2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bu hangı hastane hangı dr canım ya
Ben ıkı drla devam edıyorm ıkısıde 1 dakıka ya bakıyo ya bakmıyo
Cok canım sıkılıyo
Birinden dogum paketi aldık diğeri de ödemesi yüksek bi tane soyle anlatan ınceleyen gosteren dr a denk gelemedım

5 dakıka mı peki sen görebılıyo msn o sırada leylaanna

letgodan dopler cihazı almıştım ondada duyamamıstım bu sabah çok şükür kalp atışını doplerde duydum artık sağlık ocagına gerek kalmadı içim rahatladı birde miğde bulantım halsizliğim azalıncada korkuyorum hareketleri hissedene kadar böyle olacak galiba

bende kız annesi nasıl olunur heycanındayım oğlumla delikanlı takılmalar okul maçları vs derken 14 seneyi devirdik ama hala anne sev beni diye dizime yatar 185 boyu var tosuncumun şimdi kızım olunca saçını örmek toplamak nasıl olacak becerebilecekmiiyim diye düşünüyorum
değişik bir heycan var içimde

Katiliyorum kesinlikle. Link icin de tesekkurler. Covid olup bebegin hayatini hatta kendi hayatimi riske atmaktan asiya oranlandaha cok korkuyorum.. insalah bana sira gelirse moderna asisi yaptirmayi dusunuyorum

MedicalPark Bursa canım. Normalde o kadar uzun bakmıyordu da 12. hafta olduğu için ensesine ve burnuna daha dikkatli baktı sanırım. Bir de oğlum bacaklarını sonuna kadar açınca bir süre de ona baktık

Ya ben de yakında doğum için fiyat almaya başlayacağım bu arada, fiyatlar nasıldır acaba? Biz her ay kenara biraz para koymaya başladık doğum için, etraftan duyduğum fiyatlar çok değişik 7000 diyen de var 2500 diyen özel hastane de var.

bende fiyat aldım sigortasız sezeryan 4700 sigortalı 3450 normal dogum sigortasız 3600 sigortalı 2850

Merhaba evet fiyatlar cok yuksek sanirim.
Ben jimer e gidiyorum 7500 8000 gibi bir rakamdan bahsediliyor.

Doruk 3000 kusurmus

Aa dopler cihazını ne kadara aldınız çok iyi olmuş, ayy insanın elinin altında oluncada sürekli dinlemek ister sanki

Canım malesef devlet öyle evet. Ne sana gösteriyorlar ne doğru düzgün ilgileniyorlar. Tip merkezleri var mesela, özel kadar pahalı değil, bizim burda ankarada ben 80₺ye gidiyorum bir randevu. En az 10 dk bakıyor, benim önümde de kocaman bir ekran var ben de aynı anda bebeği görüyorum yani.. Çok güzel bir duygu. Her zaman gitmesen bile birkaç defa gitmeni tavsiye ederim.

Rabbim gönlüne göre versin canım İnşaAllah

Merhaba evet fiyatlar cok yuksek sanirim.
Ben jimer e gidiyorum 7500 8000 gibi bir rakamdan bahsediliyor.

Doruk 3000 kusurmus

Valla ben de Jimer’i düşünüyordum canım doğum için. Doruk Çekirge ile ikisi arasındayım, açıkçası evlenince buraya yerleştiğim için hiç sorup fikir alacağım kimse yok burada, anca internetten okuduklarımla karar vermeye çalışıyorum. Bakalım bir doktoru netleştireyim de ona da sıra gelecek elbet

Merhaba kızlar dün kontrolümüz vardı 16+1 kesin erkek dedi dr 12 ve 14 tede erkek demişti dün kesin dedi.. 3lü tarama zamanı fakat yaptırmak istemedim diğer gebeliğim de risk var diyip korkuttu doktor üzülüp ağladığımla kaldım...2li testte sadece yaş riski vardı oda 35 yaş üstü çoğu kişide çıkıyormuş inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz.. Kan ilacı elevit birde i mom balık yağı kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…