2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar peynirimsi kokulu akıntım oluştu demiştim ya, doktor trivag adında vajinal fitil verdi. Üç tane var içinde. Kullan geçmezse gel dedi. İdrar tahlili almadı gerek yok dedi. Kullanan var mı daha önce?
Evet ben kullandım idrarda enfeksiyon çıkmıştı 3 gün kullandım akıntım neredeyse tamamen bitti. Yanında ekstra 1 adet munorol şase kullanmıştım birde.

bende bugün sağlık ocagına gittim kalp atısı dinleyebilirmiyiz dedim cihazları 20 haftadan sonra duyabiliyormuş şaşırdım ama bakmak istemedi galiba
Hmm Allah Allah benim 17+1 günlük oldu bebeğim bugün gayet güzel duyuldu kalp atışı çok şükür, haftan biraz küçük diyemi dediki acaba?

Merhaba kızlar 15 haftalık hamileyim, cinsiyeti bilmiyoruz henüz. Sizlerde de oluyor mu üst bacak yanması sanki sinirler çekiliyor gibi özellikle yattigimda sol bacagimda oluyor. Bugün de karnımın sağında bir şey varligini hissettiriyor gibi o tarafa sogru bir agirlik var diye hissediyorum. Bebeği mi hissediyorum acaba o tarafa mi kayiyor anlamadim doktora gidecektim raporluymuş sinir oldum ona da zaten

bende bugün sağlık ocagına gittim kalp atısı dinleyebilirmiyiz dedim cihazları 20 haftadan sonra duyabiliyormuş şaşırdım ama bakmak istemedi galiba
Bence de öyle .cunku ilk gebeligimde son ayimdaydim bakti ebe ben de çok sasirmistim. 20 haftada sonra olabilir

denizwmehtap Demek ki kişiden kişiye değişiyor. Bence hangi tüp yumurtlama yapıyorsa hangisinde tutunuyorsa o tarafta diye düşünüyorum. Çünkü bir ay sağ tüp bir ay sol tüp yumurtluyormuş

denizwmehtap Demek ki kişiden kişiye değişiyor. Bence hangi tüp yumurtlama yapıyorsa hangisinde tutunuyorsa o tarafta diye düşünüyorum. Çünkü bir ay sağ tüp bir ay sol tüp yumurtluyormuş
Evet aynen olabilir, hayırlısı olsun ya sağlıklı olsunlarda inşaAllah, bunlar işin güzel heyecanları

Malesef sanmiyorum acikcasi. Bir laf var sokmaca akil akil olmaz diye :) yine de denemek de fayda var. Umarim duzelirler.
Bi insan 7 sinde neyse 70 nde de odur malesef ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…