Canım birşey çıksa öncelikle amniyosentez isterler eğer oda aynı sonucu verirse size sorarlar ama eşinin imzası olması gerekiyor amniyosentez de yada CVS de bile eşin imzası gerekiyor düşük tehlikesi olduğu için.Bana da 17. Haftada yapacak. Normal değil mi tarihi? Bir şey çıksa dahi eşinizin rızası olmadan aldirabiliyor musunuz?
Bence de öyledir canım. Ben Yukarıdaki üye için sormuştum onu. Ben bebeğimde bir şey çıksa dahi aldırmayı düşünmüyorum, başta eşim karşı çıkar buna zaten.Canım birşey çıksa öncelikle amniyosentez isterler eğer oda aynı sonucu verirse size sorarlar ama eşinin imzası olması gerekiyor amniyosentez de yada CVS de bile eşin imzası gerekiyor düşük tehlikesi olduğu için.
Amin inşallah canım, Rabbim eşlerimize de başkalarına gösterdikleri merhameti, hakkaniyeti bizlere de göstermelerini nasip etsin inşallahValla doğru diyorsun canım insan evlenince öğreniyor hayatı. İster yıllarca konuş evlen, ister iki gün konuş evlen insan kocası hakkında bile her gün yeni yeni şeyler keşfediyor, yeni huylarını öğreniyor. Rabbim evimizi yuvamız kem gözlerden, kötülerden korusun hepimize huzur mutluluk versin inlallah
Olsun canım geç öğrensen de en azından cinsiyeti tam kesinleşmiş olurAllah bağışlasın canimhergun ne güzel cinsiyetler öğreniliyor darısı başıma diye diye ne olacak ins bende öğrenirim
Bende aynı şekilde canım. Başı solda, ayakları sağda şuan. Ara sıra dönüyor gibi oluyor, karnımın içi hareketleniyor ordan anlıyorumBen 12. Haftada ağrım var diye doktoruma gittim. Sol tarafta ağrının olduğu yeri gösterdiğimde doktor bebeğimin ayaklarını gösterdi banabebeği hissediyorsun dedi. Şuanda 17. Haftadayım çok daha net hissediyorum.
Düz yatıp karnımı içine çekip sıktığımda nerde olduğunu bile dışarıdan görebiliyorum şuanda. Zayıf olmanın avantajları
Ben fetal dna yaptırdım, çünkü 43 yaşındayım... yaş ilerledikçe riskler artıyor malesef. Yaşım yüksek olduğu için ikili test yaptırmadan direkt olarak yurtdışına test gönderdim, test sonuçları düşük risk olarak geldiSende mi yaptirdin fetal dna benimdemi yuksek riskli doktor yuksek risk demedi az bi risk var dedi ama peki fetal dna doğrumu neden çıkıyo böyle ya yedigimiz ictigimiz etkiliyomu nerde yanlis yaptim acaba yani risk yoksa neden cikiyo ki ikili taramada
Merhaba, tekrar yazıyorum, o testler kesin sonuç vermiyor, amniyosentez yaptırmadan sakın aldırmayın çocuğu, doktor da almaz zaten. Kesin netice amniyosentezle anlaşılıyor. İnşallah fetal dna dan da amniyosentezden de güzel sonuçlar alırsınız.Sanırım ben karar verdim yurtdisina yollayip cocugu aldiracam onada yazık ben aylarca ugrastim olsun diye demek hayirli degilmis yapacak bisey yok
Nedenini hiç bilmiyorum canım kuru ciltten olur diye okumuştum, ilk gebeliğinde olmamış belki o zaman vücudunun neme ihtiyacı yokmuştur, şimdi cildin kuruduysa olmuş olabilir, kiloda almamışsın ama Allah Allah, benim daha ilk gebeliğimde karnım göbek deliğimden alt tarafı çatlamıştı ama öyle böyle değil, çözümde bulamadım tabi engelde olamadım o zaman, yavrularımdan hatıra kaldıYa arkadaşlar bi sorum olacak ben ikiz doğum yaptığım halde tek çatlağım olmadı ama şimdi 14 haftalığım çatlamaya başladı ki daha kilo bile almadım üstelik yağ ve jel de kullanıyorum neden sizce keyfim kaçtı baya
17+4 hala hissetmiyorum kızımda da 20. Hafta dolaylarında hissettim endişelenme canım göbek çevresi yağlı ise daha geç hissediliyor hisseden birçok arkadaş 50 kilo civarı2.gebeliği olup bebeğini hissetmeyen varmı kızlar.??16+6 günlük hamileyim henüz hissetmiyorum 74 kiloyum kilolu olduğum için mi acaba..? 2.cide daha erken hissedilir deniyordu
17+4 hala hissetmiyorum kızımda da 20. Hafta dolaylarında hissettim endişelenme canım göbek çevresi yağlı ise daha geç hissediliyor hisseden birçok arkadaş 50 kilo civarı
Canım benim 3. Gebeliğim ve 17+6 günlük oldum şu 3 yada dört gündür hissetmeye başladım daha, hiç canını sıkma bir iki haftaya sende hissedersin2.gebeliği olup bebeğini hissetmeyen varmı kızlar.??16+6 günlük hamileyim henüz hissetmiyorum 74 kiloyum kilolu olduğum için mi acaba..? 2.cide daha erken hissedilir deniyordu
Üzme kendini Canım kaygılanma iyi düşün lütfen 15 kilo kızım onu kucağıma almak kaldırmak durumunda kalıyorumÖnceki gebeliğim düşük olduğu için endişelenmemeye çalışıyorum canım ama işte evham yapıyor insan elinde olmadan.. Dün buzdolabından ağır bi şey kaldırdım aklımı kurcalayıp duruyor... İnşallah hepimiz sağlıklı şekilde kavuşuruz bebeklerimize
İnşallah canım Allaha emanetizÜzme kendini Canım kaygılanma iyi düşün lütfen 15 kilo kızım onu kucağıma almak kaldırmak durumunda kalıyorum
Korkma canım kaygını anlıyorum ama sakin ol 12. Haftadan sonra düşük riski epeyce azalıyorİnşallah canım Allaha emanetiz4 kiloya yakındı aldığım şey.. Tahmin edemedim ağır olacağını almazdım değilse
İnşallah canımCanım benim 3. Gebeliğim ve 17+6 günlük oldum şu 3 yada dört gündür hissetmeye başladım daha, hiç canını sıkma bir iki haftaya sende hissedersin
Evet canım ama 2.hamileliğimde 16 haftalık kayıp yaşadım o çok etkiliyor şu anda aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama bilinç altıKorkma canım kaygını anlıyorum ama sakin ol 12. Haftadan sonra düşük riski epeyce azalıyor
Hiç bir şey olmayacak Alllahın izniyleEvet canım ama 2.hamileliğimde 16 haftalık kayıp yaşadım o çok etkiliyor şu anda aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama bilinç altı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?