Canım devlet hastanesinde genelikle riskli olan gebelere yapıyolar diye biliyorumÖzellerde çok pahalı olmuş 800 900 lira olmuş
Kartal eğt arş hast yaptıracam ben nasipse
Allah bağışlasın canim tebrik ederimKızlar bebeğimin cinsiyeti belli olduerkekmiş Haftaya cuma tekrardan gideceğim. Her şey yolundaymış çok şükür
Ah canım bilmez miyim iki gün önce komşuyu gördüm karşı binada bana diyoki hiç gözükmüyosun yoksa hamile mısın evet dedim. Bunuda diyo ZİYAN etme bende dedim ki ne demek ziyan etme öteki diyo düştü ya diyo dikkat et diyo ben dedim kendim mi düşürdüm kalbi durdu dedim ama nasıl canım sıkıldı varya daha bu hamileliğimi kimse bilmiyor eşimin ailesine söylemedim şimdi öğrenseler bir tane evladım doğdu Vefat etti ya diyecek ki "herşeyine baktırdınız mı bunda sıkıntı var mı vs vs " bu dönemde o kadar bunaldım ki kimseyle görüşmüyorum psikolojimi bozacaklar diye. Baksana komşuya bile laf düştü kendini bilmez çok
45 yaşındaki kadın 3 kızı var 10 yıldır çocuk sahibi olamıyor söylemez olaydım amaonahamile olduğumu söyledim pis kıskanç emin misin dio 2 hafta geçsin öyle test yapsaydın dioBende kötü yorum yapan kişilerle mecburiyet olmasa görüşmüyorum açıkçası bazıları özellikle değişik sorular soruyorlar moral bozmak için herkes herşeyi çok biliyor ne yazık ki
Ben regenesis max kullanıyorumMerhaba arkadaşlar vitamin desteği olarak hangi marka kullanıyorsunuz ?
Re genesis max kullanıyorum canım.Merhaba arkadaşlar vitamin desteği olarak hangi marka kullanıyorsunuz ?
Sorun olacağını sanmıyorum sonuçta marketler açık ve yasaklarda alışveriş yapılıyor .bakal market fırın gibi yerler serbest .Kızlar canım manavdan birşey çekti, gidip alsam sıkıntı olur mu? Yasak var ya malum, yürüme mesafesine manavlara birşey diyorlar mı?
İyi bari gideyim de, aklıma düştü valla çıkmıyorSorun olacağını sanmıyorum sonuçta marketler açık ve yasaklarda alışveriş yapılıyor .bakal market fırın gibi yerler serbest .
Aynen öyle canım ben onların kanını bilirim ben hamile kalabiliyorum sen kalmıyorsun demek istiyorlar yada devam ettiremiyosun. Ben öyle insanların Allah'a olan inancından şüphe ediyorum bir tane tüğünü yaratabilirler mi ama hamile kalınca ben becerdim havasındalar.Benim eltim hamile şuanda bana sürekli çok şükür hastanelerde uğraşmadan hamile kaldım. Vs vs bana laf vuruyor. Benim bir evladımı kaybettiğimi bildiği halde sürekli 4 kişi oluyoruz diyor. Kendisi 13 haftalıkti o zman bana diyoki ben bebeğimi kaybetsem kendime gelemem diyor. Bende ben ne yapayım 41 haftalık doğmuş çocuğumu kaybettim dediğimde bana diyoki Senin bu kadar bulantın var mıydı hamileliği bulantiyla ölçüyor demek ki o zman beyinsiz olduğunu anladım konuşmayı kestim.Kendini bilmez okadar kisi varki. Hangi birine dogruyu ogretebiliriz bilmem. Ilk bebegimi kaybettim bana gecmis olsuna gelen 3 arkadas iclerinden birinin hamilelik mujdesini verdi mesela. Evet guzel birsey ama benim acim varken gule oynaya bana anlatmalari cok garip gelmisti.
