2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maalesef ben hala hissedemiyorum. İkinci bebeğim. Daha erken hissetmem gerek normalde ama yok. Sürekli acaba iyi mi diye merak ediyorum. Elimde olsa her gün gidip ultrasondan bakacam.
Ben zayıfım biraz belki ondan olabilir canım. İyidir Allahın izniyle endişe etme
Canım sen öyle diyenlere aldırma. Bazen vajinal baktırmak en faydalısı oluyor. Hele ki doktorun gerekli görüyorsa bence hiç endişe etme. Zararlı birşey olsa sürekli yapmaz doktor. Rahmi bebeği en net görüntüleme yöntemi vajinal bakmak sonuçta. İnsanlar çok biliyor gibi konuşuyorlar.

Kızlar hamileyken hangi asilar yapiliyo kac doz ve kacinci haftalarda acaba bilginiz var mi tetenos biliyorum ama kimi 16. Haftada diyo nettede 18 yaziyo ben ilcedeyim merkeze gidecem aşıya ona göre ayarlayıp gideyim hem kontrol hem aşı olsun istiyorumda

Kızlar bebeği şimdiden 2 hafta önde giden var mi?
Benim her ultrasonda farkli cikiyo 3 farkli doktora gittim birinde 8 haftalik olmaliyken 8+3 cikti birinde 12 haftayken 12+6 cikti ultrasondan ve doktordan doktora farkediyo heralde anlamadim bende ama 2 hafta bilmiyorum cnm

Bizim sağlık ocağı 20 ve 24te tetanoz aşısı olacağımı söyledi aileni hekimliğinize danışsanız daha iyi olur

Benim her ultrasonda farkli cikiyo 3 farkli doktora gittim birinde 8 haftalik olmaliyken 8+3 cikti birinde 12 haftayken 12+6 cikti ultrasondan ve doktordan doktora farkediyo heralde anlamadim bende ama 2 hafta bilmiyorum cnm
Benim 5 gün öndeymiş bugün öğrendim canım. Doktor 8-10 gün önde ya da geride olabilir dedi.

Bana sağlık ocağında hemşire 20.haftadan sonra bebeğin hareketlerini hissettikten sonra ilk doz tetanozu yapıyoruz demişti canım.

Genetık testte cıkar mı pıhtılaşma 2 hafta sonra genetık testim sonuclanıcak. Pıhtılaşma sorunu bebekten parcadan mı bakılıyor yoksa benden mı bakılacak. Çok cahilce oldu valla bılmıyorum doktor Kurtajdan 40 gun sonra gel senın rahmine bır bakıcam ve baska testler de isticem dedi. Zaten biyopsi yapıldı sırada genetık sonucu var daha ne ıstıcek anlmadım bu arada Allah razı olsun ınsallah rabbim evlatla sınamasın cok cok tsk ederım

Bebegın kalbı durunca herkes basıma doktor kesıldı. Yola cıkma alttan muayne yaptırma. Şunu yapma bunu yapma.. Zaten kalbım yanıyor bır de kendımı suçluyorum ben mi beceremedim de yavrumun kalbı durdu dıye. Neyse cehalete karşı direnebılıyorum ama herşeyden öte Allahın takdirine kadere hayır ve şerrin ondan geldiğine inanıyorum bu da içimi rahatlatıyor

Sağlık ocağından aradılar ve bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladığınızda gelin aşkınızı yapalım dediler.

Bana yok alttan baktırma kesenin yeri oynar, yok sürekli ultrasona girme bebek korkar, onu yeme şöyle olur, bunu yapma böyle olur diyorlar. He he diyip geçiyorum. İnsanlar çok biliyor malesef. Bunları diyip moralini bozanlar da hep kadınlar. Bizi anlayıp moral vermesi gereken kişiler daha çok moralimizi bozuyor. Hiç takma kafana canım. Bebeğinin alacak nefesi o kadarmış. Rabbim cennetinde kavuşturur inşallah

Amin canım benim arkadaşımda malesef öyle oldu 5. Aya kadar kız dediler 6. Ayda gitti erkek dediler yüzde yüz yinede bir kaç defa soRmak lazım belli olmuyot bebisler de annelerini kandırıyor
Doktorlar o kadar kesin konuşuyor ki bizde hemen inandırıyoruz kendimizi

Sağlık ocağından aradılar ve bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladığınızda gelin aşkınızı yapalım dediler.

Bana sağlık ocağında hemşire 20.haftadan sonra bebeğin hareketlerini hissettikten sonra ilk doz tetanozu yapıyoruz demişti canım.
Bizim sağlık ocağı 20 ve 24te tetanoz aşısı olacağımı söyledi aileni hekimliğinize danışsanız daha iyi olur
Sağolun kızlar varmış daha o zaman ben 14teyim öncesinde bi kontrole gideyim merkeze cinsiyetimde netlesir insallah artik 10 güne gideyim

Evet hep kadınlar daha hamıle ısın hayırlı olsun dedikten sonra 2.cumle ayyy zor dogurmustum valla yok kordon dolanıyordu bogazına yok şöyle zorlandım yok böyle zorlandım. Hepsı de ıkıncı gun ayaga kalktı bpsu bosuna moral bozmaktan başka bısey degıl haklısınız. Allah saglıcakla yavrunuzun kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…