Tebrikler gozunaydin canmtebrikler benimki de kız ve 8 ekim
Canım üzme kendini kendini suçlama da sonuçta kalp durması olan şeyler eğer alacak nefesi olsaydı bu dünyada en kötü şartlarda dahi olsa bişey olmazdı, Rabbim onu melek olarak yanına almış, Rabbim sabrını versin inşallah sana üzme kendini, inşallah bu günlerini unutturacak müjdeler alırsın en kısa zamanda kimse ne olacağını bilemez kalbi sen ne yaparsan yap doktorlar ne yaparsa yapsın duracaktı zaten bu yüzden kimseyi suçlama en başta da kendiniÇoğu kişi alttan muayne yaptırma diyor. benım yavrumun kalbı 8 haftaya girerken durdu 3kere vajinal kontrole gırdım ben cok erken ogrenmıstım hamılelıgı. Kesın ondan durdu dıye benı korkutan da cok oldubende kendımı suclasım bır daha hamıle kalırsa evde testle ogrenır 8 haftalık dan sonra doktora gıderım dedım
Son zamana kadar beklemek gerekiyo heraldeMaalesef öyle ya bakalım ben ne yapcam öğrenince kesin bende şüpheye düşerim ikinci gidişimde de sorarım doğru mu die
Ben de sormadım açıkçası aklıma gelmedi, ilerleyen zamanlarda sorarım. Ultrasondaki gelişim dikkate alınır sanırım. Mesela benim geriden geliyordu iki hafta öne geçmişSağlıklı olsunlarda daha erken diye sormadim ama ilerde soracam acaba dogum zamanini degistirirmi bu bunu merak ediyorum
Amin inşaAllah canımÇok teşekkür ederimRabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Tetanos dediler sağlık ocağından iki doz tarih söylediKızlar hamileyken hangi asilar yapiliyo kac doz ve kacinci haftalarda acaba bilginiz var mi tetenos biliyorum ama kimi 16. Haftada diyo nettede 18 yaziyo ben ilcedeyim merkeze gidecem aşıya ona göre ayarlayıp gideyim hem kontrol hem aşı olsun istiyorumda
Evet hep kadınlardaha hamıle ısın hayırlı olsun dedikten sonra 2.cumle ayyy zor dogurmustum valla yok kordon dolanıyordu bogazına yok şöyle zorlandım yok böyle zorlandım. Hepsı de ıkıncı gun ayaga kalktı bpsu bosuna moral bozmaktan başka bısey degıl haklısınız. Allah saglıcakla yavrunuzun kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
Canım genetik teste bakılıyor .Sende yada eşinde sıkıntı var mı diye . Kromozomlarda bir anomali var mı yada pıhtılaşma var mı diye. Çünkü embriyo da sağlıklı olmayabiliyor . Benimde bir kaybım var Allah kimseye yaşatmasınGenetık testte cıkar mı pıhtılaşma 2 hafta sonra genetık testim sonuclanıcak. Pıhtılaşma sorunu bebekten parcadan mı bakılıyor yoksa benden mı bakılacak. Çok cahilce oldu valla bılmıyorum doktor Kurtajdan 40 gun sonra gel senın rahmine bır bakıcam ve baska testler de isticem dedi. Zaten biyopsi yapıldı sırada genetık sonucu var daha ne ıstıcek anlmadım bu arada Allah razı olsun ınsallah rabbim evlatla sınamasın cok cok tsk ederım
Canım sağlık ocağını arayabilirsin .Gitmeden de yardımcı oluyorlar .Beni 20. Haftada gel tetanoz yapalım diye çağırdılar .kaç dozdur nasıldır açıkçası bende bilmiyorumKızlar hamileyken hangi asilar yapiliyo kac doz ve kacinci haftalarda acaba bilginiz var mi tetenos biliyorum ama kimi 16. Haftada diyo nettede 18 yaziyo ben ilcedeyim merkeze gidecem aşıya ona göre ayarlayıp gideyim hem kontrol hem aşı olsun istiyorumda
Ankaradayım, Şehir Hastanesi'ne gittim. Evet devletCanim İstanbul'da mısın. Devlet Hastanesi'ne mi gittin
Ah canım bilmez miyim iki gün önce komşuyu gördüm karşı binada bana diyoki hiç gözükmüyosun yoksa hamile mısın evet dedim. Bunuda diyo ZİYAN etme bende dedim ki ne demek ziyan etme öteki diyo düştü ya diyo dikkat et diyo ben dedim kendim mi düşürdüm kalbi durdu dedim ama nasıl canım sıkıldı varya daha bu hamileliğimi kimse bilmiyor eşimin ailesine söylemedim şimdi öğrenseler bir tane evladım doğdu Vefat etti ya diyecek ki "herşeyine baktırdınız mı bunda sıkıntı var mı vs vs " bu dönemde o kadar bunaldım ki kimseyle görüşmüyorum psikolojimi bozacaklar diye. Baksana komşuya bile laf düştü kendini bilmez çokBebegın kalbı durunca herkes basıma doktor kesıldı. Yola cıkma alttan muayne yaptırma. Şunu yapma bunu yapma.. Zaten kalbım yanıyor bır de kendımı suçluyorum ben mi beceremedim de yavrumun kalbı durdu dıye. Neyse cehalete karşı direnebılıyorum ama herşeyden öte Allahın takdirine kadere hayır ve şerrin ondan geldiğine inanıyorum bu da içimi rahatlatıyor
Ziyan etme neymiş ya hadsiz..Ah canım bilmez miyim iki gün önce komşuyu gördüm karşı binada bana diyoki hiç gözükmüyosun yoksa hamile mısın evet dedim. Bunuda diyo ZİYAN etme bende dedim ki ne demek ziyan etme öteki diyo düştü ya diyo dikkat et diyo ben dedim kendim mi düşürdüm kalbi durdu dedim ama nasıl canım sıkıldı varya daha bu hamileliğimi kimse bilmiyor eşimin ailesine söylemedim şimdi öğrenseler bir tane evladım doğdu Vefat etti ya diyecek ki "herşeyine baktırdınız mı bunda sıkıntı var mı vs vs " bu dönemde o kadar bunaldım ki kimseyle görüşmüyorum psikolojimi bozacaklar diye. Baksana komşuya bile laf düştü kendini bilmez çok
Benimkinin de kalbi durmuştu bunlarla hiç bir alakası yokBebegın kalbı durunca herkes basıma doktor kesıldı. Yola cıkma alttan muayne yaptırma. Şunu yapma bunu yapma.. Zaten kalbım yanıyor bır de kendımı suçluyorum ben mi beceremedim de yavrumun kalbı durdu dıye. Neyse cehalete karşı direnebılıyorum ama herşeyden öte Allahın takdirine kadere hayır ve şerrin ondan geldiğine inanıyorum bu da içimi rahatlatıyor
Aynen öyle canım ben nasıl şaşırdım o lafı duyunca var ya artık görünce selam vermem diyorum demek ki çok yüz vermişimZiyan etme neymiş ya hadsiz..
