2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kan ilacı ve elevite ek olarak magnezyum ve d vitamini içen var mı acaba?? doktora sadece kan ilacı bitti demiştim ek olarak magnezyum ve d vitamini vermiş..
elevit içerisinde domuz yağı mı ne kullanılıyomuş diye duymuştum hatta geçen hafta doktor bana decavit yazdı eczacıya sordum evet o yüzden artık pek veren kalmadı demişti eleviti

elevit içerisinde domuz yağı mı ne kullanılıyomuş diye duymuştum hatta geçen hafta doktor bana decavit yazdı eczacıya sordum evet o yüzden artık pek veren kalmadı demişti eleviti
Bu konuda bi netlik yok sanırım elevit alman firması olduğu için yerli üretim olan decavitin ortaya attığı bir karalama diye okudum bende.

Eşim bana karşı Allah razı olsun çok iyi çok merhametli. İnşallah düzelir. Ne bileyim belki çocuk doğduktan sonra daha bir farkında olur sorumluluk hissiyatı bize karşı ağırlık basar

Normalde alerji ilacı kullanıyorum zaten ama gebelikte kesinlikle kullanamazsınız dedi doktorum. Crp kandaki mikropla alakalı. İlk defa böyle bişey karşılaştım, böyle bir sorunum yoktu gebelikte alakalı mı acaba ?
Acile kaşıntı nedeniyle gittim ama öyle böyle kaşıntı değil her tarafım artık yara olmuştu. Farklı şehirlerde iki kere de yüksek çıktı.Serum verdiler. Israrla eşim hamile olduğumu belirtti. Antibiyotikle alerji ilacı yazdı, güvenmedim kullanmadım.
Dün sağlık ocağında test yaptırdım daha sonucu göstermedim ama baktığımda bu kez daha da yükselmiş.
Birde tansiyonum da dengesiz bazen büyük 8 e 7 kadar düşüyor bazen de yükseliyor. Bununla alakalı değildir ama insan her şeyi takip ediyor korkuyorum bişey olursa bebeğime...
Sumak ve kekik çok kullanıyorum ama iyi geldiğini ilk defa duydum.

İnşallah bugün ben de görebilirim hala ben göremedim. Çok merak ediyorum Bu arada sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

Evet crp kandaki mikropla alakali vucud bir enfeksiyonla savasiyor sanirim. Kadin dogumcunuz bir yontem soylemedi mi peki ? Gebelikte bazi kisilerde kasinti oluyor ama son aylarda diye biliyorum. Biraz yediklerinize dikkat etseniz acaba belki fayda saglayabilir. Elma sirkesi bal limon sicak su icmenin zarari olmaz bir deneyin isterseniz. Urtiker tarzi birsey mi acaba ? Esimde olmustu bir iki sefer ama yedigi bir yiyecekle alakaliydi sanirim. Birde yeni kullanmaya basladiginiz bir ilac hormon veya vitamin varsa o da yapmis olabilir. Cok kocakari tavsiyesi olacak ama ayva agaci topragi ile banyo yapin der eskiler belki anne babaanne fln bilir sorun isterseniz. Bol bol su icin

İnşallah bugün ben de görebilirim hala ben göremedim. Çok merak ediyorum Bu arada sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

Bende 11 haftalık kız olduğunu öğrendim ama şuan ki doktorum söylemiyor belli değilmiş bebek küçükmüş felan diyor. Ona göre hafiften bir şeyler almak istiyordum. Hediye alanlar da kız kıyafeti almaya başladı nasıl olacak bilmiyorum.

Kızlar benim 2.çocuğum olacak inşallah. Büyüğü benim yanımda beşiğinde uyuyor çocuk odası yapabileceğim odamız da yok. Diğer oda kayınvalidemin. Sizce 2 çocuğu da yanımda mı yatırmalıyım

Baya meşakkatli geçmiş muayene sürecin canım ama olsun sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur, tembel demeyelim annesi ya nazlı nazlı hareket ediyorsa onun için hissetmemişsindir daha
Bilmiyo m ya sanırım 4 gündür hareket yok hissedemiyom ins nazlaniyordur

Ay maşallah ya ne kadar güzel gözünüz aydın benim oğlumda 6 yaşında bakalım bu ne olacak hala cinsiyeti öğrenemedim ben

Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Canım bence erken ,Strese sokma bence kendini .Uzan ani hareketler yapma .Ben amigurumi örmeye başlamıştım bu süreçte .Tavsiye ederim .kara filim yapınca çizgi var gibi geldi bana .İnşallah saglıkla bebeğin seninledir .

Var canım ikinci çizgi fotoda net değil bak böyle işte

Eklentiler

• 90149099-9127-4AB1-8A09-AF403D994EE8.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 51
Büyük dediğiniz ne kadar büyük? 2 yaşından sonra aynı odada yatırmamak gerekiyor diye biliyorum. Dini açıdan da sıkıntılı, ilişki durumlarında vs asla görmemesi duymaması gerekiyor. Küçüğü doğunca da aynı odada olmaz bence, sürekli ağlayacak vs o da uyanır.. Bence ayrı oda şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…