2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Eşim de dahil sıkıntı çıkar canım eşim ailesinin tarafında her zaman
Sende sabah akşam gece gündüz demeden olur olmaz vakitte gir evlerine, kapılarını çal rahatsız et. Anlarlar belki, ne anlayışsız insanlar ya.
Akıllı kadınsın hee son mesaj süper
Dinsizin hakkından imansız gelir demişler canım bunlar böyle hakediyorlar valla
Kızlar detaylı ultrason o kadar pahalı mıymış ya hiç bilmiyordum 800 ne gözünüzü seveyim.. Neyine kaç dk bakıyorlar ki?
Benim yaşadığım yerde 500 TL canım. Bebeğin bütün organlarına tek tek, ayrıntılı bakıyorlar.
Ultrasonda 12+5 te ense kalinligi 1.8 burun kemigide var dendi peki yurtdisindaki test kesin dogrumu cikiyo
Canım ense çok iyi gelmiş, bence gerek yok ama için nasıl rahat edecekse.
Aldığım kiloları ben o kadar takmıyorum kafaya, bizim yerimize onlar niye takıyor bir türlü anlamıyorum. Ne desen anlamıyor bazıları canım, nafile

İnşallah cnm inşallah

Kizlar konu Disi ama birsey sorayım ;tam kapanma hamile kadin memur için de geçer li mi idari izinli olma durumunet bir açıklama göremedim
Malesef gecerli dgl. 24. Haftadan sonra basliyo idari izinli olma durumu. Normal memurlar gibi dönüşümlü calisma var sadece.

Canım bende 31 yaşındayım tam bilmiyorum anlamıyorum ama kağıdı saklıyorum istersen karşılaştır diye atayım. Düşük risk dedi bana. Bu kadar üzüleceğine o testi yaptır derim. Zira insan hamileliği boyunca strese girer.

Eklentiler

• 931E6626-3D4A-4472-B8A6-A6C42A7ED87D.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 64
Yurtdisina test yollamalimiyim sizce kafam allak bullak
Merhaba, bu konuda kesin teşhisi sadece amniyosentez verebiliyor, diğer bütün testler bir olasılık belirtiyor. Eğer maddi gücünüz varsa gönderin, ama oradan gelen sonuç da size kesin bir şey söylemeyecek. Oradan gelen sonuçta da risk yüksek çıkarsa, o zaman amniyosentez yaptırmaya karar verirsiniz doktorunuzla.

Ewt kesin sonuç cikiyo . Canım hiç korkma allahın izniyle her şeyin temiz için rahat olsun
Merhaba, düzeltmek istiyorum, yurtdışındaki testte kesin sonuç çıkmıyor. Doğruluk derecesinin çok yüksek olduğunu söylüyorlar ama kesin değil, ve yanıldığı durumlar da olabiliyor. Tam kesin verebilecek tek şey amniyosentez yaptırmak.

Şimdi bencede erken ilerleyen zamanda sorariz bana hic geriden geliyo denmedi simdiye kadar belkide ultrasonlarda fark vardir bilmiyorum ilerleyen zamanda netlesir dogum zamanida saglikla gelsinlerde
Kesinlikle sağlıklı ve zamanında doğsunlar miniklerimiz inşallah önemli olan o

Canım kan sonucu kesin sonuç eğer düşünürüm diyorsan gönder hem için rahat eder. Biliyorum ki bu psikolojide çok zor
Kesin sonuç değilmiş galiba ama kesin sonuç değilse insanlar neden o kadar para verip o sonuca güveniyorlar. O kan sonucuyla çocuğunu aldıranda vardır. o zman amniyosentez önerseler direk doktorlar

Ultrasonda 12+5 te ense kalinligi 1.8 burun kemigide var dendi peki yurtdisindaki test kesin dogrumu cikiyo
İkili testin yüksek riskli çıkmış benim de 1:166 yüksek çıkmıştı fetal dna testini yaptırdım sonuç %99 gibi bir ihtimalle doğru çıkıyor ben bu ihtimale kesin diye bakıyorum açıkçası. 156 milyonda 1 falan yazıyor down sendromlu olma olasılığı sonuç kağıdında. İçini rahatlatmak için bence yeterli. Karar sizin tabii ki.

Sonuçta şöyle düşünün DNA testi yaptırınca durum kesinleşecek. İkili test sadece olasılık veriyor, ve sizin sonuçlarınıza göre olasılığınız ortalamadan yüksek sadec. DNA testinde bu olasılık doğru mu değil mi anlaşılıyor. Kesin sonuç veriyor. İçinizi ferah tutun. 9 ay bu kaygıyı yaşamaktansa durumunuz varsa kesin yaptırın fetal DNA testini. İçiniz çok rahatlayacak bu test sonrasında inşallah

Kizlar konu Disi ama birsey sorayım ;tam kapanma hamile kadin memur için de geçer li mi idari izinli olma durumunet bir açıklama göremedim
Malesef değil bende devlet memuruyum şu an idari izindeyim hamile olduğum için değil 10 yaş altı çocugum oldugu için

Kesin sonuç değilmiş galiba ama kesin sonuç değilse insanlar neden o kadar para verip o sonuca güveniyorlar. O kan sonucuyla çocuğunu aldıranda vardır. o zman amniyosentez önerseler direk doktorlar
Tam tersi DNA testi kesin sonuç verir .. direkt bebeğin DNA’sı analiz edilir.. ama onun sonucu da olumsuz gelirse en son amniyosentez yapılıyor. Çünkü sağlıksız gebelik mevcutsa devlet sadece amniyosentez sonucuna göre kürtaja izin veriyor. Amniyosentez riskli bir işlem olduğu İçin en son aşamada uygulanıyor.

Kv nizin edepsizce ilişkiye mi giriyorsun diye sorması ne ahlakla ne din le bağdaşır nasıl edepsizler çıldırmamak mümkün değil. Ama sabreden kazanır en güzeli görmezden gelmek. Allah sabır versin

Amannn Allaha hamdolsun ki artık tatlı telaşınız var. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın geri kalan tüm laflar dış kapının gerisinde kalsın

Ben bu konuda çok araştırma yaptım, kendim de yurtdışına test gönderdim. Maalesef dna testi de kesin sonuç vermiyor, çok yüksek bir oranda biliyorlar, ama yanıldıkları da oluyor. Bu arada bu testler kesin bir sonuç göndermiyor, sonuç kağıdında yine bir olasılık yazıyor, kendimden biliyorum. Doktorlar direkt amniyosentezi önermiyorlar, çünkü onda 1% düşük riski var ve de ancak ileriki haftalarda yapılabiliyor.

Sagol cnm oyle yapayim ortalamadan yuksekmi riskim peki sizce doktor sadece risk var dedide cok anlamiyorum sonuclardan

Sende mi yaptirdin fetal dna benimdemi yuksek riskli doktor yuksek risk demedi az bi risk var dedi ama peki fetal dna doğrumu neden çıkıyo böyle ya yedigimiz ictigimiz etkiliyomu nerde yanlis yaptim acaba yani risk yoksa neden cikiyo ki ikili taramada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…