letgodan 85 e aldım normalde 250 falan galiba miğde bulantısı vs olmayınca acaba ne oldu diye merak edip bakıyorumAa dopler cihazını ne kadara aldınız çok iyi olmuş, ayy insanın elinin altında oluncada sürekli dinlemek ister sanki
Canım Ankara'da nereye gidiyorsun fiyatı çok uygunmuşCanım malesef devlet öyle evet. Ne sana gösteriyorlar ne doğru düzgün ilgileniyorlar. Tip merkezleri var mesela, özel kadar pahalı değil, bizim burda ankarada ben 80₺ye gidiyorum bir randevu. En az 10 dk bakıyor, benim önümde de kocaman bir ekran var ben de aynı anda bebeği görüyorum yani.. Çok güzel bir duygu. Her zaman gitmesen bile birkaç defa gitmeni tavsiye ederim.
Başak tip merkezi canım sincanda.Canım Ankara'da nereye gidiyorsun fiyatı çok uygunmuş
Orda bir tane doktor var canım, küçük bir özel hastane gibi düşünebilirsin. Her bölümden bir tane doktor yani :) doktorum bayan bir doktor, yaşlı bir kadın ve gayet bilgili. Çok güzel bakıyor ve bilgilendiriyor ben çok memnunum. Gitmeden bir iki gün önce arayıp randevu alabilirsin telefondan.McGrath Aaa baya iyiymiş valla bende oraya gideyim fiyatıda çok uygun boşuna devlete gidiyorum o zman zaten eşim taksiye bin gelirken diyo e zaten 70,80 TL tutacak direk oraya gitmek daha mantıklı, peki doktorun hangisi, memnun musun? Ona göre randevu alayım
Tamam canım, vallahi çok iyi oldu bu Allah razı olsun.Orda bir tane doktor var canım, küçük bir özel hastane gibi düşünebilirsin. Her bölümden bir tane doktor yani :) doktorum bayan bir doktor, yaşlı bir kadın ve gayet bilgili. Çok güzel bakıyor ve bilgilendiriyor ben çok memnunum. Gitmeden bir iki gün önce arayıp randevu alabilirsin telefondan.
Rica ederim canım ne demek. Ama bu dediğim normal ultrason. Yani eğer kan, idrar vs vermen gerekirse de ücret odemiyorsun ama tarama testi için ekstra fiyat isteniyor. İkili tarama oldum mesela fazladan fiyat ödedim. Aklında bulunsun :)Tamam canım, vallahi çok iyi oldu bu Allah razı olsun.
Tamam canım. Ben ayrıntılıyı sordum birde 350 TL dedi. Sanırım ayrıntılı içinde oraya gideceğim.Rica ederim canım ne demek. Ama bu dediğim normal ultrason. Yani eğer kan, idrar vs vermen gerekirse de ücret odemiyorsun ama tarama testi için ekstra fiyat isteniyor. İkili tarama oldum mesela fazladan fiyat ödedim. Aklında bulunsun :)
Şuan bende 13. Haftadayim bı kaç gündür pıt pıt biseyler oluyor rahimde. İnanamadigim için araştırıyorum burayi gördümBen de özellikle de ilk bebekse 20 haftadan önce hissetmenin çok zor olduğunu okumuştum çok şaşırdım o yüzden.
