- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Evet canım hepsi için geçerli.Bende bunu çok merak etmiştim canım benimde ayın altısında randevum var, özel hastaneler içinde geçerli olurmu acaba?
Bilmiyorum o hocayı birde Fatma Salih hanım var sezeryan derse kendisi yapıyormuş ameliyatı da zatenÖyle mi? Bilmiyordum. Necati hocayıda çok övüyorlar. Hatta normalde yarın için Necati hocaya almıştım saat 9 a sonra dolmuş kalabalık olur diye iptal ettim.malum koronadan korktum. Müslüme aslı gürün hocaya aldım. İnşaallah dedikleri gibidir.
Cnm ben psikoloğa sormuştum. Bana dinleme demişti. Eşin dinlemeyi bıraktıkça onlar da anlatmayı bırakırlar bir süre sonra. Herkesin kendi içinde çözmesi gereken şeyler ama bazıları başkasına anlatıp yarasını bulaştırabiliyor. Eşinle otur sohbet et ve biraz fazla dinlediğini bunu normal düzeye çekmesinin kendi yararına olacağını anlatabilirsin.geçmiş olsunO kadar ağlamaklıyım ki anlatamam. Önceleri çok üstünde durmuyordum. Bu durum ortaya çıkınca böyle sanki hepsi kafama şimşek gibi çakıyor. Normalde insan evladına birşeyler yapar bunlar evladından kendileri için birşeyler istiyor. Aşırı düşüncesiz insanlar. Ben hiç böyle bir aile anne baba görmedim gerçekten
canımm daha güzel haberlerinide almak nasip olsun inşALLAH izim bi kızımız var rabbim gönlündekini nasip etsin biz eşimle bi kız daha istiyoduk ama ailelerimiz hep erkek olsun bununda tadına bakın diyodu öyle oldu inşALLAH sağlıkla kucaklarımıza alalımm sizinde gönlünüzdeki olsun inşALLAHSağlıcakla inşallah canım
Hayırlısıyla inşallah canım kızım için kızkardeşi olsun isterdim yani erkek olursa 3. Çocuğu hiç gözüm kesmiyor ama kızım için 3. Çocuğu düşünebilir miyim bilmiyorumcanımm daha güzel haberlerinide almak nasip olsun inşALLAH izim bi kızımız var rabbim gönlündekini nasip etsin biz eşimle bi kız daha istiyoduk ama ailelerimiz hep erkek olsun bununda tadına bakın diyodu öyle oldu inşALLAH sağlıkla kucaklarımıza alalımm sizinde gönlünüzdeki olsun inşALLAH
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDün kontrolum vardı bebeğim kızkesin dedi hatta ben bile gördüm vitamin d3 verdi tahilillerim yetişmemişti kan takviyesi sonuçlara göre vericek başka vitamin falan vermedi ♀ Merak ettim sizin doktorlar kontrole gittiğinizde takip ettikleri neler birde zofere devam
MaşaAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızıDün kontrolum vardı bebeğim kızkesin dedi hatta ben bile gördüm vitamin d3 verdi tahilillerim yetişmemişti kan takviyesi sonuçlara göre vericek başka vitamin falan vermedi ♀ Merak ettim sizin doktorlar kontrole gittiğinizde takip ettikleri neler birde zofere devam
Allah bağışlasın canimDün kontrolum vardı bebeğim kızkesin dedi hatta ben bile gördüm vitamin d3 verdi tahilillerim yetişmemişti kan takviyesi sonuçlara göre vericek başka vitamin falan vermedi ♀ Merak ettim sizin doktorlar kontrole gittiğinizde takip ettikleri neler birde zofere devam
Hepimizinkini çok sağolGözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin çok sağolunMaşaAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı
Benim ikinci gebeliğim ben biraz erken hissettim ama çok fazla değil hareketleri kız annesi olmak nasıl duygu çok merak ediyorumAllah bağışlasın canimaynı tarihlerdeyiz acaba benimkide mi kız çok hareketli mi bebeğin nezaman hareket etti
