2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım üzme kendini kendini suçlama da sonuçta kalp durması olan şeyler eğer alacak nefesi olsaydı bu dünyada en kötü şartlarda dahi olsa bişey olmazdı, Rabbim onu melek olarak yanına almış, Rabbim sabrını versin inşallah sana üzme kendini, inşallah bu günlerini unutturacak müjdeler alırsın en kısa zamanda kimse ne olacağını bilemez kalbi sen ne yaparsan yap doktorlar ne yaparsa yapsın duracaktı zaten bu yüzden kimseyi suçlama en başta da kendini

Sağlıklı olsunlarda daha erken diye sormadim ama ilerde soracam acaba dogum zamanini degistirirmi bu bunu merak ediyorum
Ben de sormadım açıkçası aklıma gelmedi, ilerleyen zamanlarda sorarım. Ultrasondaki gelişim dikkate alınır sanırım. Mesela benim geriden geliyordu iki hafta öne geçmiş

Tetanos dediler sağlık ocağından iki doz tarih söyledi

Ben de uzun bir zaman sonra 2 gün işe gittim bu hafta, iyi ki bu süreci işten uzakta geçirdim dedim kendi kendime sonra. Herkes bilirkişi, “İlk 3 ay içinde yiyecektin yiyeceğini, bu saatten sonra yediklerinin çok önemi yok” diyen bile oldu, insana kendini kötü hissettirmekten başka hiçbir işlevleri yok bu insanların. Bir de “Bunlar daha iyi günlerin” diyenler yok mu, ne kadar abartıyoruz her şeyi ya...

Bazen zor oluyor biliyorum ama ağzından iyi laf çıkmayan herkese kulağı tıkamak lazım hamileyken. Hele sizin gibi kötü bir olay yaşadıktan sonra hala “Öyle yapmasayadın böyle yapmasaydın” demek vicdansızlıktan başka bir şey değil. Ben de alttan ultrasona girdim daha 4. haftada, kesenin yeriyle hiçbir alakası yok cihazın. Hangi doktor o sorumluluğu alır ayrıca güvenli olmasa, bilmeden atıp tutup insanları kötü hissettiriyorlar anca.

Canım genetik teste bakılıyor .Sende yada eşinde sıkıntı var mı diye . Kromozomlarda bir anomali var mı yada pıhtılaşma var mı diye. Çünkü embriyo da sağlıklı olmayabiliyor . Benimde bir kaybım var Allah kimseye yaşatmasın

Canım sağlık ocağını arayabilirsin .Gitmeden de yardımcı oluyorlar .Beni 20. Haftada gel tetanoz yapalım diye çağırdılar .kaç dozdur nasıldır açıkçası bende bilmiyorum

Ah canım bilmez miyim iki gün önce komşuyu gördüm karşı binada bana diyoki hiç gözükmüyosun yoksa hamile mısın evet dedim. Bunuda diyo ZİYAN etme bende dedim ki ne demek ziyan etme öteki diyo düştü ya diyo dikkat et diyo ben dedim kendim mi düşürdüm kalbi durdu dedim ama nasıl canım sıkıldı varya daha bu hamileliğimi kimse bilmiyor eşimin ailesine söylemedim şimdi öğrenseler bir tane evladım doğdu Vefat etti ya diyecek ki "herşeyine baktırdınız mı bunda sıkıntı var mı vs vs " bu dönemde o kadar bunaldım ki kimseyle görüşmüyorum psikolojimi bozacaklar diye. Baksana komşuya bile laf düştü kendini bilmez çok

Ziyan etme neymiş ya hadsiz..

Benimkinin de kalbi durmuştu bunlarla hiç bir alakası yok

Benimde bebegimin kalbi durdu. Hamile oldugumu bilmiyordum kontrolde sadece ozaman alttan bakilmisti. 14.haftada kalbi durdu. Etkilese en basinda etkilerdi bence. Ki zaten inanmiyorum da bir arkadasimin doktoru 12 haftaya kadar hep alttan bakti. 2 cocugunda da ikisi de gayet saglikli.
Kendini bilmez okadar kisi varki. Hangi birine dogruyu ogretebiliriz bilmem. Ilk bebegimi kaybettim bana gecmis olsuna gelen 3 arkadas iclerinden birinin hamilelik mujdesini verdi mesela. Evet guzel birsey ama benim acim varken gule oynaya bana anlatmalari cok garip gelmisti.

Bende kötü yorum yapan kişilerle mecburiyet olmasa görüşmüyorum açıkçası bazıları özellikle değişik sorular soruyorlar moral bozmak için herkes herşeyi çok biliyor ne yazık ki

Ah ah senin yerinde olsadim kadının ağzının payını verirdim bİrdaha slm bile vermezdik birbirimize terbiyesiz cahil kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…