- 8 Nisan 2021
- 105
- 124
- 23
- 38
Saol canımAynen canım Allah yardımcın olsun.
Çekemediklerini bu kadar belli etmeseler olmaz.
Aynen vallahi ne yapalım şans işte elin yabancı ülkesinde bir o var akraba oda yılan çıktıAynen canım Allah yardımcın olsun.
Çekemediklerini bu kadar belli etmeseler olmaz.
Ewt malesef. Baktım olmadi detaylı ultrasyona girmem oğlumdada girmemistim gerçekten cok pahali . Benimm gittigim hastanede 800 lira yine çevre özellerde 400 500 var ama ne gerek diyorum onla bebeğe alışveriş yapılırErken alırsak alabiliriz onbes gün öncesinden almak gerekiyormuş
Benm gittiğim yer de 800 lira acıdım paraya vermek istemiyorum
Gerçekten öyle kısmetı bu kadarmışCanım üzme kendini kendini suçlama da sonuçta kalp durması olan şeyler eğer alacak nefesi olsaydı bu dünyada en kötü şartlarda dahi olsa bişey olmazdı, Rabbim onu melek olarak yanına almış, Rabbim sabrını versin inşallah sana üzme kendini, inşallah bu günlerini unutturacak müjdeler alırsın en kısa zamanda kimse ne olacağını bilemez kalbi sen ne yaparsan yap doktorlar ne yaparsa yapsın duracaktı zaten bu yüzden kimseyi suçlama en başta da kendini
Benımde cıldırdığım şey bu. Ben kimseden bılmıuorum kendımı de suclamıyorım. Ama ınsanlar yola cıktın yok alttan baktırdın yok agrı kesici mı içtin kendıne ıyı bak bı daha bebege bısey olmasın.... Bu laflar nedır yaa bu nasıl bır cehalettir. Zaten duygusal olarak dipteyim bır de herkes mana buluyor. Sızın komsunun arsızlıgına da Pesss ZİYAN kelimesi nedır bu nasıl bır terbiyesizlik. Gerçekten corona keşke cahil kötü kalpleri bulsa dünya temizlenseAh canım bilmez miyim iki gün önce komşuyu gördüm karşı binada bana diyoki hiç gözükmüyosun yoksa hamile mısın evet dedim. Bunuda diyo ZİYAN etme bende dedim ki ne demek ziyan etme öteki diyo düştü ya diyo dikkat et diyo ben dedim kendim mi düşürdüm kalbi durdu dedim ama nasıl canım sıkıldı varya daha bu hamileliğimi kimse bilmiyor eşimin ailesine söylemedim şimdi öğrenseler bir tane evladım doğdu Vefat etti ya diyecek ki "herşeyine baktırdınız mı bunda sıkıntı var mı vs vs " bu dönemde o kadar bunaldım ki kimseyle görüşmüyorum psikolojimi bozacaklar diye. Baksana komşuya bile laf düştü kendini bilmez çok
30 dakka kadar bakıyorlar canımKızlar detaylı ultrason o kadar pahalı mıymış ya hiç bilmiyordum800 ne gözünüzü seveyim.. Neyine kaç dk bakıyorlar ki?
Aslında o kadar doğru söylediniz kı. Doğana kadar karnımız iyice buyuyup kendısını bellı edene kadar kımseye söylememek lazım. Millet sırf boş laf çünküSen ziyan olmussun haberın yok deseydın keşke ne densiz insanlar var ya 4 kaybım var benımde... herkese herseye kulagımı tıkadım bu bari doğsa dedi biri dedım Allah ne takdır ettiyse o! Sen mı karar vereceksın dogup doğmayacagına!! Hiç kendını üzme
kim sana iyi hissettirecekse onlara haber ver gerisi dogumda öğrensede olur
Eltinizin edepsizliği... O nasıl bir laf ya bu nasıl bir terbiyesizlik. Ben artık tahammül edemiyorum böyle kötü kalplere cehalete. Siz o kadınla uzaklasabıldıgınız kadar uzaklaşın ondan size şer gelir kötü enerjı gelır. Hayır gelmez. Bir kere yavrusunu kaybetmiş bir anneye bu laflar denir mi. Hastanelerde uğraşmadık tribi de.... Size sabır diliyorum o kadın da umarım Allahın gazabına ugramaz tez zamanda akıl fikir diliyorum. Yazık bu ınsanlar sırf baş ağrısıAynen öyle canım ben onların kanını bilirim ben hamile kalabiliyorum sen kalmıyorsun demek istiyorlar yada devam ettiremiyosun. Ben öyle insanların Allah'a olan inancından şüphe ediyorum bir tane tüğünü yaratabilirler mi ama hamile kalınca ben becerdim havasındalar.Benim eltim hamile şuanda bana sürekli çok şükür hastanelerde uğraşmadan hamile kaldım. Vs vs bana laf vuruyor. Benim bir evladımı kaybettiğimi bildiği halde sürekli 4 kişi oluyoruz diyor. Kendisi 13 haftalıkti o zman bana diyoki ben bebeğimi kaybetsem kendime gelemem diyor. Bende ben ne yapayım 41 haftalık doğmuş çocuğumu kaybettim dediğimde bana diyoki Senin bu kadar bulantın var mıydı hamileliği bulantiyla ölçüyor demek ki o zman beyinsiz olduğunu anladım konuşmayı kestim.
