Ben üçünü de kullanıyorum canım kalça ağrım vardı 12. Hafta dolaylarında d vitamini ve magnezyum verdi 16. Haftada da kana başladımKan ilacı ve elevite ek olarak magnezyum ve d vitamini içen var mı acaba?? doktora sadece kan ilacı bitti demiştim ek olarak magnezyum ve d vitamini vermiş..
Evet o yönden haklısın canım rahatsız oluyor bebisler benimki de içeride fir dönüyordu, belki de rahatsız oldu . Ama hiç görmemek, iki saniye tutup çekmeleri de can sıkıcı gerçektenKızlar geçen ultrasonda benim bebiş de takla atınca gülmem geldi. Dr dedi ki irkilmiştir yüksek sesten dolayı, Bunu biliyordum ama o an düşünemedim çok üzüldüm.
ultrasonda uzun bakmak güzel bir şey değil kısa baktı diye üzülmeyin. Ses dalgası çok yüksek çünkü.
Bende çok istiyorum beni sevsin anakuzusu olsunkızlarım babalarina düşkün bu ikincisi yine bana koşuyor beni istio hep ama yine babacilar Rabb'im oğlunu yeni doğacak bebeğinizi sizle bağışlasın ins
Tamam canım teşekkülerBen üçünü de kullanıyorum canım kalça ağrım vardı 12. Hafta dolaylarında d vitamini ve magnezyum verdi 16. Haftada da kana başladım
İnşallah dediğin gibi olur. Annesi hastaneye gittiğini hasta olduğunu biliyormuş ve dünden beri bir defa arayıp sormadı oğlum neyin var diyeCnm ben psikoloğa sormuştum. Bana dinleme demişti. Eşin dinlemeyi bıraktıkça onlar da anlatmayı bırakırlar bir süre sonra. Herkesin kendi içinde çözmesi gereken şeyler ama bazıları başkasına anlatıp yarasını bulaştırabiliyor. Eşinle otur sohbet et ve biraz fazla dinlediğini bunu normal düzeye çekmesinin kendi yararına olacağını anlatabilirsin.geçmiş olsun
Bana doktor kan ilaci vermedi. Magnezyum verdi icerisinde selenyum ve d vitamini de var. Birde asiri unutkanlik var dedigim icin b12 verdi.Kan ilacı ve elevite ek olarak magnezyum ve d vitamini içen var mı acaba?? doktora sadece kan ilacı bitti demiştim ek olarak magnezyum ve d vitamini vermiş..
Maalesef böyle anne babalar var. Konuşmak da çözüm olmuyor genelde, çünkü kendilerinde hata görmüyorlar, o kapasite olsa zaten böyle davranmazlar. Sen onları boşver, eşinle konuş, sizin artık ayrı bir aile olduğunuzu ve kendi öncelikleriniz olduğunu anlatmaya çalış.O kadar ağlamaklıyım ki anlatamam. Önceleri çok üstünde durmuyordum. Bu durum ortaya çıkınca böyle sanki hepsi kafama şimşek gibi çakıyor. Normalde insan evladına birşeyler yapar bunlar evladından kendileri için birşeyler istiyor. Aşırı düşüncesiz insanlar. Ben hiç böyle bir aile anne baba görmedim gerçekten
Randevu gününe varmı daha canım senin, randevuyu aldıktan sonraki süre çok yavaş geçiyor sanki yada banamı öyle geliyor bilmiyorum, çok merak ettim senin bebeğinin cinsiyetini haber verirsinAmin ins canım dort gözle bekliyorum randevu gonunu ins öğrenirim ama bilmiyotum ihtimaller kız mı dio snlamadim benim le aynı tarihte olanlar hep kız o yüzden birtek o ihtimali var hayırlısı bakalım
Yaa bende de unutkanlik cok olmaya basladi. Bi de kendimi salaklasmis hissediyorum. Eskisi gibi dusunemiyorumBana doktor kan ilaci vermedi. Magnezyum verdi icerisinde selenyum ve d vitamini de var. Birde asiri unutkanlik var dedigim icin b12 verdi.
