2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Selamlar, daha önce bu konu konuşuldu bilemiyorum, forumu sık takip edemiyorum ama bir sorum olacak. Doğumda refakatçi olarak kalması için kimi tercih etmeyi düşünüyorsunuz? Benim aklımda hep annem vardı ama eşim de kalmak istiyor, tek refakatçi hakkımız var bilemedim ne yapsam... Gerçi daha çook var ama

İnsan en rahat kendi annesi ile oluyor. O durumda benim gözüm kimseyi görmemişti. Tuvalete gitmek falan çok sorun oluyordu annem olunca çok rahat ettim.

İnsan en rahat kendi annesi ile oluyor. O durumda benim gözüm kimseyi görmemişti. Tuvalete gitmek falan çok sorun oluyordu annem olunca çok rahat ettim.
Bende annemle beklemiştim amabu ikinci olacak ya:) acaba eşim mi kalsa diye düşünmüyo değilim

MaşaAllah subhanallah canım hayırla al kızını kucağına inşaAllah, çok sevindim senin adına

Merhabalar. Bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Ben hissetmiyorum aslında birkaç gün önce bebek olduğunu düşündüğüm bir şeyler hissetmiştim, hatta emindim yani çünkü tam ultrasonla bakılan yerdeydi. Hatta ertesi gün falan da hissettim. Ama birkaç gündür tik yok. Gerçi benimki daha küçük ama yine de hissetmek istiyorum

Hmm aklına olumsuz şeyler gelmesin canım, tatlı birşeyler yiyip uzan dinlen birazcık belki hissedersin
Yiyorum kız çikolata yiyorum meyve suyu içiyorum geçen gün tatlı yaptım kacgun yedim bilmiyom ki acaba ben gece yatarken mi uyaniyot anlamadım ins yarına sürpriz yapar bizimki

Allah bagislasin canım minik prensesi hayırlı olsun

Ay ne güzel cinsiyetleri herkes öğrenmeye başladı, erken dönemdekiler tahmin gibi oluyor genelde, çok sevindim senin adına canım sağlıkla kucağına al oğlunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…