2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım üçlü teste AFP ye bakılıyor zaten üçlü test yapılmış sana
Aaa o muymuş ya o tüh bilsem yaptırmazdım gereksiz para verdik. Zaten detaylı ultrason yapılacak. Bazen geliyorlar bana diyorum ki doğuma 1 ay kalana kadar hiçbi yere gitmeyeyim. 2 doğum parası harcadım 4 ayda. Fetal dna testler dr muayeneleri vs. Şimdi bi de detaylı randevusu aldım 800 liraymış. Fenalık geçircem artık.

Belki de üçlü test deseydi yok dersin falan diye öyle demiştir ay ne fena Doktorlar var.

Bende de öyle gece yatiyotum rahim ortada sertlik yapiyot bebeğim hep baştan beri sağında duruyor arada hissediyorum hareketlerini
Ne güzel ya insan bi değişik oluyo her uzandığında eli karnında bekliyo sabırsızlanıyorum bir an önce net tekmeler hissetmek istiyorum

Belki de üçlü test deseydi yok dersin falan diye öyle demiştir ay ne fena Doktorlar var.
Doktordan çok memnunum da yanındaki bu testleri yapan firma temsilcisi var o bayılıyor böyle şeyleri hatırlatmaya o hatırlattı afp diye ne bu dedim bel açıklığı vs bakılıyor dedi. Bel açıklığı mı kalmış yani artık folik asit delisi olduk kaç ay. Ama iyi yapılsın dedim. Detaylı yaptırmayacağım galiba şu an böyle bir farkındalık geldi kalbine damarlarına bakılıyor diyor ama napabiliriz ki şu an kalbinde damarında bi şey olsa allah korusun. Bir sonraki kontrolde de şeker yükleme testi yapılacakmış. Gerçekten yeter yani hiç ultrason bakılmadan evde doğan milyonlarca sapasağlam insan var.
Çok yazdım ya bütün içimi döktüm

Öyle canım insan testlerden vs bunalıyor şeker yüklemesinden sonra başka birşey kalmıyor sonra rahatsın

Canım ödem var şu topluyor vücut bende sabah uyanınca gözlerim şişik yanagim dudağım sis bir kaç saat sonra havasi iniyor sıkıntı etme ben tuzlu yemek yiyorum belki o yizdne ödem oluyor bende
Ben de tuzlu yiyorum, hatta yemeğe ekstra tuz atıyorum bazen, her şeyi bıraktım bir türlü tuzu bırakamadım.

Haklisin insallah saglikla alirsin kucagina

Ben de tuzlu yiyorum, hatta yemeğe ekstra tuz atıyorum bazen, her şeyi bıraktım bir türlü tuzu bırakamadım.
İşte oyüzden oluyor maalesef bende tuzu bırakamıyorum sürekli yemeklerim tuzlu olur

Ne güzel ya insan bi değişik oluyo her uzandığında eli karnında bekliyo sabırsızlanıyorum bir an önce net tekmeler hissetmek istiyorum
İns canım yakında ikimizde hissederiz bende beklemedeyim hareketleri fazla olsun istiyorum insanı mutlu ediyor ya içinde bir canlı vesliyon hwrgun onla beraberim hareketlerini hissetmek umut veriyo heyecan veriyo kaçıncı ccocuk olursa olsun yine heyacanl

Çok çok sagol çok iyi geldi dediklerin insallah dedigin gibi olur vallahi cok zor bi durum ben yikıldım resmen omuzlarim falan dayak yemisim gibi kalkmiyo kollarim hic cok üzüldüm kendimi sucladim biseyi yanlis yaptim dedim insallah sagliklidir bu uzülmelerim umrumda degil yeter ki saglikli olsun peki nift kesinmi sizce amniyosenteze daha kesin deniyo niftte sorun olmayip sorunlu olanlar olabiliyomu yurtdisindasiniz belki daha iyi bilirsiniz orda duydunuzmu hic

Bence de hepsinin heyecanı ayrıdır, benim daha ilk bebeğim yani ikinci aslında bide kürtaj olmak zorunda kalmıştım kalbi durmuştu ilk bebeğimin, insan bi an önce kıpır kıpır oynasın hergün vanlı olduğunu hissetmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…