Merhaba kızlar ikili tarama testi yaptirdim ve sonucum cikti sonuca gore doktor yurtdisina gonderelim dedi 3 bin fiyati var cok kötüyüm aglaya aglaya mahvoldu iftar vakti geldi nerdeyse bisey hazirlayamadim aglamaktan bana sonuc yollandi 31 yasindayim bakip yorum yaparmisiniz acaba
Zeki hocaya ikili test için gitmiştim çok memnun kaldım, detaylıda da mutlaka ona gideceğim :)bende ümraniye eğtm araştrmadan kadın doğuma randevu aldım onlar yönlendiriyomuş perinatolojiye ama bi arkadaş riskli olanları yönlendiriyo dedi öyle mi acaba banda risk görünmedi ama detaylı da baktırmak istiyorum. riske atmamak için kadıköyde zeki şahinoğlunu önerdiler 600 tl ona da aldım randevu
Yuksekmi cikmis sizcede ense kalinligi 12+5 te 1.8 sizin normalmi dogduCanım yaşından dolayı yüksek çıkmış olabilir ultrason ölçümlerin normalse hiç kafana takma ense kalınlığı herşeyi ele veriyor zaten ben yaşadığım için biliyorum. Benimde değerim yüksekti ama ense kalınlığı 4 küsurdü yani ultrason ölçümleri çok önemli korkmani gerektirecek birşey yok ağlayıpta bebeğini üzme
Ultrasonda 12+5 te ense kalinligi 1.8 burun kemigide var dendi peki yurtdisindaki test kesin dogrumu cikiyoCanım ultrasyon sonucun iyi çıktıysa korkma sadece yaş riskin var
Ultrasonda 12+5 te ense kalinligi 1.8 burun kemigide var dendi peki yurtdisindaki test kesin dogrumu cikiyo
Canım bana doktor ense kalınlığı 3ün altı normal dedi bence değerin iyiUltrasonda 12+5 te ense kalinligi 1.8 burun kemigide var dendi peki yurtdisindaki test kesin dogrumu cikiyo
Yurtdisina test yollamalimiyim sizce kafam allak bullakCanım bana doktor ense kalınlığı 3ün altı normal dedi bence değerin iyi
Öyle insanlar çok canımİşt
Benımde cıldırdığım şey bu. Ben kimseden bılmıuorum kendımı de suclamıyorım. Ama ınsanlar yola cıktın yok alttan baktırdın yok agrı kesici mı içtin kendıne ıyı bak bı daha bebege bısey olmasın.... Bu laflar nedır yaa bu nasıl bır cehalettir. Zaten duygusal olarak dipteyim bır de herkes mana buluyor. Sızın komsunun arsızlıgına da Pesss ZİYAN kelimesi nedır bu nasıl bır terbiyesizlik. Gerçekten corona keşke cahil kötü kalpleri bulsa dünya temizlense
Yarım saatten fazla sürüyor bebeğin tek tek bütün organlarına bakılıyor. Kemiklerine kadar sayılıyor. Bence kesinlikle gerekli. Allah korusun bişi varsa en başta öğrenmek lazım diye düşünüyorum.Kızlar detaylı ultrason o kadar pahalı mıymış ya hiç bilmiyordum800 ne gözünüzü seveyim.. Neyine kaç dk bakıyorlar ki?
Canım senin ense kalınlığı normal bu durumda kan sayımının bir önemi yok. Benimkinde ultrason ölçümü 4 küsur su kan sayımı da onu doğruladı bebeğim doğdu 17 gün yaşadı vefat etti onda down vardı ve sanırım trizomi 18 di. Ama senin durumun çok farklı ultrasonun normal çıkmış bu durumda korkmana gerek yok yani bir şey olsa ense kalınlığı yüksek çıkardı seninki gayet iyiYuksekmi cikmis sizcede ense kalinligi 12+5 te 1.8 sizin normalmi dogdu
Bende ikiliye mehmet uludoğan a gittim yerleri aynı zaten birlikte çalışıyorlar ikiliye 600 tl vermiştim detaylıda aynı fiyatmış duyunca şaşırdımZeki hocaya ikili test için gitmiştim çok memnun kaldım, detaylıda da mutlaka ona gideceğim :)
Canım sonuç down çıkarsa aldıracak mısın? Önce bunu sor kendine aldirmayacaksan hiç yollama benceYurtdisina test yollamalimiyim sizce kafam allak bullak
Açıkçası bunun değerlendirmesini yapabilecek biri değilim ama sakinleş sonuçta olasılık içeren testler bunlar .olumsuz bir durum olsa aldıracak mısın bunu düşün .Yurtdisina test yollamalimiyim sizce kafam allak bullak
Bu kadar detaylı olduğunu bilmiyordum canımYarım saatten fazla sürüyor bebeğin tek tek bütün organlarına bakılıyor. Kemiklerine kadar sayılıyor. Bence kesinlikle gerekli. Allah korusun bişi varsa en başta öğrenmek lazım diye düşünüyorum.
