2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım Ankara'da nereye gidiyorsun fiyatı çok uygunmuş

McGrath Aaa baya iyiymiş valla bende oraya gideyim fiyatıda çok uygun boşuna devlete gidiyorum o zman zaten eşim taksiye bin gelirken diyo e zaten 70,80 TL tutacak direk oraya gitmek daha mantıklı, peki doktorun hangisi, memnun musun? Ona göre randevu alayım

Orda bir tane doktor var canım, küçük bir özel hastane gibi düşünebilirsin. Her bölümden bir tane doktor yani :) doktorum bayan bir doktor, yaşlı bir kadın ve gayet bilgili. Çok güzel bakıyor ve bilgilendiriyor ben çok memnunum. Gitmeden bir iki gün önce arayıp randevu alabilirsin telefondan.

Tamam canım, vallahi çok iyi oldu bu Allah razı olsun.

Tamam canım, vallahi çok iyi oldu bu Allah razı olsun.
Rica ederim canım ne demek. Ama bu dediğim normal ultrason. Yani eğer kan, idrar vs vermen gerekirse de ücret odemiyorsun ama tarama testi için ekstra fiyat isteniyor. İkili tarama oldum mesela fazladan fiyat ödedim. Aklında bulunsun :)

Tamam canım. Ben ayrıntılıyı sordum birde 350 TL dedi. Sanırım ayrıntılı içinde oraya gideceğim.

Şuan bende 13. Haftadayim bı kaç gündür pıt pıt biseyler oluyor rahimde. İnanamadigim için araştırıyorum burayi gördüm Heyecanlanırsam, yatakta hızlı dönersem oluyor. Eskiden hiç yoktu. Gaz gibi degil. Anlamadım bende Bazı doktorlar olabilir diyor

Hadi insallah icine sinen bir doktor bulursun

Kan ilacı ve elevite ek olarak magnezyum ve d vitamini içen var mı acaba?? doktora sadece kan ilacı bitti demiştim ek olarak magnezyum ve d vitamini vermiş..

Canım bende devlete gidiyorum ama cihazın ekranını her seferinde bana döndürüp gösteriyor hareketli bizimki maşllaj, ama doktor bi sıkıntı yok diyorsa yoktur için rahat olsun

Rabbim gönlüne göre versin canım İnşaAllah
Amin ins canım dort gözle bekliyorum randevu gonunu ins öğrenirim ama bilmiyotum ihtimaller kız mı dio snlamadim benim le aynı tarihte olanlar hep kız o yüzden birtek o ihtimali var hayırlısı bakalım

Maşallah oglunuza delikanli olmuş çok sevilecek bu gelecek. Şanslı minik prenses yaparsınız tabi saclarini orersiniz anne kız kombinler alıp giyersniz renk uyumu yaparsınız çok sevilecek yeni bebeğiniz Rabb'im sağ salim dogurmayi nasip etsin ins

Bende çok istiyorum beni sevsin anakuzusu olsun kızlarım babalarina düşkün bu ikincisi yine bana koşuyor beni istio hep ama yine babacilar Rabb'im oğlunu yeni doğacak bebeğinizi sizle bağışlasın ins

şimdiden çok hevesliyiz amin hepimiz sağ sağlim sağlıkla doguralım inşallah

Benim 3. Bebek hala hareket etmiyot iki üç günde bir hep sağ kasıkta bir iki tıklanma hissediyorum başka yok gece uzanyim yarım sat 1 saat tık yok şekerli şeyler yiyorum içiyorum tık yok hiç ablalarina cekmems ablaciklari 15. Haftalarda hareket etti bu tembel beni üzüyor uykucu

Benim doktorum da herşeyini bana gösterip anlatıyor, hele ikili test için ultrasondayken , beynine, midesine, bağırsakların yerine kadar baktığı her organı gösterdi. Her gidişimde en az 5 dk bakıyor ve yine bana anlatıyor gelişimi. Özele gidip ilgi görmemek can sıkıcıdır gerçekten, her doktor öyle değil.. ama en azından 2. doktorunuzu değiştirmeyi deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…