2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba zoferi kac haftadir kullaniyorsunuz. Ben 5.kutuya gececegim. Birakayim istiyorum ama olmuyor. Gecen gun icmedim mahvoldum
Günaydın ben de beşinci kutudayım içini rahatlatmak için söylüyorum doktoruma ısrarla endişeliyim dememe rağmen merak etme gebelere veriyoruz kullan dedi .zoferi yarım kullanıyorum içmesem günüm yatakta geçiyor .

Bişey danışmak istiyorum arkadaşlar tahlillerimi verdim . Sonuçlar iyiymiş kana başlamadı sadece d3 kullanıyorum şu vakit başka neler verdi doktorlarınız size , benimde doktorumun muayene ücreti 300 lira her zaman gidemiyorum ama vitamin ve takviyeleri kaçırmak istemiyorum

İlk tüp bebek pozitif idrarınızı kaçıncı gün öğrendiniz test yaptınız
Merhaba, ben tüp bebekle hamile kaldım, ama hiç bir zaman idrar testi yapmadım, siz de yapmayın bence. Doktorun kan testi istediği bir gün var, 12.gün mü ne, o gün gidip kan testi yaptırmıştım.
Siz de kendinizi sıkmayın, rahat bırakın, o kan testini bekleyim derim.

İnşallah ya işte insan engel olamıyor keşke yapmasam

Benim de doktorum d vitamini ve folik asit vermişti sadece. folik asit kesin kullanın fazlası atılıyor.ben kendime destek için b12 ve selenyum alıyorum. İyot ve omega 3 çocuğun beyin gelişimi için çok önemli (haftada 3 gün balık yemiyorsanız kesin omega3 takviye almalısınız) bunların hepsi için doktordan teyit aldım tabiki. Bebek gelişimi için En önemlileri folik asit omega 3 ve iyot . mor renk olan meyve ve sebzeleri yemeyi de unutmayın. Ceviz mutlaka tüketin günde 3 tane.

Bana magnezyum ve b12 baslatti.

Magnezyum icerisinde bir kac farkli formu d vitamini ve selenyum var.

B12 icerisinde de folik asit ve biotin var.

14.haftada bunlari verdi.

Canım ultrasonla her zaman bakmakta iyi değil, malum karına ses dalgası vs gönderiliyor ya. Ondan bakmamıştır. 17de görürsün inşallah minnoşu

Çook sag olun bunu duymak iyi geldi. Ben de oyle hatta zofer aldigim halde kusan birisiyim. 15. Haftada. Keske baska bi sansim olsa.... Bana Best vm diye bi vitamin verdi bi de kan ilacı.

Ya kizlar bi de ben düşünüyorum ilac almadan surekli kusmak mi yoksa ilac alip bi seyler yiyebilmek mi? Ilac alinca en azindan yumurta yiyorum 1 tane. Ama almayinca kusmaktan helak oluyorum ve de su da kalmiyor vucutta. Benim durumum icin boyle yani

Benim doktorum imom omega ve kan ilacı vermişti başka doktora gittim verdiği kan ilacı bana uygun değilmiş o yüzden bıraktım birde D vitamini verdi

Aynı ikileme ben de çok düşüyorum. İlaç alirsam sağlıklı beslenebiliyorum. Hayatıma normal devam edebiliyorum. İçmezsem yumurta falan hayal oluyor. Ben ilaçlı olanı tercih ettim, doğrusu ne bilmiyorum..

Yani ben ilacla bile cok iyi olmuyorum. Aynen yani mecburuz gibi bi sey. Prilam da fayda etmedi. Zoferle bile olmuyor bazen

Yani ben ilacla bile cok iyi olmuyorum. Aynen yani mecburuz gibi bi sey. Prilam da fayda etmedi. Zoferle bile olmuyor bazen
Bana prilam yetiyor çok şükür. Ama artık bebek bizden besleniyor, yani mecburen ilaçla da olsa yemek gerekiyor diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…