cuma gün doktora gidicem sabırla bekleyeyim bariMMMesude haftan küçük diye de öyle söylemiş olabilir çünkü benimkide çok hafif geliyordu ses bayada aradı.
Bence de ilgilenmek istememiş çünkü 6-7. Haftadan beri duyuluyor
Herkes farklı birşey söylüyor bilmiyorumki olabilir, ama benim kızımda soldaydı oğlum sağ taraftaydı, bakalım ne olacak haftayadenizwmehtap bende onu solda olursa erkek sağda olursa kız diye biliyorum iki oğlumda soldaydı benim çünkü
Evet ben kullandım idrarda enfeksiyon çıkmıştı 3 gün kullandım akıntım neredeyse tamamen bitti. Yanında ekstra 1 adet munorol şase kullanmıştım birde.Kızlar peynirimsi kokulu akıntım oluştu demiştim ya, doktor trivag adında vajinal fitil verdi. Üç tane var içinde. Kullan geçmezse gel dedi. İdrar tahlili almadı gerek yok dedi. Kullanan var mı daha önce?
Hmm Allah Allah benim 17+1 günlük oldu bebeğim bugün gayet güzel duyuldu kalp atışı çok şükür, haftan biraz küçük diyemi dediki acaba?bende bugün sağlık ocagına gittim kalp atısı dinleyebilirmiyiz dedim cihazları 20 haftadan sonra duyabiliyormuş şaşırdım ama bakmak istemedi galiba
Cok gecmis olsun canm Allah im sifa versinKızlar çok ağır korona grciriyorum dualarınızı eksit etmeyin
Tüp bebek kızKızlar tüp bebek yapan ve cinsiyet erkek olan var mı :) kime sorsam kız
12 haftada dinledik biz canım sağlık ocağındabende bugün sağlık ocagına gittim kalp atısı dinleyebilirmiyiz dedim cihazları 20 haftadan sonra duyabiliyormuş şaşırdım ama bakmak istemedi galiba
Bence de öyle .cunku ilk gebeligimde son ayimdaydim bakti ebe ben de çok sasirmistim. 20 haftada sonra olabilirbende bugün sağlık ocagına gittim kalp atısı dinleyebilirmiyiz dedim cihazları 20 haftadan sonra duyabiliyormuş şaşırdım ama bakmak istemedi galiba
olabilir sordu zaten 14 deyince 20 de bakıyoruz cihaz duymaz dediHmm Allah Allah benim 17+1 günlük oldu bebeğim bugün gayet güzel duyuldu kalp atışı çok şükür, haftan biraz küçük diyemi dediki acaba?
Evet aynen olabilir, hayırlısı olsun ya sağlıklı olsunlarda inşaAllah, bunlar işin güzel heyecanlarıdenizwmehtap Demek ki kişiden kişiye değişiyor. Bence hangi tüp yumurtlama yapıyorsa hangisinde tutunuyorsa o tarafta diye düşünüyorum. Çünkü bir ay sağ tüp bir ay sol tüp yumurtluyormuş
Malesef sanmiyorum acikcasi. Bir laf var sokmaca akil akil olmaz diye :) yine de denemek de fayda var. Umarim duzelirler.Ah canım üzülme bunu düzgün bir üslupla kayınvaliden ile konuş anne size belli etmiyor ama çok üzülüyor doktor da bu hastalığın stresten kaynaklandığını söyledi onun da evladı sonuçta bundan sonrası için daha dikkatli davranacaktır
Bi insan 7 sinde neyse 70 nde de odur malesef ki.benim eşimin ailesinin de dertleri bitmez aynı şekilde gün içinde defalarca ararlar herbiri ayrı derdini anlatır ben de sinir oluyorum sanki hala aynı evdeler gibi davranıyor. eşime diyorum bak artık çocuğumuz olacak onun sıkıntısı olacak onlar yetişkin insanlar kendileri çözsün sorunlarını diyorum dinlemiyor. ben karşı tarafa bişey diyemem eşimin ortayı bulması için konuşmaya çalışıyorum ama asla ailesne laf söyletmez. belki çocuktan sonra anlayış gösterirler diye umudum var , tartışarak çözüm bulamadım ben.
Kac haftaliksinizBenim de Bugün kontrolüm vardı kesin olmamakla birlikte erkeğe benzettiğini söyledi doktor bir sonraki kontrolde daha net bir şey söylerim dedi
Yarın 17 olacak canımKac haftaliksiniz
Hadi gozun aydin canim saglikla gelsinBenim de Bugün kontrolüm vardı kesin olmamakla birlikte erkeğe benzettiğini söyledi doktor bir sonraki kontrolde daha net bir şey söylerim dedi
Allah razı olsun hepimizinki inşallahHadi gozun aydin canim saglikla gelsin
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Benim de Bugün kontrolüm vardı kesin olmamakla birlikte erkeğe benzettiğini söyledi doktor bir sonraki kontrolde daha net bir şey söylerim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?