2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İyi bari canım en azından diğerleri iyiymiş , valla ben artık devlete gitmeyi düşünmüyorum. Çok ilgisizlik var bir tane ultrason fotosu var elimde sadece kaç haftalık olduk.

İyi bari canım en azından diğerleri iyiymiş , valla ben artık devlete gitmeyi düşünmüyorum. Çok ilgisizlik var bir tane ultrason fotosu var elimde sadece kaç haftalık olduk.

Ben çok sinir oldum üzüldüm. Neredeyse ağlayacaktım. Eşim özel bi yerde randevu aldı. Öğlen 2buçukta oraya gidecez inş orda güzel ilgilenirler

Ben çok sinir oldum üzüldüm. Neredeyse ağlayacaktım. Eşim özel bi yerde randevu aldı. Öğlen 2buçukta oraya gidecez inş orda güzel ilgilenirler
Canım ben de devlete gittiğimde aynı sana yaptıkları muameleyi yaptılar, ben de ertesi gün özelden randevu almıştım içim rahat etmediği için :)) devlet hastanesi çoğu zaman böyle, istisnalar hariç.

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. İlk defa bu hafta afedersiniz akıntım oldu ama su gibiydi kokusuda yok sarı biraz iltihapta oluyor bazen ara ara iki gündür geliyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu .
Bende de oldu ama kaçıncı haftayı hatırlamıyorum... Şok geçirdim ve sebebini de bilmiyorum...Doktora randevum vardı zaten muayenede bebeği sağlıkla görünce bende önemsemedim...

Merhaba arkadaşlar vitamin desteği olarak hangi marka kullanıyorsunuz ?
Hiç onermeyeyim bende zaten almadım daha. Fiyatı 200 TL günde iki defa sabah yutup akşam suya karıştırıyorsun sanırım öyle bir multivitaminmis... Folik asit verdi birde oda 70 lira...Parasına takilmadim çocuğum için canım feda ama eşimin isyeri kapalı ve durumum musait olupta alamadım ilaçlarımı...
Re genesis max kullanıyorum canım.
Devlet mi karşılıyor bunu?

Özellerde çok pahalı olmuş 800 900 lira olmuş
Kartal eğt arş hast yaptıracam ben nasipse
bende ümraniye eğtm araştrmadan kadın doğuma randevu aldım onlar yönlendiriyomuş perinatolojiye ama bi arkadaş riskli olanları yönlendiriyo dedi öyle mi acaba banda risk görünmedi ama detaylı da baktırmak istiyorum. riske atmamak için kadıköyde zeki şahinoğlunu önerdiler 600 tl ona da aldım randevu

Yok canım birşey olmaz. Yasak olsa markete manava gitmek kapatırlardı bende yürüme mesafesinde olan markete vs gidiyorum sıkıntı olmuyor.
Gittim geldim sıkıntı olmadı şükür
Malesef canım kendim alıyorum parayla

Valla bana da daha şimdiden 4.5 aylık hamileyim. Daha 4 kilo almışım. Aman doğumdan sonra yürüyüş yap, spor yap, hareket et etin sarmasın bilmem ne demeye başladılar. Sarsın napayım, spor yapar toparlanırım sağlığımdan önemli değil diyorum. Benim sağlığımı, bebeğin sağlığını soracaklar yere sadece beni ilgilendiren doğum kilolarımı sarkmalarımı soruyor insanlar. Gerçekten çok garipler. Moral vermek, güzel konuşmak asla yok çoğu insanda...

Gittim geldim sıkıntı olmadı şükür

Malesef canım kendim alıyorum parayla
Bende alacağım yapacak hicbirsey yok.. sağlık sigortam var bir düşündüm doktora gidip SGK'nin karşıladığı bir vitamin mi yazdirsam diye ama doktor bu ilaç için özellikle multivitamin dedi çok kapsamlı bir şeymiş..
O zaman ben aldığım kiloyu söyleyeyim herkes kendini iyi hissetsin Hamile kalmadan önce 63-64 idim. Hamilelikle birlikte 9 kilo aldım ve 72 deyim şuanda. Bunda sigarayı anında bırakmış olmamın verdigi iştah ve kusmalarindan ötürü daha baskın bir yeme isteği vs eklendi. Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum yazında bol bol yüzme ile dengede götürmeye calisicam artık...

Boşver paralı olanı al sağlık ocağından decavit oldu bitti :) folik asite devam edilmiyor zaten

Aynen cnm bende öyle içim rahat etmedi. Özele gittik çok şükür bebeğin kilosu boyu suyu herşeyi iyiymiş rahatladım. Bu arada bebeğin cinsiyeti de öğrendim kesin erkek miş
4bucukta yaşında bi kızım var bide erkek annesi olmak varmış elhamdülillah sağlıkla doğsunlanlar inşallah

Canım sende tükürük sorunu bittimi merak ettim . Mide bulantılarım hafifledi ama tüküruk hale hat safada devam ediyor

Canım benim decavit önerdi oda multivitamin içinde bütün vitaminler var

Aynen cnm bende öyle içim rahat etmedi. Özele gittik çok şükür bebeğin kilosu boyu suyu herşeyi iyiymiş rahatladım. Bu arada bebeğin cinsiyeti de öğrendim kesin erkek miş
4bucukta yaşında bi kızım var bide erkek annesi olmak varmış elhamdülillah sağlıkla doğsunlanlar inşallah

Canım sen zaten zayıfsın ben ilk oğluma hamile kaldığımda 47 kiloydum 63 kilo ile doğuma girdim 52 ile çıktım. Geri kalan 4 kilo emzirme dönemimde özellikle birşey yapmadan gittti valla bebek sağlıklı olsunda kilo önemli değil zayıflk, kilo fiziki olan şeyler. Sağlığımıza birşey olmasın.Banada sürekli çocuktan sonra kilo alırsın diyorlardı hiçte öyle olmadı valla gene aynı kiloma döndüm benim kilolu olmamı istiyorlardi

O yüzden bende hemen söyleme taraftarı değilim kötü nefes diye bişey var ne yazık ki ilk lekelenmem de eşimle aramız iyi değildi kardeşine söylemek zorunda kalmıştım o da kürtaj düşüncesine hazırlamıştı beni bebeğe bişey olursa yani o durumda bişey olmaz demek yerine en kötüsüne hazırlamak bilmiyorum ne kadar sağlıklı bir düşünce şekli, bazen suyu bu dönemde normale göre daha çok dikkat ediyorum diyo yanlış anlama kim suyu bu kadar içmeni söyledi sanki yanlış yapıyormuşum gibi sorular sorması o yüzden mesafe koydum biraz, eşime göre ben bazı şeyleri abartıyorum kardeşi çok iyi sahiplendiği için böyleymiş, ama nedense davranışlarında ben onu göremiyorum abisine çok düşünüyomuş gibi davranıyor sadece birazcık iyi olayım kapıyı zile basmadan anahtarla açıp giriyor iyi olup olmadığımı kontrol etmek içinmiş eşim bak bi konuş demese aylarca sormaz eşim söyleyince de pat diye zile basmadan eve gelir, ben mi kötü niyetliyim yanlış anlıyorum anlamadım normal davranışlar mı bunlar ve 10 aylık evliyim o yüzden paldır küldür girip çıkmaları bana normal gelmiyor ilk zamanlardan beri bu şekilde anahtarı almak istiyorum aslında ama nasıl alınır onu bilmiyorum

O ev senin özelin canım kimse çat kapı giremez senin evine belki müsait olmazsın namahrem diye birşey var. belki anahtarı alamazsın ama kapının kilidini değiştirebilirsin canım hem için rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…