2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bu konuda bi netlik yok sanırım elevit alman firması olduğu için yerli üretim olan decavitin ortaya attığı bir karalama diye okudum bende.
hiç bilmiyorum yeni duydum bende eşimin patronu diyetisyen doktor ve öğretim üyesi çok araştırmacı ilk o söyledi bize haftasonu eczaneyede sordum nedir fark böyle söyleniyo doğru mu dedim oda evet içinde bi katkısı var o yüzden doktorlar artık decavit veriyo çoğunlukla dedi ama nedir aslı bilmiyorum

Amin canım inşallah 12 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı transferden önce yani onun etkisi değildir artık herhalde

26 aylık oldu büyüğü, ayırmak en doğrusu ama işte yer olmayınca mecbur kalınıyor maalesef

Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Merhaba! Canım inşallah bebeğin sana tutunacak merak etme. Yalnız çok çok erken başlamışsın teste falan hiç onları düşünmemen lazım hiç bişey yokmuş gibi davranman gerek. Stres yapmaman gerek. Mümkün değil 4 günde çıkması 8-9 gün olsa neyse. Ve asla belirti arama benim hiç belirtim olmadı. 10 günde lekenlenmeyle öğrendim. Hemşireler tembihliyor ki kaset test yapmayın çıkmaz sana demedilermi. Düşün ben kanda öğrendim. Adet günümde kaset test yaptım yok çıktı taki adetimi 1 hafta geçince çift çizgi gördüm

Hayırlısı olsun canım

selam kızlar dün karın kaslarım sertleşti ben sıkmamama rağmen ağrım falan olmadı ama çok gergin hissettim karnımı ben de drumu aradım normalde cuma günüydü randevum ama dün gittik. dr vajinal muayene etti rahim ağzım falan kapalıymış düşük tehditin yok herşey normal dedi. rahim büyürken böyle hissedebiliyomuşuz. cinsiyeti de söyledi kızım olacak nasipse . 16+3 te gördü değişmez demi :)

Ben 12 haftalıkken sorduğum da belli değil dedi 15 16. haftalarda belli olur, Önceden olunca yanlışlıklar olabiliyor demişti

Yok söylemedi bol su iç dedi ki zaten 3 litreden fazla su içerim. Açıkçası iştahım da yok ki yediğime dikkat edeyim. Bilemedim ne yapayım...
Gebelik alerjisi- dermatit olabilir dedi. İlaç değil de folik asit ve magnorm ( magnezyum ) kullanıyorum. Onları da sordu öyle bişey olsaydı söylerdi.
Onu nereden bulacam ki? Kocakarı falan pek öyle şeylere takılmıyorum iyi gelsin de Eşimde bitkisel tedavileri beğeniyor ama bebekten dolayı her bitki de olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…