Bu hangı hastane hangı dr canım yaCanım endişelenme, sana dinletmese de ekranda görüyor doktor kalp atışını sonuçta öyle bir şey görmese söylerdi herhalde. Ben özele gidiyorum, normalde 5 dk filan bakıyor ultrasonda ama geçen seferkinde 10 dakikadan fazla baktı. Bayağı bir ölçtü sağını solunu, cinsiyeti için de 4-5 kere kontrol etti emin olmak için. İçin rahat etsin istiyorsan imkanın da varsa özele en azından bir kere git bence.
5 dakıka mıCanım erkek çocuk anneye çok düşkün oluyor. Mesela ben oğluma babasıyla ilgili birşey söyleyim ona söylemez ama babası benimle ilgili birşey söylerse koşa koşa gelir babam sana bunu dedi derbabası bir yiyecek dahi olsa yemesi için izin verse gelir bana sorar anne yiyebilir miyim? Diye
Aynen canım doktor kalp atışını görüyor. Bende devlete gidiyorum 5 dakikaya yakın bakıyor herşeyine bilgi vermiyor tabi ama asistana yazdırırken duyuyorum bende,
Yok canım kendisi bakıyor. Bana özelikle bakıyorlar riskli gebelik olduğu için sanırım.5 dakıka mıpeki sen görebılıyo msn o sırada leylaanna
Yok canım kendisi bakıyor. Bana özelikle bakıyorlar riskli gebelik olduğu için sanırım.
letgodan dopler cihazı almıştım ondada duyamamıstım bu sabah çok şükür kalp atışını doplerde duydum artık sağlık ocagına gerek kalmadı içim rahatladı birde miğde bulantım halsizliğim azalıncada korkuyorum hareketleri hissedene kadar böyle olacak galibaBenimde kızım sol tarafımdaydı, bazıları erkek bebeklerinin solda olduğunu söylüyor demekki diğer teoriler gibi bununda tutma oranı yüzde elli sanırımMaşaAllah oğlunuzada Rabbim hayırlı ömürler versin, ne kadar sevinmiştir abi olacağını duyunca
Olsun canınızı sıkmayın ters birşey olsa mutlaka hissedersiniz, Rabbime emanetler
bende kız annesi nasıl olunur heycanındayım oğlumla delikanlı takılmalar okul maçları vs derken 14 seneyi devirdik ama hala anne sev beni diye dizime yatar 185 boyu var tosuncumun şimdi kızım olunca saçını örmek toplamak nasıl olacak becerebilecekmiiyim diye düşünüyorumÇok güzel bir duygupembis pembis giydircen saç bandajlari takıcan şeker yapacaksin onu iki cm saçı çıksa toka takma ile ugrascsn çok renkli oluyor lsr minnoşlar bende hiç erkek anası olamadım o nasıl ki bilemiyorum isterim erkek evladım olmasını hayırlısı kısmet bakalım
Bu hangı hastane hangı dr canım ya
Ben ıkı drla devam edıyorm ıkısıde 1 dakıka ya bakıyo ya bakmıyo
Cok canım sıkılıyo
Birinden dogum paketi aldık diğeri de ödemesi yüksekbi tane soyle anlatan ınceleyen gosteren dr a denk gelemedım
bende fiyat aldım sigortasız sezeryan 4700 sigortalı 3450 normal dogum sigortasız 3600 sigortalı 2850MedicalPark Bursa canım. Normalde o kadar uzun bakmıyordu da 12. hafta olduğu için ensesine ve burnuna daha dikkatli baktı sanırım. Bir de oğlum bacaklarını sonuna kadar açınca bir süre de ona baktık
Ya ben de yakında doğum için fiyat almaya başlayacağım bu arada, fiyatlar nasıldır acaba? Biz her ay kenara biraz para koymaya başladık doğum için, etraftan duyduğum fiyatlar çok değişik 7000 diyen de var 2500 diyen özel hastane de var.
Merhaba evet fiyatlar cok yuksek sanirim.MedicalPark Bursa canım. Normalde o kadar uzun bakmıyordu da 12. hafta olduğu için ensesine ve burnuna daha dikkatli baktı sanırım. Bir de oğlum bacaklarını sonuna kadar açınca bir süre de ona baktık
Ya ben de yakında doğum için fiyat almaya başlayacağım bu arada, fiyatlar nasıldır acaba? Biz her ay kenara biraz para koymaya başladık doğum için, etraftan duyduğum fiyatlar çok değişik 7000 diyen de var 2500 diyen özel hastane de var.
Sevindim ya ayrıntılı ultrason çekilecek çünkü vaktini geçirmek istemiyorum, çok sağol canım bilgilendirdiğin içinEvet canım hepsi için geçerli.
vücutta kan basıncı arttıgı için başağrısı yapıyormuşKizlar sizinde cok sık baş agriniz oluyor mu ?
Aa dopler cihazını ne kadara aldınız çok iyi olmuş, ayy insanın elinin altında oluncada sürekli dinlemek ister sankiletgodan dopler cihazı almıştım ondada duyamamıstım bu sabah çok şükür kalp atışını doplerde duydum artık sağlık ocagına gerek kalmadı içim rahatladı birde miğde bulantım halsizliğim azalıncada korkuyorum hareketleri hissedene kadar böyle olacak galiba
Canım malesef devlet öyle evet. Ne sana gösteriyorlar ne doğru düzgün ilgileniyorlar. Tip merkezleri var mesela, özel kadar pahalı değil, bizim burda ankarada ben 80₺ye gidiyorum bir randevu. En az 10 dk bakıyor, benim önümde de kocaman bir ekran var ben de aynı anda bebeği görüyorum yani.. Çok güzel bir duygu. Her zaman gitmesen bile birkaç defa gitmeni tavsiye ederim.Hanımlar benim ilk hamileliğim.14+7 haftalık hamileyim. Ultrasona her girdiğimde bebeğim hareket etmiyor, hem de hiç. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Orada doktor ultrason cihazını karnıma koyup bebeği gördüğü anda zaten birkaç saniye içinde geri çekiyor. Çok fazla ilgilenmiyorlar. Kalp atışıni da dinletmiyorlar. Herşey yolunda bir sorun yok diyip gonderiyolar. Siz doktora gittiğinizde ultrasonda ne kadar kalıyorsunuz. Benim gibi bebek göründüğü anda çekiyorlar mi cihazı karnınızdan. Bı de bebeğimi hiç hareket ederken görmedim endişeleniyorum
Rabbim gönlüne göre versin canım İnşaAllahÇok güzel bir duygupembis pembis giydircen saç bandajlari takıcan şeker yapacaksin onu iki cm saçı çıksa toka takma ile ugrascsn çok renkli oluyor lsr minnoşlar bende hiç erkek anası olamadım o nasıl ki bilemiyorum isterim erkek evladım olmasını hayırlısı kısmet bakalım
Çok sık olmasada benim ağrıyor canım ama aşırı olmadığı sürece normal diye biliyorum sankiKizlar sizinde cok sık baş agriniz oluyor mu ?
Merhaba evet fiyatlar cok yuksek sanirim.
Ben jimer e gidiyorum 7500 8000 gibi bir rakamdan bahsediliyor.
Doruk 3000 kusurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?