Kizlar konu Disi ama birsey sorayım ;tam kapanma hamile kadin memur için de geçer li mi idari izinli olma durumunet bir açıklama göremedim
İnsallah ya çok zor bi durum bazi insanlarin ultrasonu normal cikmis ama kandan dolayi downlu dogmus ama yasamis cocuklari oyle seyler okuyunca iyice kafam karistiCanım senin ense kalınlığı normal bu durumda kan sayımının bir önemi yok. Benimkinde ultrason ölçümü 4 küsur su kan sayımı da onu doğruladı bebeğim doğdu 17 gün yaşadı vefat etti onda down vardı ve sanırım trizomi 18 di. Ama senin durumun çok farklı ultrasonun normal çıkmış bu durumda korkmana gerek yok yani bir şey olsa ense kalınlığı yüksek çıkardı seninki gayet iyi
Canım sonuç down çıkarsa aldıracak mısın? Önce bunu sor kendine aldirmayacaksan hiç yollama benceama yine söylüyorum yaşamış birisi olarak söylüyorum ultrason bulguları çok güzel bu durumda hiç tedirgin olup üzülme
Malesef ihtimalim var eger yuksek cikarsa sonuç ama yuksek denilip normalde dogam var yani kararsizim emin olunsa evet dusunurum malesefAçıkçası bunun değerlendirmesini yapabilecek biri değilim ama sakinleş sonuçta olasılık içeren testler bunlar .olumsuz bir durum olsa aldıracak mısın bunu düşün .
Valla bana da daha şimdiden 4.5 aylık hamileyim. Daha 4 kilo almışım. Aman doğumdan sonra yürüyüş yap, spor yap, hareket et etin sarmasın bilmem ne demeye başladılar. Sarsın napayım, spor yapar toparlanırım sağlığımdan önemli değil diyorum. Benim sağlığımı, bebeğin sağlığını soracaklar yere sadece beni ilgilendiren doğum kilolarımı sarkmalarımı soruyor insanlar. Gerçekten çok garipler. Moral vermek, güzel konuşmak asla yok çoğu insanda...
Ya canım inanan insanlarız. Eğer bizim onu yaşayacağımız varsa o test sonucu normal çıkıp da bebek hasta olabilir. Ama hasta denipde sağlıklı doğan da var. Yani bebeğimiz doğduktan sonra bı kaza geçirip engelli olmayacağının bir garantisi yok değil mi? Bizim bile garantimiz yok ama Rabbime siginacagiz ondan ne gelirse başımızın üstüne inan hamileliğim hiç rahat geçiremiyorum bir kez yaşadım bir kez daha yaşar mıyım diye ama önceden down sendrom hikayem var diye amniyosentes yaptırmamı istedi doktor yaptırmadm sonuç kötü çıksa aldırmayacağım aynı acıları yaşasam bile onun kalbi attığı sürece benim bebeğim o ister hasta olsun ister engelli napalmİnsallah ya çok zor bi durum bazi insanlarin ultrasonu normal cikmis ama kandan dolayi downlu dogmus ama yasamis cocuklari oyle seyler okuyunca iyice kafam karisti
Canım kan sonucu kesin sonuç eğer düşünürüm diyorsan gönder hem için rahat eder. Biliyorum ki bu psikolojide çok zorMalesef ihtimalim var eger yuksek cikarsa sonuç ama yuksek denilip normalde dogam var yani kararsizim emin olunsa evet dusunurum malesef
Canım o zaman bence testi yaptır .Aklındaki soru işaretleri kalkar .evet pahalı ama en azından karar verme sürecini belirler .Malesef ihtimalim var eger yuksek cikarsa sonuç ama yuksek denilip normalde dogam var yani kararsizim emin olunsa evet dusunurum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?