- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Allah razı olsun canım hepimiz inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Sağlıcakla inşallah canımAllahım sağlıkla gelsinler tabiiler cinsiyet de merak konusu benimde cuma günü kontrolüm sabırsızlıkla bekliyorum
Devlet hastanesine gidiyorum canım belki de makineleri mi iyi değil bilmiyorum ki kızımda da sürekli benziyor, benzetiyorum demişlerdiU UcanSupurge canım bayada büyümüş bebek neden kesin birşey demedi ki
Hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağına al inşaallah
Tamam bakarım kendimeBizim 13 haftalik oldu 2 güne 14 olacak amin inşallah saglikli hayirli evlat olsunlaraynen ilk bakalim nası olacak hepsi ayri merak dogum nasi olacak bakımı nasi olacak hepsini ilk kez yasayacam insallah cabuk gecer insallah sana benzer bol bol kendine bak aynada babasina cok bakma
Ne güzel tatlı heyecanlar sağlıcakla inşallah canımU UcanSupurge olabilir canım bende Ankara şehir Hastanesi'ne gideceğim Çarşamba günü orası yeni hastane ya aletlerde yeni inşaallah kesin bir şey söyler bide eşimin doğum günü Ogün sürpriz yapmak istiyorum
İnşallah canım sağlıklı olsunlar daBeraber şafak sayarız canımbenim de cinsiyeti belli değil 20 Mayıs da terminim
Gittiğim zaman en son iğne ve progestan vermişti, yapılacakları yaptım zaten diye belkide o yüzden bilmiyorum doktor iyi aslında muhtemelen kendisi de izin yaptı o arada belki de o yüzden geç verdi, bende çok merak ediyorum aslında gurbetteyim geldiğim yeri de daha öğrenemedim o yüzden eşime bağımlıyım burda, o da bu konularda doktor şöyle dedi normaldir evham yapıyorum diye umursamıyorBenim doktorum o kadar geç süreye verse kesin değiştirirdim. İki hafta ileriye vereni bile kabul etmiyorum.Benim haftalık gitmem lazım.Çünkü rahim ağzı yetmezliğim var. Sizde de lekelenme olmuş bence en azından 2-3 hafta sonra bakmalıydı
Burda kadın doğumlarda bayanların hepsi özelde o yüzden kalabalık oluyor benim de kanamam oldu lekelenmeler de 2 hafta kadar devam etti şimdi yeni bitti sayılır, ne oldu nasıl durumu merak ediyorum ama gidemedim bir türlüNiye bu kadar uzak bı tarihe veriyobenımde kanamalarım lekelenmelerım ve hala rahım ıcınde hematomum var dr her hafta takip edıyo kanama ertesi 3 gunde bı cagırıp 10 gun yakın takip yapıyo
Bu arada benımde riskli gebelıkRabbım hepımıze saglıkla yavrularımıza kavusmayı nasıp etsin inşaAllah
arkadasa hak verdımsanırım bnde dr umu değiştirme fikrini degerlendırırdım
Benimde solda kız canım@denizwmehtap bende onu solda olursa erkek sağda olursa kız diye biliyorum iki oğlumda soldaydı benim çünkü
Canım belki cihazı çok yeni değilse küçük haftalarda net duyulmuyor diye bakmamış olabilir.bende bugün sağlık ocagına gittim kalp atısı dinleyebilirmiyiz dedim cihazları 20 haftadan sonra duyabiliyormuş şaşırdım ama bakmak istemedi galiba
Çok sağol canım bana da faydası olur inşallah.Evet ben kullandım idrarda enfeksiyon çıkmıştı 3 gün kullandım akıntım neredeyse tamamen bitti. Yanında ekstra 1 adet munorol şase kullanmıştım birde.
