- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Sende sabah akşam gece gündüz demeden olur olmaz vakitte gir evlerine, kapılarını çal rahatsız et. Anlarlar belki, ne anlayışsız insanlar ya.Eşim de dahil sıkıntı çıkar canım eşim ailesinin tarafında her zaman
Dinsizin hakkından imansız gelir demişler canımAkıllı kadınsın hee son mesaj süper
Benim yaşadığım yerde 500 TL canım. Bebeğin bütün organlarına tek tek, ayrıntılı bakıyorlar.Kızlar detaylı ultrason o kadar pahalı mıymış ya hiç bilmiyordum800 ne gözünüzü seveyim.. Neyine kaç dk bakıyorlar ki?
Canım ense çok iyi gelmiş, bence gerek yok ama için nasıl rahat edecekse.Ultrasonda 12+5 te ense kalinligi 1.8 burun kemigide var dendi peki yurtdisindaki test kesin dogrumu cikiyo
Aldığım kiloları ben o kadar takmıyorum kafaya, bizim yerimize onlar niye takıyor bir türlü anlamıyorum. Ne desen anlamıyor bazıları canım, nafileBana da kayınvalidem sürekli “Kaç kilo aldın? Seni görenler, arkadaşların dedi mi sana çok kilo almışsın diye?” diye sorup duruyor, ters bir şey söylememek için dilimi ısırıyorum artık. Duyan beni obez sanacak. En son “Kaç kilo olduğum da aldığım da umrumda değil” dedim ama tınnnn.
İnşallah cnm inşallahYa canım inanan insanlarız. Eğer bizim onu yaşayacağımız varsa o test sonucu normal çıkıp da bebek hasta olabilir. Ama hasta denipde sağlıklı doğan da var. Yani bebeğimiz doğduktan sonra bı kaza geçirip engelli olmayacağının bir garantisi yok değil mi? Bizim bile garantimiz yok ama Rabbime siginacagiz ondan ne gelirse başımızın üstüne inan hamileliğim hiç rahat geçiremiyorum bir kez yaşadım bir kez daha yaşar mıyım diye ama önceden down sendrom hikayem var diye amniyosentes yaptırmamı istedi doktor yaptırmadm sonuç kötü çıksa aldırmayacağım aynı acıları yaşasam bile onun kalbi attığı sürece benim bebeğim o ister hasta olsun ister engelli napalm
Hem ben hiç ultrason iyi çıkıp da downlu doğan duymadım okumadim. Çok araştırdım bu hamileliğimden dolayı sende korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz
Sagol cnmCanım o zaman bence testi yaptır .Aklındaki soru işaretleri kalkar .evet pahalı ama en azından karar verme sürecini belirler .
Malesef gecerli dgl. 24. Haftadan sonra basliyo idari izinli olma durumu. Normal memurlar gibi dönüşümlü calisma var sadece.Kizlar konu Disi ama birsey sorayım ;tam kapanma hamile kadin memur için de geçer li mi idari izinli olma durumunet bir açıklama göremedim
Malesef cnm haklisin öyle yapayimCanım kan sonucu kesin sonuç eğer düşünürüm diyorsan gönder hem için rahat eder. Biliyorum ki bu psikolojide çok zor
Canım bende 31 yaşındayım tam bilmiyorum anlamıyorum ama kağıdı saklıyorum istersen karşılaştır diye atayım. Düşük risk dedi bana. Bu kadar üzüleceğine o testi yaptır derim. Zira insan hamileliği boyunca strese girer.Sagol cnm
Merhaba, bu konuda kesin teşhisi sadece amniyosentez verebiliyor, diğer bütün testler bir olasılık belirtiyor. Eğer maddi gücünüz varsa gönderin, ama oradan gelen sonuç da size kesin bir şey söylemeyecek. Oradan gelen sonuçta da risk yüksek çıkarsa, o zaman amniyosentez yaptırmaya karar verirsiniz doktorunuzla.Yurtdisina test yollamalimiyim sizce kafam allak bullak
