Sagsalim dogsunlarda inşallahAllah bagislasin canımbakalım benim kide yine sezeryen olur mu ona göre de erken doğabilir Eylül sonuna. Hayırlısu diyelim
hayır herkesin çok farklı oluyor canım benim tranfer sonrası hiçç akıntım lekelenmem olmadı sadece adet ağrısına benzer hisler oluyodu kasıklarda.. lekelenme illaki tutma belirtisi değil yani. İnşallah olumlu sonuç alırsın bu bekleyişin heyecanını bilirimKızlar transferin tutması için illaki lekelenme olması gerekiyor mu yani bu belirti yaşanır mı illaki
İnşallah canım benimde kasıkta sızım var adet olacak gibi bazenhayır herkesin çok farklı oluyor canım benim tranfer sonrası hiçç akıntım lekelenmem olmadı sadece adet ağrısına benzer hisler oluyodu kasıklarda.. lekelenme illaki tutma belirtisi değil yani. İnşallah olumlu sonuç alırsın bu bekleyişin heyecanını bilirim
inşallah her şey güzel ilerler erken test yapmanıza rağmen silik çizgi gördünüz diye hatırlıyorumİnşallah canım benimde kasıkta sızım var adet olacak gibi bazen
İnşallah canım darısı başına ben yine de emin olmak istemiyorum demin doğum yapan bi tanıdıkla konuştum 4. Ay erkek deyip 5. Ay kız demişlerAllah bagislasin canımay ne güzel öğreniyorsunuz hepiniz darısı başıma 20. Haftaya inşallah
Her canın yeri ayrı tabiEvet aynen ya, düşün birde benim 3. Hamileliğim, ama birinciside aynı üçüncüsüde, hepsi ayrı ayrı güzelçok şükür Rabbime
Her canın yeri ayrı tabibenim ilk o yüzden biraz daha evham yapıyorum galiba ama her gidişimde çok şükür iyiymiş diyorum
Evet aynen öyleinşallah her şey güzel ilerler erken test yapmanıza rağmen silik çizgi gördünüz diye hatırlıyorumçift çizgiden sonra bekleyişler heyecanlar hiç bitmiyor
Silik de olsa bir çizgi görünüyor . Benim de iki gebeliğim de böyle görünmüştü . Bence bir kan testi yaptırınMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
10. Gün kan vereceğim şu an takip edeceğim bakın böyle işte son haliSilik de olsa bir çizgi görünüyor . Benim de iki gebeliğim de böyle görünmüştü . Bence bir kan testi yaptırın
Canım var gözün aydın olsun bu sefer daha belirgin .10. Gün kan vereceğim şu an takip edeceğim bakın böyle işte son hali
Merhaba, sizi uyarmak isterim, normalde yediğiniz ve iyi gelebilecek bazı şeyleri hamilelikte tüketmemek ya da çok az tüketmek gerekiyor, mesela kekik, fesleğen ve biberiye de bunlardan. Sakın iyi gelir diye çok kekik tüketmeyin, zarar verirsiniz. İnternette lütfen bir araştırın, hamilelerin hangi bitkileri tüketmemesi gerekiyor diye, ondan sonra tüketin.Normalde alerji ilacı kullanıyorum zaten ama gebelikte kesinlikle kullanamazsınız dedi doktorum. Crp kandaki mikropla alakalı. İlk defa böyle bişey karşılaştım, böyle bir sorunum yoktu gebelikte alakalı mı acaba ?
Acile kaşıntı nedeniyle gittim ama öyle böyle kaşıntı değil her tarafım artık yara olmuştu. Farklı şehirlerde iki kere de yüksek çıktı.Serum verdiler. Israrla eşim hamile olduğumu belirtti. Antibiyotikle alerji ilacı yazdı, güvenmedim kullanmadım.
Dün sağlık ocağında test yaptırdım daha sonucu göstermedim ama baktığımda bu kez daha da yükselmiş.
Birde tansiyonum da dengesiz bazen büyük 8 e 7 kadar düşüyor bazen de yükseliyor. Bununla alakalı değildir ama insan her şeyi takip ediyor korkuyorum bişey olursa bebeğime...
Sumak ve kekik çok kullanıyorum ama iyi geldiğini ilk defa duydum.
benim de olmuştu druma sordum rahim büyürken olabilirmişKizlar karinda bazi bolgelerde agirlik sertlik gibi belirtileriniz var mi ? Alt karinda sol tarafta sertlik var gibime geldi. Daha once farketmedim. Hafif arada agri da oluyor
:) benim doktorum yalnız şekeri kesmemi söylemişti. tam kesemedim, ama çok azalttım tatlıyı çikolatayıYiyorum kız çikolata yiyorum meyve suyu içiyorum geçen gün tatlı yaptım kacgun yedim bilmiyom ki acaba ben gece yatarken mi uyaniyot anlamadım ins yarına sürpriz yapar bizimki
bende yaşadım canım hamilelikte karın büyüdükçe bele baskı yapıyomuş devamlı uzanmak da iyi değil aslında bana hergün yürüyüş yapmak iyi geldi bir de bi kitap almıştım içinde hamilelik egzersizleri vardı onlardan yapınca da rahatlıyorumHerkese merhaba 14.haftadayım aşırı bel ağrım var oturamıyorum sürekli uzanıyorum..Aynı şekilde bel ağrısı yaşıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?