2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hah şimdi öğrendim sağol araştırım onu ne demek ki isteksizlik için mi denir bizimki maalesef haftada 1 ne yapalım ins geçer normal de ilk defa böyle yaşadım bu gebelikte
Libidonun düşük olması isteksizlik yaşamak, yüksek olması çok istekli olmak anlamında kullanılıyor canım. Benim sağlıklı ilk gebeliğim, ben de ilk kez yaşıyorum valla bunu

O kadar ağlamaklıyım ki anlatamam. Önceleri çok üstünde durmuyordum. Bu durum ortaya çıkınca böyle sanki hepsi kafama şimşek gibi çakıyor. Normalde insan evladına birşeyler yapar bunlar evladından kendileri için birşeyler istiyor. Aşırı düşüncesiz insanlar. Ben hiç böyle bir aile anne baba görmedim gerçekten

Ah canım üzülme bunu düzgün bir üslupla kayınvaliden ile konuş anne size belli etmiyor ama çok üzülüyor doktor da bu hastalığın stresten kaynaklandığını söyledi onun da evladı sonuçta bundan sonrası için daha dikkatli davranacaktır

benim eşimin ailesinin de dertleri bitmez aynı şekilde gün içinde defalarca ararlar herbiri ayrı derdini anlatır ben de sinir oluyorum sanki hala aynı evdeler gibi davranıyor. eşime diyorum bak artık çocuğumuz olacak onun sıkıntısı olacak onlar yetişkin insanlar kendileri çözsün sorunlarını diyorum dinlemiyor. ben karşı tarafa bişey diyemem eşimin ortayı bulması için konuşmaya çalışıyorum ama asla ailesne laf söyletmez. belki çocuktan sonra anlayış gösterirler diye umudum var , tartışarak çözüm bulamadım ben.

Libidonun düşük olması isteksizlik yaşamak, yüksek olması çok istekli olmak anlamında kullanılıyor canım. Benim sağlıklı ilk gebeliğim, ben de ilk kez yaşıyorum valla bunu
Allahbagislasin canım benim ilki ve ikinci öyle değildi istekliydim bu 3. Hayattan soğuttu hayırlısı hakkımızda

Randevular dolu oluyor ama hatirlatma mesaji almak gibi bir secenek var. Sectigin Bir tane doktora musaitlik olustugunda haber verilsine tikla. Biri iptal ettiginde veya randevu gunu acildiginda sana bilgi veriliyor.

Libido evet ben de valla hemen bitsin istiyorum. Haftada bire indirdik o bile fazla geliyor, halbuki önceden azgın teke gibi her gün isterdim
Bende öyleydim şuan sıfır malesef yasağımız var 9 ay boyunca Eşlerimizin durumu vahim bari ayda bir iznimiz olabilseydi

Geçmiş olsun canım Rabb'im eşine sağlık şifa versin gerekirse KV giel sen anlat durumu bu yüzden hasta oldu die

Hayırlı Ramazanlar kızlar, bugün sağlık ocağından aradılar kontrolüm varmış gittim tansiyon, kilo baktı, bebeğin kalp atışını dinledi, bebeği sol tarafta buldu kalp atışını, hani bir inanç varya solda okursa kız sağda olursa erkek diye bakalım haftaya doktor randevum var ne diyecek merak ettim, birde kan ilacı verdiler, normalde doktor daha başlatmamıştı, zamanı gelmiş dedi

Bende öyleydim şuan sıfır malesef yasağımız var 9 ay boyunca Eşlerimizin durumu vahim bari ayda bir iznimiz olabilseydi
Bizde şu an bir yasak yok ama benim canım istemiyor ki eşim de anlıyor zaten ne kadar isteksizsin diye, napayim rol mü yapayım

Ben varım canım .11+3 te ilk öğrendim erkek demişti doktorum . Şu an 16 haftalık hamileyim 3 farklı doktor da erkek dedi .Şüphemiz kalmadı
maşallah rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bende dedim hep kız galiba

Bizim 13 haftalik oldu 2 güne 14 olacak amin inşallah saglikli hayirli evlat olsunlar aynen ilk bakalim nası olacak hepsi ayri merak dogum nasi olacak bakımı nasi olacak hepsini ilk kez yasayacam insallah cabuk gecer insallah sana benzer bol bol kendine bak aynada babasina cok bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…