2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yiyorum kız çikolata yiyorum meyve suyu içiyorum geçen gün tatlı yaptım kacgun yedim bilmiyom ki acaba ben gece yatarken mi uyaniyot anlamadım ins yarına sürpriz yapar bizimki
Allah Allah daha tam zamanı değildir belki onun içindir sıkma canını, yarın özel bir günmü sürpriz için anlamadım İnşaAllah sürpriz yapsın

Merhabalar. Bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Ben hissediyorum canım 4-5 gündür. Bu günde net olarak emin oldum. Karnımda kıpırdamayı bile gördüm sabahları acıkınca dürtüyor
Ben eşim kalsın isterdim ama çok pimpirikli. Bebeğe dokunmam, elime alamam korkarım bir yerine birşey olur diyor birde o durumda nazımı en iyi annem çeker diye düşünüyorum. Annem kalır herhalde canım.

Momzie canım trivag kullanmıştın değil mi? Ben 2. Fitili dün kullandım. Yeşil akıntı başladı bu gün. Acaba enfeksiyonu mu söküyor diye düşündüm. Sende de öyle birşey oldu mu?

Ay ne güzel cinsiyetleri herkes öğrenmeye başladı, erken dönemdekiler tahmin gibi oluyor genelde, çok sevindim senin adına canım sağlıkla kucağına al oğlunu
Kontrolüme daha çok vardı dayanamadım başka doktora gittim artık Amin inşallah cümlemizin inşallah canım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım

Kızlar merhaba bugün doktora gittim şehir Hastanesi'ne doktorum çok güler yüzlüydü ben hikayemi anlattm CVS yapıldığını söyledim hücre üretilemediğini söyledim. Oda dediki sen CVS yaptırmışsın amniyosentes i gözün kapalı yaptırman lazım dedi. CVS amniosentezden daha zor dedi sen bunu bı düşün dedi. Ben 20 yıl önce yaptırdım şimdi herşey daha kolay dedi. Ben senin yerinde olsam yaptırırım dedi. Bende bilemedim yani ne yapsam. Üçlü test verdim. Birde bebek bir hafta küçük çıktı hep bir gün ilerde gidiyordu. Cinsiyeti sordum ben bu cihazla bu haftada göremem ki dedi cihaz eskiydi baya,geriden gelmesi cihazdan kaynaklı olabilir mi?

Merhaba zoferi kac haftadir kullaniyorsunuz. Ben 5.kutuya gececegim. Birakayim istiyorum ama olmuyor. Gecen gun icmedim mahvoldum

Merhaba zoferi kac haftadir kullaniyorsunuz. Ben 5.kutuya gececegim. Birakayim istiyorum ama olmuyor. Gecen gun icmedim mahvoldum

Ben 1 paket içtim. Her gün çeyrek içtim. Açıkçası doktor 1 adet iç dedi ama yan etkileri sebebiyle durdum. Haftada 3 serum verdi aile hekimi. Ağlaya ağlaya bulandı midem ama yapacak bir şey yok. Geçecek diye sabrediyorum ama çok zor

Kizlar karinda bazi bolgelerde agirlik sertlik gibi belirtileriniz var mi ? Alt karinda sol tarafta sertlik var gibime geldi. Daha once farketmedim. Hafif arada agri da oluyor
Nasıl sertlik canım anlamadım, devamlı serrtlikmi yoksa arada sertlik olup geçiyormu? Benim mesele bir yada iki haftadır biraz fazla yürürsem sertlik oluyor karnımda sonra geçiyor

Allah Allah daha tam zamanı değildir belki onun içindir sıkma canını, yarın özel bir günmü sürpriz için anlamadım İnşaAllah sürpriz yapsın
Yok csnim yarın özel gün değil kaç gündür bekliyorum ya o yüzden dedim yarın hareket edsinbakalım ya ne olacak

Kizlar karinda bazi bolgelerde agirlik sertlik gibi belirtileriniz var mi ? Alt karinda sol tarafta sertlik var gibime geldi. Daha once farketmedim. Hafif arada agri da oluyor
Belki bebeğindir o şer olan şey kasiyordur kendini önce sertleşir ağrı yapar nefesin bile zorlaşır yada özel bilgeden baskıda hissedersin sonra yavaş yavaş geçer kasilmada olabilir yada bebek kendini kasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…