- 11 Mart 2021
- 289
- 435
- 33
Allah Allah daha tam zamanı değildir belki onun içindir sıkma canını, yarın özel bir günmü sürpriz için anlamadımYiyorum kız çikolata yiyorum meyve suyu içiyorum geçen gün tatlı yaptım kacgun yedim bilmiyom ki acaba ben gece yatarken mi uyaniyot anlamadım ins yarına sürpriz yapar bizimki
Allah bağışlasın canım sağ salim kavuşun inşallahÇok teşekkür ederim kızlar. Herşeyi çok normalmiş gelişimi iyi 16+6 daymış. Cinsiyet tahmini yaptı kıza benziyor dedi
Ben hissediyorum canım 4-5 gündür. Bu günde net olarak emin oldum. Karnımda kıpırdamayı bile gördümMerhabalar. Bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Ben eşim kalsın isterdim ama çok pimpirikli. Bebeğe dokunmam, elime alamam korkarım bir yerine birşey olur diyorSelamlar, daha önce bu konu konuşuldu bilemiyorum, forumu sık takip edemiyorum ama bir sorum olacak. Doğumda refakatçi olarak kalması için kimi tercih etmeyi düşünüyorsunuz? Benim aklımda hep annem vardı ama eşim de kalmak istiyor, tek refakatçi hakkımız var bilemedim ne yapsam... Gerçi daha çook var ama
Rip bebekle hamile kaldım. Test için çok erken canim. 10. Günü bekleKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Kaçıncı gün test yaptın canımRip bebekle hamile kaldım. Test için çok erken canim. 10. Günü bekle
19 ocak 5. Gün embriuosuydu. 29 ocakta kaset testte çıkmıştı. Aynı gün kan verdim 127 bhcg cikti.Kaçıncı gün test yaptın canım
Kontrolüme daha çok vardı dayanamadım başka doktora gittim artık Amin inşallah cümlemizin inşallah canım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalımAy ne güzel cinsiyetleri herkes öğrenmeye başladı, erken dönemdekiler tahmin gibi oluyor genelde, çok sevindim senin adına canım sağlıkla kucağına al oğlunu
16 haftalık da söylemedi artık 20li haftalarda gideceğim inşallah öğrenerimBen 12 haftalıkken sorduğum da belli değil dedi 15 16. haftalarda belli olur, Önceden olunca yanlışlıklar olabiliyor demişti
Merhaba zoferi kac haftadir kullaniyorsunuz. Ben 5.kutuya gececegim. Birakayim istiyorum ama olmuyor. Gecen gun icmedim mahvoldumSu içebildiğime şükrettim inanın ilk başta su bile içemiyordum. O kadar tiksiniyordum ki, kaçıncı hafta oldu hala zofer hala serum günde iki lokma baya bildiğimiz iki lokma yiyince şükrediyorum. Umarım geçer bulantılar dayanamaz oldum.
Amin inşaAllahKontrolüme daha çok vardı dayanamadım başka doktora gittim artık Amin inşallah cümlemizin inşallah canım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım
Ne güzel ya bugün baya cinsiyet öğrenildi topikte, çok sevindim canım senin adına sağlıkla kucağına al kızınıMerhabalar biz bugün doktor kontrolune gittik ve cinsiyetimizi öğrendik.. Kızımız olacakmışrabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba zoferi kac haftadir kullaniyorsunuz. Ben 5.kutuya gececegim. Birakayim istiyorum ama olmuyor. Gecen gun icmedim mahvoldum
Nasıl sertlik canım anlamadım, devamlı serrtlikmi yoksa arada sertlik olup geçiyormu? Benim mesele bir yada iki haftadır biraz fazla yürürsem sertlik oluyor karnımda sonra geçiyorKizlar karinda bazi bolgelerde agirlik sertlik gibi belirtileriniz var mi ? Alt karinda sol tarafta sertlik var gibime geldi. Daha once farketmedim. Hafif arada agri da oluyor
Yok csnim yarın özel gün değil kaç gündür bekliyorum ya o yüzden dedim yarın hareket edsinAllah Allah daha tam zamanı değildir belki onun içindir sıkma canını, yarın özel bir günmü sürpriz için anlamadımİnşaAllah sürpriz yapsın
Belki bebeğindir o şer olan şey kasiyordur kendiniKizlar karinda bazi bolgelerde agirlik sertlik gibi belirtileriniz var mi ? Alt karinda sol tarafta sertlik var gibime geldi. Daha once farketmedim. Hafif arada agri da oluyor
Hayırlı olsun çok güzel19 ocak 5. Gün embriuosuydu. 29 ocakta kaset testte çıkmıştı. Aynı gün kan verdim 127 bhcg cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?