- 19 Haziran 2020
- 441
- 328
- 53
- 32
Bana da öyle geliyor şişkin rahim ya da plasentaBen plasentayi hissediyorum ortada şert küçük ama abebegim nerde saklanıyor bilmiyorum
Onuda doktordn geçen hafta öğrendim karnıma elledi göbeğime dedi rahim yukarda iyidir dedi fotoda ise plasenta aşağıda bebek yukaridadiBana da öyle geliyor şişkin rahim ya da plasenta
Bende yan yatıyorum sola özellikle sol daha iyimis bebeğin sağlığı için kan basıncı kalp atışı icinKızlar yatış pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz? Gerçi henüz bizim haftalarimizda yatış serbest ama ben gene de hep sola yatmaya özen gosteriyorum. Takınti oldu biraz sağa yatarsam tehlikeli olacakmış gibi dönmemeye calisiyorum elimden geldiğince
bu yatış olayı çok dert benim için sola yatarsam sabaha kadar gözüme uyku girmiyor saga dönünce hem rahat nefes alıyorum hemde daha çabuk uyuyorum birde gece uyanıyorum yüz üstü yatmısım yada sabaha kadar sağ tarafta yatmışım nasıl olacak böyle bilmiyorumKızlar yatış pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz? Gerçi henüz bizim haftalarimizda yatış serbest ama ben gene de hep sola yatmaya özen gosteriyorum. Takınti oldu biraz sağa yatarsam tehlikeli olacakmış gibi dönmemeye calisiyorum elimden geldiğince
beenKızlar tüp bebek yapan ve cinsiyet erkek olan var mı :) kime sorsam kız
Sırtına yastiklar koy ki dönmene engel olsun bir zaman sonra belki alisirsin. Hak veriyorum benim de basim agriyor beynim ayni tarafa dogru agirlik yapiyor surekli.bu yatış olayı çok dert benim için sola yatarsam sabaha kadar gözüme uyku girmiyor saga dönünce hem rahat nefes alıyorum hemde daha çabuk uyuyorum birde gece uyanıyorum yüz üstü yatmısım yada sabaha kadar sağ tarafta yatmışım nasıl olacak böyle bilmiyorum
maşallah rabbim sağlıkla kavuştursunbeentüp bebek ve cinsiyet erkek
Amiin hepimizi inşallahhmaşallah rabbim sağlıkla kavuştursun
aslında yalnız yatmak lazım eşim varken yastık falan kalmıyorSırtına yastiklar koy ki dönmene engel olsun bir zaman sonra belki alisirsin. Hak veriyorum benim de basim agriyor beynim ayni tarafa dogru agirlik yapiyor surekli.
17+3üm canım. Sanki böyle içinde birşeyler kayıyor gibi oluyorNe guzel ya maşallah kaç haftalıksın ben de tekme değil ama karnimda bir yumru var arada yer degistiriyor gibi hissediyorum
Canım ben 1 ay öncesine kadar istemsizce yüz üstü dönüyordum gece sürekli. Gözümü Bi açıyorum yüz üstüyüm. Gece ne yaptığımı bilmiyordum. Ama şuan rahatsız ediyor. Sağa ya da sola, ne tarafta uyuyabilirsem yatıyorum. O gün şişkinliğim yoksa bazen de sırt üstü uyuyorum. Ya da sağ sol tarafımı dinlendirmek için sırt üstü dönüyorum.Kızlar yatış pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz? Gerçi henüz bizim haftalarimizda yatış serbest ama ben gene de hep sola yatmaya özen gosteriyorum. Takınti oldu biraz sağa yatarsam tehlikeli olacakmış gibi dönmemeye calisiyorum elimden geldiğince
Yalnız yatınca iki kişilik yatak saray gibi oluyor ya. Panda gibi döne döne rahatça uyuyorum ne güzelaslında yalnız yatmak lazım eşim varken yastık falan kalmıyor
Amin sizinki de insalah. Ben 12inci haftada ogrendim harmony test ilesağlıkla gelsin inşallah
Canım ben devlete gittim özele gidiyorsan belki cihazları iyiyse net bir şeyler söyleyebilirlerBenim de 15 daha bekleyeyim en iyisi sizin bile belli değilse
Benim de birkaç gun geri den geliyor inslalah geç dollenmedirKızlar doktorum bebek 1 hafta geri takibi ona göre yapacağım dedi ama 20li Haftalardan sonra bunun bir önemi yok diyorlardı? Şuan normalde 17 haftalık olmam gerekirken 15+6 olarak görünüyorum. İleri gitmem gerekirken geriye dönmüş gibi hissediyorum
Göğüs kafesi bu haftalarda bebek için çok yukarıda kalıyor bence canım, bence başka bir seydendir. Tabi bilen başka arkadaşlar varsa cevap versinler.Kızlar göğüs kafesimin olduğu yerde sağ tarafta kaburgam batıyomuş gibi oluyo sanki baya acı veriyo ya bi kaç gündür, bebek büyüyo diye mi baskı yapıyo acaba anlamadım ki var mı böyle bişey yaşayan
Yok canım bildiğin yer olmadığı için o tarihe verdi, ikili olmadığımı biliyor yaniayrıntılı ultrosonla karıstırmıs olmasınlar dalgınlıgına geldi heralde
Benimde kızım sol tarafımdaydı, bazıları erkek bebeklerinin solda olduğunu söylüyor demekki diğer teoriler gibi bununda tutma oranı yüzde elli sanırımbenimde solda ve kız14 yaşında bir oğlum vardı rabbim gönlüme göre verdi çok şükür
Olsun canınızı sıkmayın ters birşey olsa mutlaka hissedersiniz, Rabbime emanetlerevet cihazlar eskidir belkide bende cuma günü karın agrısı yaşadım baya canım sıkıldı bi kalbini duyayım dedim burada giden arkadaşlarıda okuyunca ama Allaha emanet nasip değilmiş
Bende bunu çok merak etmiştim canım benimde ayın altısında randevum var, özel hastaneler içinde geçerli olurmu acaba?Canım hastaneler açık oluyor, sağlıkta kısıtlamaya gidilmiyor. Kontrole takılırsan randevu mesajını göster yeter.
Olabilir canım. Böyle kıpır kıpır, kelebek çırpması gibi oluyor.
Uykucu desene seninki
Çok garip geliyor. Hem korkuyorum, hem içim sevinç doluyor...
Kızlar yatış pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz? Gerçi henüz bizim haftalarimizda yatış serbest ama ben gene de hep sola yatmaya özen gosteriyorum. Takınti oldu biraz sağa yatarsam tehlikeli olacakmış gibi dönmemeye calisiyorum
Dikkat etmeye çalışıyorum canım ama cidden zorlanıyorum bu konuda , uyuyup uyanınca kendimi sırt üstü yatarken buluyorum ne yapıcam nasıl olacak bilmiyorum, internette görmüştüm hamile yastıkları var u şeklinde onlardanmı alsamki diye düşünüyorum, kullanan varmı acaba tavsiye verecek olanKızlar yatış pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz? Gerçi henüz bizim haftalarimizda yatış serbest ama ben gene de hep sola yatmaya özen gosteriyorum. Takınti oldu biraz sağa yatarsam tehlikeli olacakmış gibi dönmemeye calisiyorum elimden geldiğince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?