç bu durumu bilen yaşayan yada yakınından vs bilgisi olan varmı nolur bana dua edin
sağol canım ALLAH razı olsun okudugum kadarıyla ilerleyen zamanda rahim büyüdükçe yukarı çıkabiliyomuş ama doktor bana aksatmamı takip ettirmemi söyledi yapışırsa idrar kanalına sıkıntı o zaman dedi bilmiyorum araştırma hastanesinden bi randevuda bulamıyorumRabbim yardimcin olsun insallah. Bundan onceki doktorun hic bu sekilde birseyden bahsetmedi mi acaba ? Yeni olan birsey olabilir mi ki dedigi gibi ? gerci onlar daha iyi bilir ama hareket ediyor mu ki plesanta. Gerci bu konu ile alakali bir doktorun konusmasini dinlemistim. Rahim alinmasi eskiden di simdi artik cozumlerimiz var diye anlatmisti. Yine de rabbim yardim ederde insallah oyle bir durum yoktur. Ama yine de baska doktorlardan fikir alman onemli.
çok teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun inşALLAH bakalım bakıyorum randevu geçen hafta gittiğimde yoktu yeni olmuş olabilir dedi takip edilmesi gerekiyomuş haber veririm tabi sizlerde dikkat edin kendinize doktor bana dinlenmenin ve iş yapmamanın önemini söyledi ben hiç durmam normalde aman bugünden sonra asla yapmicam bişey annemde bende zaten sizlerde dikkat edin sağlıkla alalım inşALLAH kucaklarımızaCanım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versinhemen olumsuz karamsar düşünme. Bazı doktorlar en ufak şeyde bile en kötü ihtimali söylüyorlar. Sen en erken zamanda git bir doktora, başka doktordan da dinle. İçin rahatlasın. Çok geçmiş olsun, bizi haberdar et
Ben prilam kullanmadım kusmadigim için. Birde yabancı ülkedetyim sadece vitamin magnezyum Paracetamol verdielr onları kullanıyorum malesef benden tavsiye yok oldu mu da olsun bitsin istiyom çabucakPrilam bende işe yaradı canım, vallahi şükür kusmuyorum. Lakin şu ilişki için tavsiye isteyebilirimgram içimden gelmiyor napcaz onu yaa
LibidoBen prilam kullanmadım kusmadigim için. Birde yabancı ülkedetyim sadece vitamin magnezyum Paracetamol verdielr onları kullanıyorum malesef benden tavsiye yok oldu mu da olsun bitsin istiyom çabucakeşim bana hep bir kelime kullanıyor igidon mu düşmüş ne diyor anlamadim igido Indigo mu netten araştırıp bakiyom daha adını düzgün bilmiyorum
Hah şimdi öğrendim sağolLibidoevet ben de valla hemen bitsin istiyorum. Haftada bire indirdik o bile fazla geliyor, halbuki önceden azgın teke gibi her gün isterdim
Canım sıkma canını lütfen. Hepimizin ailesinde var böyle sıkıntılar. Ne yazıkki ellerimize yükleniyorlar hep. Bunların derdi tasası var mıdır, canı sıkılır mı düşünmeden herşeyi anlatıyorlar. Sende sıkma canını, stres sana iyi gelmez. Eşine de çok geçmiş olsun.Merhaba kızlar. Bugün çok kötüyüm. Eşimin vucuduna bir yara çıkmıştı çok ağrılı, doktora gitti bugün zona demişler internetten biraz araştırdım tamamen geçen bir hastalık değilmiş stres anında yeniden ortaya çıkabiliyormuş. Ve bu su çiçeği hastalığı geçirmeyen hamilelere de su çiçeği olarak bulaşıyormuş. Ve ben öğrendiğümden beri istemsiz bir şekilde eşimin ailesini içimde suçluyorum. Çünkü bütün yükleri onun omzunda. KV kocası olmasına rağmen her sorununu her hastalığını kocasıyla kavga etse bile arar ona anlatır. Diğerleri aynı şekilde kardeşleri borç batağına batar arar ona anlatır o çözmeye çalışır. Çok uzun oldu biliyorum ama inanılmaz kötü hissettiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?