Ewt kesin sonuç cikiyo . Canım hiç korkma allahın izniyle her şeyin temiz için rahat olsunUltrasonda 12+5 te ense kalinligi 1.8 burun kemigide var dendi peki yurtdisindaki test kesin dogrumu cikiyo
Merhaba, düzeltmek istiyorum, yurtdışındaki testte kesin sonuç çıkmıyor. Doğruluk derecesinin çok yüksek olduğunu söylüyorlar ama kesin değil, ve yanıldığı durumlar da olabiliyor. Tam kesin verebilecek tek şey amniyosentez yaptırmak.Ewt kesin sonuç cikiyo . Canım hiç korkma allahın izniyle her şeyin temiz için rahat olsun
Kesinlikle sağlıklı ve zamanında doğsunlar miniklerimiz inşallah önemli olan oŞimdi bencede erken ilerleyen zamanda sorariz bana hic geriden geliyo denmedi simdiye kadar belkide ultrasonlarda fark vardir bilmiyorum ilerleyen zamanda netlesir dogum zamanida saglikla gelsinlerde
Kesin sonuç değilmiş galiba ama kesin sonuç değilse insanlar neden o kadar para verip o sonuca güveniyorlar. O kan sonucuyla çocuğunu aldıranda vardır. o zman amniyosentez önerseler direk doktorlarCanım kan sonucu kesin sonuç eğer düşünürüm diyorsan gönder hem için rahat eder. Biliyorum ki bu psikolojide çok zor
İkili testin yüksek riskli çıkmış benim de 1:166 yüksek çıkmıştı fetal dna testini yaptırdım sonuç %99 gibi bir ihtimalle doğru çıkıyor ben bu ihtimale kesin diye bakıyorum açıkçası. 156 milyonda 1 falan yazıyor down sendromlu olma olasılığı sonuç kağıdında. İçini rahatlatmak için bence yeterli. Karar sizin tabii ki.Ultrasonda 12+5 te ense kalinligi 1.8 burun kemigide var dendi peki yurtdisindaki test kesin dogrumu cikiyo
Sonuçta şöyle düşünün DNA testi yaptırınca durum kesinleşecek. İkili test sadece olasılık veriyor, ve sizin sonuçlarınıza göre olasılığınız ortalamadan yüksek sadec. DNA testinde bu olasılık doğru mu değil mi anlaşılıyor. Kesin sonuç veriyor. İçinizi ferah tutun. 9 ay bu kaygıyı yaşamaktansa durumunuz varsa kesin yaptırın fetal DNA testini. İçiniz çok rahatlayacak bu test sonrasında inşallahMerhaba kızlar ikili tarama testi yaptirdim ve sonucum cikti sonuca gore doktor yurtdisina gonderelim dedi 3 bin fiyati var cok kötüyüm aglaya aglaya mahvoldu iftar vakti geldi nerdeyse bisey hazirlayamadim aglamaktan bana sonuc yollandi 31 yasindayim bakip yorum yaparmisiniz acaba
Malesef değil bende devlet memuruyum şu an idari izindeyim hamile olduğum için değil 10 yaş altı çocugum oldugu içinKizlar konu Disi ama birsey sorayım ;tam kapanma hamile kadin memur için de geçer li mi idari izinli olma durumunet bir açıklama göremedim
Tam tersi DNA testi kesin sonuç verir .. direkt bebeğin DNA’sı analiz edilir.. ama onun sonucu da olumsuz gelirse en son amniyosentez yapılıyor. Çünkü sağlıksız gebelik mevcutsa devlet sadece amniyosentez sonucuna göre kürtaja izin veriyor. Amniyosentez riskli bir işlem olduğu İçin en son aşamada uygulanıyor.Kesin sonuç değilmiş galiba ama kesin sonuç değilse insanlar neden o kadar para verip o sonuca güveniyorlar. O kan sonucuyla çocuğunu aldıranda vardır. o zman amniyosentez önerseler direk doktorlar