Yorumlarda millet 12. haftada hissettiğini filan yazmış bir de, ona daha çok şaşırdım. Bunlar gazı bebek sanıyor sanırım en son ona karar verdim
Hadi insallah icine sinen bir doktor bulursunValla ben de Jimer’i düşünüyordum canım doğum için. Doruk Çekirge ile ikisi arasındayım, açıkçası evlenince buraya yerleştiğim için hiç sorup fikir alacağım kimse yok burada, anca internetten okuduklarımla karar vermeye çalışıyorum. Bakalım bir doktoru netleştireyim de ona da sıra gelecek elbet
Canım bende devlete gidiyorum ama cihazın ekranını her seferinde bana döndürüp gösteriyor hareketli bizimki maşllaj, ama doktor bi sıkıntı yok diyorsa yoktur için rahat olsunHanımlar benim ilk hamileliğim.14+7 haftalık hamileyim. Ultrasona her girdiğimde bebeğim hareket etmiyor, hem de hiç. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Orada doktor ultrason cihazını karnıma koyup bebeği gördüğü anda zaten birkaç saniye içinde geri çekiyor. Çok fazla ilgilenmiyorlar. Kalp atışıni da dinletmiyorlar. Herşey yolunda bir sorun yok diyip gonderiyolar. Siz doktora gittiğinizde ultrasonda ne kadar kalıyorsunuz. Benim gibi bebek göründüğü anda çekiyorlar mi cihazı karnınızdan. Bı de bebeğimi hiç hareket ederken görmedim endişeleniyorum
Amin ins canım dort gözle bekliyorum randevu gonunu ins öğrenirim ama bilmiyotum ihtimaller kız mı dio snlamadim benim le aynı tarihte olanlar hep kız o yüzden birtek o ihtimali var hayırlısı bakalımRabbim gönlüne göre versin canım İnşaAllah
Maşallah oglunuza delikanli olmuş çok sevilecek bu gelecek. Şanslı minik prensesbende kız annesi nasıl olunur heycanındayım oğlumla delikanlı takılmalar okul maçları vs derken 14 seneyi devirdik ama hala anne sev beni diye dizime yatar 185 boyu var tosuncumun şimdi kızım olunca saçını örmek toplamak nasıl olacak becerebilecekmiiyim diye düşünüyorum
değişik bir heycan var içimde
Bende çok istiyorum beni sevsin anakuzusu olsunCanım erkek çocuk anneye çok düşkün oluyor. Mesela ben oğluma babasıyla ilgili birşey söyleyim ona söylemez ama babası benimle ilgili birşey söylerse koşa koşa gelir babam sana bunu dedi derbabası bir yiyecek dahi olsa yemesi için izin verse gelir bana sorar anne yiyebilir miyim? Diye
Aynen canım doktor kalp atışını görüyor. Bende devlete gidiyorum 5 dakikaya yakın bakıyor herşeyine bilgi vermiyor tabi ama asistana yazdırırken duyuyorum bende,
şimdiden çok hevesliyiz amin hepimiz sağ sağlim sağlıkla doguralım inşallahMaşallah oglunuza delikanli olmuş çok sevilecek bu gelecek. Şanslı minik prensesyaparsınız tabi saclarini orersiniz anne kız kombinler alıp giyersniz renk uyumu yaparsınız çok sevilecek yeni bebeğiniz Rabb'im sağ salim dogurmayi nasip etsin ins
Benim 3. Bebek hala hareket etmiyotBen de özellikle de ilk bebekse 20 haftadan önce hissetmenin çok zor olduğunu okumuştum çok şaşırdım o yüzden.
Yorumlarda millet 12. haftada hissettiğini filan yazmış bir de, ona daha çok şaşırdım. Bunlar gazı bebek sanıyor sanırım en son ona karar verdim
Amin ins hepimiz sag salim doguralimşimdiden çok hevesliyiz amin hepimiz sağ sağlim sağlıkla doguralım inşallah
Benim doktorum da herşeyini bana gösterip anlatıyor, hele ikili test için ultrasondayken , beynine, midesine, bağırsakların yerine kadar baktığı her organı gösterdi. Her gidişimde en az 5 dk bakıyor ve yine bana anlatıyor gelişimi. Özele gidip ilgi görmemek can sıkıcıdır gerçekten, her doktor öyle değil.. ama en azından 2. doktorunuzu değiştirmeyi deneyin isterseniz.Bu hangı hastane hangı dr canım ya
Ben ıkı drla devam edıyorm ıkısıde 1 dakıka ya bakıyo ya bakmıyo
Cok canım sıkılıyo
Birinden dogum paketi aldık diğeri de ödemesi yüksekbi tane soyle anlatan ınceleyen gosteren dr a denk gelemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?