2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yok canım bendw yeşil olmado ama normal bi akıntı oldu fitilin kalanı ile beraber normaldir için temizleniyordur muhtemelen
Onlar sabah kalkınca akıyor canım farkediyorum, öğleden sonra da bu yeşil akıntı başladı. Bende temizleniyordur diye umuyorum öyledir inşallah

Ya daha once ultrason ile oradan bakiyordu aslinda bende orada saniyordun ama bu hafta daha cok sol tarafta tuttu ultrasonu. Anlamamak da cok zor saglikli devam ederse gebeligim ilk cocugum olacak insallah. Sanirim o yuzden cok endiseliyim
Allah bağışlasın canim doktor o tarafa baktisa bebeğin ordadır nere setlesiyosa orta gidiyordr

Allah bagislasin canım ay ne güzel öğreniyorsunuz hepiniz darısı başıma 20. Haftaya inşallah

Kız farkettim senin gebelik günlüğü varya tarih kısmı orda bebekler için isim onerileri var ama kimsede görmedim öyle isim önerileri baktimda

Kızlar transferin tutması için illaki lekelenme olması gerekiyor mu yani bu belirti yaşanır mı illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…