2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Kızlar her hamilelik farklı, herkesin vücudu ve bünyesi de farklı doğal olarak. Burada birbirimize soruyoruz ama birinde ya da çoğunda öyle olması sizde de aynısının olması gerektiği anlamına gelmiyor. Aynı haftada iki hamilenin birinin göbeği çok çıkmışken diğeri hala dümdüz olabilir, ikisi de gayet doğal ve normal durumlar. Ekstrem bişi olursa kanama, çok şiddetli sancı vs gibi tabii ki endişe edip fikir sormak lazım ama bence kendinize endişe edecek durum yaratıp, strese girmeyin durup dururken. Böyle yaparak kendinize eziyet ediyorsunuz. Ben de maşallah 6 aylık hamile gibiyim daha 3,5 ayda ama n’apayım benim de bünyem böyle demek ki diyorum geçiyorum mesela

Kötüyü çağırmayın, iyi düşünün iyi olsun inşallah. Tadını çıkarın bu zamanların, hayatta kaç kere yaşayacağız belli değil bu günleri

Canım ben senin yazdıklarından neden rahatsız olayım, öyle bir şey ima etmedim. Sadece kendi yaptığın stres bebeğe de zarar verir demeye çalışıyorum çünkü gerçekten kötü enerjinin olmayacak şeyleri bile oldurduguna inanıyorum. Eminim ki zor şeyler yaşamışsındir, benim de var kimyasalım, bebek kaybım malesef.. Yani yalnız değilsin. Ama şu an en ihtiyacın olan biraz daha sakin kalabilmek, şükür ki bebeğin hareketlerini vs hissediyormussun, bir şey olmaz Allahin izniyle..

Evet doğru söylüyorsun etkiler bebeği bizim hissettiklerimiz. Elimde değil ister istemez insan düşünüyor işte ne diyelim Hakkımızda hayırlısı takmamaya çalışacağın inşaallah

Merhaba benim karnım çıktı 5kilo vermeme rağmen göbeğimin çıkmış olması mutlu ediyor . Yani göbeğime bakıp bakıp seviniyorum .Ama henüz hareket hissetmiyorum .Rüyamda görüyorum artık ,bende hareket hissetsem rahatlayacağım .Ama hamilelik böyle ben hamile olup endişe taşımayan kimseyle karşılaşmadım .Yaşadığımız bütün bu duygular çok normal .Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .Annelik böyle bir şey hep endişe .Ben her birine hamileyim dedikten sonra bu endişeyi yaşıyorum .Ya bir şey olursa neden söyledim diye içimde hep gerginlik oluyor .Psikopat gibiyim eşimin ailesine yeni söyledim .Söylerken bile çok gerildim .İlk hamileliğimde yaşadığım olumsuzluk maalesef benimde yakamı bırakmıyor .İnşallah bu sefer tamamına erer ve hepimiz burada doğuma gireceğimiz günlerimizi sonrasında çocuk yetiştirmeyi konuşuruz .çok amin

Amin inşaallah canım, bende söylemedim eşimin ailesine söylemeyi de düşünmüyorum görünce anlarlar zaten, ama keşke doğuma kadar haberleri olmasa biliyorum çünkü öğrenince acayip acayip konuşacaklar bunda sıkıntı var mı vs gibi...öyle canım insan hep bebeğini düşünüyor iyi mi acaba diye Rabbim kalbimizi ferahlatsn sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşaallah anladığım kadarıyla sürekli hareket için daha zaman var. İnşaallah o günleri de konuşuruz hiç durmuyor,uyutmuyor diye

Amin inşallah canım inşallah her şey yolunda gidecek .Bizler kendimizi sürekli dinlediğimiz için evhamlıyız.Akıl fikir hep bebekte çünkü .Bu da çok normal .Onlarda iyilikten konuşacaklar belki ama bize geçişi öyle olmuyor lafın sözün .Hassas noktamız ,kırmızı çizgimiz bebişlerimiz .sen söylememekte iyisini yapmışsın .Kendini en iyi hissettiğin zaman söyle . Biran önce bol bol hareket etsin bebişlerimiz .Sanırım bebek hareketlerini 27 den sonra sayın .onların hareket rutini oluşmuş oluyor diye bir yazı okumuştum .

Evet sürekli evdeyiz hepimiz pandemi dönemi bir yandan zaten evden çıkamıyoruz iyice kapandık evlere
Öyle yapacağım canım zamanı var daha söylemeye, inşaallah canım. 27 haftayada baya büyümüş olurlar

Ayrıntılı ultrason yaptırabilirsin bence 22 haftaya kadar sanırım

Bana da 17. Haftada yapacak. Normal değil mi tarihi? Bir şey çıksa dahi eşinizin rızası olmadan aldirabiliyor musunuz?
Aldırma kısmı çok hassas bir konu. Onu o zaman düşünürüm diyip şimdi o strese girmek istemiyorum. Tarihe takıldım çünkü ikili testte de 14. Haftaya kadar yapılıyor deniyor. Arkadaşım 13+1 de ikili test için gitti doktor ultrasondan bakıp zamanı geçmiş dedi. O da yaptıramadı.

Anladım canım bilemiyorum malesef tarihlerini.. Ama 18.hafta normal diye biliyorum, dediğim gibi bana da 17nin sonunda yapacak. İkiliyi de 12+5ken yaptırdım bu arada, arkadaşına yapmamasına şaşırdım dogrusu.

17+6 oldum bugün kontrolde afp testi yapıldı bel açıklığı ile ilgili bir testmiş kandan yapılan. Doktor 16-18 haftada rutin dedi daha önce hiç duymamıştım. Yaptıran var mı hiç?
Evet ben yaptırdım 2 hafta önce korkma bişi çıkmıyor.sipina bifida omurgalarda açıklık gibi sinirsel hastalıkların habercisi oluyor

2.gebeliği olup bebeğini hissetmeyen varmı kızlar.??16+6 günlük hamileyim henüz hissetmiyorum 74 kiloyum kilolu olduğum için mi acaba..? 2.cide daha erken hissedilir deniyordu
Benimde ikinci gebeliğim bende hissederdim canım . Sadece sırt üstü yatarken bazen karnımdan dışarı çıkmak isteyen bir güç oluyor bu şekilde anlıyorum ama kelebek gibi seyirmeler yok

Arkadaslar kim bilmiyorum taradim bulamadim, ama dun fazla odem ile alakali bir yazi okudum. Asiri odemi olan arkadas bir doktora gidebilir mi?
Bende ödem var ama aşırı değil de daha erken diye endişelendim yoksa aşırı şişme yok, neden öyle dediniz huzursuz oldum şimdi? Kötü bir şeye mi delaletmiş bu

Rabbim ferahlık versin canım kalbine, korktuklarından emin eylesin inşaallah..

Valla çok stresli iş ya. Aklıma güzel şeylerden çok kötü ihtimaller geliyor. Ya bişey olursa farketmezsem diye. Rabbim sabır versin, kolaylık versin hepimize canım
evham yapmaktan başka şeylere konsantre olamıyoruz cidden çok stresli bişey :))

Merhaba kızlar sizdede su gibi akıntı oldu mu acaba? 1 2 kere çamaşırımda öyle ıslaklık gördüm
Bende oldu canım . O zamana kadar hiç fazla akıntımda olmamıştı insan korkuyor tabi. Bir kaç gün dikkat ettim üşütmüş olabilirim diye sıcak tuttum kendimi sonradan normal akıntıya döndü. Gene olur mu tabi bilmiyorum randevumada daha var soramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…