2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yani eskisi gibi rahat uyuduğum söylenemez en korktuğum ödem olmak ilk gebeliğimin son iki ayında uykular haram olmuştu sabahlar dövülmüş gibi uyanıyordum her tarafım şiş, uyuşuk, ağrılı
Aynen kuzu ya sonra hemen geçiyor ama ilk uyandığımda böyle bi değişik oluyorum

Bende bnedee:))) benım kuzumunda 9. Haftada durdu kalbıamahala her kontrolde kendım kalp atısının bulamazdam hele bıde hareket etmıyosa doktoruma nolur dınleyelım hocam dıyorum:)) saglıkla kavusalım inşaAllah

Kızlar karnınız çıktımı ne kadar oldu.ya ben hareketleri erken hissedenlerdenim ama bu bebiş çok nadir hareket ediyor bazen hiç anlamıyorum siz her gün hissediyor musunuz? Korkuyorum hasta mı bu bebekte diye karnım çıkmadı küçük mü diye kendi kendimi yiyorum bu haftada ne kadar olur ki kiyafetlerimin üstünden göbeğim belli oliyor ama hatta size resim atarım bı yemeğimi falan yiyimde

Benim de çıkmadı sabahları yok gibi zaten bişeyler yiyip içince çıkıyor ama onun dışında karnım yok normalde de çok kilo alan biri değilim o yüzden belki de inşallah bundan sonra alırım diye ümit ediyorum kendini iyi hissediyorsan bebiş de iyiyse kiloya çok takılma canım sonrada verme sıkıntısı oluyor fazladan alınca

Kızlar günde bir tane hurma yesem zararı olur mu ya? Hurma çok severim ama yiyemiyorum. Sofrada gördükçe aklımda kalıyor. Her gün bir tane yesem sıkıntı olur mu?
Ben nerdeyse her gün iki üç yiyorum ya ben maydonoz falan da yiyorum tutup bi kilo yemedikten sonra bi problem olmaz eğer az miktarla birşeyler yapacak olsa günde bi kase yoğurt yiyince asla kalsiyumumuzun düşmemesi yada her gün salataya sıktığın limonla bi daha hiç ç vitaminine ihtiyaç duymamak lazım mantıken

16+2 olduk hiç hissetmedim o korku hep bende var yarını dört gözle bekliyorum ki sabahtan sağlık ocağına gidip kalp atışı dinleyeyim. Birde burda kalbi durdu falan yazan var okumama ya çalışıyorum ama iki katı korkup tedirgin oluyorum. Sen gibiyim yani canım. Ne zaman bitecek bu korku

Kiloyu sıkıntı yapmıyorum da bebiş büyüdü karnım da var ama sanki büyümüyor gibi geliyor bana ya ben evhamlanıyorum şimdiye kadar 2 kılo falan aldım.
Bende hep doktor kontrolünu heyecanla bekliyorum. Salı günü özele gidicem devletde pek ilgilenmiyorlar bebeği göstermiyorlar. Şimdi arada hareket ediyor ama çok nadir bende diyorum acaba niye sürekli değil belki de erkendir 3. Gebelik ama her gebelik kendine has oluyo hep korku oluyor sanırım kucağımıza alana kadar böyle olacak

Canım beni yanlış anlama ama neden bu kadar gerginsin? Bayadir senin konularına denk geliyorum böyle hep bir korku içinde, huzursuz mesajlar yazıyorsun. Sen böyleysen bebek de bundan etkilenir. Daha hiç bebeğin hareketlerini hissetmeyenler de var senin haftalarında, kaldı ki arada hissediyorum diyorsun, sorun ne? 3. Gebelik olunca her gün hissedeceksin diye bir şey yok ki.. Bence gerçekten rahatlamaya ihtiyacın var.