Benim bi önceki gebeliğim sezeryan tabi anlatmıştım daha önce çocuğum hastaydı o yüzden oldum diye bende ağır bir tramva yarattı bu yüzden ssvd istiyorum Fatma balkon hocaya gideceğim 30 haftadan sonra Allah nasip ederse yani devlette devam etmeyeceğim.Bilmiyorum o hocayı birde Fatma Salih hanım var sezeryan derse kendisi yapıyormuş ameliyatı da zaten
Hayırlı olsun canım, bi kız daha geldi topiğimizeDün kontrolum vardı bebeğim kızkesin dedi hatta ben bile gördüm vitamin d3 verdi tahilillerim yetişmemişti kan takviyesi sonuçlara göre vericek başka vitamin falan vermedi ♀ Merak ettim sizin doktorlar kontrole gittiğinizde takip ettikleri neler birde zofere devam
Hayırlı olsun canım, akşam üzeri eklemiş olurumKedilervekitaplar
23 yaşındayım, SAT 13.01.2021, ilk çocuk, cinsiyeti henüz öğrenemedim, tahmini dogum tarihi 20.10.2021
Beni de listeye ekler misiniz
Çok güzel bir duyguHepimizinkini çok sağol
Amin çok sağolun
Benim ikinci gebeliğim ben biraz erken hissettim ama çok fazla değil hareketleri kız annesi olmak nasıl duygu çok merak ediyorum
Hanımlar benim ilk hamileliğim.14+7 haftalık hamileyim. Ultrasona her girdiğimde bebeğim hareket etmiyor, hem de hiç. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Orada doktor ultrason cihazını karnıma koyup bebeği gördüğü anda zaten birkaç saniye içinde geri çekiyor. Çok fazla ilgilenmiyorlar. Kalp atışıni da dinletmiyorlar. Herşey yolunda bir sorun yok diyip gonderiyolar. Siz doktora gittiğinizde ultrasonda ne kadar kalıyorsunuz. Benim gibi bebek göründüğü anda çekiyorlar mi cihazı karnınızdan. Bı de bebeğimi hiç hareket ederken görmedim endişeleniyorum
Teşekkür ederim canım. Özele gidemiyorum maalesef imkanım yok.Canım endişelenme, sana dinletmese de ekranda görüyor doktor kalp atışını sonuçta öyle bir şey görmese söylerdi herhalde. Ben özele gidiyorum, normalde 5 dk filan bakıyor ultrasonda ama geçen seferkinde 10 dakikadan fazla baktı. Bayağı bir ölçtü sağını solunu, cinsiyeti için de 4-5 kere kontrol etti emin olmak için. İçin rahat etsin istiyorsan imkanın da varsa özele en azından bir kere git bence.
Canım erkek çocuk anneye çok düşkün oluyor. Mesela ben oğluma babasıyla ilgili birşey söyleyim ona söylemez ama babası benimle ilgili birşey söylerse koşa koşa gelir babam sana bunu dedi derÇok güzel bir duygupembis pembis giydircen saç bandajlari takıcan şeker yapacaksin onu iki cm saçı çıksa toka takma ile ugrascsn çok renkli oluyor lsr minnoşlar bende hiç erkek anası olamadım o nasıl ki bilemiyorum isterim erkek evladım olmasını hayırlısı kısmet bakalım
Aynen canım doktor kalp atışını görüyor. Bende devlete gidiyorum 5 dakikaya yakın bakıyor herşeyine bilgi vermiyor tabi ama asistana yazdırırken duyuyorum bende,Hanımlar benim ilk hamileliğim.14+7 haftalık hamileyim. Ultrasona her girdiğimde bebeğim hareket etmiyor, hem de hiç. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Orada doktor ultrason cihazını karnıma koyup bebeği gördüğü anda zaten birkaç saniye içinde geri çekiyor. Çok fazla ilgilenmiyorlar. Kalp atışıni da dinletmiyorlar. Herşey yolunda bir sorun yok diyip gonderiyolar. Siz doktora gittiğinizde ultrasonda ne kadar kalıyorsunuz. Benim gibi bebek göründüğü anda çekiyorlar mi cihazı karnınızdan. Bı de bebeğimi hiç hareket ederken görmedim endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?