- 7 Ocak 2021
- 842
- 787
- 53
- 26
Canlı olduğunuBence de hepsinin heyecanı ayrıdır, benim daha ilk bebeğim yani ikinci aslında bide kürtaj olmak zorunda kalmıştım kalbi durmuştu ilk bebeğimin, insan bi an önce kıpır kıpır oynasın hergün vanlı olduğunu hissetmek istiyor
Amin canım inşallah4 kilodan falan bir şey olmaz canım Allahin izniyle. Ben 5 kiloluk bidonlari falan kaldırıyorum valla. Her zaman eşimi nerde bulayım..
Anlamadım ki ya 51 kiloyum hamile kaldığım zamandan bu zamana daha çok yanlarımda var acaba kıyafetmi iz yapıyo diyorum ama geçmedi düzenlide nemlendiriyorumKilo almamaniza rağmen bu haftada catlamaniz çok garip
Bende sivilcelenme oluyor. Bazi bolgelerse minik minik ucsuz beyaz nokta seklinde sivilceler. Kimyasal urunleri kullanmak istemedigim icin cok fazla yuz bakimi yapmiyorum benMerhaba arkadaşlar cilt problemi yaşayanlar var mı yüzde beyaz nokta pütürlenme başladı son 1buçuk haftadır hormonal olabilir bu durumu yaşayıp cilt bakımı için önerisi olan var mı ?
Bende de aynı şikayetler var bende kimyasal ürün kullanamıyorum kil maskesi deneyeceğim bu sorunları yaşayan arkadaşların doğal ürün önerisi var mı diye merak ettimBende sivilcelenme oluyor. Bazi bolgelerse minik minik ucsuz beyaz nokta seklinde sivilceler. Kimyasal urunleri kullanmak istemedigim icin cok fazla yuz bakimi yapmiyorum ben
Allah bağışlasın canim ins. Urdaha dusukler yasamaazsinBence de hepsinin heyecanı ayrıdır, benim daha ilk bebeğim yani ikinci aslında bide kürtaj olmak zorunda kalmıştım kalbi durmuştu ilk bebeğimin, insan bi an önce kıpır kıpır oynasın hergün vanlı olduğunu hissetmek istiyor
Aminnn canım inşallahhhAllah bağışlasın canim ins. Urdaha dusukler yasamaazsinçok güzel tabi ins heoimizde hissederiz bol bol o heyecanı az kaldı bakalim
Inan bilmiyorum canim ama Nift in dogruluk orani %99 deniyor, Benim cevremde niftte dusuk olup sorunlu cikan hic duymadim ama ne kadar dogru ya da yanlis desem yaniltmis olurum sizi de. Sonucta hala %1 de olsa yanilma payi birakiyorlar.Ama amniyosentez icin en kesin yontem deniyor bildigim kadariyla. Dusuk riski de asiri dusukmus. Eger bu kadar uzuuyorsaniz en kesin sonuc amniyosentez yaptirabiilirsiniz. Doktorunuz uygun goruyorsa tabiki de.. Ayrica sakin sakin kendini suclama lutfen. Senin yedigin ictigin yaptigin seylerle asla alakali degil. Bu biyolojik bir olay.. Inancli biri misiniz bilmiyorum ama her sey Allahtan.. dedigim gibi en guvenilir sonucu veren amniyosentez dusunmenkte fayda varÇok çok sagol çok iyi geldi dediklerin insallah dedigin gibi olur vallahi cok zor bi durum ben yikıldım resmen omuzlarim falan dayak yemisim gibi kalkmiyo kollarim hic cok üzüldüm kendimi sucladim biseyi yanlis yaptim dedim insallah sagliklidir bu uzülmelerim umrumda degil yeter ki saglikli olsun peki nift kesinmi sizce amniyosenteze daha kesin deniyo niftte sorun olmayip sorunlu olanlar olabiliyomu yurtdisindasiniz belki daha iyi bilirsiniz orda duydunuzmu hic
Çoğunlukla sol tarafta benim miniğim. Sağ tarafta bir iki sefer hissettim sadece. Şişliği de bir iki sefer sağda gördüm hep solda.Canım o uzanınca sıkınca benimde beliriyor sağ taraf böyle ufak top gibiama hareketleri sadece elimi koyunca anlayabiliyorum ve hep aynı yerde sağda senin o şişlik yeri değişiyor mu sağ sol
Anladım canım inşallah en kısa zamanda daha net hareketlenmeleri hissetmeye başlarızÇoğunlukla sol tarafta benim miniğim. Sağ tarafta bir iki sefer hissettim sadece. Şişliği de bir iki sefer sağda gördüm hep solda.