Aynen canım eşim tarafı bilmiyor söylemeyi de hiç istemiyorum bide komşular tabiiBende kötü yorum yapan kişilerle mecburiyet olmasa görüşmüyorum açıkçası bazıları özellikle değişik sorular soruyorlar moral bozmak için herkes herşeyi çok biliyor ne yazık ki
Kadın 53 54 yaşında kadın kendini bilmiyorsa ben ne desem faydasızAh ah senin yerinde olsadim kadının ağzının payını verirdim bİrdaha slm bile vermezdik birbirimize terbiyesiz cahil kadın
Herşeyi derler bazen diyorum ki beni böyle acımı küçük görenlere Allah aynısını yaşatsın diye içimden geçiriyorum ama ağzıma dokemiyorum benim çektiğim acıyı kimse çekmesin diyorum Allah'a havale ediyorum napımSen ziyan olmussun haberın yok deseydın keşke ne densiz insanlar var ya 4 kaybım var benımde... herkese herseye kulagımı tıkadım bu bari doğsa dedi biri dedım Allah ne takdır ettiyse o! Sen mı karar vereceksın dogup doğmayacagına!! Hiç kendını üzme
kim sana iyi hissettirecekse onlara haber ver gerisi dogumda öğrensede olur
Yok canım birşey olmaz. Yasak olsa markete manava gitmek kapatırlardı bende yürüme mesafesinde olan markete vs gidiyorum sıkıntı olmuyor.Kızlar canım manavdan birşey çekti, gidip alsam sıkıntı olur mu? Yasak var ya malum, yürüme mesafesine manavlara birşey diyorlar mı?
Bu ne hadsizlik kendini bilmezlik. Sen hic bunlari kafana takma. Kendisinin evrendeki oksijeni tuketmesi asil ziyan. Allah herkesin gonlune gore versin diyorum baska da bisey diyemiyorumAh canım bilmez miyim iki gün önce komşuyu gördüm karşı binada bana diyoki hiç gözükmüyosun yoksa hamile mısın evet dedim. Bunuda diyo ZİYAN etme bende dedim ki ne demek ziyan etme öteki diyo düştü ya diyo dikkat et diyo ben dedim kendim mi düşürdüm kalbi durdu dedim ama nasıl canım sıkıldı varya daha bu hamileliğimi kimse bilmiyor eşimin ailesine söylemedim şimdi öğrenseler bir tane evladım doğdu Vefat etti ya diyecek ki "herşeyine baktırdınız mı bunda sıkıntı var mı vs vs " bu dönemde o kadar bunaldım ki kimseyle görüşmüyorum psikolojimi bozacaklar diye. Baksana komşuya bile laf düştü kendini bilmez çok
Canım ben Sait Ertürk devlet Hastanesi'ne gidiyordum yani en son 7 haftalıkken gittim orada verdiler. Bebeğimin 7 hafta ultrason fotosu var başka yok diğer devlet hastanelerinde vermediler sanırım artık verilmiyor önceden veriyorlardı anlamadım bende..Bende bugün devlet hast. Gittim 2li test sonucumu göstermeye. Her randevu aldığımda başka doktor oluyor. Öncekiler çok iyiydi. Ama bugünkü beni sinir etti. Sonucum güzel mi değil mi düzgün söylemedi. Bebeğe usgde baktı. Bana ekranı göstermedi. Hiçbişey demedi. Kendi kendine baktı tmm ddi. Ben ddim bebek nasıl , iyi haftasıyla uyumlu ddi. Bebeğin usg resmini bile vermedi. Kağıt kalmamış ddi. Koskoca hast. De kağıt kalmamış
Amin canım Rabbim böyle insanların eline bırakmasın kimseyi çünkü kendilerinde her haddi buluyorlarBu ne hadsizlik kendini bilmezlik. Sen hic bunlari kafana takma. Kendisinin evrendeki oksijeni tuketmesi asil ziyan. Allah herkesin gonlune gore versin diyorum baska da bisey diyemiyorum
Canım ben Sait Ertürk devlet Hastanesi'ne gidiyordum yani en son 7 haftalıkken gittim orada verdiler. Bebeğimin 7 hafta ultrason fotosu var başka yok diğer devlet hastanelerinde vermediler sanırım artık verilmiyor önceden veriyorlardı anlamadım bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?