Ben hep özele gidiyorum ayda bir gel diyor adam ya e bir ayda geçmek bilmiyor. Allahtan sağlık ocağı var oraya koşuyorum. Ya sen yine hissediyormuşsun biz ne edelim iki kilo da almışsın maşallah. Ben almadım da. İlk ve tüp bebek. Ayy neyse düşündükçe derine ineceğiz. Dua edelim iyi şeylerden bahsedelim ne biliyim.. e daha daha ne var ne yok ya hiç birbirimizi tanımıyoruz isimlerimiz nerde oturuyoruz ohh öyle ortadan konuşuyoruz daha uzuncaaa zamanlar inşallah hep birlikteyiz tanışalım mı ya🗣🗣

Bende bnedee:))) benım kuzumunda 9. Haftada durdu kalbıamahala her kontrolde kendım kalp atısının bulamazdam hele bıde hareket etmıyosa doktoruma nolur dınleyelım hocam dıyorum:)) saglıkla kavusalım inşaAllah
Amin canım benim inşallahh hepimiz için dua ediyorum

Arkadaslar kim bilmiyorum taradim bulamadim, ama dun fazla odem ile alakali bir yazi okudum. Asiri odemi olan arkadas bir doktora gidebilir mi?

Evet canım gerginim, sende benim yaşadıklarımı yaşasaydın gergin olurdun emin ol, burada birbirimize herşeyi soruyoruz, konuşuyoruz rahatsız oluyorsanız yazmam tabi ki, ama gerçekten rahatlamaya ihtiyacım var. 3 gebelik diyorum değil mi yok öyle değil kaybettiklerimi söylemeye yazmaya bile cesaretim yok bu benim 7. Gebeliğim iki kimyasal bir tane sağlıklı çok şükür bir tane doğdu 17 gün sonra kaybettim. Sonra bir 9 haftalık kürtaj oldum. Kalbi hiç duyulmadı. Birde 14 haftalık kalbi durdu. Buda 7. Neden gerginim umarım anlamışsındır. Bunların sebebi de yok bir sıkıntı yok herşeye bakıldı.yazarken bile çok kötü oldum. Kendimi zor tutuyorum ağlamamak için. Neyse ya kusura bakma evet kendimde sıkıntı yapıyorum ama napım rahat edemiyorum gece gündüz düşünüyorum Allah kalbimi rahatlatır inşaallah

Doğru canım herkesin bı sıkıntısı var bende bı nebze rahatliyorum buraya yazınca,Allah hayırlısını versin.

Doğru canım herkesin bı sıkıntısı var bende bı nebze rahatliyorum buraya yazınca,Allah hayırlısını versin.
Amin canım. E tabi derdini söylemeyen derman bulamazmış. Paylaştıkça azalıyor sıkıntılar inşallah. Mübarek Ramazan ayında hepimizin gönlüne ferahlık versin rabbim

Ben 45le hamile kaldım. Birkaç gün tartıldım sabah aç karna, 50 çıkıyordum aa ne güzel 5 kilo almışım diyordum. Son bir haftadır 48 çıkıyorum hep. Demekki onlar hep şişkinlikmişminik Bi göbek çıktı bende de o kadar. Bol giyindiğim için belli bile olmuyor. Bende şimdi az mı kilo aldım 4.5 aylık oldum diye endişe ediyorum. İştahım da pek yok bu aralar bulantım olmamasına rağmen.

Komşular falan aman yeme sana zarar, şimdi yeme bişey olur filan diye korkutup duruyorlar. Acı yemek düşük yaparsın, onu yeme şöyle olur. Tadımlık yesek nolur sanki

Hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah her şey istediğinizden daha iyi olsun

Hep tedirginlik içindeyiz hayırlısıyla dogsaydi bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli, beklemek heyecanlı ama bı yandanda stresli

Hep tedirginlik içindeyiz hayırlısıyla dogsaydi bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli, beklemek heyecanlı ama bı yandanda stresli
Valla çok stresli iş ya. Aklıma güzel şeylerden çok kötü ihtimaller geliyor. Ya bişey olursa farketmezsem diye. Rabbim sabır versin, kolaylık versin hepimize canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…