- 5 Şubat 2021
- 88
- 106
- 8
- 42
Kacinci gun embryosuydu peki? Bnm 5 inci gun embryosu ve 11 inci gunde test vermisti dr. 3uncu gunse 13.gunde en erken cikarKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Çok güzel haberlerle dön inşaAllah canım
Çok teşekkür ederim kızlar. Herşeyi çok normalmiş gelişimi iyi 16+6 daymış. Cinsiyet tahmini yaptı kıza benziyor dediGüzel haberler inşallah
5. Gün embriyosuKacinci gun embryosuydu peki? Bnm 5 inci gun embryosu ve 11 inci gunde test vermisti dr. 3uncu gunse 13.gunde en erken cikar
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallahKızlar birazdan hastaneye gidecem inşaellah. Dua edin.
Amin hepimiz için inşaellahHadi bakalım hayırlısı olur inşallah
İnsan en rahat kendi annesi ile oluyor. O durumda benim gözüm kimseyi görmemişti. Tuvalete gitmek falan çok sorun oluyordu annem olunca çok rahat ettim.Selamlar, daha önce bu konu konuşuldu bilemiyorum, forumu sık takip edemiyorum ama bir sorum olacak. Doğumda refakatçi olarak kalması için kimi tercih etmeyi düşünüyorsunuz? Benim aklımda hep annem vardı ama eşim de kalmak istiyor, tek refakatçi hakkımız var bilemedim ne yapsam... Gerçi daha çook var ama
Olayın merkezindeymişim ben yaBaşak tip merkezi canımSincan
İnşaAlllaaaahhİnşallah bugün ben de görebilirim hala ben göremedim. Çok merak ediyorumBu arada sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
Bende annemle beklemiştim amabu ikinci olacak ya:) acaba eşim mi kalsa diye düşünmüyo değilimİnsan en rahat kendi annesi ile oluyor. O durumda benim gözüm kimseyi görmemişti. Tuvalete gitmek falan çok sorun oluyordu annem olunca çok rahat ettim.
Hmm aklına olumsuz şeyler gelmesin canım, tatlı birşeyler yiyip uzan dinlen birazcık belki hissedersinBilmiyo m ya sanırım 4 gündür hareket yok hissedemiyomins nazlaniyordur
MaşaAllah subhanallah canım hayırla al kızını kucağına inşaAllah, çok sevindim senin adınaGünaydınn kızlarrr nasılsınız
Bebişimi gördüm geldimm
Bi oğlum var 6 yasında şimdi de kız annesi olacakmışım inşaAllah
fazlasıyla duygusalımgunler cabucak gecip gitse saglıkla kavussak kuzularımıza
MaşaAllah sağlıkla al kucağına canımÇok teşekkür ederim kızlar. Herşeyi çok normalmiş gelişimi iyi 16+6 daymış. Cinsiyet tahmini yaptı kıza benziyor dedi
Ya ben iki gündür iftardan sonra uzandığımda balık kayar gibi birşeyler hissetmeye başladım karnımda, daha önce hissetmiyordum, inşaAllah bebeğin hareketleridir gözlemdeyim iki gündürMerhabalar. Bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Yani bi dene derim ben seviyorum. Özel hastane geçmişim de var öncesinde ama ben bir fark göremiyorum o kadar fiyat farkı verecek.Olayın merkezindeymişim ben yaöylesine yakınım Ama oraya hiç şans vermemiştimm
Ben hissetmiyorumMerhabalar. Bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Yiyorum kız çikolata yiyorum meyve suyu içiyorum geçen gün tatlı yaptım kacgun yedim bilmiyom ki acaba ben gece yatarken mi uyaniyot anlamadım ins yarına sürpriz yapar bizimkiHmm aklına olumsuz şeyler gelmesin canım, tatlı birşeyler yiyip uzan dinlen birazcık belki hissedersin
Allah bagislasin canım minik prensesiGünaydınn kızlarrr nasılsınız
Bebişimi gördüm geldimm
Bi oğlum var 6 yasında şimdi de kız annesi olacakmışım inşaAllah
fazlasıyla duygusalımgunler cabucak gecip gitse saglıkla kavussak kuzularımıza
Ay ne güzel cinsiyetleri herkes öğrenmeye başladı, erken dönemdekiler tahmin gibi oluyor genelde, çok sevindim senin adına canım sağlıkla kucağına al oğlunuBende demin doktora gittim 11. Hafta bitiminde kız gibi demişti şimdi başka doktora gittim kesin erkek dedi, kıza adapte olmuştum ama hayırlısı oğluşumuz geliyor sağlıklı sıhhatli olsunlar da nasip bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?