2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yani benimki yuksek riskli mi orta mı dusukmu acaba pazartesiye kadar doktora gidemicemde stresliyim cnm bayagi

Anladım cnm cok sagol yani riskim yuksek kombine riskim iyi anladigim sadece hormonal sorun var bilgin oldugu icin soruyorum sık bogaz etmek istemem hormonal sorun ne demek yani kombine risk altinda yazmis ya hormonal sorun neden oluyo acaba ve hormonlarmi daha önemli bi de bu hormonlar cocugun hormonlarinidami etkiliyo sacma gelebilir ama aklima takiliyolar

Valla doğru diyorsun canım insan evlenince öğreniyor hayatı. İster yıllarca konuş evlen, ister iki gün konuş evlen insan kocası hakkında bile her gün yeni yeni şeyler keşfediyor, yeni huylarını öğreniyor. Rabbim evimizi yuvamız kem gözlerden, kötülerden korusun hepimize huzur mutluluk versin inlallah

Ben 12. Haftada ağrım var diye doktoruma gittim. Sol tarafta ağrının olduğu yeri gösterdiğimde doktor bebeğimin ayaklarını gösterdi bana bebeği hissediyorsun dedi. Şuanda 17. Haftadayım çok daha net hissediyorum.

Düz yatıp karnımı içine çekip sıktığımda nerde olduğunu bile dışarıdan görebiliyorum şuanda. Zayıf olmanın avantajları

Gen testi yaptırmayı düşündünüz mü? 99% sonuç veriyor ve 2li 3 lü 4 lü taramalara gerek kalmıyor

O kadar ayrıntıyı ben de bilmiyorum maalesef tıp eğitimim yok .. ama ikili testin verileri istatistiksel veriler ve ultrason sonucuyla doktor tarafından yorumlanıyor. Doktorunuz DNA önerdiyse yaptırın ve şüpheden kurtulun.kendinizi yıpratmayın.. Bence DNA sonucunuz temiz gelecektir muhtemelen, ama bunu testi yaptırmadan bilemezsiniz. hep olumlu düşünün lütfen, stres hamilelikte bebeğinizi de etkiliyor çünkü.

Ah cnm hic uyuyabilmismiyim bugun acaba stres ne ki aglamami durduramiyorum cvs duydum bi de onuda yaptirmak istiyorum gebeligi sonlandirmak icin niftye daha az guveniyorum açıkcasi eğer biseyi yoksa bu cocugun bu yasadıklarima yanarım ama var diyo içim susturamiyorum icimdeki sesi etkilendim diye heralde tesekkur ederim bu arada cevabin icin

Canım en kesini Cvs ya da amniyosentez ama denildiği gibi doktorlar küçük de olsa bir düşük riski olduğu için hemen onu önermeyebiliyorlar. Hemen bebeğinden vazgeçme, doktorunla tekrar konuşursun olmadı direkt bu testlerden birini yaptırırsın, en azından kesin sonuç. Nifty’de sağlam çıkıp down doğan da okudum, tam tersi kötü çıkıp amniyosentez de sağlam çıkan da, yani %1 de olsa bir hata olabiliyor gerçekten. Ben Allah’ın izniyle bebeğin sağlıklı olduğunu düşünüyorum, şimdiden geçmiş olsun.

Sagol cnm inşallah òyledir

Kızlar benim eşim ikili test yaptırmama izin vermedi. Sonuç ne olursa olsun müdahale etmeyecez diyor. Ama ben onunla aynı fikirde değilim. Önümüzdeki hafta gidip üçlü tarama testi yaptırmayı düşünüyorum. 18. haftada yaptırmak güvenilirliğini düşürüyor mu Bilgisi olan var mı?

Ya arkadaşlar bi sorum olacak ben ikiz doğum yaptığım halde tek çatlağım olmadı ama şimdi 14 haftalığım çatlamaya başladı ki daha kilo bile almadım üstelik yağ ve jel de kullanıyorum neden sizce keyfim kaçtı baya

Gen testi yaptırmayı düşündünüz mü? 99% sonuç veriyor ve 2li 3 lü 4 lü taramalara gerek kalmıyor
Yok canım maddi açıdan zorlanacağım için düşünmedim. Ama zaten sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum bu yüzden amniyosentez ede gerek duymadım ultrason bulguları normal çok şükür

Canım ben CVS yaptırdım ama hücre üretilemedi en iyisi amniyosentez bence hem CVS ye göre daha kolay bir işlem

Kilo almamaniza rağmen bu haftada catlamaniz çok garip

İnanılmaz baş ağrısı yaşıyorum. Kafamı bir cm eğemiyorum bazen zonkluyor. Bu haftalarda bebeğin oksijen ihtiyacı arttığı için vücudumuz tepki veriyor, başımız ağrıyormuş.
Bu mesajı gördüğüm çok iyi oldu kuzuBende bu başım niye çatlıyo diyodum

Bana da 17. Haftada yapacak. Normal değil mi tarihi? Bir şey çıksa dahi eşinizin rızası olmadan aldirabiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…