Özellerde çok pahalı olmuş 800 900 lira olmuşkızlar istanbulda detaylı ultrason yaptıracak olan var mı nereyi düşünüyorsunuz?
Benimde bebegimin kalbi durdu. Hamile oldugumu bilmiyordum kontrolde sadece ozaman alttan bakilmisti. 14.haftada kalbi durdu. Etkilese en basinda etkilerdi bence. Ki zaten inanmiyorum da bir arkadasimin doktoru 12 haftaya kadar hep alttan bakti. 2 cocugunda da ikisi de gayet saglikli.Bebegın kalbı durunca herkes basıma doktor kesıldı. Yola cıkma alttan muayne yaptırma. Şunu yapma bunu yapma.. Zaten kalbım yanıyor bır de kendımı suçluyorum ben mi beceremedim de yavrumun kalbı durdu dıye. Neyse cehalete karşı direnebılıyorum ama herşeyden öte Allahın takdirine kadere hayır ve şerrin ondan geldiğine inanıyorum bu da içimi rahatlatıyor
Kendini bilmez okadar kisi varki. Hangi birine dogruyu ogretebiliriz bilmem. Ilk bebegimi kaybettim bana gecmis olsuna gelen 3 arkadas iclerinden birinin hamilelik mujdesini verdi mesela. Evet guzel birsey ama benim acim varken gule oynaya bana anlatmalari cok garip gelmisti.Ah canım bilmez miyim iki gün önce komşuyu gördüm karşı binada bana diyoki hiç gözükmüyosun yoksa hamile mısın evet dedim. Bunuda diyo ZİYAN etme bende dedim ki ne demek ziyan etme öteki diyo düştü ya diyo dikkat et diyo ben dedim kendim mi düşürdüm kalbi durdu dedim ama nasıl canım sıkıldı varya daha bu hamileliğimi kimse bilmiyor eşimin ailesine söylemedim şimdi öğrenseler bir tane evladım doğdu Vefat etti ya diyecek ki "herşeyine baktırdınız mı bunda sıkıntı var mı vs vs " bu dönemde o kadar bunaldım ki kimseyle görüşmüyorum psikolojimi bozacaklar diye. Baksana komşuya bile laf düştü kendini bilmez çok
Bende kötü yorum yapan kişilerle mecburiyet olmasa görüşmüyorum açıkçası bazıları özellikle değişik sorular soruyorlar moral bozmak için herkes herşeyi çok biliyor ne yazık kiAh canım bilmez miyim iki gün önce komşuyu gördüm karşı binada bana diyoki hiç gözükmüyosun yoksa hamile mısın evet dedim. Bunuda diyo ZİYAN etme bende dedim ki ne demek ziyan etme öteki diyo düştü ya diyo dikkat et diyo ben dedim kendim mi düşürdüm kalbi durdu dedim ama nasıl canım sıkıldı varya daha bu hamileliğimi kimse bilmiyor eşimin ailesine söylemedim şimdi öğrenseler bir tane evladım doğdu Vefat etti ya diyecek ki "herşeyine baktırdınız mı bunda sıkıntı var mı vs vs " bu dönemde o kadar bunaldım ki kimseyle görüşmüyorum psikolojimi bozacaklar diye. Baksana komşuya bile laf düştü kendini bilmez çok
Ah ah senin yerinde olsadim kadının ağzının payını verirdim bİrdaha slm bile vermezdik birbirimize terbiyesiz cahil kadınAh canım bilmez miyim iki gün önce komşuyu gördüm karşı binada bana diyoki hiç gözükmüyosun yoksa hamile mısın evet dedim. Bunuda diyo ZİYAN etme bende dedim ki ne demek ziyan etme öteki diyo düştü ya diyo dikkat et diyo ben dedim kendim mi düşürdüm kalbi durdu dedim ama nasıl canım sıkıldı varya daha bu hamileliğimi kimse bilmiyor eşimin ailesine söylemedim şimdi öğrenseler bir tane evladım doğdu Vefat etti ya diyecek ki "herşeyine baktırdınız mı bunda sıkıntı var mı vs vs " bu dönemde o kadar bunaldım ki kimseyle görüşmüyorum psikolojimi bozacaklar diye. Baksana komşuya bile laf düştü kendini bilmez çok
Aynen slm verme bİrdaha böylelerineAynen öyle canım ben nasıl şaşırdım o lafı duyunca var ya artık görünce selam vermem diyorum demek ki çok yüz vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?