2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bana da 17. Haftada yapacak. Normal değil mi tarihi? Bir şey çıksa dahi eşinizin rızası olmadan aldirabiliyor musunuz?
Canım birşey çıksa öncelikle amniyosentez isterler eğer oda aynı sonucu verirse size sorarlar ama eşinin imzası olması gerekiyor amniyosentez de yada CVS de bile eşin imzası gerekiyor düşük tehlikesi olduğu için.

Bence de öyledir canım. Ben Yukarıdaki üye için sormuştum onu. Ben bebeğimde bir şey çıksa dahi aldırmayı düşünmüyorum, başta eşim karşı çıkar buna zaten.

Amin inşallah canım, Rabbim eşlerimize de başkalarına gösterdikleri merhameti, hakkaniyeti bizlere de göstermelerini nasip etsin inşallah

Allah bağışlasın canim hergun ne güzel cinsiyetler öğreniliyor darısı başıma diye diye ne olacak ins bende öğrenirim
Olsun canım geç öğrensen de en azından cinsiyeti tam kesinleşmiş olur bazen kız diyolar erkek, erkek diyolar kız çıkıyor en son bana erkek dediler ama yine de belki değişir diye emin olamıyorum

Bende aynı şekilde canım. Başı solda, ayakları sağda şuan. Ara sıra dönüyor gibi oluyor, karnımın içi hareketleniyor ordan anlıyorum

Ben fetal dna yaptırdım, çünkü 43 yaşındayım... yaş ilerledikçe riskler artıyor malesef. Yaşım yüksek olduğu için ikili test yaptırmadan direkt olarak yurtdışına test gönderdim, test sonuçları düşük risk olarak geldi Şimdi detaylı ultrasonu bekliyorum, oradan gelecek duruma göre amniyosentez yaptırıp yaptırmayacağıma karar vereceğim. Nihai sonuç sadece amniyosentez gibi işlemlerde anlaşılabiliyor.

Sanırım ben karar verdim yurtdisina yollayip cocugu aldiracam onada yazık ben aylarca ugrastim olsun diye demek hayirli degilmis yapacak bisey yok
Merhaba, tekrar yazıyorum, o testler kesin sonuç vermiyor, amniyosentez yaptırmadan sakın aldırmayın çocuğu, doktor da almaz zaten. Kesin netice amniyosentezle anlaşılıyor. İnşallah fetal dna dan da amniyosentezden de güzel sonuçlar alırsınız.

Nedenini hiç bilmiyorum canım kuru ciltten olur diye okumuştum, ilk gebeliğinde olmamış belki o zaman vücudunun neme ihtiyacı yokmuştur, şimdi cildin kuruduysa olmuş olabilir, kiloda almamışsın ama Allah Allah, benim daha ilk gebeliğimde karnım göbek deliğimden alt tarafı çatlamıştı ama öyle böyle değil, çözümde bulamadım tabi engelde olamadım o zaman, yavrularımdan hatıra kaldı

Son düzenleme:
2.gebeliği olup bebeğini hissetmeyen varmı kızlar.??16+6 günlük hamileyim henüz hissetmiyorum 74 kiloyum kilolu olduğum için mi acaba..? 2.cide daha erken hissedilir deniyordu
17+4 hala hissetmiyorum kızımda da 20. Hafta dolaylarında hissettim endişelenme canım göbek çevresi yağlı ise daha geç hissediliyor hisseden birçok arkadaş 50 kilo civarı

Et beni ilk hamileliğimde bendede olmuştu boyum kısmında doktor hormonlar değişiyor normal demişti sonra kendiliğinden geçti.. Bu hafta bende ayrıntılı ultrason için randevu aldım 7 Haziran için üniversite hastanesinden 22.haftaya geliyor .Devlet hastanesine gidiyorum 12.haftada söyledi drum erken al sıra bulmak zor olabilir diye alacaksınız erkenden alın kızlar..

17+4 hala hissetmiyorum kızımda da 20. Hafta dolaylarında hissettim endişelenme canım göbek çevresi yağlı ise daha geç hissediliyor hisseden birçok arkadaş 50 kilo civarı

Önceki gebeliğim düşük olduğu için endişelenmemeye çalışıyorum canım ama işte evham yapıyor insan elinde olmadan.. Dün buzdolabından ağır bi şey kaldırdım aklımı kurcalayıp duruyor... İnşallah hepimiz sağlıklı şekilde kavuşuruz bebeklerimize

2.gebeliği olup bebeğini hissetmeyen varmı kızlar.??16+6 günlük hamileyim henüz hissetmiyorum 74 kiloyum kilolu olduğum için mi acaba..? 2.cide daha erken hissedilir deniyordu
Canım benim 3. Gebeliğim ve 17+6 günlük oldum şu 3 yada dört gündür hissetmeye başladım daha, hiç canını sıkma bir iki haftaya sende hissedersin

Üzme kendini Canım kaygılanma iyi düşün lütfen 15 kilo kızım onu kucağıma almak kaldırmak durumunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…