2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Tamam bakarım kendime ilk defa duydum bunu bende esimin gözlerine bakiom ela olsun die

Beraber şafak sayarız canım benim de cinsiyeti belli değil 20 Mayıs da terminim
İnşallah canım sağlıklı olsunlar da
Gittiğim zaman en son iğne ve progestan vermişti, yapılacakları yaptım zaten diye belkide o yüzden bilmiyorum doktor iyi aslında muhtemelen kendisi de izin yaptı o arada belki de o yüzden geç verdi, bende çok merak ediyorum aslında gurbetteyim geldiğim yeri de daha öğrenemedim o yüzden eşime bağımlıyım burda, o da bu konularda doktor şöyle dedi normaldir evham yapıyorum diye umursamıyor Allah halimizden anlayan kişileri karşımıza çıkarsın inşallah
Burda kadın doğumlarda bayanların hepsi özelde o yüzden kalabalık oluyor benim de kanamam oldu lekelenmeler de 2 hafta kadar devam etti şimdi yeni bitti sayılır, ne oldu nasıl durumu merak ediyorum ama gidemedim bir türlü

@denizwmehtap bende onu solda olursa erkek sağda olursa kız diye biliyorum iki oğlumda soldaydı benim çünkü
Benimde solda kız canım
bende bugün sağlık ocagına gittim kalp atısı dinleyebilirmiyiz dedim cihazları 20 haftadan sonra duyabiliyormuş şaşırdım ama bakmak istemedi galiba
Canım belki cihazı çok yeni değilse küçük haftalarda net duyulmuyor diye bakmamış olabilir.
Evet ben kullandım idrarda enfeksiyon çıkmıştı 3 gün kullandım akıntım neredeyse tamamen bitti. Yanında ekstra 1 adet munorol şase kullanmıştım birde.
Çok sağol canım bana da faydası olur inşallah.
Benimde sol tarafımda dolgunluk var canım

Kızlar ben iki gündür tekmeleri net olarak hissetmeye başladım. Karnım tokken ve tatlı bişeyler yiyince uzanıyorum, hareketlenmeye başlıyor. Önce nabız mı diye düşündüm. Solda başladı tekmelemeye, sonra sağa döndü. 7-8 kez net hissettim elimi karnıma dayayınca. Çok ilginç hissediyorum

İnşallah canım. Daha önce başka bir mesele vardı o zaman uyardım. Ama hiçbir fark yok. Bu sefer durum sağlık belki tavırları değişir
Aynı şekilde bu da öyle. Bizim bir aile olduğumuzun ailesi asla farkında değiller. Ya eşim eve birşey bir meyve bir eşya bir süs dahi alsa KV neden bize almadın bize de al muhabbeti yapıyor. Kızları evleniyor beyaz eşyayı ona aldırıyor. Çok aşırı darlıyorlar adamı. Eşim de biraz muhafazakâr ve anne baba hakkı konusunda dikkatli davranıyor. Onların kendilerinin düşünmesini bekliyorum fakat bu da çok mümkün gibi değil
Geçmiş olsun canım Rabb'im eşine sağlık şifa versin gerekirse KV giel sen anlat durumu bu yüzden hasta oldu die
Son çare öyle yapacam. Bugün bile arayıp bir sürü şey söyledikler. Üstüne beni şikayet etti bizi neden aramıyor diye halbuki hemen hemen her hafta bir araya geliyoruz. Eşim biraz da ona bozuldu modu düştü. Ben de ona uysam tartışacaktık. Stres yapmasın daha da uzamasın diye birşey demedim

Ayy maşallah canım inşallah biz de hayırlısıyla hissederiz de huzur dolar her yanımız

Oy maşallah kuzuma

Hayırlı olsun canım ben de Çarşamba günü gidecem inşaellah ben de öğrenirim. Sen birşey hissediyor muydun
Yok canım hissetmiyordum ama ilk hamileliğimi öğrendiğimde oğlum olduğunu görmüştüm rüyamda çok sevdiğim bi arkadaşım da benim hamile olduğumu bilmeden rüyasında oğlum olduğunu görmüş

Ay şehir hastanesi geçen hafta gittim ve bir dk bile bakmadı biliyor musun. Bir dakika ya. Bebeği görmedim bile, fotosunu dahi vermedi. Benim kan vermem gerekiyordu kanım yoğun mu Vs diye, almadı. İkili tarama için bebeğin 20 hafta olduğu tarihe verdi tarihi yani bir daha gider miyim.. Bilmem. Daha hastanedeyken özelden randevu aldım.

Maşallah subhanallah yerim ben o mercimekleri

İyi yapmışsın canım kesinlikle devlette beklenen imtina, özeni göremiyorsun hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…