2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende yan yatıyorum sola özellikle sol daha iyimis bebeğin sağlığı için kan basıncı kalp atışı icin

bu yatış olayı çok dert benim için sola yatarsam sabaha kadar gözüme uyku girmiyor saga dönünce hem rahat nefes alıyorum hemde daha çabuk uyuyorum birde gece uyanıyorum yüz üstü yatmısım yada sabaha kadar sağ tarafta yatmışım nasıl olacak böyle bilmiyorum

Sırtına yastiklar koy ki dönmene engel olsun bir zaman sonra belki alisirsin. Hak veriyorum benim de basim agriyor beynim ayni tarafa dogru agirlik yapiyor surekli.

Ne guzel ya maşallah kaç haftalıksın ben de tekme değil ama karnimda bir yumru var arada yer degistiriyor gibi hissediyorum
17+3üm canım. Sanki böyle içinde birşeyler kayıyor gibi oluyor 49um şuan 45le hamile kaldım. Zayıflıktan çabuk hissediyorum heralde
Canım ben 1 ay öncesine kadar istemsizce yüz üstü dönüyordum gece sürekli. Gözümü Bi açıyorum yüz üstüyüm. Gece ne yaptığımı bilmiyordum. Ama şuan rahatsız ediyor. Sağa ya da sola, ne tarafta uyuyabilirsem yatıyorum. O gün şişkinliğim yoksa bazen de sırt üstü uyuyorum. Ya da sağ sol tarafımı dinlendirmek için sırt üstü dönüyorum.
aslında yalnız yatmak lazım eşim varken yastık falan kalmıyor
Yalnız yatınca iki kişilik yatak saray gibi oluyor ya. Panda gibi döne döne rahatça uyuyorum ne güzel

Kızlar göğüs kafesimin olduğu yerde sağ tarafta kaburgam batıyomuş gibi oluyo sanki baya acı veriyo ya bi kaç gündür, bebek büyüyo diye mi baskı yapıyo acaba anlamadım ki var mı böyle bişey yaşayan

Benim de birkaç gun geri den geliyor inslalah geç dollenmedir

Göğüs kafesi bu haftalarda bebek için çok yukarıda kalıyor bence canım, bence başka bir seydendir. Tabi bilen başka arkadaşlar varsa cevap versinler.

benimde solda ve kız 14 yaşında bir oğlum vardı rabbim gönlüme göre verdi çok şükür
Benimde kızım sol tarafımdaydı, bazıları erkek bebeklerinin solda olduğunu söylüyor demekki diğer teoriler gibi bununda tutma oranı yüzde elli sanırım MaşaAllah oğlunuzada Rabbim hayırlı ömürler versin, ne kadar sevinmiştir abi olacağını duyunca
evet cihazlar eskidir belkide bende cuma günü karın agrısı yaşadım baya canım sıkıldı bi kalbini duyayım dedim burada giden arkadaşlarıda okuyunca ama Allaha emanet nasip değilmiş
Olsun canınızı sıkmayın ters birşey olsa mutlaka hissedersiniz, Rabbime emanetler

Canım hastaneler açık oluyor, sağlıkta kısıtlamaya gidilmiyor. Kontrole takılırsan randevu mesajını göster yeter.
Bende bunu çok merak etmiştim canım benimde ayın altısında randevum var, özel hastaneler içinde geçerli olurmu acaba?
Olabilir canım. Böyle kıpır kıpır, kelebek çırpması gibi oluyor.

Uykucu desene seninki

Çok garip geliyor. Hem korkuyorum, hem içim sevinç doluyor...

Dikkat etmeye çalışıyorum canım ama cidden zorlanıyorum bu konuda , uyuyup uyanınca kendimi sırt üstü yatarken buluyorum ne yapıcam nasıl olacak bilmiyorum, internette görmüştüm hamile yastıkları var u şeklinde onlardanmı alsamki diye düşünüyorum, kullanan varmı acaba tavsiye verecek olan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…