- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Onlar sabah kalkınca akıyor canım farkediyorum, öğleden sonra da bu yeşil akıntı başladı. Bende temizleniyordur diye umuyorum öyledir inşallahYok canım bendw yeşil olmado ama normal bi akıntı oldu fitilin kalanı ile beraber normaldir için temizleniyordur muhtemelen
Allah bağışlasın canimYa daha once ultrason ile oradan bakiyordu aslinda bende orada saniyordun ama bu hafta daha cok sol tarafta tuttu ultrasonu. Anlamamak da cok zor saglikli devam ederse gebeligim ilk cocugum olacak insallah. Sanirim o yuzden cok endiseliyim
Doktoruna dersin sana bir sürü müşteri buldum onlar hepsini ben yolladım sizi tanıttım dieİyi reklamını yaptım Hee bana komisyon vermeleri lazım
Maşallah Allah bağışlasınMerhabalar biz bugün doktor kontrolune gittik ve cinsiyetimizi öğrendik.. Kızımız olacakmışrabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah
Allah bagislasin canımBende demin doktora gittim 11. Hafta bitiminde kız gibi demişti şimdi başka doktora gittim kesin erkek dedi, kıza adapte olmuştum ama hayırlısı oğluşumuz geliyor sağlıklı sıhhatli olsunlar da nasip bakalım
Kız farkettim senin gebelik günlüğü varya tarih kısmı orda bebekler için isim onerileri var ama kimsede görmedim öyle isim önerileri baktimdaBende demin doktora gittim 11. Hafta bitiminde kız gibi demişti şimdi başka doktora gittim kesin erkek dedi, kıza adapte olmuştum ama hayırlısı oğluşumuz geliyor sağlıklı sıhhatli olsunlar da nasip bakalım
Canım ben çok iş yaparsam, yorulur ya da ayakta çok kalırsam ağrıyor. Uzanınca da geçiyor.Herkese merhaba 14.haftadayım aşırı bel ağrım var oturamıyorum sürekli uzanıyorum..Aynı şekilde bel ağrısı yaşıyor musunuz ?
Cok tesekkur ederim insallah Allah razı olsunNe güzel ya bugün baya cinsiyet öğrenildi topikte, çok sevindim canım senin adına sağlıkla kucağına al kızını
Amin Allah razı olsun canım cümlemizinkiniMaşallah Allah bağışlasın
Cümlemizden inşaAllahCok tesekkur ederim insallah Allah razı olsun
Hayırlı olsun canım bende bugün öğrendim kızımı maaşallah sağlıkla kucaklayalim inşallahKizlar bugun gittim doktora kizim olacak Allahimin izniyle cok mutluyum
Hayırlı olsun canım bende bugün öğrendim kızımı maaşallah sağlıkla kucaklayalim inşallah
Oooo maşallahKizlar bugun gittim doktora kizim olacak Allahimin izniyle cok mutluyum
Amin canım hepimizinkini inşallahOooo maşallahminik prensesler doldu burası Allah bağışlasın canim
Ne zaman doğuyor bebişAmin canım hepimizinkini inşallah
8ekim ama daha erken olur çünkü bu ikinci ilki sezaryen olmuştu bu da öyle olurNe zaman doğuyor bebişiçelin sıcağına
Allah bagislasin canım8ekim ama daha erken olur çünkü bu ikinci ilki sezaryen olmuştu bu da öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?