Ben göremedim açıkçası ama inşallah hayırlısıyla vardırVar canım ikinci çizgi fotoda net değil bak böyle işte
hiç bilmiyorum yeni duydum bende eşimin patronu diyetisyen doktor ve öğretim üyesi çok araştırmacı ilk o söyledi bize haftasonu eczaneyede sordum nedir fark böyle söyleniyo doğru mu dedim oda evet içinde bi katkısı var o yüzden doktorlar artık decavit veriyo çoğunlukla dedi ama nedir aslı bilmiyorumBu konuda bi netlik yok sanırım elevit alman firması olduğu için yerli üretim olan decavitin ortaya attığı bir karalama diye okudum bende.
Miniğin sıkıca tutunsun .Var canım ikinci çizgi fotoda net değil bak böyle işte
Ay inşallh yas sizce nasılMiniğin sıkıca tutunsun .
Böyledaha net fotoda çok belli değilBen göremedim açıkçası ama inşallah hayırlısıyla vardırbiraz daha bekleyin derim test yapmak için..
Belki telefondan telefona fark ediyordur, siz görüyorsanız vardır inşallah :)Böyledaha net fotoda çok belli değil
Yeni yeni tutunuyor canım .sen daha net görüyorsundur .Bekleyiş çok zor hep bir belirti arıyor insan .üç kere yaşamış bir insan olarak çok iyi biliyorum .hayali çizgi var gibi .İnşallah değerin katlanarak artar mucizene kavuşursunAy inşallh yas sizce nasıl
Amin canım inşallah 12 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı transferden önce yani onun etkisi değildir artık herhaldeYeni yeni tutunuyor canım .sen daha net görüyorsundur .Bekleyiş çok zor hep bir belirti arıyor insan .üç kere yaşamış bir insan olarak çok iyi biliyorum .hayali çizgi var gibi .İnşallah değerin katlanarak artar mucizene kavuşursun
26 aylık oldu büyüğü, ayırmak en doğrusu ama işte yer olmayınca mecbur kalınıyor maalesefBüyük dediğiniz ne kadar büyük? 2 yaşından sonra aynı odada yatırmamak gerekiyor diye biliyorum. Dini açıdan da sıkıntılı, ilişki durumlarında vs asla görmemesi duymaması gerekiyor. Küçüğü doğunca da aynı odada olmaz bence, sürekli ağlayacak vs o da uyanır.. Bence ayrı oda şart.
Onun etkisi kalmamıştır artık .Amin canım inşallah 12 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı transferden önce yani onun etkisi değildir artık herhalde
Bende öyle düşünüyorum bakalım yarın nasıl olacakOnun etkisi kalmamıştır artık .
Merhaba! Canım inşallah bebeğin sana tutunacak merak etme. Yalnız çok çok erken başlamışsın teste falan hiç onları düşünmemen lazım hiç bişey yokmuş gibi davranman gerek. Stres yapmaman gerek. Mümkün değil 4 günde çıkması 8-9 gün olsa neyse. Ve asla belirti arama benim hiç belirtim olmadı. 10 günde lekenlenmeyle öğrendim. Hemşireler tembihliyor ki kaset test yapmayın çıkmaz sana demedilermi. Düşün ben kanda öğrendim. Adet günümde kaset test yaptım yok çıktıKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Hayırlısı olsun canımMerhaba! Canım inşallah bebeğin sana tutunacak merak etme. Yalnız çok çok erken başlamışsın teste falan hiç onları düşünmemen lazım hiç bişey yokmuş gibi davranman gerek. Stres yapmaman gerek. Mümkün değil 4 günde çıkması 8-9 gün olsa neyse. Ve asla belirti arama benim hiç belirtim olmadı. 10 günde lekenlenmeyle öğrendim. Hemşireler tembihliyor ki kaset test yapmayın çıkmaz sana demedilermi. Düşün ben kanda öğrendim. Adet günümde kaset test yaptım yok çıktıtaki adetimi 1 hafta geçince çift çizgi gördüm
Ben 12 haftalıkken sorduğum da belli değil dedi 15 16. haftalarda belli olur, Önceden olunca yanlışlıklar olabiliyor demiştiBende 11 haftalık kız olduğunu öğrendim ama şuan ki doktorum söylemiyor belli değilmiş bebek küçükmüş felan diyor. Ona göre hafiften bir şeyler almak istiyordum. Hediye alanlar da kız kıyafeti almaya başladı nasıl olacak bilmiyorum.
Yok söylemedi bol su iç dedi ki zaten 3 litreden fazla su içerim. Açıkçası iştahım da yok ki yediğime dikkat edeyim. Bilemedim ne yapayım...Evet crp kandaki mikropla alakali vucud bir enfeksiyonla savasiyor sanirim. Kadin dogumcunuz bir yontem soylemedi mi peki ? Gebelikte bazi kisilerde kasinti oluyor ama son aylarda diye biliyorum. Biraz yediklerinize dikkat etseniz acaba belki fayda saglayabilir. Elma sirkesi bal limon sicak su icmenin zarari olmaz bir deneyin isterseniz. Urtiker tarzi birsey mi acaba ? Esimde olmustu bir iki sefer ama yedigi bir yiyecekle alakaliydi sanirim. Birde yeni kullanmaya basladiginiz bir ilac hormon veya vitamin varsa o da yapmis olabilir. Cok kocakari tavsiyesi olacak ama ayva agaci topragi ile banyo yapin der eskiler belki anne babaanne fln bilir sorun isterseniz. Bol bol su icin
Canım 15. gün yap 14 güne kadar pozitif çıkabilir çatlatma iğnesi olduysanAmin canım inşallah 12 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı transferden önce yani onun etkisi değildir artık herhalde
Transfer oldum dördüncü günüm benimCanım 15. gün yap 14 güne kadar pozitif çıkabilir çatlatma iğnesi olduysan
Transfer işleminde nasıl olur bilemiyorum. Ama Çatlatma iğnesi oldun mu ? Eğer olduysan doktorlar 14 gün geçtikten sonra test yapın diyorlarTransfer oldum dördüncü günüm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?