2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende de oldu ama kaçıncı haftayı hatırlamıyorum... Şok geçirdim ve sebebini de bilmiyorum...Doktora randevum vardı zaten muayenede bebeği sağlıkla görünce bende önemsemedim...
Ya umarım normal bi akıntıdır. Su gibi olunca tereddüt ettim

Bana da vitamini öyle diyerek verdi canım. Omega falan varmış içinde iyi birşey.
Valla kilo konusunda asla takıntılı değilim de insanların tavrı canımı sıkıyor. Hamilelik yahu bu, kilo alınır verilir. Önemli olan sağlık.
Canım sende tükürük sorunu bittimi merak ettim . Mide bulantılarım hafifledi ama tüküruk hale hat safada devam ediyor
Bitti canım Allaha şükür. Bazen balgam oluyor o da az su içtiğim zamanlarda oluyor sanırım.
Birde bana bunları diyenin bekar bir kız olması. Hani önceden doğum falan yapmış olsa neyse dicem. Belki iyi niyetle söyledi ama ben o an üzüldüm yani. Benim şuan düşündüğüm kilolar ya da çatlak değil. Sağlıklı bir bebek doğurmak. Kilo dediğin nedir ki emzirmeyi atlatırsın, sporla diyetle verirsin yani. Bana da sne zayıfsın çok kilo alırsın, o kilolar doğumdan sonra gitmez kalıcı olur falan diyorlar. Olsun diyorum az cık etli butlu olurum ne güzel eşim her türlü sever beni diyorum. Aman erkekler çok etli kadın sevmez diyolar. Anlamadım valla her türlü Bi insanı aşağı çekme, moral bozma çabası. Kendileri öyle oldu diye bizi de öyle olsun istiyorlar...
Canım eğer kilidi kendin değiştirince laf falan ederlerse, anahtarı tak kilide. Tersine çevir iyice zorla, kır içinde anahtarı. Sonra çağır çilingir kapının kilidi komple değiştirt. Anahtarını bir daha isteyen olursa da yedeği yok ya bir tane var diyip verme. Ne kadar ayıp kontrol etme bahanesine eve anahtarla girmek. Çok düşüncesiz insanlar gerçekten ya.

O ev senin özelin canım kimse çat kapı giremez senin evine belki müsait olmazsın namahrem diye birşey var. belki anahtarı alamazsın ama kapının kilidini değiştirebilirsin canım hem için rahat eder.
Eşime söyledim en son ne var bunda dedi yatıyorum diye rahatsız etmek istememiş diyor, ama ben eşim dışında biri gelince zaten birden noluyo ya dönüp fırlıyorum yataktan dedim mahremim benim yatak odama bile pat diye girebiliyor dedim zaten halim yok dağınık her yer niye herkes benim mahremimi görsün istemiyorum dedim bu şekilde devam ederse kapının üstünde anahtarı takarım sende zile basmadan giremezsin dedim o şekilde ikna oldu ona göre gayet normal bunlar ablam gibiymiş de falan da filan sahiplenince demek herşeye karışma ve girme hakkını kendinde görüyor şimdi mesafeliyim yine ama umrumda değil bazı şeyleri söylemek mi gerekiyor.. kendilerine yapılsa hoşlarına gider mi biraz empati olsa zaten normal hareket edecekler bakalım hayırlısı artık..

Direk konuya girin konuşun rahatsiz olduğunuzu söyleyin kocanız zaten ailesini kotulemez melek der hepsine seni kötüler vallahi açık açık konuşun ne anlarlarsa anlasın yani evlisiniz birde yedek anahtar onda var görümcen de az değil yalakalık yapıyor abisine abisi demwse seni sormaz zaten umrunda olmaz birde en kötüsünü düşünmüş kürtaj için

Birde saçmalık ya zaten önemli bol su içmek onlar herzamwn hakkli sen haksizsizn o dusundlceler malesef Allah korusun birşey olsa bebeğine seni suclarlar

Tekrarı yaşanırsa artık bu şekilde yapayım en iyisi, iyi olmaya korkuyorum o yüzden ne zaman biraz iyi olsam anahtarla girmeler başlıyor

Vallahi bu eşimin kuzeni de büyük 45 yaşlarında saçma sapan konuşunca dedim herkes aynı değil sen geç hissediyon ben erken yani şeker hastası dikkat et diom belki çocuğun buyuzden olmuyot diom kolona dikkat et diom yok ondan değil Duo ayrı cinsler

Görümcemi artık tanıdım asla abisine karşı gelmez söylemez, başka yerde de eviyle eşiyle ilgilensin der, ilk zamanlar eşimle tek başıma kahvaltı yapamıyordum o çağırıyor bazen biz tam kahvaltıya oturuyoruz yada eşim ekmek alıyor beraber yapalım yapmadıysanız diyor bu sefer bizde yapıyoruz hiç bir zaman itiraz etmedi saolsun, birgün de abi siz başbaşa yapın başka zaman yine yaparız demedi o yüzden abisinin davranışını başka yerde eleştirip sözde beni ailesini artık düşünmesini söylemesi komik geliyor.. abisine asla itiraz etmez herşeye ortak olur o yüzden çok kavga ettim ilk zamanlar ben kötü oldum ama olsun ben kötü olayım kapım ayrı olsun girenim çıkanı belli olsun en azından kötü olmayı göze aldım ben

Aynen canım Allah yardımcın olsun.
Çekemediklerini bu kadar belli etmeseler olmaz.

Kizlar konu Disi ama birsey sorayım ;tam kapanma hamile kadin memur için de geçer li mi idari izinli olma durumunet bir açıklama göremedim

Ben de sormadım açıkçası aklıma gelmedi, ilerleyen zamanlarda sorarım. Ultrasondaki gelişim dikkate alınır sanırım. Mesela benim geriden geliyordu iki hafta öne geçmiş
Şimdi bencede erken ilerleyen zamanda sorariz bana hic geriden geliyo denmedi simdiye kadar belkide ultrasonlarda fark vardir bilmiyorum ilerleyen zamanda netlesir dogum zamanida saglikla gelsinlerde

Yok devlet hastanesinden kadın Doğuna randevu alıp detaylı usg için dosya açar mısınız diyeceksiniz sınra da randevu alacaksınız herkes alabiliyor

Işte randevuda alınmıyor inş alabilirsin egerki alabilirsen banada şöyle bende alim boşuna 600 vermim
Erken alırsak alabiliriz onbes gün öncesinden almak gerekiyormuş
Benm gittiğim yer de 800 lira acıdım paraya vermek istemiyorum

Akıllı kadınsın hee son mesaj süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…