Gebe kaldığım sol yumurtalığımdan yumurtlamıştım.( ben hafif ağrı-krıncalanma şeklinde hissediyorum yumurtladığımı. 5-6 saat kadar hissettiriyor)
Onun mu etkisi bilmiyorum.
Vall benimki resmen break dance yapıyor içerde. Babasına çekicek galiba ayvayı yedimAh ne güzelRabb'im bağışlasın bende gece uzanıyorum saatlerce bekliyorum tekmelerino çok kibar kendisi yavaş tekmeler atıyor ruhum bile duymuyor zor hissediyorum
Ne güzel ya valalhi çok özledim ilk kızım yılan gibi içimde dolaşıyordu yatamazdim uzanamazdim onu ezerim dieVall benimki resmen break dance yapıyor içerde. Babasına çekicek galiba ayvayı yedim
Sabır canım belki 20. Haftadan sonra biterBen hala bulantı ve kusma yaşıyorum. 17. Haftam bitti 18 e girdim ama kusmalar, içimin baygınlığı aynen devam.
Haklisin cnm her sey Allahtan ayrica sonucta tamam down sendromunu bu testler evet belirliyodur ama otizmi belirleyemiyolar mesela bu da zor bi durum ya da doğdu düştü engelli oldu bunada kimse bisey yapamaz yani risk hep var bizim yapacagimiz testlerde sadece psikolojik olarak iyi hissetmek yoksa her turlu ihtimal var ama boyle bi imkan varkende insan yaptirmak istiyo ilerde keşke yaptirsamiydim dememek için gercekten zor sureclerInan bilmiyorum canim ama Nift in dogruluk orani %99 deniyor, Benim cevremde niftte dusuk olup sorunlu cikan hic duymadim ama ne kadar dogru ya da yanlis desem yaniltmis olurum sizi de. Sonucta hala %1 de olsa yanilma payi birakiyorlar.Ama amniyosentez icin en kesin yontem deniyor bildigim kadariyla. Dusuk riski de asiri dusukmus. Eger bu kadar uzuuyorsaniz en kesin sonuc amniyosentez yaptirabiilirsiniz. Doktorunuz uygun goruyorsa tabiki de.. Ayrica sakin sakin kendini suclama lutfen. Senin yedigin ictigin yaptigin seylerle asla alakali degil. Bu biyolojik bir olay.. Inancli biri misiniz bilmiyorum ama her sey Allahtan.. dedigim gibi en guvenilir sonucu veren amniyosentez dusunmenkte fayda var
Özellıkle öncekı bebeğinin kalbi durduysaBence de hepsinin heyecanı ayrıdır, benim daha ilk bebeğim yani ikinci aslında bide kürtaj olmak zorunda kalmıştım kalbi durmuştu ilk bebeğimin, insan bi an önce kıpır kıpır oynasın hergün vanlı olduğunu hissetmek istiyor
Rabbim kimseye yaşatmasın, her kontrolde istemeden korku gerginlik yaşıyorum doktorun ağzından çıkacak ilk kelimeye bakıyorum daha öncesinde gayet her şey normalken 9.hafta da kalp atışı yok demiştiÖzellıkle öncekı bebeğinin kalbi durduysa
Seni o kadar ıyı anlıyorm kiAklım sürekli karnımda...
Yani eskisi gibi rahat uyuduğum söylenemez en korktuğum ödem olmak ilk gebeliğimin son iki ayında uykular haram olmuştu sabahlar dövülmüş gibi uyanıyordum her tarafım şiş, uyuşuk, ağrılıGünaydın kızlar böyle sabahları nefes almaya zorlanarak böyle bi iç huzursuzlukla kalkan var mı acabaa5dklık bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?