2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben hiç ilaç kullanmadım ama hergün bulantı yaşadım bazen kustum bazen bulantı şeklinde günü geçirdim.şu an 16. Haftamdayım 3 gün normal geçiyor iki gün kesin bir sabah yada akşam bir kere çıkarıyorum .Bende artık bulantı ilacı istesem mi diye düşünmeye başladım .Çok şiddetli bulantı yaşamıyorum gibi geldiği için hiç istememiştim ama artık yoruldum bende .

Teşekkürler bende omega başlamamasına şaşırdım oyüzden sormak istedim folik asit 12 haftada bıraktım gebelik öncesi multivitamin almaya başlamıştım değerlerimi iyi görüyor sanırım
Bana magnezyum ve b12 baslatti.

Magnezyum icerisinde bir kac farkli formu d vitamini ve selenyum var.

B12 icerisinde de folik asit ve biotin var.

14.haftada bunlari verdi.
Teşekkür ederim cevap için
Çook sag olun bunu duymak iyi geldi. Ben de oyle hatta zofer aldigim halde kusan birisiyim. 15. Haftada. Keske baska bi sansim olsa.... Bana Best vm diye bi vitamin verdi bi de kan ilacı.
Bende çok araştırdım biliyorum endişeleri duaya sığınıcaz sonuçta kafamıza göre almıyoruz Allahım şifa senden
Benim doktorum imom omega ve kan ilacı vermişti başka doktora gittim verdiği kan ilacı bana uygun değilmiş o yüzden bıraktım birde D vitamini verdi
Teşekkür ederim cevap için.Kan ilacı için 20 hafta diye biliyorum tabi olağan durumlar harici arayı açıp gitmek istiyorum çok sık gitmek bütçemi zorlayacak
16. Haftalık gebelikte zaten bebek organ gelişimi tamamlanıyor doktoruna danışarak güvenle kullanabilirsin ben 8. Haftamdan itibaren kullanmak zorunda kaldım 24. Haftada bulantıya sebeb olan hormon en düşük seviyesine geliyor biraz daha sabır

Yemek yiyebiliyorsaniz baslamayin bence

:) benim doktorum yalnız şekeri kesmemi söylemişti. tam kesemedim, ama çok azalttım tatlıyı çikolatayı
Şükür bende şeker sıkıntısı yok aksine aç kalınca kan sekerim düşüyor sanırım ellerim titrer baism döner sende o zaman gebelikte şeker sorunu oluyor geçmiş olsun dün gece baya bebegmle konuştum dertlestim beni kırmadı hareket etti şükür

Amin canım benim arkadaşımda malesef öyle oldu 5. Aya kadar kız dediler 6. Ayda gitti erkek dediler yüzde yüz yinede bir kaç defa soRmak lazım belli olmuyot bebisler de annelerini kandırıyor

Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
canım en erken 8. gün yapmalısın belki bir fikir verir ama çıkmazsa ilaçlarını kesme ve test gününe kadar devam et hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin

6. Aya kadar nasıl anlamamış Dr lar da hayret valla
Maalesef vallahi öyle olmuş başta demişler kız bacak arası bosmus sonra 1 ay sonra gitmiş doktor demiş ben sana cinsiyeti söyledim mi die oda demiş evet kız doktorda demiş hayir erkekmis bak bacak arası dolu demiş kadın şok yaşamış zaten erkek hissediyordu doktor kız dediğinde baya şaşırmıştı üzülmüştü 2. Şoku da yaşayınca erkek dediğinde yine şok yaşadı kimseye demedi 1 ay boyunca tekrar 7. Ayda gitmiş emin olmak için yüzde yüz erkek demiş malesef oluyor böyle yanilmalar

Hanımlar haftaya carsamba randevum var. O gün 16+1 haftalık oluyoruz. Devlet Hastanesi'ne gideceğim. Cinsiyeti belli olur mu acaba.
Ben dün gittim 16+4 dük ama cihaz eski olduğu için doktor ben bu cihazla göremem ki bu haftada dedi.

Yani ben ilacla bile cok iyi olmuyorum. Aynen yani mecburuz gibi bi sey. Prilam da fayda etmedi. Zoferle bile olmuyor bazen
Canim bende 3 kutu zofer 3 kutu prilam kullanmistim ama inan fayda bile etmiyordu yerinde olsam yavaştan artık onları bırakırım bünye bir zaman sonra alisio onlara ogluma hamileyken hiç içmedim

Ya ben iki gündür iftardan sonra uzandığımda balık kayar gibi birşeyler hissetmeye başladım karnımda, daha önce hissetmiyordum, inşaAllah bebeğin hareketleridir gözlemdeyim iki gündür

Ben hissediyorum canım 4-5 gündür. Bu günde net olarak emin oldum. Karnımda kıpırdamayı bile gördüm sabahları acıkınca dürtüyor
Maalesef ben hala hissedemiyorum. İkinci bebeğim. Daha erken hissetmem gerek normalde ama yok. Sürekli acaba iyi mi diye merak ediyorum. Elimde olsa her gün gidip ultrasondan bakacam.

Çoğu kişi alttan muayne yaptırma diyor. benım yavrumun kalbı 8 haftaya girerken durdu 3kere vajinal kontrole gırdım ben cok erken ogrenmıstım hamılelıgı. Kesın ondan durdu dıye benı korkutan da cok oldu bende kendımı suclasım bır daha hamıle kalırsa evde testle ogrenır 8 haftalık dan sonra doktora gıderım dedım

Öncelikle kaybın için çok ama çok üzüldüm .Allah sağlıkla kucağına alacağın evlatlar nasip etsin .Tatlım mutlaka pıhtılaşama testi yaptır .Kan pıhtılaşmasından dolayı da durmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…