Benimde sol tarafımda dolgunluk var canımMerhaba kızlar 15 haftalık hamileyim, cinsiyeti bilmiyoruz henüz. Sizlerde de oluyor mu üst bacak yanması sanki sinirler çekiliyor gibi özellikle yattigimda sol bacagimda oluyor. Bugün de karnımın sağında bir şey varligini hissettiriyor gibi o tarafa sogru bir agirlik var diye hissediyorum. Bebeği mi hissediyorum acaba o tarafa mi kayiyor anlamadim doktora gidecektim raporluymuş sinir oldum ona da zaten
İnşallah canım. Daha önce başka bir mesele vardı o zaman uyardım. Ama hiçbir fark yok. Bu sefer durum sağlık belki tavırları değişirAh canım üzülme bunu düzgün bir üslupla kayınvaliden ile konuş anne size belli etmiyor ama çok üzülüyor doktor da bu hastalığın stresten kaynaklandığını söyledi onun da evladı sonuçta bundan sonrası için daha dikkatli davranacaktır
Aynı şekilde bu da öyle. Bizim bir aile olduğumuzun ailesi asla farkında değiller. Ya eşim eve birşey bir meyve bir eşya bir süs dahi alsa KV neden bize almadın bize de al muhabbeti yapıyor. Kızları evleniyor beyaz eşyayı ona aldırıyor. Çok aşırı darlıyorlar adamı. Eşim de biraz muhafazakâr ve anne baba hakkı konusunda dikkatli davranıyor. Onların kendilerinin düşünmesini bekliyorum fakat bu da çok mümkün gibi değilbenim eşimin ailesinin de dertleri bitmez aynı şekilde gün içinde defalarca ararlar herbiri ayrı derdini anlatır ben de sinir oluyorum sanki hala aynı evdeler gibi davranıyor. eşime diyorum bak artık çocuğumuz olacak onun sıkıntısı olacak onlar yetişkin insanlar kendileri çözsün sorunlarını diyorum dinlemiyor. ben karşı tarafa bişey diyemem eşimin ortayı bulması için konuşmaya çalışıyorum ama asla ailesne laf söyletmez. belki çocuktan sonra anlayış gösterirler diye umudum var , tartışarak çözüm bulamadım ben.
Son çare öyle yapacam. Bugün bile arayıp bir sürü şey söyledikler. Üstüne beni şikayet etti bizi neden aramıyor diye halbuki hemen hemen her hafta bir araya geliyoruz. Eşim biraz da ona bozuldu modu düştü. Ben de ona uysam tartışacaktık. Stres yapmasın daha da uzamasın diye birşey demedimGeçmiş olsun canım Rabb'im eşine sağlık şifa versin gerekirse KV giel sen anlat durumu bu yüzden hasta oldu die
Ayy maşallah canım inşallah biz de hayırlısıyla hissederiz de huzur dolar her yanımızKızlar ben iki gündür tekmeleri net olarak hissetmeye başladım. Karnım tokken ve tatlı bişeyler yiyince uzanıyorum, hareketlenmeye başlıyor. Önce nabız mı diye düşündüm. Solda başladı tekmelemeye, sonra sağa döndü. 7-8 kez net hissettim elimi karnıma dayayınca. Çok ilginç hissediyorum
Oy maşallah kuzumaKızlar ben iki gündür tekmeleri net olarak hissetmeye başladım. Karnım tokken ve tatlı bişeyler yiyince uzanıyorum, hareketlenmeye başlıyor. Önce nabız mı diye düşündüm. Solda başladı tekmelemeye, sonra sağa döndü. 7-8 kez net hissettim elimi karnıma dayayınca. Çok ilginç hissediyorum
Hayırlı olsun canım ben de Çarşamba günü gidecem inşaellah ben de öğrenirim. Sen birşey hissediyor muydunBenim de Bugün kontrolüm vardı kesin olmamakla birlikte erkeğe benzettiğini söyledi doktor bir sonraki kontrolde daha net bir şey söylerim dedi
Yok canım hissetmiyordum ama ilk hamileliğimi öğrendiğimde oğlum olduğunu görmüştüm rüyamda çok sevdiğim bi arkadaşım da benim hamile olduğumu bilmeden rüyasında oğlum olduğunu görmüşHayırlı olsun canım ben de Çarşamba günü gidecem inşaellah ben de öğrenirim. Sen birşey hissediyor muydun
Ay şehir hastanesiU UcanSupurge olabilir canım bende Ankara şehir Hastanesi'ne gideceğim Çarşamba günü orası yeni hastane ya aletlerde yeni inşaallah kesin bir şey söyler bide eşimin doğum günü Ogün sürpriz yapmak istiyorum
Maşallah subhanallahKızlar ben iki gündür tekmeleri net olarak hissetmeye başladım. Karnım tokken ve tatlı bişeyler yiyince uzanıyorum, hareketlenmeye başlıyor. Önce nabız mı diye düşündüm. Solda başladı tekmelemeye, sonra sağa döndü. 7-8 kez net hissettim elimi karnıma dayayınca. Çok ilginç hissediyorum
İyi yapmışsın canım kesinlikle devlette beklenen imtina, özeni göremiyorsun hiçAy şehir hastanesigeçen hafta gittim ve bir dk bile bakmadı biliyor musun. Bir dakika ya. Bebeği görmedim bile, fotosunu dahi vermedi. Benim kan vermem gerekiyordu kanım yoğun mu Vs diye, almadı. İkili tarama için bebeğin 20 hafta olduğu tarihe verdi tarihi yani bir daha gider miyim.. Bilmem. Daha hastanedeyken özelden randevu aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?