2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ultrasyon sonucun iyi çıktıysa korkma sadece yaş riskin var

Zeki hocaya ikili test için gitmiştim çok memnun kaldım, detaylıda da mutlaka ona gideceğim :)

Yuksekmi cikmis sizcede ense kalinligi 12+5 te 1.8 sizin normalmi dogdu

Öyle insanlar çok canım benim KV de öyleydi sen merdivenelrden hızlı inip çıkıyor ilişkiye mi giriyon ağır mi kaldiryon nie alttan baktırdı. Oyüzden düşük yaptin die die beynim gitti anlamıyorlar eni sonunda bende dedim benim ne suçum var oğluna şöyle üstüme gelmesin stresli donemlerdi. Kabahat sanki bendemis gibi yaşıyordum herşeyi şükür atlattık o durumları

Kızlar detaylı ultrason o kadar pahalı mıymış ya hiç bilmiyordum 800 ne gözünüzü seveyim.. Neyine kaç dk bakıyorlar ki?
Yarım saatten fazla sürüyor bebeğin tek tek bütün organlarına bakılıyor. Kemiklerine kadar sayılıyor. Bence kesinlikle gerekli. Allah korusun bişi varsa en başta öğrenmek lazım diye düşünüyorum.

Yuksekmi cikmis sizcede ense kalinligi 12+5 te 1.8 sizin normalmi dogdu
Canım senin ense kalınlığı normal bu durumda kan sayımının bir önemi yok. Benimkinde ultrason ölçümü 4 küsur su kan sayımı da onu doğruladı bebeğim doğdu 17 gün yaşadı vefat etti onda down vardı ve sanırım trizomi 18 di. Ama senin durumun çok farklı ultrasonun normal çıkmış bu durumda korkmana gerek yok yani bir şey olsa ense kalınlığı yüksek çıkardı seninki gayet iyi

Zeki hocaya ikili test için gitmiştim çok memnun kaldım, detaylıda da mutlaka ona gideceğim :)
Bende ikiliye mehmet uludoğan a gittim yerleri aynı zaten birlikte çalışıyorlar ikiliye 600 tl vermiştim detaylıda aynı fiyatmış duyunca şaşırdım detaylı içinde yine aynı yere gideceğim.

Yurtdisina test yollamalimiyim sizce kafam allak bullak
Canım sonuç down çıkarsa aldıracak mısın? Önce bunu sor kendine aldirmayacaksan hiç yollama bence ama yine söylüyorum yaşamış birisi olarak söylüyorum ultrason bulguları çok güzel bu durumda hiç tedirgin olup üzülme

Bu kadar detaylı olduğunu bilmiyordum canım

Kizlar konu Disi ama birsey sorayım ;tam kapanma hamile kadin memur için de geçer li mi idari izinli olma durumunet bir açıklama göremedim

Canım ben de kamuda çalışıyorum, maalesef 24. hafta öncesindeki hamileler olarak hala çalışıyoruz. Her kurumun nöbet sistemi başka, beni şimdilik gelecek hafta full idari izinli yaptılar sonrası da bayram zaten. Biraz üstündeki kişilere bağlı, gıcıksa çağırır, benim müdürüm öyle aslında ama o da korona olduğu için amirim onun yokluğundan istifade beni idari izinli saydı

İnsallah ya çok zor bi durum bazi insanlarin ultrasonu normal cikmis ama kandan dolayi downlu dogmus ama yasamis cocuklari oyle seyler okuyunca iyice kafam karisti

Açıkçası bunun değerlendirmesini yapabilecek biri değilim ama sakinleş sonuçta olasılık içeren testler bunlar .olumsuz bir durum olsa aldıracak mısın bunu düşün .
Malesef ihtimalim var eger yuksek cikarsa sonuç ama yuksek denilip normalde dogam var yani kararsizim emin olunsa evet dusunurum malesef

Bana da kayınvalidem sürekli “Kaç kilo aldın? Seni görenler, arkadaşların dedi mi sana çok kilo almışsın diye?” diye sorup duruyor, ters bir şey söylememek için dilimi ısırıyorum artık. Duyan beni obez sanacak. En son “Kaç kilo olduğum da aldığım da umrumda değil” dedim ama tınnnn.

İnsallah ya çok zor bi durum bazi insanlarin ultrasonu normal cikmis ama kandan dolayi downlu dogmus ama yasamis cocuklari oyle seyler okuyunca iyice kafam karisti
Ya canım inanan insanlarız. Eğer bizim onu yaşayacağımız varsa o test sonucu normal çıkıp da bebek hasta olabilir. Ama hasta denipde sağlıklı doğan da var. Yani bebeğimiz doğduktan sonra bı kaza geçirip engelli olmayacağının bir garantisi yok değil mi? Bizim bile garantimiz yok ama Rabbime siginacagiz ondan ne gelirse başımızın üstüne inan hamileliğim hiç rahat geçiremiyorum bir kez yaşadım bir kez daha yaşar mıyım diye ama önceden down sendrom hikayem var diye amniyosentes yaptırmamı istedi doktor yaptırmadm sonuç kötü çıksa aldırmayacağım aynı acıları yaşasam bile onun kalbi attığı sürece benim bebeğim o ister hasta olsun ister engelli napalm
Hem ben hiç ultrason iyi çıkıp da downlu doğan duymadım okumadim. Çok araştırdım bu hamileliğimden dolayı sende korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…