2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah darısı başıma ins bende tık yok cukokata yiyorum tatlı yiyorum uzanıyym uyanmadı bizimki

Aa iyi bari tşkler içim rahatladı canım sağol cvp için
Biz daha onceki yasakta cumartesi gunune denk gelmisti. 155 i birde 189 muydu 199 mu ne vatandaslik isleri hattini arayip sormustum. O gun hastaneye gider gelirken en az 3 veya 4 kontrole takildik. Telefondaki mesaja dahi bakmadilar ama guzergah i da bildikleri icin belki.
Dünden beri sanki ben de hissediyorum sanırım artık başlıcak yavaştan
Yaaa hadi insallah cok seker

Ben de genelde kız görüyorum bakalım herşeyden önce hayırlı vede sağlıklı olsun inşaellah

Cihazları Zekai Burak on cihazları genel olarak eski malesef bizler taşınırken cihazlarımızla geldik yeni olan bina sadece malesef bende Necati hocaya gidiyorum çok ilgili iyi bir Dr ama cihaz kalitesi kötü malesef

Cihazları Zekai Burak on cihazları genel olarak eski malesef bizler taşınırken cihazlarımızla geldik yeni olan bina sadece malesef bende Necati hocaya gidiyorum çok ilgili iyi bir Dr ama cihaz kalitesi kötü malesef
Öyle mi? Bilmiyordum. Necati hocayıda çok övüyorlar. Hatta normalde yarın için Necati hocaya almıştım saat 9 a sonra dolmuş kalabalık olur diye iptal ettim.malum koronadan korktum. Müslüme aslı gürün hocaya aldım. İnşaallah dedikleri gibidir.

Benim haftaya cumartesi randevum vardı tam kapanma geldi ya hastanelerin normal servisleri açık olur mu acaba ya
Canım hastaneler açık oluyor, sağlıkta kısıtlamaya gidilmiyor. Kontrole takılırsan randevu mesajını göster yeter.
Kizlar bugun karnimda titreme oluyor ? Sizce bebis hareketleri midir
Olabilir canım. Böyle kıpır kıpır, kelebek çırpması gibi oluyor.
Maşallah darısı başıma ins bende tık yok cukokata yiyorum tatlı yiyorum uzanıyym uyanmadı bizimki
Uykucu desene seninki
Sanırım en güzeli de daha önce hiç hissetmediğin duyguları hissetmek
Çok garip geliyor. Hem korkuyorum, hem içim sevinç doluyor...

Bilmiyor m ya ne olacak uykucu hiç ablalarina çekmemiş senin şimdi ilk heyecanin benim 3. Olacak ama yinede o tekmeleri istersen kaçıncı çocukta gissedersen hisset o heyecan çok tatlı farklı onun hareketlerini hissetmek bana biraz daha enerji mutluluk verecek var oldugunu daha da hissedecem dahacok var randevuma ins benki de bu aralar enerjisini tollplar kendine gelir

benimde solda ve kız 14 yaşında bir oğlum vardı rabbim gönlüme göre verdi çok şükür

evet cihazlar eskidir belkide bende cuma günü karın agrısı yaşadım baya canım sıkıldı bi kalbini duyayım dedim burada giden arkadaşlarıda okuyunca ama Allaha emanet nasip değilmiş

darısı başımıza

Maşallah canım Allah bağışlasın

Ne guzel ya maşallah kaç haftalıksın ben de tekme değil ama karnimda bir yumru var arada yer degistiriyor gibi hissediyorum
Ben plasentayi hissediyorum ortada şert küçük ama abebegim nerde saklanıyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…