2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Erken alırsak alabiliriz onbes gün öncesinden almak gerekiyormuş
Benm gittiğim yer de 800 lira acıdım paraya vermek istemiyorum
Ewt malesef. Baktım olmadi detaylı ultrasyona girmem oğlumdada girmemistim gerçekten cok pahali . Benimm gittigim hastanede 800 lira yine çevre özellerde 400 500 var ama ne gerek diyorum onla bebeğe alışveriş yapılır

Gerçekten öyle kısmetı bu kadarmış

İşt
Benımde cıldırdığım şey bu. Ben kimseden bılmıuorum kendımı de suclamıyorım. Ama ınsanlar yola cıktın yok alttan baktırdın yok agrı kesici mı içtin kendıne ıyı bak bı daha bebege bısey olmasın.... Bu laflar nedır yaa bu nasıl bır cehalettir. Zaten duygusal olarak dipteyim bır de herkes mana buluyor. Sızın komsunun arsızlıgına da Pesss ZİYAN kelimesi nedır bu nasıl bır terbiyesizlik. Gerçekten corona keşke cahil kötü kalpleri bulsa dünya temizlense

Aslında o kadar doğru söylediniz kı. Doğana kadar karnımız iyice buyuyup kendısını bellı edene kadar kımseye söylememek lazım. Millet sırf boş laf çünkü

Elt
Eltinizin edepsizliği... O nasıl bir laf ya bu nasıl bir terbiyesizlik. Ben artık tahammül edemiyorum böyle kötü kalplere cehalete. Siz o kadınla uzaklasabıldıgınız kadar uzaklaşın ondan size şer gelir kötü enerjı gelır. Hayır gelmez. Bir kere yavrusunu kaybetmiş bir anneye bu laflar denir mi. Hastanelerde uğraşmadık tribi de.... Size sabır diliyorum o kadın da umarım Allahın gazabına ugramaz tez zamanda akıl fikir diliyorum. Yazık bu ınsanlar sırf baş ağrısı

Yedıklerınız şifa olsun. Yavrunuza size yarasın. Sağlık olsun da kilo yu verirsiniz. Benım kuzenım 26 kılo almosrı emzirirken cok saglıklı hareketle sporla temız beslenerek verdı. Saglıgı hep yerindeydi verilir kilolar

Saol canım

Bu dönemde aslında insanları daha iyi tanıyoruz o yüzden belki de bir kazanç bizim için
Çok büyük bir kazanç gerçekten
Aynen vallahi ne yapalım şans işte elin yabancı ülkesinde bir o var akraba oda yılan çıktı
Akrabaya akrep derler
Öyle canım bende beklemiyordum öyle bir kelime ben ne olduğunu şaşırdım birşey diyemedim. Halbuki kendi kızı da çocuk konusunda sıkıntı yaşadı

Bende canım konuşmuyorum bide bu insanla biz hep dertleşirdik iki günde bir konuşurduk ama bı hamile kaldı değişik değişik konuşmaya başladı Demekki diyorum içinde varmış... Konuşmayı kestim birden anladıysa anlamıştır.

Merhaba kızlar ikili tarama testi yaptirdim ve sonucum cikti sonuca gore doktor yurtdisina gonderelim dedi 3 bin fiyati var cok kötüyüm aglaya aglaya mahvoldu iftar vakti geldi nerdeyse bisey hazirlayamadim aglamaktan bana sonuc yollandi 31 yasindayim bakip yorum yaparmisiniz acaba

Eklentiler

• IMG-20210430-WA0002.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 134
Bu arada ben gebeligimi ilk ogrendigimde beta hcg cok yuksekti hatta ikizmi sandim ama tekti 5 haftalikken 3500yle ogrendim bunuda belirteyim fikri olan varsa napmaliyim

Kızlar merhaba, kusura bakmazsanız size sırtımın resmini göndermek istiyorum. Eşim farketti, sırtımın özellikle sağ tarafında bir sürü kahverengi leke çıkmış, hiç yoktu. Neden acaba? Korona ve sokağa çıkma yasaklarından dolayı hastaneye gitmek istemiyorum ama sanırım bir cildiyeciye gitmem gerekecek. Mememin üstünde de bir et beni gibi bir şey çıkmış

Eklentiler

• 723E61E9-C46E-4B1B-97BB-2F90E5217331.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 134
Canım happy mom uygulamasını takıp edıyorm orda bu haftalarda gebelerde et benı ve gebelık lekelenmesı cıkabılır dıyodu

Canım çok bilmiyorum ama hamilelik lekesi olabilir, kiminin yüzünde boynunda vücudunda çıkabiliyor .Benim ablamın boynunda çıkmıştı .Kuzenimde de et beni şeklinde bir sürü boynunda çıktı .Ama o mudur değil midir bilmiyorum .Sadece böyle bir şey de olabilir

Hangi devirde yaşıyoruz bu neyin aklı.!!!Bence açık açık konuşun anahtarı alın sonra da kilidi değiştirin benim evimin anahtarı kimse de olmaz olamaz da bazen görümcem habersiz geliyor zile basıyor onu bile azarlıyorum bu ne saygısızlık diye yapma canım kendini ezdirme

Hamilelik lekelenmesi olabilir sonra geçer yazıyordu bende uygulama da okumuştum.

Canım yaşından dolayı yüksek çıkmış olabilir ultrason ölçümlerin normalse hiç kafana takma ense kalınlığı herşeyi ele veriyor zaten ben yaşadığım için biliyorum. Benimde değerim yüksekti ama ense kalınlığı 4 küsurdü yani ultrason ölçümleri çok önemli korkmani gerektirecek birşey yok ağlayıpta bebeğini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…