Kv nizin edepsizce ilişkiye mi giriyorsun diye sorması ne ahlakla ne din le bağdaşır nasıl edepsizler çıldırmamak mümkün değil. Ama sabreden kazanır en güzeli görmezden gelmek. Allah sabır versinÖyle insanlar çok canımbenim KV de öyleydi sen merdivenelrden hızlı inip çıkıyor ilişkiye mi giriyon ağır mi kaldiryon nie alttan baktırdı. Oyüzden düşük yaptin die die beynim gitti anlamıyorlar eni sonunda bende dedim benim ne suçum var oğluna şöyle üstüme gelmesin stresli donemlerdi. Kabahat sanki bendemis gibi yaşıyordum herşeyi şükür atlattık o durumları
Amannn Allaha hamdolsun ki artık tatlı telaşınız var. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın geri kalan tüm laflar dış kapının gerisinde kalsınÖyle insanlar çok canımbenim KV de öyleydi sen merdivenelrden hızlı inip çıkıyor ilişkiye mi giriyon ağır mi kaldiryon nie alttan baktırdı. Oyüzden düşük yaptin die die beynim gitti anlamıyorlar eni sonunda bende dedim benim ne suçum var oğluna şöyle üstüme gelmesin stresli donemlerdi. Kabahat sanki bendemis gibi yaşıyordum herşeyi şükür atlattık o durumları
Ben bu konuda çok araştırma yaptım, kendim de yurtdışına test gönderdim. Maalesef dna testi de kesin sonuç vermiyor, çok yüksek bir oranda biliyorlar, ama yanıldıkları da oluyor. Bu arada bu testler kesin bir sonuç göndermiyor, sonuç kağıdında yine bir olasılık yazıyor, kendimden biliyorum. Doktorlar direkt amniyosentezi önermiyorlar, çünkü onda 1% düşük riski var ve de ancak ileriki haftalarda yapılabiliyor.Tam tersi DNA testi kesin sonuç verir .. direkt bebeğin DNA’sı analiz edilir.. ama onun sonucu da olumsuz gelirse en son amniyosentez yapılıyor. Çünkü sağlıksız gebelik mevcutsa devlet sadece amniyosentez sonucuna göre kürtaja izin veriyor. Amniyosentez riskli bir işlem olduğu İçin en son aşamada uygulanıyor.
Sagol cnm oyle yapayim ortalamadan yuksekmi riskim peki sizce doktor sadece risk var dedide cok anlamiyorum sonuclardanSonuçta şöyle düşünün DNA testi yaptırınca durum kesinleşecek. İkili test sadece olasılık veriyor, ve sizin sonuçlarınıza göre olasılığınız ortalamadan yüksek sadec. DNA testinde bu olasılık doğru mu değil mi anlaşılıyor. Kesin sonuç veriyor. İçinizi ferah tutun. 9 ay bu kaygıyı yaşamaktansa durumunuz varsa kesin yaptırın fetal DNA testini. İçiniz çok rahatlayacak bu test sonrasında inşallah
Sende mi yaptirdin fetal dna benimdemi yuksek riskli doktor yuksek risk demedi az bi risk var dedi ama peki fetal dna doğrumu neden çıkıyo böyle ya yedigimiz ictigimiz etkiliyomu nerde yanlis yaptim acaba yani risk yoksa neden cikiyo ki ikili taramadaİkili testin yüksek riskli çıkmış benim de 1:166 yüksek çıkmıştı fetal dna testini yaptırdım sonuç %99 gibi bir ihtimalle doğru çıkıyor ben bu ihtimale kesin diye bakıyorum açıkçası. 156 milyonda 1 falan yazıyor down sendromlu olma olasılığı sonuç kağıdında. İçini rahatlatmak için bence yeterli. Karar sizin tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?