2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İyi yapmışsın canım kesinlikle devlette beklenen imtina, özeni göremiyorsun hiç
Aynen öyle canım, bir gün sonra özele gittim bebeğin karnimdaki hoplamalarini gördüm dünyalar benim oldu. Kanıma bakıldı, icim rahatladı vs.. İnsan hamileyken gerçekten biraz olsun değer görmek istiyor..

McGrath canım ben biraz doktor araştırması yaptım ona göre aldım randevuyu umarım söyler. Söylemezsede önemli değil bayramdan sonra deniz coşkuna gideceğim orada öğrenirim.

Kedilervekitaplar canım Demekki değişiyor sağ sol durumu ona bağlı değil cinsiyet o zman Hayırlı olsun bu arada canım bende iki gündür daha net hissediyorum özellikle sabahları
Zaten erkeğe bağlı cinsiyet ve senin o ay ne taraftan yumuetladığına bağlı, bebek oraya tutunuyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin

Zaten erkeğe bağlı cinsiyet ve senin o ay ne taraftan yumuetladığına bağlı, bebek oraya tutunuyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
Evet canım bende aynısını düşünüyorum çünkü bir ay sağ bir ay soldan yumurtluyormuşuz eğer ikisinden yumurtlama olursada ikiz oluyormuş harika birşey Rabbimin mucizesi Amin inşaallah

Doktorun yorumları canım eğer asistanlar bakmazsa sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.Valla eğer düzgünce bakmazlarsada direk şikayet ederim

Eklentiler

• Screenshot_20210426-205612.webp
    32 KB · Görüntüleme: 44
Maşallah canım ayy darısı başımıza

Yok artık ya ikili taramayı 20. Haftaya vermek ne kadar bilgili olduklarını gösteriyor zaten

Doktorun yorumları canım eğer asistanlar bakmazsa sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.Valla eğer düzgünce bakmazlarsada direk şikayet ederim
Valla bilemiycem canım daha birkaç gün önce yaşadıklarımdan sonra zorunlu bir durum falan olmadığı müddet devlet hastanesine gitcegimi sanmiyorum inşallah seversin sen.

Valla bilemiycem canım daha birkaç gün önce yaşadıklarımdan sonra zorunlu bir durum falan olmadığı müddet devlet hastanesine gitcegimi sanmiyorum inşallah seversin sen.
İnşaallah canım Ben etlikden çok memnunum riskli gebelik bölümüne gidiyorum doktor çok tatlı ama arabamız yok iki otobüsle gidiyorum diye şehir Hastanesi'ne aldım randevuyu. Hatta içime bı şüphe düştü sen öyle diyince etlik Zübeyde ye giderim olmadı.

Hayırlısı olsun canım inşallah memnun kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…