Herhalde hormon fln almadiysaniz cizgi gordum gibi ama insallah guzel haberler alirsiniz.Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
5. Gün embriyosu transferim.12 gün önce tek doz çatlatma iğnesi başka yok zaten progestan kullanıyorumHerhalde hormon fln almadiysaniz cizgi gordum gibi ama insallah guzel haberler alirsiniz.
elevit içerisinde domuz yağı mı ne kullanılıyomuş diye duymuştum hatta geçen hafta doktor bana decavit yazdı eczacıya sordum evet o yüzden artık pek veren kalmadı demişti elevitiKan ilacı ve elevite ek olarak magnezyum ve d vitamini içen var mı acaba?? doktora sadece kan ilacı bitti demiştim ek olarak magnezyum ve d vitamini vermiş..
Bu konuda bi netlik yok sanırım elevit alman firması olduğu için yerli üretim olan decavitin ortaya attığı bir karalama diye okudum bende.elevit içerisinde domuz yağı mı ne kullanılıyomuş diye duymuştum hatta geçen hafta doktor bana decavit yazdı eczacıya sordum evet o yüzden artık pek veren kalmadı demişti eleviti
Eşim bana karşı Allah razı olsun çok iyi çok merhametli. İnşallah düzelir. Ne bileyim belki çocuk doğduktan sonra daha bir farkında olur sorumluluk hissiyatı bize karşı ağırlık basarMaalesef böyle anne babalar var. Konuşmak da çözüm olmuyor genelde, çünkü kendilerinde hata görmüyorlar, o kapasite olsa zaten böyle davranmazlar. Sen onları boşver, eşinle konuş, sizin artık ayrı bir aile olduğunuzu ve kendi öncelikleriniz olduğunu anlatmaya çalış.
Çok güzel haberlerle dön inşaAllah canımKızlar birazdan hastaneye gidecem inşaellah. Dua edin.
Normalde alerji ilacı kullanıyorum zaten ama gebelikte kesinlikle kullanamazsınız dedi doktorum. Crp kandaki mikropla alakalı. İlk defa böyle bişey karşılaştım, böyle bir sorunum yoktu gebelikte alakalı mı acaba ?Ben yasamadim ama kadin dogum doktorunu dinlerdim ben olsam. Alerjiniz mi var birseye yada vucudunuz tepki verdimi anladiniz mi kendiniz ? Alerji icin bu vucudda histamin seviyesi arttigi icin oluyor diye biliyorum. Crp ile alakasi varmi bilmiyorum ama bir defasinda asiri hapsirmistim gunde 20 30 kez gibi dusun. Bal elma sirkesi limon sicak su karisimi yapmistim. Birde bu alerjik rahatsizliklar icin mor sogan i dilimleyip uzerine sumak ve kekik zeytinyaglayip disarida 2 saat dinlendirip sonra buzdolabinda bekletiyorsun. Salatalarina fln kullaniyorsun iyi geliyor. Umarim anlatabilmisimdir. Istersen netten de bir arastir. Crp icin belki zencefil de iyi gelebilir
İnşallah bugün ben de görebilirim hala ben göremedim. Çok merak ediyorumGünaydınn kızlarrr nasılsınız
Bebişimi gördüm geldimm
Bi oğlum var 6 yasında şimdi de kız annesi olacakmışım inşaAllah
fazlasıyla duygusalımgunler cabucak gecip gitse saglıkla kavussak kuzularımıza
Güzel haberler inşallahKızlar birazdan hastaneye gidecem inşaellah. Dua edin.
Başak tip merkezi canımYaahangi tıp merkezii
Evet crp kandaki mikropla alakali vucud bir enfeksiyonla savasiyor sanirim. Kadin dogumcunuz bir yontem soylemedi mi peki ? Gebelikte bazi kisilerde kasinti oluyor ama son aylarda diye biliyorum. Biraz yediklerinize dikkat etseniz acaba belki fayda saglayabilir. Elma sirkesi bal limon sicak su icmenin zarari olmaz bir deneyin isterseniz. Urtiker tarzi birsey mi acaba ? Esimde olmustu bir iki sefer ama yedigi bir yiyecekle alakaliydi sanirim. Birde yeni kullanmaya basladiginiz bir ilac hormon veya vitamin varsa o da yapmis olabilir. Cok kocakari tavsiyesi olacak ama ayva agaci topragi ile banyo yapin der eskiler belki anne babaanne fln bilir sorun isterseniz. Bol bol su icinNormalde alerji ilacı kullanıyorum zaten ama gebelikte kesinlikle kullanamazsınız dedi doktorum. Crp kandaki mikropla alakalı. İlk defa böyle bişey karşılaştım, böyle bir sorunum yoktu gebelikte alakalı mı acaba ?
Acile kaşıntı nedeniyle gittim ama öyle böyle kaşıntı değil her tarafım artık yara olmuştu. Farklı şehirlerde iki kere de yüksek çıktı.Serum verdiler. Israrla eşim hamile olduğumu belirtti. Antibiyotikle alerji ilacı yazdı, güvenmedim kullanmadım.
Dün sağlık ocağında test yaptırdım daha sonucu göstermedim ama baktığımda bu kez daha da yükselmiş.
Birde tansiyonum da dengesiz bazen büyük 8 e 7 kadar düşüyor bazen de yükseliyor. Bununla alakalı değildir ama insan her şeyi takip ediyor korkuyorum bişey olursa bebeğime...
Sumak ve kekik çok kullanıyorum ama iyi geldiğini ilk defa duydum.
İnşallah bugün ben de görebilirim hala ben göremedim. Çok merak ediyorumBu arada sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
Bilmiyo m ya sanırım 4 gündür hareket yok hissedemiyomBaya meşakkatli geçmiş muayene sürecin canım ama olsun sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur, tembel demeyelim annesi ya nazlı nazlı hareket ediyorsa onun için hissetmemişsindir daha
Ay maşallah ya ne kadar güzel gözünüz aydın benim oğlumda 6 yaşında bakalım bu ne olacak hala cinsiyeti öğrenemedim benGünaydınn kızlarrr nasılsınız
Bebişimi gördüm geldimm
Bi oğlum var 6 yasında şimdi de kız annesi olacakmışım inşaAllah
fazlasıyla duygusalımgunler cabucak gecip gitse saglıkla kavussak kuzularımıza
Canım bence erken ,Strese sokma bence kendini .Uzan ani hareketler yapma .Ben amigurumi örmeye başlamıştım bu süreçte .Tavsiye ederim .kara filim yapınca çizgi var gibi geldi bana .İnşallah saglıkla bebeğin seninledir .Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Var canım ikinci çizgi fotoda net değil bak böyle işteCanım bence erken ,Strese sokma bence kendini .Uzan ani hareketler yapma .Ben amigurumi örmeye başlamıştım bu süreçte .Tavsiye ederim .kara filim yapınca çizgi var gibi geldi bana .İnşallah saglıkla bebeğin seninledir .
Büyük dediğiniz ne kadar büyük? 2 yaşından sonra aynı odada yatırmamak gerekiyor diye biliyorum. Dini açıdan da sıkıntılı, ilişki durumlarında vs asla görmemesi duymaması gerekiyor. Küçüğü doğunca da aynı odada olmaz bence, sürekli ağlayacak vs o da uyanır.. Bence ayrı oda şart.Kızlar benim 2.çocuğum olacak inşallah. Büyüğü benim yanımda beşiğinde uyuyor çocuk odası yapabileceğim odamız da yok. Diğer oda kayınvalidemin. Sizce 2 çocuğu da yanımda mı yatırmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?