Aynen canım eşim tarafı bilmiyor söylemeyi de hiç istemiyorum bide komşular tabii
Kadın 53 54 yaşında kadın kendini bilmiyorsa ben ne desem faydasız
Yedıklerınız şifa olsun. Yavrunuza size yarasın. Sağlık olsun da kilo yu verirsiniz. Benım kuzenım 26 kılo almosrı emzirirken cok saglıklı hareketle sporla temız beslenerek verdı. Saglıgı hep yerindeydi verilir kilolarBende alacağım yapacak hicbirsey yok.. sağlık sigortam var bir düşündüm doktora gidip SGK'nin karşıladığı bir vitamin mi yazdirsam diye ama doktor bu ilaç için özellikle multivitamin dedi çok kapsamlı bir şeymiş..
O zaman ben aldığım kiloyu söyleyeyim herkes kendini iyi hissetsinHamile kalmadan önce 63-64 idim. Hamilelikle birlikte 9 kilo aldım ve 72 deyim şuanda. Bunda sigarayı anında bırakmış olmamın verdigi iştah ve kusmalarindan ötürü daha baskın bir yeme isteği vs eklendi. Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum yazında bol bol yüzme ile dengede götürmeye calisicam artık...
Çok büyük bir kazanç gerçektenSaol canım
Bu dönemde aslında insanları daha iyi tanıyoruz o yüzden belki de bir kazanç bizim için
Aynen vallahi ne yapalım şans işte elin yabancı ülkesinde bir o var akraba oda yılan çıktı
Öyle canım bende beklemiyordum öyle bir kelime ben ne olduğunu şaşırdım birşey diyemedim. Halbuki kendi kızı da çocuk konusunda sıkıntı yaşadıİşt
Benımde cıldırdığım şey bu. Ben kimseden bılmıuorum kendımı de suclamıyorım. Ama ınsanlar yola cıktın yok alttan baktırdın yok agrı kesici mı içtin kendıne ıyı bak bı daha bebege bısey olmasın.... Bu laflar nedır yaa bu nasıl bır cehalettir. Zaten duygusal olarak dipteyim bır de herkes mana buluyor. Sızın komsunun arsızlıgına da Pesss ZİYAN kelimesi nedır bu nasıl bır terbiyesizlik. Gerçekten corona keşke cahil kötü kalpleri bulsa dünya temizlense
Bende canım konuşmuyorum bide bu insanla biz hep dertleşirdik iki günde bir konuşurduk ama bı hamile kaldı değişik değişik konuşmaya başladı Demekki diyorum içinde varmış... Konuşmayı kestim birden anladıysa anlamıştır.Elt
Eltinizin edepsizliği... O nasıl bir laf ya bu nasıl bir terbiyesizlik. Ben artık tahammül edemiyorum böyle kötü kalplere cehalete. Siz o kadınla uzaklasabıldıgınız kadar uzaklaşın ondan size şer gelir kötü enerjı gelır. Hayır gelmez. Bir kere yavrusunu kaybetmiş bir anneye bu laflar denir mi. Hastanelerde uğraşmadık tribi de.... Size sabır diliyorum o kadın da umarım Allahın gazabına ugramaz tez zamanda akıl fikir diliyorum. Yazık bu ınsanlar sırf baş ağrısı
Canım happy mom uygulamasını takıp edıyorm orda bu haftalarda gebelerde et benı ve gebelık lekelenmesı cıkabılır dıyoduKızlar merhaba, kusura bakmazsanız size sırtımın resmini göndermek istiyorum. Eşim farketti, sırtımın özellikle sağ tarafında bir sürü kahverengi leke çıkmış, hiç yoktu. Neden acaba? Korona ve sokağa çıkma yasaklarından dolayı hastaneye gitmek istemiyorum ama sanırım bir cildiyeciye gitmem gerekecek. Mememin üstünde de bir et beni gibi bir şey çıkmış
