2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sonucta ne yaptin hamileligi surdurdunmu

Senin riskin dusukmuş benim yuksekmiş onu analdim

Canım eşimden yüz buluyor yoksa ben mesafe koyduğum zaman kapımı bile çalmaz eşim yokken, benim en başta eşime olması gereken olmaması gereken şeyleri öğretmem lazım, eşimle tartışıyoruz zaten böyle şeyler olduğunda o ailesine toz kondurmamak için elinden geleni yapıyor istemediğimi net bir şekilde söyledim tekrarı olduğunda görümcemle kendim konuşacağım artık..

Canım olabiliyormuş böyle lekeler bende bi yerde okumuştum ama için rahat edecekse cildiyeye görün ama hamilelikte benler kahverengi lekeler çıkma durumları varmış normalde kontrolüne gittiğinde sorarsın olmazsa..

Canım sonuçlar her zaman doğru çıkmıyor yaşın çokta ileri yaş değil riskli diye çıkıp normal doğan çok bebek var üzme kendini bu kadar

Canım sonuçlar her zaman doğru çıkmıyor yaşın çokta ileri yaş değil riskli diye çıkıp normal doğan çok bebek var üzme kendini bu kadar
Sanırım ben karar verdim yurtdisina yollayip cocugu aldiracam onada yazık ben aylarca ugrastim olsun diye demek hayirli degilmis yapacak bisey yok

Kesinlikle devlette yaptıramazsam bende yaptrmam sanırım . Oğlumda yaptrmjstım 350 lira idi ozaman ama şıan çok gereksiz geliyor dünya para

Sagol cnm oyle yapayim ortalamadan yuksekmi riskim peki sizce doktor sadece risk var dedide cok anlamiyorum sonuclardan
Ben yorum yapmadım analiz sonucunuzu okudum sadece teknik konularda eğitimim var. Risk var denmesinin riski bu sonuç. Orada cut off değeri üstünde diyor yani eşik değeri ya da ortala değer , ya da olması gereken değer demek diye düşünün. Ama bu sadece bir olasılık veriyor. Doktorunuz dediği gibi risk değeri oluşturuyor . DNA testinde sonucunuzun iyi geleceğine inanıyorum .

Eklentiler

• FDE24F35-C85D-4AF5-9CDC-193CCDB4F5FF.webp
    18 KB · Görüntüleme: 57
Sanırım ben karar verdim yurtdisina yollayip cocugu aldiracam onada yazık ben aylarca ugrastim olsun diye demek hayirli degilmis yapacak bisey yok
Canım dur neden hemen olumsuz düşünüp kendini üzüyorsun ki? Yurt dışına test gönder bakalım sonucu ne gelecek. Böyle ikili tarama da yüksek çıkıp fetal dnası temiz çıkan çok kişi var.

Sende sabah akşam gece gündüz demeden olur olmaz vakitte gir evlerine, kapılarını çal rahatsız et. Anlarlar belki, ne anlayışsız insanlar ya.
Yok canım anlamazlar emin ol başta yeni evliyim daha ortamı insanları eşimi bile yeni tanıyorum o zamanlar görümcem sanki onunla evlenmişim gibi baya sahiplendi bende cahillik dönemleri her çağırdıklarında ortamda rahat olmasam bile gidiyordum sonra eşim görümcemin eşinin yanına sanki gidiyomuşum sanki o yüzden ordaymışım gibi cümleler kurdu, eşi de hiç bi zaman bizim yanımızda olmazdı ama yine de kafasında kurmasından dolayı bende o günden sonra dedim bu insanlardan herşey beklenir, kendisi gibi sanıyor herkesi demek dedim bu zamana kadar kendimi sanki eşim korumuş bu yaşıma getirmiş doğruyu yanlışı öğretmiş gibi zamanında kendi yaptıklarından pay biçerek kafasında bişeyler kurmuş, eşimi ne yazık ki tam tanımadan evlenmenin ceremesini çektim o dönem görümcem de değişti bu zaman zarfında bende o sayede kapımı artık kapatabildim, insan tanımamanın saflığını ilk dönemler çok yaşadım hayatı evlenince öğrenirsin derlerdi doğruymuş o zor zamanların tek iyi yanı bana geri çekilmek için bahane vermeleri oldu bende o anı fırsata çevirdim görümcem tekrar eskiye döndürmeye çalışıyor ama ben o dönemi unutmuyorum abi kardeş öğrettiler bana hayatı herkes iyi diyodum evlenmeden önce şimdi artık herkese evet demenin iyi bişey olmadığını her çağrılan yere gitmemek gerektiğini yaşaya yaşaya öğrettiler.. ben bir kere kapıyı çalsam devamı gelir bizim kapı kapanmaz bu sefer yine abi kardeş devam ederler keyiflerine

Cut off değeri var onun sınırlarının dışına çıkınca riskli deniyor genel olarak. Kombine risk önemli olan o da yüksek riskli görünmüyor aslında ondan demiştir doktorun.
Ben yaptırdım çünkü 6 ay huzursuz olmak istemedim. İkili test neden riskli çıktı dedim doktora fetal dna temizken, olabiliyor bazen bu bir tahmin gibi dedi.

Canım yurt dışına gönder ama kesin sonuç çıkmıyor ki her zaman kesin sonucu veren testleri yaptır ultrason sonuçların da iyi zaten içini ferah tut en kötüsüne hazırlama kendini

Amannn Allaha hamdolsun ki artık tatlı telaşınız var. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın geri kalan tüm laflar dış kapının gerisinde kalsın
Amin sağol canım şükür o laflar söylentiler geride kaldı bitti Rabb'im herkese bağışlasın evlatlarini

Kızlar Merhaba! Bizde bugün kontrole gittik cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacakmış inşallah 4 lü test için kan verdik 10 güne çıkacakmış
Allah bağışlasın canim hergun ne güzel cinsiyetler öğreniliyor darısı başıma diye diye ne olacak ins bende öğrenirim

Kv nizin edepsizce ilişkiye mi giriyorsun diye sorması ne ahlakla ne din le bağdaşır nasıl edepsizler çıldırmamak mümkün değil. Ama sabreden kazanır en güzeli görmezden gelmek. Allah sabır versin
Ya ne diyim KV dir buyugumdur inceden alttan o mesajı veriyor kısa cevapla anlayam die diyecek birşey bulamıyorm o kafala stresle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…