2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canlı olduğunu

Kilo almamaniza rağmen bu haftada catlamaniz çok garip
Anlamadım ki ya 51 kiloyum hamile kaldığım zamandan bu zamana daha çok yanlarımda var acaba kıyafetmi iz yapıyo diyorum ama geçmedi düzenlide nemlendiriyorum

Merhaba arkadaşlar cilt problemi yaşayanlar var mı yüzde beyaz nokta pütürlenme başladı son 1buçuk haftadır hormonal olabilir bu durumu yaşayıp cilt bakımı için önerisi olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar cilt problemi yaşayanlar var mı yüzde beyaz nokta pütürlenme başladı son 1buçuk haftadır hormonal olabilir bu durumu yaşayıp cilt bakımı için önerisi olan var mı ?
Bende sivilcelenme oluyor. Bazi bolgelerse minik minik ucsuz beyaz nokta seklinde sivilceler. Kimyasal urunleri kullanmak istemedigim icin cok fazla yuz bakimi yapmiyorum ben

Bende sivilcelenme oluyor. Bazi bolgelerse minik minik ucsuz beyaz nokta seklinde sivilceler. Kimyasal urunleri kullanmak istemedigim icin cok fazla yuz bakimi yapmiyorum ben
Bende de aynı şikayetler var bende kimyasal ürün kullanamıyorum kil maskesi deneyeceğim bu sorunları yaşayan arkadaşların doğal ürün önerisi var mı diye merak ettim

Allah bağışlasın canim ins. Urdaha dusukler yasamaazsin çok güzel tabi ins heoimizde hissederiz bol bol o heyecanı az kaldı bakalim

Inan bilmiyorum canim ama Nift in dogruluk orani %99 deniyor, Benim cevremde niftte dusuk olup sorunlu cikan hic duymadim ama ne kadar dogru ya da yanlis desem yaniltmis olurum sizi de. Sonucta hala %1 de olsa yanilma payi birakiyorlar.Ama amniyosentez icin en kesin yontem deniyor bildigim kadariyla. Dusuk riski de asiri dusukmus. Eger bu kadar uzuuyorsaniz en kesin sonuc amniyosentez yaptirabiilirsiniz. Doktorunuz uygun goruyorsa tabiki de.. Ayrica sakin sakin kendini suclama lutfen. Senin yedigin ictigin yaptigin seylerle asla alakali degil. Bu biyolojik bir olay.. Inancli biri misiniz bilmiyorum ama her sey Allahtan.. dedigim gibi en guvenilir sonucu veren amniyosentez dusunmenkte fayda var

Canım o uzanınca sıkınca benimde beliriyor sağ taraf böyle ufak top gibi ama hareketleri sadece elimi koyunca anlayabiliyorum ve hep aynı yerde sağda senin o şişlik yeri değişiyor mu sağ sol
Çoğunlukla sol tarafta benim miniğim. Sağ tarafta bir iki sefer hissettim sadece. Şişliği de bir iki sefer sağda gördüm hep solda.
Gebe kaldığım sol yumurtalığımdan yumurtlamıştım.( ben hafif ağrı-krıncalanma şeklinde hissediyorum yumurtladığımı. 5-6 saat kadar hissettiriyor)
Onun mu etkisi bilmiyorum.

Anladım canım inşallah en kısa zamanda daha net hareketlenmeleri hissetmeye başlarız benimde şişlik hep dağda

Vall benimki resmen break dance yapıyor içerde. Babasına çekicek galiba ayvayı yedim
Ne güzel ya valalhi çok özledim ilk kızım yılan gibi içimde dolaşıyordu yatamazdim uzanamazdim onu ezerim die bu tembel ins benimki de enerjisini toplar bazen şüpheleniyom saatlerce uzany masaj yaptım tık yok pazartesi randevu Akçam salı günü kalp atışlarını dinlemek icn ebe geliyor ins gelir de giderim yoksa dayanamam 3 hafta kadar randevuya

Ben hala bulantı ve kusma yaşıyorum. 17. Haftam bitti 18 e girdim ama kusmalar, içimin baygınlığı aynen devam.
Sabır canım belki 20. Haftadan sonra biter şükür bende olmadı hiç

Haklisin cnm her sey Allahtan ayrica sonucta tamam down sendromunu bu testler evet belirliyodur ama otizmi belirleyemiyolar mesela bu da zor bi durum ya da doğdu düştü engelli oldu bunada kimse bisey yapamaz yani risk hep var bizim yapacagimiz testlerde sadece psikolojik olarak iyi hissetmek yoksa her turlu ihtimal var ama boyle bi imkan varkende insan yaptirmak istiyo ilerde keşke yaptirsamiydim dememek için gercekten zor surecler

Özellıkle öncekı bebeğinin kalbi durduysa
Seni o kadar ıyı anlıyorm ki Aklım sürekli karnımda...

Özellıkle öncekı bebeğinin kalbi durduysa
Seni o kadar ıyı anlıyorm ki Aklım sürekli karnımda...
Rabbim kimseye yaşatmasın, her kontrolde istemeden korku gerginlik yaşıyorum doktorun ağzından çıkacak ilk kelimeye bakıyorum daha öncesinde gayet her şey normalken 9.hafta da kalp atışı yok demişti şimdi her seferinde ilk sözünü duyup rahatlıyorum, gün içinde 3 saatimi karnımı dinlemekle geçiriyorumdur sürekli uzanıp elimi koyuyorum hareket hissedebilmek için gece uykuya elim karnımda dalıyorum, sabah uyanır uyanmaz elimi karnıma koyup yatakta yarım saat bekliyorum çok sabırsızlanıyorumm çokkk

Günaydın kızlar böyle sabahları nefes almaya zorlanarak böyle bi iç huzursuzlukla kalkan var mı acabaa 5dklık bi şey
Yani eskisi gibi rahat uyuduğum söylenemez en korktuğum ödem olmak ilk gebeliğimin son iki ayında uykular haram olmuştu sabahlar dövülmüş gibi uyanıyordum her tarafım şiş, uyuşuk, ağrılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…