- 17 Temmuz 2020
- 41
- 54
- 8
- 34
tebrikler benimki de kız ve 8 ekim8ekim ama daha erken olur çünkü bu ikinci ilki sezaryen olmuştu bu da öyle olur
Günaydın ben de beşinci kutudayım içini rahatlatmak için söylüyorum doktoruma ısrarla endişeliyim dememe rağmen merak etme gebelere veriyoruz kullan dedi .zoferi yarım kullanıyorum içmesem günüm yatakta geçiyor .Merhaba zoferi kac haftadir kullaniyorsunuz. Ben 5.kutuya gececegim. Birakayim istiyorum ama olmuyor. Gecen gun icmedim mahvoldum
Merhaba, ben tüp bebekle hamile kaldım, ama hiç bir zaman idrar testi yapmadım, siz de yapmayın bence. Doktorun kan testi istediği bir gün var, 12.gün mü ne, o gün gidip kan testi yaptırmıştım.İlk tüp bebek pozitif idrarınızı kaçıncı gün öğrendiniz test yaptınız
İnşallah canım benim ya bende heyecanlandımCanım var gözün aydın olsun bu sefer daha belirgin .
İnşallah ya işte insan engel olamıyor keşke yapmasamMerhaba, ben tüp bebekle hamile kaldım, ama hiç bir zaman idrar testi yapmadım, siz de yapmayın bence. Doktorun kan testi istediği bir gün var, 12.gün mü ne, o gün gidip kan testi yaptırmıştım.
Siz de kendinizi sıkmayın, rahat bırakın, o kan testini bekleyim derim.
Benim de doktorum d vitamini ve folik asit vermişti sadece. folik asit kesin kullanın fazlası atılıyor.ben kendime destek için b12 ve selenyum alıyorum. İyot ve omega 3 çocuğun beyin gelişimi için çok önemli (haftada 3 gün balık yemiyorsanız kesin omega3 takviye almalısınız) bunların hepsi için doktordan teyit aldım tabiki. Bebek gelişimi için En önemlileri folik asit omega 3 ve iyot . mor renk olan meyve ve sebzeleri yemeyi de unutmayın. Ceviz mutlaka tüketin günde 3 tane.Günaydın ben de beşinci kutudayım içini rahatlatmak için söylüyorum doktoruma ısrarla endişeliyim dememe rağmen merak etme gebelere veriyoruz kullan dedi .zoferi yarım kullanıyorum içmesem günüm yatakta geçiyor .
Bişey danışmak istiyorum arkadaşlar tahlillerimi verdim . Sonuçlar iyiymiş kana başlamadı sadece d3 kullanıyorum şu vakit başka neler verdi doktorlarınız size , benimde doktorumun muayene ücreti 300 lira her zaman gidemiyorum ama vitamin ve takviyeleri kaçırmak istemiyorum
Tesekkur ederimbenim de olmuştu druma sordum rahim büyürken olabilirmiş
Bana magnezyum ve b12 baslatti.Günaydın ben de beşinci kutudayım içini rahatlatmak için söylüyorum doktoruma ısrarla endişeliyim dememe rağmen merak etme gebelere veriyoruz kullan dedi .zoferi yarım kullanıyorum içmesem günüm yatakta geçiyor .
Bişey danışmak istiyorum arkadaşlar tahlillerimi verdim . Sonuçlar iyiymiş kana başlamadı sadece d3 kullanıyorum şu vakit başka neler verdi doktorlarınız size , benimde doktorumun muayene ücreti 300 lira her zaman gidemiyorum ama vitamin ve takviyeleri kaçırmak istemiyorum
Canım ultrasonla her zaman bakmakta iyi değil, malum karına ses dalgası vs gönderiliyor ya. Ondan bakmamıştır. 17de görürsün inşallah minnoşuGünaydın kızlar sonuçlar için doktora gittim temiz dedi çok şükürr. Ama ultrasonla 10gün önce bakıldığı için tekrar bakmadı. Sadece sonuçlara baktı. Bebeği göremedim bu sefer bir sonraki randevum 17.haftada ozaman görürüm inşallah. Sağlıklı olsunlarda.
MaşaAllah sağlıkla al kucağına canım
Çok sağolun. Hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeAllah bağışlasın canım sağ salim kavuşun inşallah
Çook sag olun bunu duymak iyi geldi. Ben de oyle hatta zofer aldigim halde kusan birisiyim. 15. Haftada. Keske baska bi sansim olsa.... Bana Best vm diye bi vitamin verdi bi de kan ilacı.Günaydın ben de beşinci kutudayım içini rahatlatmak için söylüyorum doktoruma ısrarla endişeliyim dememe rağmen merak etme gebelere veriyoruz kullan dedi .zoferi yarım kullanıyorum içmesem günüm yatakta geçiyor .
İnşallah kuzum inşalllaahh. Bende bebiş rahatsız olmasın diye üstelemedim zatenCanım ultrasonla her zaman bakmakta iyi değil, malum karına ses dalgası vs gönderiliyor ya. Ondan bakmamıştır. 17de görürsün inşallah minnoşu
Benim doktorum imom omega ve kan ilacı vermişti başka doktora gittim verdiği kan ilacı bana uygun değilmiş o yüzden bıraktım birde D vitamini verdiGünaydın ben de beşinci kutudayım içini rahatlatmak için söylüyorum doktoruma ısrarla endişeliyim dememe rağmen merak etme gebelere veriyoruz kullan dedi .zoferi yarım kullanıyorum içmesem günüm yatakta geçiyor .
Hayır canım ben yaşamamıştımKızlar transferin tutması için illaki lekelenme olması gerekiyor mu yani bu belirti yaşanır mı illaki
Peki çatlatma iğnesi etkisi tek iğne kaç günde geçerHayır canım ben yaşamamıştım
10 yada 12 güne geçer diyorlardı ama tam bilemiyorum canım çünkü ben kan vermeden cesaret edip hiç test yapamamıştımPeki çatlatma iğnesi etkisi tek iğne kaç günde geçer
Aynı ikileme ben de çok düşüyorum. İlaç alirsam sağlıklı beslenebiliyorum. Hayatıma normal devam edebiliyorum. İçmezsem yumurta falan hayal oluyor. Ben ilaçlı olanı tercih ettim, doğrusu ne bilmiyorum..Ya kizlar bi de ben düşünüyorum ilac almadan surekli kusmak mi yoksa ilac alip bi seyler yiyebilmek mi? Ilac alinca en azindan yumurta yiyorum 1 tane. Ama almayinca kusmaktan helak oluyorum ve de su da kalmiyor vucutta. Benim durumum icin boyle yani
Yani ben ilacla bile cok iyi olmuyorum. Aynen yani mecburuz gibi bi sey. Prilam da fayda etmedi. Zoferle bile olmuyor bazenAynı ikileme ben de çok düşüyorum. İlaç alirsam sağlıklı beslenebiliyorum. Hayatıma normal devam edebiliyorum. İçmezsem yumurta falan hayal oluyor. Ben ilaçlı olanı tercih ettim, doğrusu ne bilmiyorum..
Bana prilam yetiyor çok şükür. Ama artık bebek bizden besleniyor, yani mecburen ilaçla da olsa yemek gerekiyor diye düşünüyorum..Yani ben ilacla bile cok iyi olmuyorum. Aynen yani mecburuz gibi bi sey. Prilam da fayda etmedi. Zoferle bile olmuyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?