- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
Sonucta ne yaptin hamileligi surdurdunmuBen bu konuda çok araştırma yaptım, kendim de yurtdışına test gönderdim. Maalesef dna testi de kesin sonuç vermiyor, çok yüksek bir oranda biliyorlar, ama yanıldıkları da oluyor. Bu arada bu testler kesin bir sonuç göndermiyor, sonuç kağıdında yine bir olasılık yazıyor, kendimden biliyorum. Doktorlar direkt amniyosentezi önermiyorlar, çünkü onda 1% düşük riski var ve de ancak ileriki haftalarda yapılabiliyor.
Ah inşallah ahEwt kesin sonuç cikiyo . Canım hiç korkma allahın izniyle her şeyin temiz için rahat olsun
Senin riskin dusukmuş benim yuksekmiş onu analdimCanım bende 31 yaşındayım tam bilmiyorum anlamıyorum ama kağıdı saklıyorum istersen karşılaştır diye atayım. Düşük risk dedi bana. Bu kadar üzüleceğine o testi yaptır derim. Zira insan hamileliği boyunca strese girer.
Canım eşimden yüz buluyor yoksa ben mesafe koyduğum zaman kapımı bile çalmaz eşim yokken, benim en başta eşime olması gereken olmaması gereken şeyleri öğretmem lazım, eşimle tartışıyoruz zaten böyle şeyler olduğunda o ailesine toz kondurmamak için elinden geleni yapıyor istemediğimi net bir şekilde söyledim tekrarı olduğunda görümcemle kendim konuşacağım artık..Hangi devirde yaşıyoruz bu neyin aklı.!!!Bence açık açık konuşun anahtarı alın sonra da kilidi değiştirin benim evimin anahtarı kimse de olmaz olamaz da bazen görümcem habersiz geliyor zile basıyor onu bile azarlıyorum bu ne saygısızlık diye yapma canım kendini ezdirme
Canım olabiliyormuş böyle lekeler bende bi yerde okumuştum ama için rahat edecekse cildiyeye görün ama hamilelikte benler kahverengi lekeler çıkma durumları varmış normalde kontrolüne gittiğinde sorarsın olmazsa..Kızlar merhaba, kusura bakmazsanız size sırtımın resmini göndermek istiyorum. Eşim farketti, sırtımın özellikle sağ tarafında bir sürü kahverengi leke çıkmış, hiç yoktu. Neden acaba? Korona ve sokağa çıkma yasaklarından dolayı hastaneye gitmek istemiyorum ama sanırım bir cildiyeciye gitmem gerekecek. Mememin üstünde de bir et beni gibi bir şey çıkmış
Canım sonuçlar her zaman doğru çıkmıyor yaşın çokta ileri yaş değil riskli diye çıkıp normal doğan çok bebek var üzme kendini bu kadarMerhaba kızlar ikili tarama testi yaptirdim ve sonucum cikti sonuca gore doktor yurtdisina gonderelim dedi 3 bin fiyati var cok kötüyüm aglaya aglaya mahvoldu iftar vakti geldi nerdeyse bisey hazirlayamadim aglamaktan bana sonuc yollandi 31 yasindayim bakip yorum yaparmisiniz acaba
Sanırım ben karar verdim yurtdisina yollayip cocugu aldiracam onada yazık ben aylarca ugrastim olsun diye demek hayirli degilmis yapacak bisey yokCanım sonuçlar her zaman doğru çıkmıyor yaşın çokta ileri yaş değil riskli diye çıkıp normal doğan çok bebek var üzme kendini bu kadar
Kesinlikle devlette yaptıramazsam bende yaptrmam sanırım . Oğlumda yaptrmjstım 350 lira idi ozaman ama şıan çok gereksiz geliyor dünya paraEwt malesef. Baktım olmadi detaylı ultrasyona girmem oğlumdada girmemistim gerçekten cok pahali . Benimm gittigim hastanede 800 lira yine çevre özellerde 400 500 var ama ne gerek diyorum onla bebeğe alışveriş yapılır
Maalesef ocaktan önce 650 idi zam gelmiş 800 şuan . Acıyorum valla resmen kapitalizmin daniskasıKızlar detaylı ultrason o kadar pahalı mıymış ya hiç bilmiyordum800 ne gözünüzü seveyim.. Neyine kaç dk bakıyorlar ki?
