2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar transferin tutması için illaki lekelenme olması gerekiyor mu yani bu belirti yaşanır mı illaki
hayır herkesin çok farklı oluyor canım benim tranfer sonrası hiçç akıntım lekelenmem olmadı sadece adet ağrısına benzer hisler oluyodu kasıklarda.. lekelenme illaki tutma belirtisi değil yani. İnşallah olumlu sonuç alırsın bu bekleyişin heyecanını bilirim

İnşallah canım benimde kasıkta sızım var adet olacak gibi bazen

Allah bagislasin canım ay ne güzel öğreniyorsunuz hepiniz darısı başıma 20. Haftaya inşallah
İnşallah canım darısı başına ben yine de emin olmak istemiyorum demin doğum yapan bi tanıdıkla konuştum 4. Ay erkek deyip 5. Ay kız demişler o yüzden detaylı ultrasona kadar kaptırmıycam kendimi artık

Evet aynen ya, düşün birde benim 3. Hamileliğim, ama birinciside aynı üçüncüsüde, hepsi ayrı ayrı güzel çok şükür Rabbime
Her canın yeri ayrı tabi benim ilk o yüzden biraz daha evham yapıyorum galiba ama her gidişimde çok şükür iyiymiş diyorum rahatlıyorum

Merhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi

Eklentiler

• A076559E-4FB1-44C5-B3FB-2EE96042CF44.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 67
  • BFE6C270-BF50-4B21-B9F4-22F4903883C2.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi

Eklentiler

• 776AB8CF-B9E1-4B01-9D56-87DFD2001396.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 52F0EF20-4AE0-40A5-8FF1-02051297F4D5.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 57
Silik de olsa bir çizgi görünüyor . Benim de iki gebeliğim de böyle görünmüştü . Bence bir kan testi yaptırın
10. Gün kan vereceğim şu an takip edeceğim bakın böyle işte son hali

Eklentiler

• 60789296-B5DF-4016-A2FF-9D8F95CE0B71.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba, sizi uyarmak isterim, normalde yediğiniz ve iyi gelebilecek bazı şeyleri hamilelikte tüketmemek ya da çok az tüketmek gerekiyor, mesela kekik, fesleğen ve biberiye de bunlardan. Sakın iyi gelir diye çok kekik tüketmeyin, zarar verirsiniz. İnternette lütfen bir araştırın, hamilelerin hangi bitkileri tüketmemesi gerekiyor diye, ondan sonra tüketin.

Günaydın kızlar sonuçlar için doktora gittim temiz dedi çok şükürr. Ama ultrasonla 10gün önce bakıldığı için tekrar bakmadı. Sadece sonuçlara baktı. Bebeği göremedim bu sefer bir sonraki randevum 17.haftada ozaman görürüm inşallah. Sağlıklı olsunlarda.

Yiyorum kız çikolata yiyorum meyve suyu içiyorum geçen gün tatlı yaptım kacgun yedim bilmiyom ki acaba ben gece yatarken mi uyaniyot anlamadım ins yarına sürpriz yapar bizimki
:) benim doktorum yalnız şekeri kesmemi söylemişti. tam kesemedim, ama çok azalttım tatlıyı çikolatayı

Herkese merhaba 14.haftadayım aşırı bel ağrım var oturamıyorum sürekli uzanıyorum..Aynı şekilde bel ağrısı yaşıyor musunuz ?
bende yaşadım canım hamilelikte karın büyüdükçe bele baskı yapıyomuş devamlı uzanmak da iyi değil aslında bana hergün yürüyüş yapmak iyi geldi bir de bi kitap almıştım içinde hamilelik egzersizleri vardı onlardan yapınca da rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…