- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Canım cihazdan olabilir bence. Karından da ölçülerde bazen tam sağlıklı bilgi verilemeyebiliyor. Karından kaç kat altını görüyor sonuçta.Kızlar merhaba bugün doktora gittim şehir Hastanesi'ne doktorum çok güler yüzlüydü ben hikayemi anlattm CVS yapıldığını söyledim hücre üretilemediğini söyledim. Oda dediki sen CVS yaptırmışsın amniyosentes i gözün kapalı yaptırman lazım dedi. CVS amniosentezden daha zor dedi sen bunu bı düşün dedi. Ben 20 yıl önce yaptırdım şimdi herşey daha kolay dedi. Ben senin yerinde olsam yaptırırım dedi. Bende bilemedim yani ne yapsam. Üçlü test verdim. Birde bebek bir hafta küçük çıktı hep bir gün ilerde gidiyordu. Cinsiyeti sordum ben bu cihazla bu haftada göremem ki dedi cihaz eskiydi baya,geriden gelmesi cihazdan kaynaklı olabilir mi?
Benim sol kasığımda böyle ağrı gibi var canım. Ara sıra alt karnımın ortalarına ve sağına doğru da sertlik oluyor. Bebek tir herhalde diyorumKizlar karinda bazi bolgelerde agirlik sertlik gibi belirtileriniz var mi ? Alt karinda sol tarafta sertlik var gibime geldi. Daha once farketmedim. Hafif arada agri da oluyor
Nasıl sertlik canım anlamadım, devamlı serrtlikmi yoksa arada sertlik olup geçiyormu? Benim mesele bir yada iki haftadır biraz fazla yürürsem sertlik oluyor karnımda sonra geçiyor
Ya daha once ultrason ile oradan bakiyordu aslinda bende orada saniyordun ama bu hafta daha cok sol tarafta tuttu ultrasonu. Anlamamak da cok zor saglikli devam ederse gebeligim ilk cocugum olacak insallah. Sanirim o yuzden cok endiseliyimBelki bebeğindir o şer olan şey kasiyordur kendiniönce sertleşir ağrı yapar nefesin bile zorlaşır yada özel bilgeden baskıda hissedersin sonra yavaş yavaş geçer kasilmada olabilir yada bebek kendini kasıyor
Ay valla birileri boyle yazinca cok mutlu oluyorum icime su serpiliyoooCanım cihazdan olabilir bence. Karından da ölçülerde bazen tam sağlıklı bilgi verilemeyebiliyor. Karından kaç kat altını görüyor sonuçta.
Benim sol kasığımda böyle ağrı gibi var canım. Ara sıra alt karnımın ortalarına ve sağına doğru da sertlik oluyor. Bebek tir herhalde diyorum
Evet acaip zor bi sey. Ben icmeyince berbat oluyorum kusmaktan hicbir sey kalmiyor. Ondan dolayi devam ediyorumBen 1 paket içtim. Her gün çeyrek içtim. Açıkçası doktor 1 adet iç dedi ama yan etkileri sebebiyle durdum. Haftada 3 serum verdi aile hekimi. Ağlaya ağlaya bulandı midem ama yapacak bir şey yok. Geçecek diye sabrediyorum ama çok zor
Hadi İnşaAllahYok csnim yarın özel gün değil kaç gündür bekliyorum ya o yüzden dedim yarın hareket edsinbakalım ya ne olacak
Aynen günler çok kısa gelir başka zaman ama bebek söz konusu olunca çok uzun geliyorAmin inşaAllah, benimde bir hafta var doktor kontrolüme günler geçmiyor sanki
Evet acaip zor bi sey. Ben icmeyince berbat oluyorum kusmaktan hicbir sey kalmiyor. Ondan dolayi devam ediyorum
Birbirimize destek olmak için burdayız canımAy valla birileri boyle yazinca cok mutlu oluyorum icime su serpiliyooo
İnşaallah öyledir herşeyden korkar oldum. Salı günü özele gidicem inşaallah canım. Cinsiyeti de öğrenemedimCanım cihazdan olabilir bence. Karından da ölçülerde bazen tam sağlıklı bilgi verilemeyebiliyor. Karından kaç kat altını görüyor sonuçta.
Cihazdandır canım rahat ol ve hakıkaten sehir hastanesının cihazları cok eskiİnşaallah öyledir herşeyden korkar oldum. Salı günü özele gidicem inşaallah canım. Cinsiyeti de öğrenemedimdaha iki hafta oldu etliğe gittigimde bir gün ilerdeydi cihazdandır diye düşündüm
Allah razı olsun çok teşekkür ederim canımmAllah bagislasin canım minik prensesihayırlı olsun
Aklıma girdinYani bi dene derim ben seviyorum. Özel hastane geçmişim de var öncesinde ama ben bir fark göremiyorum o kadar fiyat farkı verecek.
MaşaAllah subhanallah canım hayırla al kızını kucağına inşaAllah, çok sevindim senin adına
İçim rahatladı canım sağolCihazdandır canım rahat ol ve hakıkaten sehir hastanesının cihazları cok eskicovid oldugumda orda yatmıstm bebişim 5 gun geride cıkmıstı hastane sonrası kendı dr uma gittiğimde gunuyle uyumlu cıkmıstı ferah tut gönlünü aslında sende başak tıpı denesen Bn gitmeyı dusunuyorm
İyi reklamını yaptım Hee bana komisyon vermeleri lazımAklıma girdineşim yakında illallah edecek
Ben ilk gittiğimde özel olduğu halde bana bir hafta geride demişti canım düşün. Oynamalar olabiliyor karından ölçülerde, hiç sıkma canınıİnşaallah öyledir herşeyden korkar oldum. Salı günü özele gidicem inşaallah canım. Cinsiyeti de öğrenemedimdaha iki hafta oldu etliğe gittigimde bir gün ilerdeydi cihazdandır diye düşündüm
Çok şükür canım tek öyle olsundaBen ilk gittiğimde özel olduğu halde bana bir hafta geride demişti canım düşün. Oynamalar olabiliyor karından ölçülerde, hiç sıkma canını
Evet aynen ya, düşün birde benim 3. Hamileliğim, ama birinciside aynı üçüncüsüde, hepsi ayrı ayrı güzelAynen günler çok kısa gelir başka zaman ama bebek söz konusu olunca çok uzun geliyor
Amin inşaAllah canımAllah razı olsun canım saglıkla hayırlısıyla kavusalım inşaAllah
Yok canım bendw yeşil olmado ama normal bi akıntı oldu fitilin kalanı ile beraber normaldir için temizleniyordur muhtemelenMomzie canım trivag kullanmıştın değil mi? Ben 2. Fitili dün kullandım. Yeşil akıntı başladı bu gün. Acaba enfeksiyonu mu söküyor diye düşündüm. Sende de öyle birşey oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?