Ben yorum yapmadım analiz sonucunuzu okudum sadece teknik konularda eğitimim var. Risk var denmesinin riski bu sonuç. Orada cut off değeri üstünde diyor yani eşik değeri ya da ortala değer , ya da olması gereken değer demek diye düşünün. Ama bu sadece bir olasılık veriyor. Doktorunuz dediği gibi risk değeri oluşturuyor . DNA testinde sonucunuzun iyi geleceğine inanıyorum .Sagol cnm oyle yapayim ortalamadan yuksekmi riskim peki sizce doktor sadece risk var dedide cok anlamiyorum sonuclardan
Canım dur neden hemen olumsuz düşünüp kendini üzüyorsun ki? Yurt dışına test gönder bakalım sonucu ne gelecek. Böyle ikili tarama da yüksek çıkıp fetal dnası temiz çıkan çok kişi var.Sanırım ben karar verdim yurtdisina yollayip cocugu aldiracam onada yazık ben aylarca ugrastim olsun diye demek hayirli degilmis yapacak bisey yok
Yok canım anlamazlar emin ol başta yeni evliyim daha ortamı insanları eşimi bile yeni tanıyorum o zamanlar görümcem sanki onunla evlenmişim gibi baya sahiplendi bende cahillik dönemleri her çağırdıklarında ortamda rahat olmasam bile gidiyordum sonra eşim görümcemin eşinin yanına sanki gidiyomuşum sanki o yüzden ordaymışım gibi cümleler kurdu, eşi de hiç bi zaman bizim yanımızda olmazdı ama yine de kafasında kurmasından dolayı bende o günden sonra dedim bu insanlardan herşey beklenir, kendisi gibi sanıyor herkesi demek dedim bu zamana kadar kendimi sanki eşim korumuş bu yaşıma getirmiş doğruyu yanlışı öğretmiş gibi zamanında kendi yaptıklarından pay biçerek kafasında bişeyler kurmuş, eşimi ne yazık ki tam tanımadan evlenmenin ceremesini çektim o dönem görümcem de değişti bu zaman zarfında bende o sayede kapımı artık kapatabildim, insan tanımamanın saflığını ilk dönemler çok yaşadım hayatı evlenince öğrenirsin derlerdi doğruymuş o zor zamanların tek iyi yanı bana geri çekilmek için bahane vermeleri oldu bende o anı fırsata çevirdim görümcem tekrar eskiye döndürmeye çalışıyor ama ben o dönemi unutmuyorum abi kardeş öğrettiler bana hayatı herkes iyi diyodum evlenmeden önce şimdi artık herkese evet demenin iyi bişey olmadığını her çağrılan yere gitmemek gerektiğini yaşaya yaşaya öğrettiler.. ben bir kere kapıyı çalsam devamı gelir bizim kapı kapanmaz bu sefer yine abi kardeş devam ederler keyiflerineSende sabah akşam gece gündüz demeden olur olmaz vakitte gir evlerine, kapılarını çal rahatsız et. Anlarlar belki, ne anlayışsız insanlar ya.
Cut off değeri var onun sınırlarının dışına çıkınca riskli deniyor genel olarak. Kombine risk önemli olan o da yüksek riskli görünmüyor aslında ondan demiştir doktorun.Sende mi yaptirdin fetal dna benimdemi yuksek riskli doktor yuksek risk demedi az bi risk var dedi ama peki fetal dna doğrumu neden çıkıyo böyle ya yedigimiz ictigimiz etkiliyomu nerde yanlis yaptim acaba yani risk yoksa neden cikiyo ki ikili taramada
Canım yurt dışına gönder ama kesin sonuç çıkmıyor ki her zaman kesin sonucu veren testleri yaptır ultrason sonuçların da iyi zaten içini ferah tut en kötüsüne hazırlama kendiniSanırım ben karar verdim yurtdisina yollayip cocugu aldiracam onada yazık ben aylarca ugrastim olsun diye demek hayirli degilmis yapacak bisey yok
MaşaAllah canım sağlıkla al kızını kucağınaKızlar Merhaba! Bizde bugün kontrole gittik cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacakmış inşallah4 lü test için kan verdik 10 güne çıkacakmış
Sağol cnm hepbirlikte inşallahMaşaAllah canım sağlıkla al kızını kucağına
Amin sağol canımAmannn Allaha hamdolsun ki artık tatlı telaşınız var. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın geri kalan tüm laflar dış kapının gerisinde kalsın
Allah bağışlasın canimKızlar Merhaba! Bizde bugün kontrole gittik cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacakmış inşallah4 lü test için kan verdik 10 güne çıkacakmış
Ya ne diyim KV dir buyugumdur inceden alttan o mesajı veriyor kısa cevapla anlayam dieKv nizin edepsizce ilişkiye mi giriyorsun diye sorması ne ahlakla ne din le bağdaşır nasıl edepsizler çıldırmamak mümkün değil. Ama sabreden kazanır en güzeli görmezden gelmek. Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?