YaaCanım malesef devlet öyle evet. Ne sana gösteriyorlar ne doğru düzgün ilgileniyorlar. Tip merkezleri var mesela, özel kadar pahalı değil, bizim burda ankarada ben 80₺ye gidiyorum bir randevu. En az 10 dk bakıyor, benim önümde de kocaman bir ekran var ben de aynı anda bebeği görüyorum yani.. Çok güzel bir duygu. Her zaman gitmesen bile birkaç defa gitmeni tavsiye ederim.
Canım 20 Mayıs bundan önce subattaa gittim yanlış saatte gittim die iptal edildi hiç bakmadılar muane bile edilmedimRandevu gününe varmı daha canım senin, randevuyu aldıktan sonraki süre çok yavaş geçiyor sanki yada banamı öyle geliyor bilmiyorum, çok merak ettim senin bebeğinin cinsiyetini haber verirsin
TesekkurlerBana doktor kan ilaci vermedi. Magnezyum verdi icerisinde selenyum ve d vitamini de var. Birde asiri unutkanlik var dedigim icin b12 verdi.
Baya meşakkatli geçmiş muayene sürecin canım ama olsun sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur, tembel demeyelim annesi ya nazlı nazlı hareket ediyorsa onun için hissetmemişsindir dahaCanım 20 Mayıs bundan önce subattaa gittim yanlış saatte gittim die iptal edildi hiç bakmadılar muane bile edilmedimikinci randevuya gittim martta'da doktor hastadi iptal edildi yeni randevu verdiler işte yeni ranndevuda geçen persembedi Nisan ayı ilk muanemdi yani bebek 15 Haft oldu yeni muane edildim alttan muane edildim sözde türk doktoru dur yardımcı olur cinsiyeti Söyler die bekledim bu ultrasonda bebek büyük gozukuyot anlaşılmıyor gizukmuyo cinsiyet dedi gelecek ay diğer ultrasonda bakılınca net anlaşılır muane olursun dedi anlamadım birşey yani şükür bebek iyidi ona sevindim korktum 3. Randevu da birşey olacak die her ay randevu veriyorlar aynı doktor ama şansıma doktorum gelecek ay gidecekmiş alman kadın doktor bakacak bakalım nasıl anlascaz ins öğrenirim kan idrar verdim onların sonuçlarını öğrencem haziranda da şeker testi yapacam ogrenirsem tsbi buraya yazacam sonucu bende meraklıyım tembel bebeğimi merak ediyorum kız mı erkek mi.
Bende oyle ya tatliya seker koymayi unuttum sen dusunYaa bende de unutkanlik cok olmaya basladi. Bi de kendimi salaklasmis hissediyorum. Eskisi gibi dusunemiyorum
Dis eti hassasiyeti bende de oluyor arada en ufak birseyde etkilenip sisiyor.Arkadaşlar benim disetim çok hassaslasti bu birkaç gundur...sismeye basladi hatta .fircaliyorum ama vitaminsizlikten sanirim3 gundur normal insanlar gibi yemek yemeye basladim dusunun
Decavit vitamin e basladim çok sukur iyi geldi bakalim ...
Ben yasamadim ama kadin dogum doktorunu dinlerdim ben olsam. Alerjiniz mi var birseye yada vucudunuz tepki verdimi anladiniz mi kendiniz ? Alerji icin bu vucudda histamin seviyesi arttigi icin oluyor diye biliyorum. Crp ile alakasi varmi bilmiyorum ama bir defasinda asiri hapsirmistim gunde 20 30 kez gibi dusun. Bal elma sirkesi limon sicak su karisimi yapmistim. Birde bu alerjik rahatsizliklar icin mor sogan i dilimleyip uzerine sumak ve kekik zeytinyaglayip disarida 2 saat dinlendirip sonra buzdolabinda bekletiyorsun. Salatalarina fln kullaniyorsun iyi geliyor. Umarim anlatabilmisimdir. Istersen netten de bir arastir. Crp icin belki zencefil de iyi gelebilirMerhaba, bugün kan tahlili verdim. 3' tür crp yüksek çıkıyor. Bir doktor antibiyotik, alerji ilacı verdi, diğeri vermedi. Kadın doğum doktorum kullanamazsın ama takip et dedi.
Yarın doktora gideceğim. Bu durumda olan var mı? Artık korkmaya başladım.
Kuzum 10. Günden sonra test yapılmıyor mu ? Çevremden duyduğum kadarıyla bence erken ama tüp bebek yaptıran arkadaşlar var topikte onlar daha net cevap verirlerKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?