2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben 14 haftalığım. Doktorumuz kesin sonuç için önermişti geçen hafta yaptırdım. Maliyeti yüksek gerçekten. Bizde sonuç ne olursa olsun bebeğimizden vazgeçmeyeceğiz. Ama eşimin içi rahat edemedi öğrenmek için ısrar etti. bekliyoruz şimdi Allah’ın izniyle hayırlı sonucu. Cinsiyetinde emin olamamıştı doktor şimdi o da kesinleşmiş olacak :)

Kafanın rahat olması o kadar önemli ki keşke diyorum CVS sonucum çıksaydı en azından ne olduğunu bilirdim. Sürekli birşey var mı acaba diye düşünüyorum üçlü test verdim onu bekliyorum bakalım ne olacak güzel sonuçlar gelsin sizinde inşaallah

İnşallah canım Allaha emanetiz 4 kiloya yakındı aldığım şey.. Tahmin edemedim ağır olacağını almazdım değilse
4 kilodan falan bir şey olmaz canım Allahin izniyle. Ben 5 kiloluk bidonlari falan kaldırıyorum valla. Her zaman eşimi nerde bulayım..

Amin inşallah sizde hayırlı haberlerini alırsınız

Olsun canım geç öğrensen de en azından cinsiyeti tam kesinleşmiş olur bazen kız diyolar erkek, erkek diyolar kız çıkıyor en son bana erkek dediler ama yine de belki değişir diye emin olamıyorum
İns net öğrenirim ben . Bu yil herkesde bunu dile geitiroyor bir seferde net ogrenemiyorlar hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da

Yani benimki yuksek riskli mi orta mı dusukmu acaba pazartesiye kadar doktora gidemicemde stresliyim cnm bayagi
200 altı riskli deniyor. 50 altı çıkıp fetal dna normal çıkan çok var. İnsan telaşlanıyor ama sakin olman lazım ikili test sonucu tanı değil ki kendini üzmeni gerektirecek bi şey yok şu an.

200 altı riskli deniyor. 50 altı çıkıp fetal dna normal çıkan çok var. İnsan telaşlanıyor ama sakin olman lazım ikili test sonucu tanı değil ki kendini üzmeni gerektirecek bi şey yok şu an.
İnsallah çok sagol doktora gidecem ona gore yazacam yine buraya

İnsallah fetal dna yaptirayim o zMan pahali ama yaptirayim sonuca göre amniyosentez yapiyolarmiş

Kızlar benim şimdiden elim ayağım şişmeye başladı, yani yürüyüş de yapıyorum ama özellikle ellerim sanki 8. aydaymışım gibi şişti yani. Hafif ağrı da oluyor, endişelendim biraz sizde de benzer bir durum var mı? Alyansım olmuyor şu an o derece şişti

Canım o uzanınca sıkınca benimde beliriyor sağ taraf böyle ufak top gibi ama hareketleri sadece elimi koyunca anlayabiliyorum ve hep aynı yerde sağda senin o şişlik yeri değişiyor mu sağ sol

Ah ne güzel Rabb'im bağışlasın bende gece uzanıyorum saatlerce bekliyorum tekmelerino çok kibar kendisi yavaş tekmeler atıyor ruhum bile duymuyor zor hissediyorum

Canım ödem var şu topluyor vücut bende sabah uyanınca gözlerim şişik yanagim dudağım sis bir kaç saat sonra havasi iniyor sıkıntı etme ben tuzlu yemek yiyorum belki o yizdne ödem oluyor bende

Canım o uzanınca sıkınca benimde beliriyor sağ taraf böyle ufak top gibi ama hareketleri sadece elimi koyunca anlayabiliyorum ve hep aynı yerde sağda senin o şişlik yeri değişiyor mu sağ sol
Bende de öyle gece yatiyotum rahim ortada sertlik yapiyot bebeğim hep baştan beri sağında duruyor arada hissediyorum hareketlerini

Bende de var biraz, tuzu ve şekeri azaltacağım. Bugün kontrolüm vardı şişlikten bahsetmedim normaldir diye ama yine de doktor tuz ve şekeri kes dedi. Hareketlerimiz de azaldı ya hep ev içindeyiz sürekli ben ona da bağlıyorum biraz.

Sanırım ben karar verdim yurtdisina yollayip cocugu aldiracam onada yazık ben aylarca ugrastim olsun diye demek hayirli degilmis yapacak bisey yok
Icini rahatlamasina biraz yardimci olurum insallah.
Ben once harmony (nift) yaptirdim zaten yurtdisindayim ve sonuclar cok dusuk riskli geldi. Sonrasinda da zaten olusturulmus randevuma gittim ikili test icin devlet hastanesinde ve bugun sonuclar geldi. Turkiyedeki sizin sonuc kagitlariniza hic benzemiyor, ve burun ense kalinligi vs yazmiyor. Simdi nift yaptirmasam kesin evhamlanirdim sizin gibi o yuzden ense burun kalinligi sinirin altinda ise korkmamanizi oneririm. Benim ablam da 38 yasinda dogurdu ilk bebegini ve ultrasonda resmen burun gorunmemisti yastan dolayida yuksek risk cikmisti.d Dr amniyosentes onerdi ama dusuk riski var diye yaptirmadilar. Biz kesin sorunlu cikacak bebek diye bekledik ama cok sukurler olsun ki yegenim dogu sapasaglam ve burnu ultrasondaki gibi top gibi cok guze bir cocuk. Siz de iciniz rahatlasin diye nift yaptirin eger maddi imkaniniz varsa ama lutfen aglayip hep kendinizi hem de bebeginizi uzmeyin. Her sey Allahtan.. eger varsa bir sorun ona gore hareket edersiniz..saglikla bebeginizi kucaginiza almaniz dilegiyle

17+6 oldum bugün kontrolde afp testi yapıldı bel açıklığı ile ilgili bir testmiş kandan yapılan. Doktor 16-18 haftada rutin dedi daha önce hiç duymamıştım. Yaptıran var mı hiç?

17+6 oldum bugün kontrolde afp testi yapıldı bel açıklığı ile ilgili bir testmiş kandan yapılan. Doktor 16-18 haftada rutin dedi daha önce hiç duymamıştım. Yaptıran var mı hiç?
Canım üçlü teste AFP ye bakılıyor zaten üçlü test yapılmış sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…