Canım çok bilmiyorum ama hamilelik lekesi olabilir, kiminin yüzünde boynunda vücudunda çıkabiliyor .Benim ablamın boynunda çıkmıştı .Kuzenimde de et beni şeklinde bir sürü boynunda çıktı .Ama o mudur değil midir bilmiyorum .Sadece böyle bir şey de olabilirKızlar merhaba, kusura bakmazsanız size sırtımın resmini göndermek istiyorum. Eşim farketti, sırtımın özellikle sağ tarafında bir sürü kahverengi leke çıkmış, hiç yoktu. Neden acaba? Korona ve sokağa çıkma yasaklarından dolayı hastaneye gitmek istemiyorum ama sanırım bir cildiyeciye gitmem gerekecek. Mememin üstünde de bir et beni gibi bir şey çıkmış
Hangi devirde yaşıyoruz bu neyin aklı.!!!Bence açık açık konuşun anahtarı alın sonra da kilidi değiştirin benim evimin anahtarı kimse de olmaz olamaz da bazen görümcem habersiz geliyor zile basıyor onu bile azarlıyorum bu ne saygısızlık diye yapma canım kendini ezdirmeO yüzden bende hemen söyleme taraftarı değilim kötü nefes diye bişey var ne yazık ki ilk lekelenmem de eşimle aramız iyi değildi kardeşine söylemek zorunda kalmıştım o da kürtaj düşüncesine hazırlamıştı beni bebeğe bişey olursa yani o durumda bişey olmaz demek yerine en kötüsüne hazırlamak bilmiyorum ne kadar sağlıklı bir düşünce şekli, bazen suyu bu dönemde normale göre daha çok dikkat ediyorum diyo yanlış anlama kim suyu bu kadar içmeni söyledi sanki yanlış yapıyormuşum gibi sorular sorması o yüzden mesafe koydum biraz, eşime göre ben bazı şeyleri abartıyorum kardeşi çok iyi sahiplendiği için böyleymiş, ama nedense davranışlarında ben onu göremiyorum abisine çok düşünüyomuş gibi davranıyor sadece birazcık iyi olayım kapıyı zile basmadan anahtarla açıp giriyor iyi olup olmadığımı kontrol etmek içinmiş eşim bak bi konuş demese aylarca sormaz eşim söyleyince de pat diye zile basmadan eve gelir, ben mi kötü niyetliyim yanlış anlıyorum anlamadım normal davranışlar mı bunlar ve 10 aylık evliyim o yüzden paldır küldür girip çıkmaları bana normal gelmiyor ilk zamanlardan beri bu şekilde anahtarı almak istiyorum aslında ama nasıl alınır onu bilmiyorum
Hamilelik lekelenmesi olabilir sonra geçer yazıyordu bende uygulama da okumuştum.Kızlar merhaba, kusura bakmazsanız size sırtımın resmini göndermek istiyorum. Eşim farketti, sırtımın özellikle sağ tarafında bir sürü kahverengi leke çıkmış, hiç yoktu. Neden acaba? Korona ve sokağa çıkma yasaklarından dolayı hastaneye gitmek istemiyorum ama sanırım bir cildiyeciye gitmem gerekecek. Mememin üstünde de bir et beni gibi bir şey çıkmış
Canım yaşından dolayı yüksek çıkmış olabilir ultrason ölçümlerin normalse hiç kafana takma ense kalınlığı herşeyi ele veriyor zaten ben yaşadığım için biliyorum. Benimde değerim yüksekti ama ense kalınlığı 4 küsurdü yani ultrason ölçümleri çok önemli korkmani gerektirecek birşey yok ağlayıpta bebeğini üzmeMerhaba kızlar ikili tarama testi yaptirdim ve sonucum cikti sonuca gore doktor yurtdisina gonderelim dedi 3 bin fiyati var cok kötüyüm aglaya aglaya mahvoldu iftar vakti geldi nerdeyse bisey hazirlayamadim aglamaktan bana sonuc yollandi 31 yasindayim bakip yorum yaparmisiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?