2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım cihazdan olabilir bence. Karından da ölçülerde bazen tam sağlıklı bilgi verilemeyebiliyor. Karından kaç kat altını görüyor sonuçta.
Kizlar karinda bazi bolgelerde agirlik sertlik gibi belirtileriniz var mi ? Alt karinda sol tarafta sertlik var gibime geldi. Daha once farketmedim. Hafif arada agri da oluyor
Benim sol kasığımda böyle ağrı gibi var canım. Ara sıra alt karnımın ortalarına ve sağına doğru da sertlik oluyor. Bebek tir herhalde diyorum

Nasıl sertlik canım anlamadım, devamlı serrtlikmi yoksa arada sertlik olup geçiyormu? Benim mesele bir yada iki haftadır biraz fazla yürürsem sertlik oluyor karnımda sonra geçiyor

Ya daha once ultrason ile oradan bakiyordu aslinda bende orada saniyordun ama bu hafta daha cok sol tarafta tuttu ultrasonu. Anlamamak da cok zor saglikli devam ederse gebeligim ilk cocugum olacak insallah. Sanirim o yuzden cok endiseliyim

Ay valla birileri boyle yazinca cok mutlu oluyorum icime su serpiliyooo

Evet acaip zor bi sey. Ben icmeyince berbat oluyorum kusmaktan hicbir sey kalmiyor. Ondan dolayi devam ediyorum

Evet acaip zor bi sey. Ben icmeyince berbat oluyorum kusmaktan hicbir sey kalmiyor. Ondan dolayi devam ediyorum

Doktorunuza bi sorun hastaneye kokudan kustuğum için yatamıyorum ancak aile hekimliğinde yada sağlık kabinlerinde damar yolu açtırıp serumu evde yaptırıyorum. Yemek zaten yiyemiyorum ama safra yada yediğim bir kaç lokmayı kusuyorum. Serum bu kusmayı azaltıyor veya biraz daha kuvvet veriyor kustuklarımın enerji bitikliğini alıyor.
Ben ilacı tüm içtiğinde de fark olmuyor ama onun da etkisi oldu çeyrek içmemde

Canım cihazdan olabilir bence. Karından da ölçülerde bazen tam sağlıklı bilgi verilemeyebiliyor. Karından kaç kat altını görüyor sonuçta.
İnşaallah öyledir herşeyden korkar oldum. Salı günü özele gidicem inşaallah canım. Cinsiyeti de öğrenemedim daha iki hafta oldu etliğe gittigimde bir gün ilerdeydi cihazdandır diye düşündüm

İnşaallah öyledir herşeyden korkar oldum. Salı günü özele gidicem inşaallah canım. Cinsiyeti de öğrenemedim daha iki hafta oldu etliğe gittigimde bir gün ilerdeydi cihazdandır diye düşündüm
Cihazdandır canım rahat ol ve hakıkaten sehir hastanesının cihazları cok eski covid oldugumda orda yatmıstm bebişim 5 gun geride cıkmıstı hastane sonrası kendı dr uma gittiğimde gunuyle uyumlu cıkmıstı ferah tut gönlünü aslında sende başak tıpı denesen Bn gitmeyı dusunuyorm

İçim rahatladı canım sağol Evet bende oraya gideceğim sağolsun McGrath bilgi vermişti Valla Allah razı olsun nasıl iyi oldu öğrenmem salı günü ordayım

Ben ilk gittiğimde özel olduğu halde bana bir hafta geride demişti canım düşün. Oynamalar olabiliyor karından ölçülerde, hiç sıkma canını

Momzie canım trivag kullanmıştın değil mi? Ben 2. Fitili dün kullandım. Yeşil akıntı başladı bu gün. Acaba enfeksiyonu mu söküyor diye düşündüm. Sende de öyle birşey oldu mu?
Yok canım bendw yeşil olmado ama normal bi akıntı oldu fitilin kalanı ile beraber normaldir için temizleniyordur muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…