Amin canım inşallahHiç bir şey olmayacak Alllahın izniyle
Ben 14 haftalığım. Doktorumuz kesin sonuç için önermişti geçen hafta yaptırdım. Maliyeti yüksek gerçekten. Bizde sonuç ne olursa olsun bebeğimizden vazgeçmeyeceğiz. Ama eşimin içi rahat edemedi öğrenmek için ısrar etti. bekliyoruz şimdi Allah’ın izniyle hayırlı sonucu. Cinsiyetinde emin olamamıştı doktor şimdi o da kesinleşmiş olacak :)Yok canım maddi açıdan zorlanacağım için düşünmedim. Ama zaten sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum bu yüzden amniyosentez ede gerek duymadım ultrason bulguları normal çok şükür
Kafanın rahat olması o kadar önemli ki keşke diyorum CVS sonucum çıksaydı en azından ne olduğunu bilirdim. Sürekli birşey var mı acaba diye düşünüyorum üçlü test verdim onu bekliyorum bakalım ne olacakBen 14 haftalığım. Doktorumuz kesin sonuç için önermişti geçen hafta yaptırdım. Maliyeti yüksek gerçekten. Bizde sonuç ne olursa olsun bebeğimizden vazgeçmeyeceğiz. Ama eşimin içi rahat edemedi öğrenmek için ısrar etti. bekliyoruz şimdi Allah’ın izniyle hayırlı sonucu. Cinsiyetinde emin olamamıştı doktor şimdi o da kesinleşmiş olacak :)
ben küçükköy bilge hastanesine gidiyorum oğuz güler doktorum hastanede ayrıntılının fiyatı 450 dedilerkızlar istanbulda detaylı ultrason yaptıracak olan var mı nereyi düşünüyorsunuz?
4 kilodan falan bir şey olmaz canım Allahin izniyle. Ben 5 kiloluk bidonlari falan kaldırıyorum valla. Her zaman eşimi nerde bulayım..İnşallah canım Allaha emanetiz4 kiloya yakındı aldığım şey.. Tahmin edemedim ağır olacağını almazdım değilse
AminKafanın rahat olması o kadar önemli ki keşke diyorum CVS sonucum çıksaydı en azından ne olduğunu bilirdim. Sürekli birşey var mı acaba diye düşünüyorum üçlü test verdim onu bekliyorum bakalım ne olacakgüzel sonuçlar gelsin sizinde inşaallah
İnşaallah canımAmininşallah sizde hayırlı haberlerini alırsınız
İns net öğrenirim ben . Bu yil herkesde bunu dile geitiroyor bir seferde net ogrenemiyorlarOlsun canım geç öğrensen de en azından cinsiyeti tam kesinleşmiş olurbazen kız diyolar erkek, erkek diyolar kız çıkıyor en son bana erkek dediler ama yine de belki değişir diye emin olamıyorum
200 altı riskli deniyor. 50 altı çıkıp fetal dna normal çıkan çok var. İnsan telaşlanıyor ama sakin olman lazım ikili test sonucu tanı değil ki kendini üzmeni gerektirecek bi şey yok şu an.Yani benimki yuksek riskli mi orta mı dusukmu acaba pazartesiye kadar doktora gidemicemde stresliyim cnm bayagi
İnsallah çok sagol doktora gidecem ona gore yazacam yine buraya200 altı riskli deniyor. 50 altı çıkıp fetal dna normal çıkan çok var. İnsan telaşlanıyor ama sakin olman lazım ikili test sonucu tanı değil ki kendini üzmeni gerektirecek bi şey yok şu an.
İnsallah fetal dna yaptirayim o zMan pahali ama yaptirayim sonuca göre amniyosentez yapiyolarmişMerhaba, tekrar yazıyorum, o testler kesin sonuç vermiyor, amniyosentez yaptırmadan sakın aldırmayın çocuğu, doktor da almaz zaten. Kesin netice amniyosentezle anlaşılıyor. İnşallah fetal dna dan da amniyosentezden de güzel sonuçlar alırsınız.
Canım o uzanınca sıkınca benimde beliriyor sağ taraf böyle ufak top gibiBen 12. Haftada ağrım var diye doktoruma gittim. Sol tarafta ağrının olduğu yeri gösterdiğimde doktor bebeğimin ayaklarını gösterdi banabebeği hissediyorsun dedi. Şuanda 17. Haftadayım çok daha net hissediyorum.
Düz yatıp karnımı içine çekip sıktığımda nerde olduğunu bile dışarıdan görebiliyorum şuanda. Zayıf olmanın avantajları
Ah ne güzelBen 12. Haftada ağrım var diye doktoruma gittim. Sol tarafta ağrının olduğu yeri gösterdiğimde doktor bebeğimin ayaklarını gösterdi banabebeği hissediyorsun dedi. Şuanda 17. Haftadayım çok daha net hissediyorum.
Düz yatıp karnımı içine çekip sıktığımda nerde olduğunu bile dışarıdan görebiliyorum şuanda. Zayıf olmanın avantajları
Canım ödem var şu topluyor vücut bende sabah uyanınca gözlerim şişik yanagim dudağım sis bir kaç saat sonra havasi iniyorKızlar benim şimdiden elim ayağım şişmeye başladı, yani yürüyüş de yapıyorum ama özellikle ellerim sanki 8. aydaymışım gibi şişti yani. Hafif ağrı da oluyor, endişelendim birazsizde de benzer bir durum var mı? Alyansım olmuyor şu an o derece şişti
Bende de öyle gece yatiyotum rahim ortada sertlik yapiyot bebeğim hep baştan beri sağında duruyor arada hissediyorum hareketleriniCanım o uzanınca sıkınca benimde beliriyor sağ taraf böyle ufak top gibiama hareketleri sadece elimi koyunca anlayabiliyorum ve hep aynı yerde sağda senin o şişlik yeri değişiyor mu sağ sol
Bende de var biraz, tuzu ve şekeri azaltacağım. Bugün kontrolüm vardı şişlikten bahsetmedim normaldir diye ama yine de doktor tuz ve şekeri kes dedi. Hareketlerimiz de azaldı ya hep ev içindeyiz sürekli ben ona da bağlıyorum biraz.Kızlar benim şimdiden elim ayağım şişmeye başladı, yani yürüyüş de yapıyorum ama özellikle ellerim sanki 8. aydaymışım gibi şişti yani. Hafif ağrı da oluyor, endişelendim birazsizde de benzer bir durum var mı? Alyansım olmuyor şu an o derece şişti
Icini rahatlamasina biraz yardimci olurum insallah.Sanırım ben karar verdim yurtdisina yollayip cocugu aldiracam onada yazık ben aylarca ugrastim olsun diye demek hayirli degilmis yapacak bisey yok
Canım üçlü teste AFP ye bakılıyor zaten üçlü test yapılmış sana17+6 oldum bugün kontrolde afp testi yapıldı bel açıklığı ile ilgili bir testmiş kandan yapılan. Doktor 16-18 haftada rutin dedi daha önce hiç duymamıştım. Yaptıran var mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?