Aynen öyle canım, bir gün sonra özele gittim bebeğin karnimdaki hoplamalarini gördüm dünyalar benim oldu. Kanıma bakıldı, icim rahatladı vs..İyi yapmışsın canım kesinlikle devlette beklenen imtina, özeni göremiyorsun hiç
Ayy maşallah canım inşallah biz de hayırlısıyla hissederiz de huzur dolar her yanımız
Oy maşallah kuzuma
Sağdan soldan vuruyor kızlar, darısı een kısa zamanda başınızaMaşallah subhanallahyerim ben o mercimekleri
Zaten erkeğe bağlı cinsiyet ve senin o ay ne taraftan yumuetladığına bağlı, bebek oraya tutunuyorKedilervekitaplar canım Demekki değişiyor sağ sol durumu ona bağlı değil cinsiyet o zman Hayırlı olsun bu arada canım bende iki gündür daha net hissediyorum özellikle sabahları
Evet canım bende aynısını düşünüyorum çünkü bir ay sağ bir ay soldan yumurtluyormuşuz eğer ikisinden yumurtlama olursada ikiz oluyormuş harika birşey Rabbimin mucizesiZaten erkeğe bağlı cinsiyet ve senin o ay ne taraftan yumuetladığına bağlı, bebek oraya tutunuyorrabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
Doktorun yorumları canım eğer asistanlar bakmazsa sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.Valla eğer düzgünce bakmazlarsada direk şikayet ederimAy şehir hastanesigeçen hafta gittim ve bir dk bile bakmadı biliyor musun. Bir dakika ya. Bebeği görmedim bile, fotosunu dahi vermedi. Benim kan vermem gerekiyordu kanım yoğun mu Vs diye, almadı. İkili tarama için bebeğin 20 hafta olduğu tarihe verdi tarihi yani bir daha gider miyim.. Bilmem. Daha hastanedeyken özelden randevu aldım.
Maşallah canım ayy darısı başımızaKızlar ben iki gündür tekmeleri net olarak hissetmeye başladım. Karnım tokken ve tatlı bişeyler yiyince uzanıyorum, hareketlenmeye başlıyor. Önce nabız mı diye düşündüm. Solda başladı tekmelemeye, sonra sağa döndü. 7-8 kez net hissettim elimi karnıma dayayınca. Çok ilginç hissediyorum
Yok artık ya ikili taramayı 20. Haftaya vermek ne kadar bilgili olduklarını gösteriyor zatenAy şehir hastanesigeçen hafta gittim ve bir dk bile bakmadı biliyor musun. Bir dakika ya. Bebeği görmedim bile, fotosunu dahi vermedi. Benim kan vermem gerekiyordu kanım yoğun mu Vs diye, almadı. İkili tarama için bebeğin 20 hafta olduğu tarihe verdi tarihi yani bir daha gider miyim.. Bilmem. Daha hastanedeyken özelden randevu aldım.
Ben de şaştım kaldım inan kiYok artık ya ikili taramayı 20. Haftaya vermek ne kadar bilgili olduklarını gösteriyor zaten
Valla bilemiycem canım daha birkaç gün önce yaşadıklarımdan sonra zorunlu bir durum falan olmadığı müddet devlet hastanesine gitcegimi sanmiyorumDoktorun yorumları canım eğer asistanlar bakmazsa sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.Valla eğer düzgünce bakmazlarsada direk şikayet ederim
İnşaallah canımValla bilemiycem canım daha birkaç gün önce yaşadıklarımdan sonra zorunlu bir durum falan olmadığı müddet devlet hastanesine gitcegimi sanmiyoruminşallah seversin sen.
Hayırlısı olsun canım inşallah memnun kalırsınİnşaallah canımBen etlikden çok memnunum riskli gebelik bölümüne gidiyorum doktor çok tatlı ama arabamız yok iki otobüsle gidiyorum diye şehir Hastanesi'ne aldım randevuyu. Hatta içime bı şüphe düştü sen öyle diyince etlik Zübeyde ye giderim olmadı.
İnşaallah canımHayırlısı olsun canım inşallah memnun kalırsın
Evet canim acik oluyor. Telefonuna mesaj geliyor. Kontrole takilirsan randevunu gosteriyorsunBenim haftaya cumartesi randevum vardı tam kapanma geldi ya hastanelerin normal servisleri açık olur mu acaba ya
Aa iyi bari tşkler içim rahatladı canım sağol cvp içinEvet canim acik oluyor. Telefonuna mesaj geliyor. Kontrole takilirsan randevunu gosteriyorsun
Dünden beri sanki ben de hissediyorum sanırım artık başlıcak yavaştanKizlar bugun karnimda titreme oluyor ? Sizce bebis hareketleri midir
İste hep ondan kaybediomussun eşine benzemisler hep ona bakarsan bol bolTamam bakarım kendimeilk defa duydum bunu bende esimin gözlerine bakiom ela olsun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?